![]() |
#2701 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
Cytat:
![]() No właśnie Kasiu te oglądałam jeszcze kiedyś przy okazji runki z Contaxową po Arkadii, i juz wtedy mnie one w oko wpadły - po cichu licze, ze też je przecenili i ze maja jeszcze rozmiar na takiego kurdupla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Oooo, buty mnie na szczyt wyniosły ![]() ![]()
![]() |
#2702 |
Czekam na Ragnarok
|
Definitywnie numer 2
![]() Drugie są prześliczne i zgrabne i w ogóle ![]() No boskie poprostu. Se myślę, se myślę... Organizować zakupy Les Parfums de Rosine czy nie... Pfff Nasturcjo - współczuję takich kupujących. Mnie by krew zalała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Wilczku
a co chcesz kupowac bo na Frgrance jest kilka butelek Rosine sporo taniej nizli na stronie firmowej ( no i przesylka free ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Nr 1
![]() Cytat:
Kwiecie, wcale Ci się nie dziwię, mnie też by zło "utoczyło" ![]() ludzie jednak są bezmyślni... Cieszę się, że odległość jednak mnie przed takimi "przygodami" powstrzymuje ![]() Cytat:
Jejku, faktycznie wielki wór ![]() A na zdjęciu tak kremowa taka śliczna.... A o brązie to raczej takim ciemnym, czekoladowym myślałam... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A chcę te: Poussiere de Rose Diabolo Rose Rose de Feu Rose Praline Secrets de Rose A żadnej nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Piers do przodu
|
Magoto - mój głos z niebytu podpowiada - weź nr 2 - zamsz zaimpregnuj odpowiednio i będzie git
![]() Kffiecie dyszący złością - Allegro będzie chciało pewnie poznać szczegóły przez spór na All - podaj na talerzu im informacje - prawda po Twojej stronie ![]() ![]()
![]() |
#2708 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, bo widziałam. Edit. Aaaa, i jeszcze przypomniało mi się, co miałam powiedzieć Joasi - że ma śliczną cerę, taką porcelanową ![]() Głosuję na numer 2, świetne są ![]() Taka Tako ![]() Jak Twoja głowa? Edytowane przez magnetica Czas edycji: 2010-01-20 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
niecnotliwa dziewica
|
Zdaje się, ze w kwestii obuwia zostałam przegłosowana
![]() Mam rozrywki dodatkowe. Zakupiłyśmy se z koleżanką podstawki pod monitor - jak dotąd, monitory (zgodnie z wszelkimi prawidłami BHP ![]() ![]()
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Macham
![]() Dokładnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wy tu znowu zakupowo kusicie. Jam spłukana w styczniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- O, widziałam Daff na dole ![]() ![]() Edytowane przez homyk Czas edycji: 2010-01-20 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]() A mnie sie te pierwsze podobaja i wydaje mi sie ze bardziej do Margot pasuja niz 2 ![]() Te drugie dziwnie odstajacy czubek maja, jakies takie nie anatomiczne sa. A te ostatnie maja brzydki haft i zbyt szpiczasty czub. Contaxowa- trzym sie. Mam nadzieje, ze przezyjesz.... w miare bezstresowo ![]() Tymkowa, ale ta torba wielka ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2010-01-20 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwsze są bardziej "Margotkowe" ![]() Mogę się Wam trochę pochwalić? ![]() Po 19-stu miesiącach wróciłam do wagi sprzed ciąży ![]() ![]() ![]() Początkowo trochę się męczyłam, ale ostatnio poszło już szybko, tak bardzo się cieszę ![]() Trzymam kciukasy za Mariolę, bo walczy z tym samym ![]() Powodzenia Mamuśko, uda się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dzięki Wam mam w zasadzie do odwiedzenia tylko dwa sklepy (obym tylko coś w nich upolowała
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() (i tylko patrzec, jak i Mariola będzie sięchwaliła, że zgubiła co tam ma do zgubienia ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Magdulenko gratuluję! ![]() Margot mnie się najbardziej podobają te drugie. A nie mają takich czarnych? Byłyby praktyczniejsze, a pewnie równie ładne. Na drugim miejscu nr 1. Trzecie mi się nie podobają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
niecnotliwa dziewica
|
Mają i czarne, ale ja właśnie chcę brąz - czarne mi w zasadzie do niczego nie będa pasowały, a nie mam zamiaru szaleć z nowym okryciem i torebką do kompletu. Trzecie już wyrzuciłam z planów, zobaczę w praktyce, które będą we właściwym rozmiarze i które mi się bardziej spodobają na mnie, nie tylko na zdjęciu.
