|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Lece na praktykę..
Miłego dnia
|
#3302 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
? to całkiem sporo ![]() Ja bym chciała kupić suknię, wypożyczanie takiej rzeczy do mnie nie przemawia... jakoś tak myślę, że każda suknia ma swoja historię... Chcę, żeby moja miała historię naszego ślubu... może to głupie... ale jakoś tak...Zawsze można spróbować uszyć podobną, albo poszukać z tej kolekcji jest idealna ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Miłego, Basiu
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdak jak tam oceny pracownicze wypadly?
|
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
gracias chicas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
db ocena+podwyżka = awans ![]() po raz drugi gracias ![]() Poszło dobrze, ale mamy jeszcze dokończyć za tydzień. W każdym razie jestem dobrze oceniana ![]() no nieee.... że za 20 lat co będą myśleć. Dzieci to kto wie kiedy może za miesiąc, moze za rok a może już się inkubuje Nigdy nic nie wiadomoech, za 14 minut prowadzę z kolei szkolenie.... ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- No właśnie spisałyśmy z szefową moje wszystkie osiągnięcia Za tydzień mamy spisać plany na dalszy rozwój i wysłać do tych co mnie dalej będą oceniać Zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie osiągnięcia wypadły gitowo.
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i milego szkolenia
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wyobrażam sobie wypożyczyć kiecki
![]() Dziewczynki... A czy Was koledzy przytulają na pożegnanie?Bo mnie nigdy,aż do dzisiaj...
|
#3307 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Hmm, mnie koledzy nieraz przytulają, ale na pewno nie każde pożegnanie/powitanie
Zdarzyło się, tak po przyjacielsku, nic złego. Np. po dłuższym czasie niewidzenia się No i trzeba do pracy... do zobaczenia
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh smutno i jakos dzisiaj
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-20 o 14:07 |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Takie wypożyczenie sukni to chyba stresujące jest. Bo trzeba się cięgle pilnować żeby nie rozerwać w tańcu, nie poplamić jedząc.
|
|
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
przy wypożyczeniu sukni jak ją poplamisz to nic się nie dzieje
![]() a jak podrzesz delikatnie lub ogólnie delikatnie uszkodzisz to (zależy od salonu) przymykają oko, i ewentualnie płacisz dodatkowo 100zł... gorzej jak uszkodzisz mocno i tak że nie da się tego naprawić, wtedy płacisz resztę jej salonowej ceny i zostaje już twoja na wieki ![]() ja wypożyczam suknię, bo mam znajome które do dzisiaj nie mogą sprzedać swojej kupionej sukni, a tak żeby wisiała w szafie i mole ją zjadały to ja nie chcę.... |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja się dzisiaj spotkałam z B.- miał mi przekazać taką maść. Nooo i oboje zaparkowaliśmy w parkingu podziemnym,tylko,że po zupełnie przeciwnych stronach.Poszliśmy do jego auta po te maści i mi powiedział,że mnie podrzuci bo mam daleko.Wsiadłam do auta a on do mnie,że chyba mnie porwie.
Nooo i jak wychodziłam z auta normalnie mu powiedziałam cześć,a on mnie tak pociągnął do tyłu do siebie i zaczął przytulać
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-01-20 o 15:56 |
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam urwanie głowy. Muszę zorganizować SAMA imprezę managementu na 60 os na 9.02! Najpierw konferencja a potem afterparty na mieście. I jestem zaproszona zarówno na część oficjalną jak i tą mniej oficjalną... A następnego dnia mam miec egzamin. Budżet 150/os... macie jakieś pomyśły? Szef nie chce bowlingu, tylko pub/restaurację, ehhh...
