|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
a co myślicie o perfumach G.G Shine? jak dla mnie są bardzo ciekawe, takie specyficzne! no i to opakowanie...
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Zaklepane 14 pomadek
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje że pomadki konkursowe są z innej pulii |
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
a to o to chodzi... właśnie nie ma a moja już się okropnie zużyła i chciałam drugą...
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny, mi udało się zdobyć 2 kody na pomadki. jeden miwchodził i juz dostane pomadke z zamówieniem w piątek.
Mam jeszcze jeden kod ale od samego początku po wpisaniu go nie pojawia się w koszyku. Dlaczego??
|
|
#2348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Reszta ma teoretycznie być od jutra, nikomu się niedostępne nie pojawiają w koszyku.
|
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
Aha, dziekuje. Czytałam ale jakos nie mogłam zrozumieć. Myślałam że od srody będą.
|
|
#2350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z ciekawości dodałam te pomadki do swojego zamówienia i na inny adres i pojawia się to samo, czyli jedna jest w koszyku dodana, a reszta nie i info też brak Mam zapisane, że te kody które nie wchodzą są na kolory gold touch, sweet mandarin i sexy plum. Więc może faktycznie jeszcze ich nie ma, ale zaczynam nabierać wątpliwości
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też to zaczyna wkurzać , pani na maila mi odpisała ze prawie wszystkie odcienie są dostepne;/ a tak na prawde nie ma ich
|
|
|
|
#2352 |
|
Rozeznanie
|
A mi sexy plum wchodzi, ale nie wchodzi mi sweet mandarin i hot peach....
czyli cos nie gra bo z tej puli to chyba nie mogą byc w brakach.... |
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!!
Mam takie małe pytanko Czy ktoś ma może LINK do SAMEGO katalogu ze strony we Flashu?? Chodzi mi o to aby wyświelał sie sam katalog bez reszty strony :}
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam paczuchę z kosmetykami kuferek i toster jest śliczny
teraz czekam na kuriera z pomadkami z konkursu jutro zamówie reszte pomadek konkursowych jak uzupełnią braki
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i okazuje sie ze niedokladnie czytamy regulaminy. okazalo sie ze kody musza byc 4-cyfrowe, jesli dostałyście kody 3-cyfrowe, trzeba przed nimi wpisac zero. ja tak zrobilam i weszły!!!! szkoda ze wczoraj nie wpadłam aby tam zadzwonic bo bym juz jutro miala paczuszke, a tak dopiero we wtorek, ale i tak sie ciesze!!! Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2010-01-20 o 14:28 |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś kochana też już zamówiłam na 15 sztuk 3 mam w brakach , te 3 sztuki dostane później przy kolejnym zamówieniu jak będą na stanie?? ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- dziewczyny a w oczekujących nie mam tych 3 sztuk pomadek a po kodach nie jestem w stanie sprawdzić które wykorzystałam;/ a nie chce utracic tych 3 kodów |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie działa Dziękuję bardzo za informację Przyznam, że dość wnikliwie czytałam regulamin, bo jestem nieufna i zawsze węszę podstęp Zwykle w każdym konkursie czy promocji robionej przez ori jest jakiś haczyk, więc weszło mi to już w nawyk, ale że to ma być 4-cyfrowy kod, to najwidoczniej przeoczyłam No i co my byśmy bez siebie zrobiły dziewczynki...
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo sie ciesze ze mogłam pomóc
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie zadziałało A najlepsze że byłam dziś w oddziale i nikt mnie nie poinformował. Pan stwierdził że mój kod musiał zostać już użyty skoro nie działa A tu masz Jest moja ulubiona szminka
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
ale jaja .... jesienna wyprzedaż .....
http://pl.oriflame.com/products/flip-flyer.jhtml zwariowałam |
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
o co chodzi z tą ulotką??
|
|
|
|
#2363 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w Katowicach odebrać zamówienie i przy okazji zapytałam o katalog nr 3 tzn czemu jest tak z cenami. I Pani mi powiedziała, że pierwszy raz o czymś takim słyszy i że może im się coś pomyliło i że przekaże to wyżej
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Ta ulotka się pokazuje jak się wejdzie w Zamawianie > Oferty Niezły bajzel teraz jest z tą stroną... i w ogóle z Ori
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zamawiałam kosmtyki w poniedziałek. O 6,10 już zamówienie poszło a paczki jeszcze nie mam
co prawda data dostawy jest jutrzejsza ale zawsze kurier był w środy. Jak wchodzę na moje zamówienie to nie ma żadnej informacji.A jak Wasze paczusie?
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
no dobrze,a jesli kod jest 5-cio cyfrowy??
|
|
|
|
#2366 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja znalazłam informację na stronie głównej ori (po zalogowaniu) - dobrze wiedzieć, że:
Informujemy, że w dniu 20 stycznia 2010 roku o godzinie 13.00 rozdaliśmy wszystkie kody promocyjne na pomadki Power Shine. W związku z tym wprowadzone zostają następujące zmiany do Regulaminu: W § 3 pkt. 9. Nagrodę w promocji należy odebrać nie później niż do godziny 20.00 dnia 7.02.2010 roku, nagrody nie odebrane w tym terminie przepadają i przechodzą na własność Organizatora. Tak więc pomadki można zamówić tylko do końca katalogu 2!!! |
|
|
|
#2367 |
|
BAN stały
|
Sobie wyobraźcie że juz nie ma kodow na pomadki!!!****ica mnie bierze bo wczoraj wygralam 2 odcienie i do tej pory nie otrzymalam kodow a pani z obslugi mi pisze ze juz sie wyczerpaly!! H . J Z TAKIMI KONKURSAMI!!!
|
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
Katalogi pochrzanione, ulotki promocyjne stare... ale im sie ta nowa strona nie udała
|
#2370 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja dostałam już dziś paczuszkę a datę też miałam na jutro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Czy ktoś ma może LINK do SAMEGO katalogu ze strony we Flashu?? Chodzi mi o to aby wyświelał sie sam katalog bez reszty strony :}
teraz czekam na kuriera z pomadkami z konkursu
Zwykle w każdym konkursie czy promocji robionej przez ori jest jakiś haczyk, więc weszło mi to już w nawyk, ale że to ma być 4-cyfrowy kod, to najwidoczniej przeoczyłam

co prawda data dostawy jest jutrzejsza ale zawsze kurier był w środy. Jak wchodzę na moje zamówienie to nie ma żadnej informacji.