Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 09:24   #2251
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Coż ...
Zawirowanie mieliśmy niezłe.

Przyszedł po mnie pod sql , wracamy do domu i coś mu opowiadam o moich kolegach, on , żeby sie tam pilnowali, bo on jest grzeczny do czasu i może ich tam poustawiać , ja , coś tam mu świergocze, zobacz kochanie , jak ja Ci o wszystkim mówie, och i ach i on , ze ,,spoko , ja też przecież rozmawiałem z koleżankami zawsze" i w tym momencie bylo przejscie i ja go w żartach zdzieliłam przez łeb i mu czapka spadla na ziemie, a ten do mnie w takiej agresji co ja robie i mnie tak złapał , że bez kitu normalnie doznałam szoku.
Leje go w żartach czasami ale to jego to była przesada.
Zostawiłam go jak stał i poszłam do domu.
Zadzwonił po godzinie czy chce sie spotkać, ja , ze moze przyjsc za godzinę zabrać swoje rzeczy.
Wszedł, usiadł na łożku, ja nic, wstał podniósł mnie, bo podnieść się nie raczyłam , przytulił mnie, ja jak manekin, nic.
Usiadł.
Zdjełam jego lancuszek (ten który mi dał nim pojechał do Wawy, zdjął mi z szyi inny i nałożył swoj a mi zabrał swój 2 , który mu kupiłam na 18 nastke , a potem w jakiejś kłótni do mnie wrócił i go nosiłam) no i go podałam mu, on zapytal,, jesteś pewna tego co robisz?" ja , że tak. I wział ten swój który nosiłam i na moich oczach go przerwał .

Potem rozmawialiśmy, bez nerwów, ot tak, ja w takich sytuacjach odłączam uczucia, patrze na człowieka i nie czuje nic, moge powiedziec wszystko co myśle.
Powiedziałam .
Powiedziałam wprost, ze nie będę się bała za pare lat odezwać , bo on mnie szarpnie czy coś, zrobilam z niego sprawcę przemocy domowej normalnie. Łacznie z tekstem,, wolałabym, żebyś mnie nie przepuszczał w drzwiach, ale mnie szanował"

Siedze jak ten sopel lodu, ten łzy w oczach, litania na temat dania nam szansy, tego ,że on wie ze ja dla żadnego zwiazku bym sie nie zmieniła, ale on dla mnie zmieniłby całe swoje życie, ja mu mówie, że w zwiazku ma być sobą i że moze inna by go doceniała takim jakim jest, on , ze już innej by nie było. Że ja nie rozumiem, ze tak sie kocha raz w życiu, żebym mu nie mowiła , że jest młody, skoro on wie , że jestem dla niego wszystkim.

Wygarnelam po raz drugi.

Boże jak on się do mnie przytulał, jakby sie bał że nie wiem, rozpłyne się, zniknę, wtulał mi się w szyje, wąchał.

Dałam mu ostatnią szansę,
powiedział , że jeżeli nawali, to odejdzie sam.
A robił już coś takiego wcześniej?

Dobrze że się pogodziliscie Jeśli chodzi o bycie taką zimną skałą podczas kłótni to też tak mam. Mówienie bez emocji i taka ogólna niedostępność na zasadzie on sie tuli a ja nic. Ale zazdroszcze Ci tego że potrafisz tak szybko zapomnieć. Ja musze mieć czas na przemyślenia, na ułożenie wszystkiego w swojej głowie, dopiero potem zaczynam wracać do poprzedniego stanu Czasem tż się irytuje tym że - kiedy już się niby pogodzimy, zrozumiemy się - jest ok, ale z mojej strony jeszcze dystans i chłód. No ale u mnie takie coś zwykle trwa dzień, dwa.

Mmm... wieczór erotyczno-relaksacyjny... Fajnie się zapowiada

Do następnego spotkania.
..

