|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Etorebka- część V
A jednak nie klamali
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
ale mialam farta
![]() .. uwielbiam mojego TŻ-ta ... to on mi kazal ją odrazu zamawiac ![]()
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejny 3 raz musze napisac to Ci sie TZ wtrafil:P
|
#604 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Twój Tż ma niezłą intuicję
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie wielkie WOW, bo kolory sa intensywne, kratka super, material fajny ale... - torba straszliwie wygnieciona (mam nadzieje ze jak powisi to material sie wyprostuje) - strasznie duzo nitek zwisalo - moim zdaniem krawcowa czy ludziki w Chinach powinnie o takie rzeczy zadbac, bo jakby komus dac na prezent taka torbe ze zwisajacymi nitkami to by pomyslal ze to zakup bazarowy za 20 zlotych a tak przeciez nie jest. - tektura wszyta w spód też się wygięła - mam nadzieję ż3 nie bedzie kolidowało w noszeniu. - sam spod jest tez materialowy, bez zadnych "nozek" - trzeba bedzie uwazac gdzie sie stawia torebke, zeby nie zabrudzic. Ogolnie jestem zadowolona. Jutro dam zdj
|
#607 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam czytać bo mnie cały dzień nie było dzisiaj w necie
a mam 5 stron do nadrobienia ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Tak szybko dziwne ... może ją jeszcze zamówią i będzie?---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Też marzę o czymś musztardowym Dewi byłaby świetna. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
fajne zamówienie - szczególnie Simon ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
Podziwiam mi się narazie nie chcę tylu stron przeglądać ale kiedyś się zmobilizuje
|
|||||
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
A no ma
![]() Dokładnie tak
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
A ja etorebce wybaczam te małe zamieszania z dostępnością torebek
a raczej nie oburzam się i nie dziwię ![]() Pewnie jest tak, że torebka kończy się na stronce, a jak znajda jeszcze parę sztuk to dokładają (może jest tak, że część odkładają na początku na ew. reklamacje?). Przeciętny klient nawet by tego nie zdążył zauważyć, ale tu jest tak sytuacja, że prawie 24 h na dobę skierowane są na stronę etorebki oczy wizażanek ![]() Powiedzcie czy często spotykacie się z tym, że zamwiecie towar po południu i prawie na 100% macie go na drugi dzień w domu? (A zamawiających podejrzewam jest wiele i to za 9zł? nie nazwałabym tego brakiem organizacji
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
proszę was o radę bo stała się rzecz straszna przed świętami kupiłam mari miałam ją jeden raz bo jakoś nie było okazji do jej noszenia - parę dni temu założyłam ją drugi raz i urwał się zaczep ten który trzyma pasek
chyba któraś z was miała podobny problem generalnie nic tej torebce nie "dolega " suwak się już wyregulował , ma świetna pojemnośc no i nie chce mi się bawic w odysyłanie dlatego proszę o pw wiadomośc gdyż piszecie z prędkością światła a ja dzisiaj nie będę miała zbytnio dzisiaj czasu i co powinnam w takiej sytuacji zrobic próbuję te zatrzaski (nie wiem jak to określic) przymocowac ale jak zakładam pasek na ramie to się odpeczpai a nie chce jej naprawiac bo boje się że mogą mi nie uznac później reklamacji - i jak wygląda sama reklamacja (chodzi mi o pudełko, napis na nim )
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w mojej Simon spód torebki też był zagięty ale już się wyprostował i czekamy na zdjęcia ![]() Cytat:
musisz napisać im maila, że coś Ci się stało z torebką, a następnie zapakować torbę i odesłać do nich... dziewczyny chyba próbowałay odsyłać na ich koszt, ale nie wiem jak to wygląda... oczywiście do paczki musisz dołożyć dowód zakupu i możesz jakieś pisemko odręcznie im napisać... rzeczywiściec - jeśli sama naprawisz, to potem mogą juz nie uwzględnić reklamacji
|
|
|
