![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego się pozbyłyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
![]()
#1473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Tumulte. W roku premiery kupilam sobie probki, ktore szybko zuzylam, zapach wydawal sie wspanialy, ale szukalam takze wspanialej oferty cenowej. W koncu mam te perfumy i nadal uwazam, ze sa super, ale tylko na jakies wieczorne wyjscia. W dzien potrafia zmeczyc, bo sa niezwykle trwale, daja o sobie znac non stop. Jesli gdzies wychodze, np. do klubu, a tam pala, zapach nie daje sie nikotynie, przebije zapach petow. W nich jest malo rozy, za to duzo kwaskowatosci i ciezkiego zapachu kwiatow. Interesujace polaczenie, ale dla wytrwalych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Ja też w trakcie porządków i czystek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
Wylatują Menard Kasaneka i miniaturka Soir de Lune. Od razu mi lżej
![]()
#1476 |
Zakorzenienie
|
Dziś wysłałam w świat kasztanka YR, Escadę Signature i La Perla J'aime
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wyleciała ode mnie Czarna Koszmara Karan-coś zaczęło mnie w nich drażnić,sama nie wiem co.Jak tak dalej bedzie to pozbędę się połowy moich butelczyn.
Elixir Hypnotic Poison też już ma pierwszą ofertę więc i on niedługo poleci .Elixiru mi trochę szkoda ale ta ch..rna pompka za bardzo mnie denerwuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Wpisz tu zomzing
|
poszła: padpa,
gotowi do drogi: kardynał, le parfum i funeral home |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Mqatko kardynała nie chcesz=- ja chce!
z tego wszystkieh=go nie po polsku piszę
#1481 |
Zadomowienie
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuu
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam ![]() Ostatnio znowu mam faze na mega slodkosci ![]()
![]() |
#1483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-01-20 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Matka buldoga
|
Pozbylam sie AA Ylang & Vanille
![]()
#1485 |
never say no to panda
|
a ja się zaczęłam uwielbiać za umiejętność pożegnania się z zapachami, których tak naprawdę nie używam (a przede wszystkim umiejętności przyznania przed samą sobą, że dany zapach jednak nie jest do końca mój, więc po co w takim razie go więzić w tej przepastnej szafie? niech naciesza czyjś inny nos
![]() dziś wylatują (po krótki mniej lub bardzij burzliwym romansie), bo potrzebuję tylko takich zapachów, które w 100% stopią się z moją skórą i będą stanowiły naturalny element "mnie", a nie mnie po prostu ładnie pachnącą): Voluspa - Santiago Huckleberry (bo tak!) Guerlain - AA Mandarine Basilic (chyba moje najstarsze dziecię w kolekcji zapachów) L'Artisan - Ambre Extreme (bo moje ambry to Pijany Rusek, Fetyszystka, Miyako i LaliqueLP) Kenzo - Flower Oriental (bo się początkowo scierzy straszliwie - potem jest cudny, ale inne zapachy Kenzo są bardziej "moje") John Galliano edp (no niestety - jeszcze przed świętami dałabym się za flachon pokroić, ale jak już flachon jest u mnie, to jednak nie do końca się ze sobą stapiamy ![]() Donna Karan - Chaos (bo zaczął mi podśmierdywać starą ścierą - o wiele lepiej przedstawiał się z odlewki) YR Cocon (już drugi raz leci ode mnie flachon) Gres - Cabaret (zakupiony pod wpływem impulsu i kuszącej ceny... ale miniaturka wystarczy - nie umiem nim pachnieć globalnie, raczej jest to dla mnie zapach do zaszycia się w cieplutkim domu i pachnienia sobie sam na sam z naadgarstka... a do tego wystarczy moja miniaturka) Statkievicus - Statkus (bo za dużo paczuli :/... i ściery) dumam jeszcze nad CdG x Artek: Standard - podoba mi się szuja, ale globalnie raczej niebardzo (i ta syntetyczna marchewka...) - najpewniej pójdzie na próbki na all ![]() ![]() *edit - wydumałam - Artek też wylatuje, ale zaczynam się wahać odnośnine Artisana *edit2 - jednak Ambra zostaje, bo się globalnie przepięknie wydymnia ![]() ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-23 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Cbr, mam to samo z Cabaret, z tym, że u mnie nie spełnił zupełnie moich oczekiwań... Żadnego buduaru, podwiązek, pudru, kabaretu... Nawet cienia tego.
Nie odpowiada mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
tak, ewidentnie przeszlam na kolejny etap - zaczelo sie od uznania za cos normalnego posiadanie wiecej niz 10 flaszek, potem przeszlam do strzalow w ciemno, dzis nie boje sie robic przetasowan w moim zbiorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
No i poleciał w świat Kenzo Holi - cały zapas .... jakoś przestał mnie interesowac .... odałam również Cristobala EDT .... a myślałam, że to będzie dłuuuuuga miłośc ( na pocieszenie zostawiłam sobie całą flachę EDP)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Najostatniej Musc Maori oraz Brown Sephory - pierwsze zbyt dosłowne suche kakao, drugie - sztuczna wanilia
![]() Łoj ![]() Edytowane przez mex Czas edycji: 2010-01-23 o 19:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę trzeźwego podejścia do perfumowej pasji.
Nie potrafię rozstawać się ze swoimi butelczynami choć niektóre stoją nieużywane w głębokim kącie szafki. Jest jednak tak, że milość do nich odżywa( czasem tylko na chwilę) i nie ma mowy o rozstaniu. Zdecydowałam jednak, że bez Krola Słońce żyć mogę i to Le Roy Soleil jest obecnie na wylocie. Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-01-23 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() i stwierdzam, ze to nawet przyjemniejsze, nizli dokladanie kolejnych flachonow do calosci, ta rotacja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś się pozbyłam Jennifer Lopez Live Luxe prawie całej 30-tki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
BAN stały
|
Gucci edp i gupia zaraz nabyłam drugiego(ciekawe jak długo u mnie postoi
![]() zastanawiam sie nad pozzbyciem sie Miry Bai i odlewka nowej OIki |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Do nowych właścicieli poleciały Ford Black Orchid edp(te kwiatki po czasie nie do końca mi odpowiadały) i Elixir HP.
Na nowy dom czeka jeszcze La Perla Jaime les fleurs. Koszmarka poleciała z allegro Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-01-24 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad wylotem Theoremy, ok. 25-26ml z 30.
Nad FlowerBombki Extremalnej z 50ml ok. 35ml ( z kokardką) odlewki 12ml Sephora waniliamango, odlewki 4,2ml Dzing! odlewki 5ml: Kokosa YR i Vanille Chocolat Sephora Nebliny 44ml z 50 i Miss Dior Cherie, ok 3ml EDP we flakonie 50ml, do testów.
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-01-24 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 5 flakonów, może jeden wyleci...jeżeli nie sprawdzi się, kiedy będzie cieplej (bo będzie, prawda, powiedzcie, że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Szef ds. Wymianek
|
(bedzie, Justyno, bedzie...)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
lise-kotta
|
na wylocie próbki Oscar de la Renta - Intrusion oraz Vera Wang- Look. fajne sa, szkoda że nie na mojej skórze :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
spin doctor
|
Ja zrobiłam małe czystki i w świat poleciały: Naomi Campbell Eternal Beauty, Kate Moss Velvet Hour, Contradiction CK, Live Luxe J.Lo i Style Sander. Prawie ich nie używałam, więc szkoda, żeby stały bez sensu. Będą cieszyć inną właścicielkę
![]()
#1500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.