Edytowane przez m a d e i r a
Czas edycji: 2010-01-20 o 09:50
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 09:50   #2252
oh Mandy
Zakorzenienie

Słuchajcie, już mam wszystkiego dosyć. siedzę sobie w szkole i już nie wyrabiam.
Już tam nieważne, że mnie wczoraj cały dzień olewał i nawet nie napisał mi nic na dobranoc, mniejsza o to, przecież tak się źle czuł, że umierał
Dzisiaj rano wstał znów ze złym nastrojem, poszedł na autobus i napisał, że on doskonale wie, że wczoraj nie siedziałam w domu po południu i żebym przestała kłamać później się przestał odzywać i tyle z tego mam.
Stary 2010-01-20, 09:51   #2253
Cocaine essence
Zakorzenienie

Coż...
Nie robił tego przenigdy w stosunku do mnie.
Ale uczestniczył kiedyś w bijatykach, poza tym bił dla sportu więc myślę, że to było tym spowodowane, taki nagły przypływ agresji, do którego był przyzwyczajony kiedyś, który normalnie zmobilizowałby jego organizm do podniesienia adrenaliny i bicia się.

Wiem, że zwyczajnie go poniosło, nie udeżył mnie, nie zrobił nic AŻ tak strasznego.
Mam świadomość, że mogłam wyolbrzymić, bo to mój chłopak i takie gesty bardziej bolą od takich ludzi.
Nie wiem.
Zobaczymy, jeżeli jeszcze kiedyś tak postąpi, to odejdę.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 09:57   #2254
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Słuchajcie, już mam wszystkiego dosyć. siedzę sobie w szkole i już nie wyrabiam.
Już tam nieważne, że mnie wczoraj cały dzień olewał i nawet nie napisał mi nic na dobranoc, mniejsza o to, przecież tak się źle czuł, że umierał
Dzisiaj rano wstał znów ze złym nastrojem, poszedł na autobus i napisał, że on doskonale wie, że wczoraj nie siedziałam w domu po południu i żebym przestała kłamać później się przestał odzywać i tyle z tego mam.
Szuka powodów do kłótni i do nieodzywania się. Co na to poradzić? Wkurzyć się, odejść. A jeżeli nie, to chociaż wziąć go na przetrzymanie, zobaczyć czy sam pierwszy sie odezwie. Mandy, bądź troche cwaniarą, nie daj sobą pomiatać, nie pozwój żeby on Ci coś wmawiał.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Coż...
Ale uczestniczył kiedyś w bijatykach, poza tym bił dla sportu więc myślę, że to było tym spowodowane, taki nagły przypływ agresji, do którego był przyzwyczajony kiedyś, który normalnie zmobilizowałby jego organizm do podniesienia adrenaliny i bicia się.

Wiem, że zwyczajnie go poniosło, nie udeżył mnie, nie zrobił nic AŻ tak strasznego.
Mam świadomość, że mogłam wyolbrzymić, bo to mój chłopak i takie gesty bardziej bolą od takich ludzi.
Nie wiem.
A jak on sie tłumaczył?
Racja, to nie było aż takie straszne, nie przemoc, ale jeśli to się bedzie powtarzać...

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-20, 10:00   #2255
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Coż...

Nie wiem.
Wiesz co bylam w szoku jak przeczytalam o zachowaniu TZ.
fakt, moglas to troche zle odebrać, albo on mogl sie zdenerwowac, co go oczywiscie nie usprawiedliwia...
dobrze ze swoj blad widzi
milego wieczoru
Stary 2010-01-20, 10:10   #2256
Cocaine essence
Zakorzenienie

Jestem z Wami jeszcze troszkę, bo autobus do sql mi nie przyjechał i wróciłam do domu

On się nie tłumaczył.
Przeprosił, myślał , że specjalnie mu zrzuciłam tą czapkę.
Powiedział, że nigdy by mnie nie uderzył, że mnie szanuje.
Wiem, że mówił prawdę, wiele razy miałam na to dowody.