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz wychodzę do koleżanek, będziemy robić raport z badań i prezentację... Ależ mi się chce
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja z kolei mam tak,że nie ściskam się i nie buziakuję z koleżankami,a tym bardziej z kolegami. Owszem-jestem osobą wrażliwą,lubiącą ludzi,ale takie kontakty nie leżą w mojej naturze. Jedynie z TŻem lubię się pościskać. Noo i jak trzeba się przywitać z Rodziną lub składać życzenia,to mogę komuś dać cmoka i tyle ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Nooo i z tymi byłymi zakochanymi we mnie kolegami tez nigdy nie miałam żadnych :kontaktów fizycznych"-bez kitu,wiem jak to brzmi,ale nawet nie pozwalałam się za rękę chwycić. Bo nie chciałam,żeby mieli jakieś nadzieje,czy cuś. Dla mnie takie coś jest zarezerwowane tylko dla kogoś z kim łączę poważniejsze plany
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
O rany
![]() Nadrabiam Was już któryś dzień i oczy to mi już na wierzch wyłażą Ale zaparłam się, więc w końcu kiedyś nadrobię, najwyżej przy okazji dorobię się też okularów ![]() Tamtą część mam już za sobą i jestem na 50 stronie tej części, więc jeszcze sporo przede mną ![]() Buziole
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie uświadomiłam sobie, że mijają 2 lata odkąd czekam na pierścionek. I wcale nie jest mi z tym dobrze. Bo albo mam wyrzuty sumienia jak rozmawiam z TŻ-tem na ten temat, że próbuję coś na nim wymusić. Albo czuję się upokorzona jak dochodzę do wniosku, że on nie chce się oświadczyć (tak jak z tym pierścionkiem na gwiazdkę). Albo jestem zwyczajnie rozczarowana, jak sobie narobię nadziei. Nie są to miłe uczucia. Chciałabym przestać czekać. Przestać chcieć. Tylko ciężko mi zapanować nad swoimi uczuciami i pragnieniami. Ech... Idę robić obiad to sobie popłaczę krojąc cebulę. |
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
łoo matko Biska - to nadrabiaj nadrabiaj.....
|
|
#3319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwazam, ze kazdy ma prawo miec wlasne poglady i nikt nie powinien przekonywac kogos do swoich, bo kazdy ma swoj rozum i odpowiada za siebie bedzie kolejna zareczona! claris, jak immuny?????????? Cytat:
Cytat:
taka opcja jest korzystna, biorac pod uwage, ze mozesz sobie uszyc sukienke ktora normalnie kosztuje np 3 tys. opcja samego wypozyczenia juz uzywanej sukienki to tysiac złCytat:
nie wiem dlaczego on tak sie zachowuje, bo mowi, ze za dwa lata wezmiemy slub, a tu ani widu ani słychu... nawet tego tematu nie chce podejmowac... na razie mam dosc. nie to nie. trudno. sama siebie nakrecam a potem mi przykro. moge zostac stara panna......Gwizdak, gratki! Biska, co tam u Ciebie?? jak z tz? ps miałam sen sniło mi sie, ze byłam w ciazy i kupowałam niebieskie pampersy. ale one były takie dziwne, bo jakby miały cerate na wierzchu i martwiłam sie, ze moje dziecko sobie nozki odparzy od tych pieluch
|
|
#3320 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Posiedziałam w czytelni, pouczyłam się chwilę, poszłam pouczyć moich angielskiego i na świetlicy mnie dziewczyny uświadomiły, że są ferie
![]() Ale przeglądnęłam jeden artykuł z kilku na jutrzejsze zaliczenie i... no tragedia. Nic z tego nie rozumiem, na dodatek co 1,5 strony średnio przysypiałam ![]() dasz radę, od razu po napisz, jak poszło ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, że remont ku końcowi. Już niedługo będziesz miała własne okienko ![]() No bo ja kooooooooocham wysokie obcasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
spóźnione, ale za to zobacz, ile dały ![]() Cytat:
też, życzę takiej podwyżki, co by starczyła na kilka fajnych ciuszków ![]() Cytat:
|
|
|
