![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg
Cytat:
Dzisiaj się warzyłam i myślałam, że padnę! staję na wagę a tam 56 kg! A wczoraj było 62,5... Ale niestety to nie cud prostu źle stanęłam na wagę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
więc może czas pomyśleć o mniej męczących a bardziej skutecznych ćwiczeniach..
![]() ale powiem Wam moje kochane laseczki, że pozbywajac się samego cellulitu-w obwodach stracilam baardzo wiele.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
no to moze wcale nie jest zly pomysl
![]() asiaczek_ ja w pierwszym tygodniu stracilam 4kg samej wody ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
nie pisałam nic wczoraj bo dałam plame...non stop cos żarłam ![]() ![]() ![]() dzis dzien zaczełam od jajecznicy ( bez dodatku tłuszczu) + kromka ciemnego pieczywa ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.
Ś: jogurt z bakomy 7 ziaren winogronowy 150g-138 kcal nescafe 3 in1 18g-73,44 kcal ![]() 71-70-69-68-67-66-...55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W skrocie, autorzy artykulu dowodza, ze po pierwsze - cwiczenia napedzaja apetyt i nadwyrezaja sile woli w zakresie kontrolowania przyjmowanych porcji. Po drugie - raptowne cwiczenia jak wypady na silownie czy jogging, nie daja wcale efektow, tylko oslabiaja nasze zasoby energi, w efekcie czego po przyjsciu do domu ruszamy sie mniej. Za to polecaja wysilek natury "powolnej", jak dlugie spacery czy prace w ogrodnku. Z ciekwaostek: kobiety ktore notuja swoje jadlospisy skrupulatnie, odnosza sukcesy w odchudzaniu. Wplyw rozrosnietych miesni na metabolizm to ubytek 40 kalori dziennie maksymalnie. Co myslicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
no dobra..przekonałyście mnie..od dzisiaj spacerki z psem..tylko on na smyczy chodzic nie umie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
aaada ja juz sie nie bawie w liczenie kcal bo to mnie dolowalo strasznie staram sie tylko zmniejszac ilosc spozywanych posilkow
zobaczymy czy bedzie jakis efekt asiaczek_ byle do przodu mam nadzieje ze wszystkie wytwamy do wakacji ![]() niunka22 nie przejmuj sie wczoraj bylo wczoraj dzisiaj jest dzisiaj ![]() cloudletti co za problem nauczysz go ![]()
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Ja dziś pół miseczki płatków owsianych z wodą i jabłko
![]() ![]() ![]() Myślałam, że stane na wadze, a tam 66 czy 67 kg a tu takie zaskoczenie! I dzieki temu, wiem, że dziś też dam rade! Macie racje, ja staram sie chodzić na fitness 3 razy w tyg. i chodzą same takie chude i ćwiczą.... ale dzieki nim mam większą motywację, żeby być takie jak one ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Witam,
przeglądając dzisiaj net przypadkiem znalazłam wasze forum i jeśli pozwolicie to się przyłączę. Mam 28 lat (chyba jestem z was najstarsza ![]() ![]() Muszę stracić przynajmniej z 10kg ![]() Na razie nie stosuję żadnej konkretnej diety ale wprowadziłam kilka zmian. Oto one: - jem co 3-4 godziny - rano kawa a potem tylko woda, herbata czerwona i zielona - zamieniłam pieczywo na ciemne - dzień zaczynam od miseczki płatków fitness z mlekiem + kawa - wykluczyłam słodycze - ostatni posiłek 18-19 - jak mnie bardzo przyciśnie po 18 to jem jogurt naturalny Do tego wszystkiego od lutego zaczynam fitness a na razie troszkę ćwiczeń w domu + hula hop (podobno dobre na talie ![]() Tak naprawdę to bardziej zależy mi na poprawie sylwetki (czyt. płaski brzuch i szczupłe nogi). Może znacie jakieś skuteczne ćwiczenia, które można wykonywać w domu????? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
hej Wisienka_81, masz dobre podejscie, na pewno dasz rade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A możesz mi coś podpowiedzieć??? Jestem trochę zielona jeśli chodzi o takie diety ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Stosujecie jakieś "wspomagacze" typu Linea lub "wypełniacze żołądka"? Oraz co możecie polecić na eliminacje cellulitu? Ja wolałabym pozostać przy zdrowej i racjonalnej diecie oraz fitnessie ale może przydały by się jakieś witaminy i mikroelementy dla uzupełnienia diety? Co o tym sądzicie?
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Hmmm na tym forum jest duzo watkow o dietach takich jak np. South Beach. Wlasciwie chodzi tylko o to zeby z diety wykluczyc jak najewiecej prostych weglowodanow - bialego chleba, makarony, ziemniaki, itp i zamienic na zlorzone (czyli ciemne pieczywo, makaron pelnoziarnisty) i do tego chude miesko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
na obiad zjadlam kluseczki z miesem polane sosem
![]() poszlam do babci w odwiedziny i nie potrafilam jej jak zwykle odmowic... ![]() ale zrobilam za to jakies 4 km takiego szybkiego marszu bo bylo zimno ![]() takze moze nie jest tak najgorzej???