On wie, że ja a on to co innego.
Że rzeczy, które on by mi wybaczył, ja bym nie wybaczyła jemu nigdy.
Dla niego w sumie nie ma opcji , że zerwiemy, za długo na to czekał żeby być w tym związku.
W sumie to jak się zachował kiedy pojawił się mój były najbardziej go ,,przytemperowało". Kiedy właśnie musiał schować swoją dumę , honor, agresję w stosunku do tamtego, bo ja powiedzialam mu wprost, że jezeli On albo jego kumpel tknie mojego ex, to to będzie miedzy nami koniec.
Do tej pory trochę przeżywa, że tak broniłam tamtego,,całą sobą "ale ja taka jestem.
W tym zwiazku rzeczywiście mogę być sobą.

Stary 2010-01-20, 10:29   #2257
oh Mandy
Zakorzenienie

Ojej, jaka szkoda że telefon mi się rozładowal a bede siedzieć tutaj do 15 .

Słuchaj Koka - jego poniosło, wie, że źle zrobił. Sama widziałaś, jak bardzo bał sie, ze Cie straci. Pozazdrościc takiego TŻ który umie przyznać sie do błędu..

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

kolejne kłamstwo tż - stwierdził ze jechał pewnym autobusem, otwieram rozklad jazdy, a tej linii w ogole o tej porze nie bylo.
co on z tego ma ze tak klamie? po co...
Stary 2010-01-20, 10:31   #2258
Cocaine essence
Zakorzenienie

Kurcze Mandy postaw go przed sobą , pokaż rozkład jazdy, powiedz czemu kłamał.
Nie duś tego w sobie!

Stary 2010-01-20, 10:35   #2259
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze Mandy postaw go przed sobą , pokaż rozkład jazdy, powiedz czemu kłamał.
Nie duś tego w sobie!
jak bede w domu to wydrukuje ten rozkład i jak sie spotkamy to sie spytam którym jechał boże ma szczescie że mam rozladowany telefon..

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

ide na lekcje, milego dnia dziewczyny
Stary 2010-01-20, 10:38   #2260
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Podpisuje sie pod tym W sumie dlugo juz jestescie razem, dlatego dziwi mnie troszke, ze TZ jeszcze sie "tego" nie nauczyl. Ale pewnie kazdy z nich ma inaczej
Ciesz sie przynajmniej, ze robicie to dwa razy pod rzad - mnie sie nigdy nie zdarzylo. Ale to chyba dlatego, ze nasz seks ogolnie troszke dluuugo trwa...

Jeeeeeej, jakie tu tematy sa ostatnio poruszane
No jestesmy ze soba 5 lat, ale robimy to moze od pol roku. Ja nie z tych szybkich

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Mój obecny były niedawno, przed 9, sobie poszedł, zostawił te moje rzeczy, które u niego miałam, popłakalam się trochę ciężko tak... tym bardziej, że między nami od zawsze była chemia i dzięki niej zawsze jakoś nawet na wyczucie się dogadywalismy, porozumiewaliśmy, a teraz jeszcze ta rozmowa w sprawie pracy mnie czeka.... nie spałam całą noc z tych nerwów, udało mi się raptem może 3 godz. tylko drzemnąc
EJ przeciez pisalas wczesniej, ze wlasnie zadnej chemii miedzy wami nie bylo. I ze nie moglas sie z nim dogadac. Zaprzeczasz samej sobie.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 10:41   #2261
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dziewczyny zaliczyłam geografie(właśnie dostałam radosną nowinę)
Jestem boska!

Tak, on się bardzo boi , że mnie straci.
Wiem jaka jest zwykle opinia na temat chłopaków dresów, kibiców.
W tym przypadku to niektórzy,,normalni" sa gorsi niż on w stosunku do dziewczyn.
On ma taki niebywały szacunek do mnie, do swojej matki ,że po prostu nie wierzę , że mógłby którąś z nas skrzywdzić specjalnie.
To jest dobry chłopak.
Wychował się w otoczeniu w jakim sie wychowal, ale miał normalną, pełną rodzinę, przez co wie , że nie zawsze będzie żył z kumplami, wie co jest ważne.
Ostatnio był ze swoim kumplem , którego dziewczynę poznałam, pytam go gdzie jego X , a on mi, że mają dzisiaj swoją 1 miesięcznice, ale on powiedział jej coś tam i do niej nie poszedł, skłamał, wyszedł do kolegów...
A mój... coż ..
Podchodzi kumpel mówi,,Patrzcie mam piwo"
A mój mnie przytula i ,,Patrz a ja mam dziewczynę, kto ma lepiej?!"
W świrach oczywiście, ale on daje mi mnóstwo dowodów , że jestem najważniejsza, także przy innych.