#3321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przytulanek, to ja owszem - cmokam się z kolegami na "dzień dobry" itp., ale u Ciebie to zupełnie inaczej wygląda. Ja bym się np. źle czuła, gdyby jeden z moich amantów (wciąż) mnie przytulał. A takowi wiedzą o mojej postawie i przestrzegają reguł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy kolejna zaręczona? Powoli zaczynam odnosić wrażenie, że jeszcze sobie poczekam za rocznicę, co by element zaskoczenia był ![]() A sen, heh... u mnie ostatnio wszystko wokół tego tematu ![]() Żarty żartami, ale przytyłam 5 kg. Najlepsze jest to, że nie mam pojęcia, jakim cudem, bo od kilku tygodni mało co jem - w pracy same bułki z jakimiś sałatkami albo sucharki, w domu skubnę kanapki po pracy, rano śniadania nie jem, dopiero koło południa albo i później coś. Leżałam dzisiaj w wannie i tak się zastanawiałam, czy nie jestem w ciąży. Brzuch mi "spuchł" i dziwnie się czuję, ciężko mi się dopiąć, zgagę mam, to już Wam pisałam. Te bóle głowy... ale okresy najnormalniejsze, choć wiadomo, jak to z nimi jest. Jeśli rzeczywiście coś jest na rzeczy, to bym była w 2 lub 3 miesiącu mama powiedziała, żebym na razie testu nie robiła tylko mam czekać na następny okres. Piersi mnie bolą jak przy jajeczkowaniu i czasowo się zgadza. Wypytałam też mamy o jej okres przy ciąży i u niej jednak był skąpy. A u mnie norma skąd taki skok wagi!? W ciągu miesiąca? Mało tego, kobita, z którą miałam zajęcia na 1 i 2 roku i która recenzowała moją licencjacką, zagadała mnie dzisiaj przy sklepiku i mówi, że strasznie schudłam masakra no ale doszłyśmy do wniosku, że to może wina nowej fryzury ![]()
|
|
|
#3322 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to może odcięta pod biustem i puszczona albo bombka na brzuchu i krótka ? Cytat:
Cytat:
zdawało mi się dziś że widzę crozee ale to by było dziwne zdałam co miałam zdać, nawet to streszczenie które robiłam wczoraj i zasnęłam o 4 w połowie. Więc jest okej, natomiast przedłużam sobie sesję na pewno bo nie zdążyłam jeszcze podejść do niektórych rzeczy i mam jedną poprawkę ale z zaliczenia z notą czyli się nie wpisuje obu ocen do indeksu więc i tak ok. o, zaraz zmienię ten opis nad avatarem |
|||||
|
|
|
#3323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do lutego szybko zleci..Cytat:
nie smuć się
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, a gdzie mnie widziałas?
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie ze nie szybko
jeszcze 2 weekendy.....ehhhh jakos mi smutno dzisiaj wyjatkowo
|
|
#3326 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś cholera... dziwne macie metody wybierania kolejności. Jak się nie potraficie dogadać to moim zdaniem tylko losowanie wchodzi w grę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam jeszcze wyników z farmakologii, jutro będą. Babka powiedziała, że profesor zdecyduje co zrobić z tymi, którzy nie zdadzą- czy uwalić, czy dać jeszcze jeden termin (oczywiście kosztem pierwszego terminu egzaminu). No zobaczymy co to z tego wyjdzie... Źle mi bez chłopa
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
no tak o godzinie 10 w ósemce jadącej akurat koło Poczty Polskiej na Plac Wielkopolski czy jak on się tam nazywa. Jakaś blondynka w szarej czapce i z brązową torbą była a ja oczywiście wyglądałam jak śmieć bo do rana pisałam streszczenie i zero makijażu
Poza tym się gapiła na moje buty.
|
|
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ja :P jeszcze w domu o tej godzinie byłam ;-) Na przyszłosc to mam brazowy plaszczyk, glany, czarna torebke i fioletowy szalik
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może napisz mu to co nam tu teraz? że chciałabyś go zobaczyć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Dowiem sie przy okazji...
? to całkiem sporo 
może to głupie... ale jakoś tak...

Ale zaparłam się, więc w końcu kiedyś nadrobię, najwyżej przy okazji dorobię się też okularów 

tylko taaaakie wysokie... 

do lutego szybko zleci..