#2716 |
Zakorzenienie
|
Magdulenno
dziewczyno z sukcesem gratulacje czy to znaczy, ze starasz sie o nastepnego potomka ![]() skoro tak dobrze poszlo ![]() trzymam tez kciuki za Mariole dziewczyne z wlosiem nie wiem czysta zauwazyly, czy ja jeno taka spostrzegawcza jestem ( pewnie z zazdrosci ) ze Mariola pieknie porosla sledzilam ja bowiem Marioli, i nie tylko, zapuszczanie ( wlosow ) jakis czas temu zaczynala z dosc krotkim rudym kreciolkiem a teraz pukle sie jej wokol twarzy zawijaja ( a ja cholera stoje w miejscu ) Margolito koniecznie poka, pozniej, poka ![]() no i powiem, zem widziala, jak Daff wymiotla no pieknie, no pieknie ale sie tam u niej tych Jozkow namnozylo ![]() az koszmary sie rozwialy |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cześ
![]() Piekę ptysie ![]()
#2718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() I miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() Dziękuję Rawito ![]() Cytat:
![]() na razie starań nie przewiduję ale kto wie, czym los jeszcze zaskoczy ![]() ![]() Cytat:
też widziałam, piękne pukle ![]() ale o tym to już nawet marzyć nie mogę z moimi druciakami ![]() Mamo, jak Mila? Lepiej już? ![]() edit. ubiłam ![]() ide robić racuchy z jabłkami... może kto się skusi i przylezie ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-01-20 o 13:23 Powód: :) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
piekne ptysie mamy
![]() my tu znaczy piecze spadachrony ( spad-o-chrony ) ![]() dwa razy zem podeszla do tematu czy kusic sie na ten trzeci? Mamito dziewczyno z piekarnikiem jak je zrobic ptysiowo ksztaltne a nie plasko rozlajzle? w koncu cos mnie, tytana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Z mojego ptysiowego doświadczenia moge sie tylko wypowiedzieć, że ciasto powinno być gęściejsze to wtedu może w góre urosna jak należy.
A nie w kapcie opadną. Alem już tych ptysiów dawno nie piekła.
#2724 |
Zakorzenienie
|
dalby chto przepis na dobre ptysie
czy dobre ptysie maja duzo karoliow? bo ja nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
niecnotliwa dziewica
|
Najprostszy to chyba kupić gotowe ciasto na karpatkę, Dr.Oetkera na ten przykład, i zamiast jedną wielka blachę, zrobić ptysiów skolko ugodno
![]() A ciasto karpatkowe to się robi tak łatwo, ze i przez sen można ![]() Co do kaloriów natomiast to się nie wypowiem, w życiu żadnej na oczy nie widziałam ![]() ![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Cocoszo Brunetto
ja mam przepis Mamity "PTYSIE MAMY BIG ciasto: zagotowac 1 szklanke wody z polowa margaryny i szczypta soli. Na gotujace wsypac jedna szklanke maki pszennej i mieszac, az zacznie odstawac od garnka. Ostudzic. Zmiksowac na najwyzszych obrotach z 5 jajkami - jajka wrzucac pojedynczo(bez skorupek ), nastepne po wtarciu poprzedniego. z tego mozna zrobic ptysie lub karpatke ptysie robie szpryca do ubierania tortów marki fackellman. Uzywam koncówki z gwiazdka. Ciasto wyciskam w formie slimaczka pietrowego. Na blasze do kuchenki 60tki miesci sie 36 ptysiów. Srednica takiego slimaczka ma ok.2,5-3 cm. Wtedy ptysie wychodza takie male , tak na dwa razy do buzi. Ptysie nadziewam tez szpryca robiac dziurke z boku (nie opracowalam jeszcze metody, zeby krem wtloczyc, a dziurki nie zrobic ) Krem 2 jaja 1/3-1/2 szklanki cukru 2 torebki cukru wanilinowego 1/2 l mleka 2 lyzki maki pszennej 2 lyzki ziemniaczanej maslo jaja ubic z cukrem (ja cukier dziele i czesc sypie do jajek, a czesc do mleka razem z wanilinowym) dodac make zalac gotujacym mlekiem zagotowac ponownie ciagle mieszajac. ostudzic. Ukrecic maslo i stopnoiwo dodawac budyn. jak robie karpatke, to lyzki maki sa czubate. Do ptysiów bardziej plaskie wtedy krem jest rzadszy i latwiej go wtloczyc." ale efekta mych poczynan wzgledem owego przepisu juz byly wklejane spadochrony ![]() ale wypelnione lososiem i kawiorem ( pychota ) Mammito dziewczyno z ptysiem widzisz Ty jak ja slowo kazde Twoje sledze, notujac ku potomnosci glodnej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Najlepszy krem wychodzi mi z paczki Delecty, a ciasto robię z przepisu podanego na opakowaniu od kremu (dodaję tylko łyżeczkę proszku do pieczenia - na wszelki wypadek, żeby lepiej rosło) I zdradzę Wam sekret: do gotowego kremu wrzucam opakowanie śmietany kwaśnej 18%. Krem nie twardnieje w lodówce na kamień i nie jest taki słodki. Pychota ![]() EDIT: zapomniałam pogratulować Magdulence schuścia ![]()
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2010-01-20 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Nie lubie was
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- I tych ptysiow waszych tez nie lubie ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- sie az obslinilam cala z tego nielubienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
zrobie wedle przepisu Nastrurcji od Kwiatow znaczy wedle przepisu Nai Mamowej zrobie dzisiaj JoannoKa, uleglam jak widzisz powyzej sral piesek diete |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.