Edytowane przez Cocaine essence
Czas edycji: 2010-01-20 o 11:04
Stary 2010-01-20, 11:01   #2262
garfieldek
Zakorzenienie

koka no to gratulacje

A ja dopiero co wstalam, TZ ma dzis przyjechac

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 11:12   #2263
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
jak bede w domu to wydrukuje ten rozkład i jak sie spotkamy to sie spytam którym jechał boże ma szczescie że mam rozladowany telefon..

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

ide na lekcje, milego dnia dziewczyny
Mandy ale weź pod uwage autobusy prywatne, których nie ma na rozkładzie.

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-20, 11:17   #2264
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Mandy ale weź pod uwage autobusy prywatne, których nie ma na rozkładzie.
U mnie są

Stary 2010-01-20, 11:19   #2265
garfieldek
Zakorzenienie

U mnie tez sa

Wymianka
Stary 2010-01-20, 11:22   #2266
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Tak?
Ja piszę bo właśnie u mnie nie ma. W ogóle jeżdżą z innego stanowiska u mnie (tzn na dworcu z innego stanowiska )

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-20, 11:27   #2267
Cocaine essence
Zakorzenienie

Tak jak w temacie autobusów, to ja bardzo lubie jeździć gdzieś autobusami
Słuchawki na uszy( mój nałóg) i mogę jechać na koniec świata

Stary 2010-01-20, 11:28   #2268
szatanica1989
Zakorzenienie

Hej, o 15.00 mam egzamin, pamiętam 4 pytania, jeszcze 3 bo dwa sobie odpuściłam :/

Niby znamy pytania i tylko odpowiedzi trzeba było napisać i się nauczyć, ale to taka masakra że wszyscy do ostatniej chwili odpowiedzi opracowywali w formie eseju, a wczoraj ostre kucie.

Wytrzymałam do 2 z przerwą godzinną na sen, potem się popłakałam ze zmęczenia i nerwów, więc Tż zabrał mnie bezapelacyjnie do łóżka. Wstałam o 6 i lepiej mi idzie nauka.

Heh, jak się uczyłam wczoraj to jechałam na rowerku stacjonarnym, nawet nie czułam jak zrobiłam 8 km a normalnie nie wyrabiam 3 od razu

Trzymajcie kciuki, jak przyjdę do domu o 20.00 to chyba padnę

Jeszcze wyczytałam że na wykład na którym byłam raz jakąś pracę trzeba napisać, fantastycznie, fantastycznie. Nie wiem kiedy, dzisiaj odpuściłam zaliczenie gramatyki i zaliczę we wtorek, a tu jeszcze ta praca :/

Pomijając fakt, że mam ponad 20 nagrań to opracowania na ustny

RATUNKU

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 11:33   #2269
Myszunia19
Zakorzenienie

Masz racje pisanie ze soba nie ma najmniejszego sensu...tylko ze tym razem nie mam nawet szans nic naprawic jedynie moge cos znowu zepsuć... spelnilo sie to co wszyscy mowili ze poczuje ile ktos byl dla mnie warty dopiero jak go strace.... zreszta po co ci to pisze jak i tak wiem ze to nic juz nie zmieni... i wiem ze to zalosne ...

to mi napisal ten ktos a podpisal sie adam z tym ze ja nikogo takiego nie znam wiec to musi byc ex na co ja mu napisalam dlugi poemat o tym co bylo i co teraz mam i go zablokowalam
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 11:34   #2270
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
wielkie brawa, nie każdy facet tak robi, nawet nie każdy potrafi zrozumiec, że tak by wypadało zrobic
Mój TŻ na początku o tym wiedział ale później to brzydko mówiac olewał Ale juz na szczescie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

