|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Dziękuje Maggie
![]() jakoś sama nie chciałam się upominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
PODKREŚLAM, ŻE POMYSŁ JEST AUTORSTWA ROSETTE.
![]() ustalamy co następuje: jeśli któraś z nas dowie się, że jest w ciąży, w pierwszej kolejności pisze do Maggie, a ona robi konkurs! z czego trzy pierwsze edycje są ustawione. 1) Maggie i Rosette 2) Scio 3) kliwia Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2010-01-20 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem szczerze, ze sledze jeszcze kolejna PM ![]() ![]() takze miejcie sie na bacznosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
Hmm co cóż a propos trzeciego suwaczka to byłam pewna że ktoś to zauważy :P na razie nie mogę się tak chwalić tym bo wiecie ... różne rzeczy mogą się jeszcze przydarzyć ...
Co do teściowej nic się nie zmieniło, to jest człowiek, który się nie zmieni, jest cwaniarą i aktorką życiową.I nie mogę się denerwować więc nie będę więcej pisać na jej temat. Tż pracy nie zmienił ale zaczął się stawiać, ma umowę na czas nieokreślony na cały etat i zaczęli się z nim liczyć w tej firmie. Ci szefowie to myśleli , że on będzie tam zapierdzielał jak baiły murzyn i tyle... A tu on się cały czas podszkala od takiego kolegi i czasem coś tam sobie złapią jakąś fuchę i zawsze grosik wpada. A jeszcze jeżeli chodzi o wyjazd to raczej odpada i nie wiem kiedy coś się takiego nam przydaży jak "wczasy". Postanowiliśmy odkałać pieniądze ale nie na wakacje ale na najpotrzebniejsze wydatki związane z Fasoliną lub Fasolinem. Poza tym jak już Wam kiedyś pisałam ja nie mam stałej pensji ani żadnej podtawy. Ja mam płacone tylko od utargu. Jak jest kijowy miesiąc to ja mogę zarobić 600 zł. A 600 zł to jamuszę co miesiąć dać na mieszkanie bo wynajmujemy. I teraz Tż ratuje nasz budżet domowy, bo on ma płacone na godziny więć jak ja mówię , żę np. w tym miesiącu jest bardzo mały ruch to on np. idzie dodtakowo na parę godzin do pracy. Ale oczywiście oprócz 600 zł za mieszkanie sa rachunki i życie więc wcale nie ejst tak prosto. Ja mam nadzieję że jakoś się ułóży. Jak Pan Bóg nam pozwolił nam teraz na Fasolkę to myślę że ześle dla nas troszkę lepszy los i nie będzie tak źle. |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz chociaz jak tesciowa sie zachowywala w dniu slubu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- no dziewczyny to wlacie do mnie na PW jak w dym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
A noo w dniu ślubu to nas zaskoczyła. Zachowywała się normalnie, tańczyła i byłą normalna. W ogóle wesele było suuuuuper!!! Wszyscy się super wybawili, a ja głupa zapomniałam o butach na zamianę i co prawda te ślubne były na bardzo małym obcasiku i były na rozciąganiu u szewca to i tak koło 1 w nocy bardzo mnie bolały nogi i zaczęłam tańczyć na bosaka a potem w czarnych bytach pożyczonych od starszej :P. Ponoć u PM jakikolwiek dodatek wróży cholerne nieszczęście ale ja już wtedy nie zwracałam na to uwagi.