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
To teraz mój jadłospis z którego niestety nie jestem zadowolona
![]() Ś: 2 jajka na miękko, kromka chleba pełnoziarnistego IIŚ:3 łyżki musli O:Kubek barszczu błyskawicznego i 7 uszek+krokiet z kapustą i pieczarkami ![]() P:banan K:Pół serka wiejskiego, plasterek chudej wędliny i kawałek papryki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
sniadanko kromka z bieluchem + herbatka
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- hej laseczki gdzie wy sie podziewacie??
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Witam,
Mój wczorajszy jadłospis to totalna klęska ![]() Troszkę może mnie usprawiedliwić choroba dziecka (18 m-cy) - dziś już trzecia nie przespana noc za mną ![]() Zaczynam dobrze - na śniadanko płatki fitness z mlekiem + kawa ![]() Oby do końca dnia tak pozostało... ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- A co możecie mi powiedzieć na temat diety Dukana - warto? Czy któraś z was ją stosowała? Trochę wczoraj poczytałam i raczej ma bardzo pozytywne opinie i daje fajne efekty w niezbyt długim czasie a po zakończeniu nie występuje efekt jo-jo. Co o niej sądzicie?
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
można się dołączyć?
mam 22 lata, mierzę 1,60 (zawsze myślałam, co zresztą pisałam w innym wątku i wprowadziłam niechcący w błąd nie tylko siebie, że mam 1,66.... coż...) a ważę aż 66 kg ![]() ![]() ![]() odchudzałam się już kiedyś, schudłam nawet 8 kg, ale teraz chcę spróbować jeszcze raz. (zaczęłam tydzień temu) jem mniej, staram się nie podjadać, jeśli chodzi o ćwiczenia , to spacer z psem, poza tym ogólnie dużo chodzę (dość szybko zresztą), może będę biegać na wiosnę (póki co biegam na tramwaj ![]() to chyba tyle na początek. a chciałabym schudnąć chociaż do 58 kg (a marzę o 56) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
witajcie.
ja wczoraj zgrzeszylam, pomijajac to ze zjadlam troche sałatki jarzynowej to jak zobaczylam szynke wędzona własnej roboty mojego dziadziusia nie moglam powstrzymac i zjadlam 3 kromale pelnoziarniaka z nia ![]() a dzis śniadanko activia musli i do tego kawa 3w1 II Ś: mandarynka na obiad mysle o kurczaku z warzywami (pycha) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
obiadek frytki salatka i kurczak cale szczescie gotowany
![]() no ale z tych frytasow nie jestem dumna ale coz zrobic ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Oj u mnie ciężko mam okres... Ale jakoś daję rady, choć nie jest do końca tak jak bym chciała...
Ś: 2 kromki ciemnego chleba, jedna z serkiem śmietankowym, druga z chudą wędliną, do tego sałata lodowa+papryka IIŚ: kromka chleba, 2 łyżki wieśniaka i 2 plasterki pomidora O: krokiet+barszcz czerwony błyskawiczny P: banan+kiwi K: pół wieśniaka ze szczypiorkiem, pomidor, plasterek chudej wędliny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja z wczoraj nie jestem dumna, bo za mało zjadłam.... Tak za mało... Rano o 10.00 płatki owsiane pół miseczki + jabłko... później do 19.00 tylko dwa jabłka, bo tak długo na zajęciach byłam.... I jak wróciłam to musli z jogurtem naturalnym, marchewke.
Dziś: Ś: płatki owsiane z jabłkami O: Kanapka zakupiona w barze;( : Bagietka z ziarnami+pomidor, ogórek+ łosoś;/ K: Jabłko, szklanka rosołku z kostki i 3 łyżki owsianych rannych ![]() Myśle, że później wpadnie jakas marchewka, albo chlebek wasa ![]() Wczoraj dałam rade, dzisiaj dałam, to i jutro dam rade ![]() Wy też!! Wierze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
co zrobić żeby chciało mi się ćwiczyć ??
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
sniadanko dzisiaj kanapka z jajkiem i herbatka do tego
![]() na drugie jablko
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
A ja tam lubie zerknąć ile kcal mam akurat spożyć...bo jak później pomyslę ile musze zrobić żeby je spalic to odechciewa mi sie ich jeść oczywiscie też bywaja czasem dni grzeszne.
Dzisiejszy dzień zaczełam od jogurtu i owoców.... I wciąż pije moja kochaną wode.... 71-70-69-68-67-66.......60-.....55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny ja z chęcią też się przyłącze do wątku
![]() mam 23 lata( no w maju będę miała) wzrost 168cm waga 67kg zaczelam się odchudać 4 stycznia początkowa waga 69kg ![]() mam nadzieje schudnoć do wagi 55kg na razie jem mnie bo ostatnio to już tyle jadłam że dajce spokój od lutego idę na siłkę z moim bratem bo mnie chłopaczyna ciągnie ![]() ![]() ![]() ![]() mam w domu młodszą siostre i jak sobie tak na nią popatrze to mi się przypomina jak kiedyś byłam szczupła i chce do tego wrócić. Ehhh... siedząca praca przed kompem to mój najgorszy wróg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.