Ojjj to super że się Wam dobrze układa i tak ma zostać
Nie chce zapeszyć ale mam nadzieje ze tak juz zostanie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
wanilko fajnie, ze sie wam uklada, oby wiecej takich milych wiadomosci
U mnie ostatnio nap[rawde dobrze sie dzieje wiec bede sie z Wami dzielić dobrymy wiadomosciami

Zacznę od teraz
Wczoraj byłam u TŻ i mieliśmy już na koniec spotkania małe sciecie ale szybko to wyjasniliśmy i jest ok.
Wczesniej płakałam jak sie klociliśmy lamentowałam, histeryzowałam itp a wczoraj odsunęłam się od Niego powiedziałam najbardziej powaznym tonem jakim potrafię ze "sprawia mi ogromną przykrość takimi słowami". I o dziwo podziałało Przeprsił, przytulił, powiedział ze Go poniosło. Ja tez przeprosiłam bo faktycznie mógł mnie źle zrozumieć.

Dzisiaj (sam z siebie) zaproponował mi żebym wzieła sobie wolny piatek w pracy i spedzimy ten dzien razem
Padłam prawie jak ta emotka
Ale humor mam doskonały
W ogole jest cudnie
Odpukałam w niemalowane zeby nie zapeszac

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 11:36   #2271
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak jak w temacie autobusów, to ja bardzo lubie jeździć gdzieś autobusami
Słuchawki na uszy( mój nałóg) i mogę jechać na koniec świata
Ja już od chyba 6 lat dojeżdżam ale nie słucham, bo jade tylko 7 min Ale jak jechaliśmy z TŻ na wakacje to ja sobie słuchałam prawie cały czas...a on spał
Koka, czego słuchasz?

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-20, 11:40   #2272
Cocaine essence
Zakorzenienie

Zależy od nastoju,
Jak chce pomyśleć, mam problem i ogólnie mogę się skupić na muzyce to hip-hop.
Jak chce tylko zająć czymś uszy to techno.
Czasami zwyczajny pop ale zwykle jego przeróbki, mixy, remixy itp.

Stary 2010-01-20, 11:42   #2273
garfieldek
Zakorzenienie

szatanku no to wspolczuje, naparwde duzo tego masz, ale wierze, ze ci sie uda ale na zaocznych tez tak jest, ze w jeden weekend np 3 egzaminy sa, wiec tez latwo nie jest, ale jakos trzeba sobie radzic

Wymianka
Stary 2010-01-20, 11:48   #2274
Cocaine essence
Zakorzenienie

Madeira- no i czasami, jak mam nastrój to takie ,,korby" nuty na taką wczute, które się wkręcają , ale to już rzadko

Stary 2010-01-20, 12:03   #2275
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Madeira- no i czasami, jak mam nastrój to takie ,,korby" nuty na taką wczute, które się wkręcają , ale to już rzadko
No rozumiem, ja też tak czasem...
Kiedyś miałam nawet ochote na soundtracki i musiałam posłuchac

Szatanku trzymamy kciuki A jaką masz tą gramatyke? Opisową może?

Do następnego spotkania.
..
Stary 2010-01-20, 12:17   #2276
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Tez sie musze pochwalic zaliczylam wczorajsze kolokwium nad ktorym tak plakalam bylam pewna ze uwale, a tu prosze dzien zaczyna sie dobrze, a zobaczymy jak sie skonczy

Mandy ja widze to tak ze TZ moze ma kogos na boku i ciagle robi Cie w balona. A to non stop sie uczy, a to gdzies tam jedzie, ciagle wmawia Ci ze robisz cos zle, ze go oklamujesz i prowokuje klotnie zeby tylko miec pretekst zeby sie nie odzywac i miec wolna reke. Kopnij go w cztery litery. Takie jest moje zdanie.