Właśnie weszłam na ten link co Maggie wkleiła... i kurde sporo Was jest tu starających się... Jak chcecie to ja Wam może napiszę jak to było u mnie bo , że tak powiem My tylko w jednym cyklu 2 razy z Tż i fasola rośnie... ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-01-20 o 09:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i oczywiście Daysy85 - gratulacje kochana ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-20 o 09:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mona_ja sprubuję tak zrobić tą żelatynę, kiedyś się trzeba nuaczyć. Dzisiaj będę piekła jabłecznik na cieście kruchym, robię go 2 raz, zobaczymy jak mi wyjdzie. Ostatnim razem ciasto było dobre, ale trochę miało smak mydła bo zamiast 2 łyżeczek proszku do pieczenia dałam 2 duże łyżki ![]()
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja siostrunia kochana ![]() Daysy gratuluje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to sie chociaz usmialysmy troche ![]() ![]() ![]() ![]() ide, bo wypadaloby troche popracowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-20 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
![]() tylko się za bardzo nie rozpędzaj i nie przeleć wszystkich... ![]()
#3555 |
Zakorzenienie
|
No wie , że będzie babcią. Moja mama wie ale ojciec nie ale chyba słyszy nasze rozmowy to chyba podejrzewa. Ja nie wiem jak mam mu o tym powiedzieć. No chyba muszę w końcu :P
Bo ja miałam najpierw problemy z @. Więc o tym wiedziała moja mama potem miałam chyba z 2 USG bo mi lekarz powiedział że mam jakiegoś krwiaka, a potem ... no wiecie więc moja mama była cały czas przy mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...50099&page=162 tu są zdjęcia
![]() ja właśnie wróciłam do domku i sączę herbatkę ![]() stokrotka24 dziekuję ![]() zaliczyłam na 4 ale nie ukrywam,że liczyłam na więcej :/ czepiła się jak zwykle mojej wymowy i na semest też wystawiła mi 4:/ chociaz z koła miałam 5 grr,no ale trudno,musze się wziąść w garść jeśli chce utrzymać styp ![]() dzisiaj wracając z zajęć spotkałam sąsiadki mojej mamy i znów musiałam odpowiadać na te irytujące pytania "i jak tam po ślubie" no jejku,a jak ma być :/NORMALNIE ,przecież nic się nie zmieniło ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
ja bym na Twoim miejscu miała sie na baczności bo jeszcze Maggie sie zagapi i....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to potem by mi musiała męża na szybciutko szukać ![]() (to by dopiero była Mission Impossible ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
my z planoaniem ciąży się narazie wstrzymaliśmy
![]() ![]()
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Jejku nie powinnam Was dołować bo mam urlop od poniedziałku do czwartku i ja wciąż leżę w łóżku :P
Ale za to noce mam beznadziejne nie mogę za bardzo spać, chodzę po 3 razy do ubikacji na siusiu i potem nie mogę usnąć po takiej pobudce więc nadrabiam rano i spałam do 9:30 a teraz oglądałam cały czas TV. Muszę się zebrać, posprzątać i iść do biblioteki bo zarezerwowałam sobie książkę i muszę ją dziś odebrać. Teraz mam manię czytania a kiedyś nienawidziłam czytać. Czytam książki Joudi Picoult są świetne. Przeczytałam już : 19 minut, Jesień cudów i Czarownice z Sallem Falls. Teraz idę odebrać Deszczową Noc i w pracy mam 10 krąg. Autorka "Bez jej zgody" ale tego jeszcze nie czytałam bo ktoś sobie wziął z biblioteki chyba 3 lata temu i nie ma zamiaru oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą młodzi jesteśmy, a napewno ja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- w ogóle mam pytanie udało się Wam sprzedać suknie ślubne? ile czasu Wam to zajęło( jeśli sprzedawałyście)?
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2010-01-20 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co wstawię Wam zdjęcia bo ktoś tu chyba pisał o nich. Co prawda przed chwilką wstawiałam je na Kieleckie PM ale... żebyście nie szukały i od razu się tu wyświetlało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zdjęć ślicznie a to bolerko starsznie mi sie podoba !! Widze ze fasolki pojawiaja sie jak grzyby po deszczu ![]() Kasia to chyba juz urodziła ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-01-20 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Wtajemniczenie
|
No tarty jeść się nie dało absolutnie, do kosza poszła.
Cytat:
![]() Angel - ja nie sprzedałam sukni, nawet nie próbowałam, prawdę mówiąc szkoda mi jej, na razie wisi w szafie w pokrowcu, dużo miejsca nie zajmuje.
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się dół sukienki - fajny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.