#612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jestem w domu - chora... Zachorowałam już w tamtym tygodniu, w środę właśnie i tyle czasu się męczyłam chodząc do pracy i lecząc na własną rękę, jakby ktoś miał to potem docenić, że się siedzi w pracy z gorączką i straciło głos.. Akurat kogoś to obchodzi. Niestety u nas cała rodzina podchodziła olewczo do zdrowia i niestety ja tym przesiąkłam. Choroba mi ewoluuje z ostrego bólu gardła na okropny męczący kaszel z gorączką.. Dziś poszłam na godzinę do pracy i zakomunikowałam, że biorę zwolnienie.. Szkoda, że rozum do głowy nie przychodzi mi szybciej. Ach, wczoraj moja kierowniczka dzwoni do mnie porządnie po 21.00 - ja w panice, co za wyczucie czasu! a może by się domyśliła, że o tej porze możemy się cieszyć już z TŻem sobą! ale nieee... dzwoni!"Dorotko, czy zechciałabyś zamówić mi takie torebki jak ostatnio kupowałaś, bo moja córka by chciała" no i mam kupić Anę i Emilkę jak się pojawi.. Tylko czy nie mogła zaczekać z tym pytaniem do rana? To się nazywa takt
|
|
|
#614 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I kuruj sie ![]() Czemu chcesz wystawic swoja Mari na sprzedaz? Cytat:
|
||
|
|
|
#616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, że się go od razu posłuchałaś Ja też dzięki swojemu TŻ - towi stałam się posiadaczką Elvie On mi ją zamówił jak widział, że się na nią patrzę maślanymi oczkami---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że te wady nie przesłonią Ci radości z noszenia tej torebeczki i że będziesz bardzo zadowolona![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
leż w łożeczku, pij ciepłą herbatkę i nie wychodź z domku na wizażu jak najbardziej Widzisz nawet szefowej córka się wciągneła
|
|
#617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Nigdy w ciągu dnia pracy nie mam możliwości wejść na nasze forum
|
|
|
#618 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi połączyli dwa zamówienia w jedno
. Mam tylko nadzieję, że nie będzie problemu z wpłynięciem pieniędzy na konto rabatowe - bo to w końcu 13 zł ![]() Cytat:
Widzę, że jesteś rozchwytywana jeżeli chodzi o te torebki
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
to najlepsza lektura hihi. Dziękuję---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Zapomniałam dopisać, jeszcze nie ma na moim koncie rabatowym uzbieranej kwoty z naszego grupowego zamówienia... Nie wiecie ile zazwyczaj trwa rozliczanie się DHLu z etorebką?
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-20 o 11:25 |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista torebkowa zmienia się 100 razy dziennie
- chciałam Luphię (śliwkową lub brązową) – jednak zapięcie tylko na zatrzask skutecznie mnie zniechęciło - chciałam Saphire (fioletową lub brązową) – widziałam na zdjęciach i czytałam, że zamek nie jest wszyty na całej długości torebki bez sensu(a takie 2 kwestie potrafią mnie skutecznie powstrzymać mnie przed zakupem, choćby nie wiem jak piękna byla torebka) Za to wpadła mi oko śmieszna Tilia – na zdjęciach prezentuje się zaskakująco dobrze i ciekawie Myslę teraz nad nią, bo czerwona Andi wezme na pewno (bardzo spodobała się mojemu TŻ)
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze 11 dni do końca miesiąca... ahh gdzie ta Emilka....
mam pytanie dziewczyny... kupiłam wcześniej torebkę ale nie używałam nikogo kodu... dostałam za to swój kod... rozumiem, że to 5% to dopiero przy następnym zakupie? mam wpisać swój kod?
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... musisz się uzbroić w cierpliwość .Jeżeli długo nie będzie przychodzić mail o zasileniu konta to napisz do nich maila w tej sprawie
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-01-20 o 12:13 |
||
|
|
|
#625 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
W Cesi jest tak samo
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skusilam sie na zatrzaskowa Liye i na razie ten zatrzask sie spisuje![]() A nad Saphire to nadal mysle po cichutku...
|
|
|
|
|
#627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz jeszcze czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Amber już nigdy nie będzie dostępna
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Pocieszajcie sie tym, ze z Amber ciagle bylo cos nie tak i zdarzaly sie lepsze i gorsze egzemplarze - i nie wiadomo na jaki byscie trafily...Takze jeden plus tej sytuacji wam przedstawilam
I chyba jedyny...
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tu nie kupię żadnej torebki !!!!!!!
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

... to on mi kazal ją odrazu zamawiac

, dziewczyny nie chce siać paniki może źle spojrzałam bo jestem zaspana , miałam koszmary w nocy
dziwne ... może ją jeszcze zamówią i będzie?
Podziwiam 

ale nieee... dzwoni!
W takim razie chyba wezmę tę nowsza wersję andi:P