Madame jejku wytrzymaliscie 4 lata bez kochania?? jestem w szoku

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:20   #2277
Myszunia19
Zakorzenienie

ej czy ktos chociaz przeczytał wiadomość ode mnie?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:29   #2278
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Tez sie musze pochwalic zaliczylam wczorajsze kolokwium nad ktorym tak plakalam bylam pewna ze uwale, a tu prosze dzien zaczyna sie dobrze, a zobaczymy jak sie skonczy

Mandy ja widze to tak ze TZ moze ma kogos na boku i ciagle robi Cie w balona. A to non stop sie uczy, a to gdzies tam jedzie, ciagle wmawia Ci ze robisz cos zle, ze go oklamujesz i prowokuje klotnie zeby tylko miec pretekst zeby sie nie odzywac i miec wolna reke. Kopnij go w cztery litery. Takie jest moje zdanie.

Madame jejku wytrzymaliscie 4 lata bez kochania?? jestem w szoku
No wytrzymalismy, a co w tym dziwnego? Jestem z TZ odkad mam 14 lat, wiec dla mnie to by bylo troche nie tego jakbysmy zaczeli wspolzyc gdybym ja miala 15 czy 16 lat... 17 no to jeszcze jestem w stanie przezyc jak ktos jest dlugo ze swoim TZ, ale rozpoczecia zycia seksualnego ponizej 17 roku zycia to sobie nie wyobrazam...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:30   #2279
KochajMniie
Zadomowienie

Nie mam co rooobić..

Cytat:
Mój obecny były niedawno, przed 9, sobie poszedł, zostawił te moje rzeczy, które u niego miałam, popłakalam się trochę ciężko tak... tym bardziej, że między nami od zawsze była chemia i dzięki niej zawsze jakoś nawet na wyczucie się dogadywalismy, porozumiewaliśmy, a teraz jeszcze ta rozmowa w sprawie pracy mnie czeka.... nie spałam całą noc z tych nerwów, udało mi się raptem może 3 godz. tylko drzemnąc
E.J wcześniej mówiłaś że jednak faktycznie do siebie nie pasujecie pod wieloma względami, dlaczego teraz taka zmiana?
A on coś mówił jeszcze jak się zachowuje? musisz sobie to przemyśleć poważnie bo Ty sama wiesz najlepiej jak to jest.

Koka! brawo! tak jesteś boska!

i ciesze się że z Tż wszystko się ułożyło, z tego co piszesz to fajny z niego chłopak i Cię tak strasznie kochaa!

Szatanku
ile Ty tego masz Trzymaj się tam Kochana!
Stary 2010-01-20, 12:31   #2280
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Sluchajcie, mi glowe zaprzata taki beznadziejny problem. Mam nadzieje, ze mi troche pomozecie, choc to troche nie na temat. Bo ja ostatnio mam ciagle ochote... A moj TZ moze tylko 2 razy na raz No wiecie o co mi chodzi... I pozniej nie ma ochoty. Pisalyscie, ze to normalne niby, ale ja sie martwie. W ogole mam wrazenie, ze jesli ja tak bede miala ciagle ochote, to jemu to sie znudzi... Jak temu zapobiec? A i mam do Was pytanie, jesli facet szybko dochodzi tzn., ze z nim cos nie tak czy ze tak sie mna podnieca? Moj TZ potrafi dojsc podczas zajmowania sie mna.... nie wiem czy mam sie martwic czy nie.
Przepraszam, ze tak nie na temat. Ale nie mam sie kogo poradzic...

nie moze tylko chce nie jest wazna ilosc stosunkow tylko jakosc. w moim przypadku wystarczy jeden 15 minutowy stosunek i juz mam dosyc do wieczora jesli dochodzi szybko to znaczy ze to jeszcze mlody chlopak wszystko pzred wami. rozumiem ze krotke stosunki sa... malo zadowalajace dla kobiety. nie ukrywajmy tego ze my sie dluzej rozgrzewamy i wiecej czasu potrzebujemy aby...dojsc moj tż po prawie 2 latach regularnego wspolzycia nie ma z tym juz problemu aby najpierw zadowolic mnie a potem mysli o sobie. zreszTa moj to ambitny chlopak nawet jak dojdzie pierwszy to musi sie mna jeszcze zajac abym nie byla stratna

niczym sie nie martw wszystko przyjdzie z czasem

edit: madame dobrze ze znaznzaczylas wiek bo tez bylam w szoku ze tyle wytrzymaliscie ale teraz wszystko jasne

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:33
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości