|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
ruda wiewióra - Sonia, ja już czekam, gotowa na Twoje WEJŚCIE
![]() Frizz - Babo, Ty to masz tupet! I za to Cię kocham <3 ' – Kto to jest?
– Moja żona, ale to stan przejściowy. ' Co wieczór potwory z wyobraźni zjadają mnie w całości. Uwielbiam w nas to, że po każdej sprzeczce od razu się godzimy.
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa Ty chcesz ze mną uprawiać Seeeks ?
No to weź mi więcej poleej ; d Jestem za blisko, żeby mu się śnić.
|
#4293 | ||||
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak miłe słowa usłyszane od boginek mego serca dziękuję bardzo __ zawsze było we mnie coś z feministki – zwalczałam facetów jak tylko mogłam, aż w końcu zbyt mocno spodobał mi się pewien mężczyzna. przeklęte uczucie wzrastało i czułam się wówczas taka bezradna. byłam wściekła! wściekła, że mam uczucia, byłam taką dumną, zimną suką. suką! stałam się.. człowiekiem?! rozpieprzony koleś, lanser.
|
|
#4294 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie chciałam zobaczyć Cię smutnego
Myślałam , że chcesz tego samego dla mnie . . Jesteś tchnieniem mego życia. Doświadczenie to nazwa , którą wszyscy nazywają swoje błędy. Give me your heart , give me your soul . Love is when it is liked very too. [Miłość jest wtedy kiedy się lubi za bardzo.] Od zawsze podobały mi się Twoje usta , wiesz? Kiedy jesteś blisko.. nie wiem co powiedzieć . Bo życie jest od tego , by je brać na całego . Czasami jeden gest znaczy więcej , niż tysiąc słów .. Zabij mniee , będzie łatwiej ; * Emocje są jak piach , biorę je w garść rozsypuję je po zmysłach , choć czasem zwiewa je wiatr .
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
* chce patrzeć z Tobą w jedną stronę . * chcesz zdobyć cały świat ? * Mnie nie zamkniesz w klatce świadomości, nie mów mi, że 'nie potrafię' chociaż zawsze ktoś wątpi. * Ponad chmurami, tu gdzie ziemi nie widać. * jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt . * chodź pokaże Ci miasto z perspektywy chmur. * Chodź pokażę Tobie tu siwą ziemię od zmartwień .
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Całować zapamiętale, wyrzucić wszystkie żale Czy ty wiesz ile to znaczy? Przysięgam, w chuja nie wale ;*
Ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie. na twarzy czuję tylko włosy przemieszczające się, bezruch oczu czuję, usypiają moje myśli, choć nie jestem w stanie uśpić pragnień i wrzątku wylewanego do mojej głowy przez choćby słowa słyszane co chwilę, lub wciąż tkwiące z siłą czasu, który nie ma zielonego pojęcia o ustępowaniu pierwszeństwa. noszę na swoich plecach dwa światy. `nie umiem Cię pocieszyć , kiedy patrzysz w przeszłość , ale mogę wziąć dobre wino i pójść z Tobą tańczyć w deszczu Pochylił się w moją stronę tak mocno, że nasze nosy prawię się zetknęły. Też się odrobinę pochyliłam. A potem pokręcił głową dotykając nosem mojego nosa i powiedział: - Gdybyśmy byli Eskimosami, już byśmy się zaręczyli.. moda na randki w parku, wśród żółtych i pomarańczowych liści już minęła. teraz jest moda na samotne, długie, zimowe wieczory z herbatą, pod kocem i z książką obowiązkowo o romansie. -Obiecałeś, że przyjdziesz o dziesiątej. Umierałam ze strachu! -To tylko siedem minut. -Chciałbyś umierać przez siedem minut?! uderz mnie w twarz, gdy o nim wspomnę. nic nie będzie proste . będziesz musiała walczyć o to , co pokochasz . ale pamiętaj , to jest tylko życie . tu chodzi oto , by je przeżyć jak najlepiej . bez grzechu , zawiści i zdrady . by umierając móc powiedzieć : kochałam , kochałam to życie
|
#4297 | |
|
Rozeznanie
|
okradaj pryncypałku <33 Cytat:
i ja tez okradam
kocham <33 _________________________ _____ Ponieważ nie wracasz Zima utknęła w mojej duszy Istnieję ale ledwo żyję i jestem taka pusta wewnątrz bez Ciebie jeśli odłączysz telefon będziesz słyszeć tylko puste sygnały sygnał zajętości nie stworzy miłości do Ciebie pomyślałeś o mnie jako o nieszkodliwej małej księżniczce chociaż byłam twoją słabością festyn spadających gwiazd Zaczynam na zewnątrz szukać moich marzeń Przecież oddałam je wszystkie |
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Siemaka
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki Jestem nowa,chociaż wątek śledzę już dosyć długo ) Wasze opisy są mega Kolejna noc, papieros, płynie prąd w membranę i płyną chwile niby inne a takie same. Skradnę Cię Kochanie Na Przeciwny Świata Kraniec . I znów mówi mi Twój głos,Twój zapach szepcze chodź... ♥ Ciągle jeszcze żyję,wierzę i jestem. Jest na świecie, kilka miejsc, kilka wspomnień, które czynią mnie kimś wartościowym. To o nich chcę pamiętać. O nich będę pamiętać zawsze. Czasem to nic wielkiego, a w swej małości jest tak bezcenne i kruche. Tak. Czasem usiąść z dala od zgiełku, przy torach i posłuchać wiatru... Nigdy, przenigdy mi nie rozkazuj!Nie chcę słuchać nakazów, zakazów.Tego typu wyrazów nie znoszę ... |
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
jak Pierrot, którego Colombina zostawiła, odchodząc z Arlekinem... powiekami chwytam Nasze chwile, odrywając się od ziemi, wyciągam ręce próbując złapać te, które uciekły..
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Wkrótce swą trochę płochliwą próżnością, zaczęła go torturować.
dziękuje za pochwały (: |
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
ja to- doskonałe połączenie nowoczesności, old-school'owości, ciekawości, produktywności, przestępczości, atrakcyjności oraz mobilności na tak małej przestrzeni...
z dziką chęcią...poszłabym z Tobą na spacer odpoczywam po Tobie,świętuje, bez żadnych spięć po prostu totalny czill mam wszędobylskie fanatzje na twój temat typ sentymentalny a z jej ust wypadają kłęby papierosowego dymu jest zwykle taka scena, moment, do którego sie wraca w myślach długo, często, niewiadomo dlaczego, tak po prostu moment, powraca silnym wspomnieniem. Stary sasiad z budynku vis a vis,nadal jest moim ukochanym
|
#4302 |
|
BAN stały
|
Bez nadziei, że będzie inaczej..
Widzę jak wyglądać mógłby nasz świat. To znaczy tak niewiele, prawie nic. Dyskretnej troski trzeba mi.. Pragnęłam Ciebie. Minęło.. |
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
a skradaj
_____________ guma do zucia, dwa papierosy i stare smsy od Ciebie -moje skarby . 01:01, kocham Cie. 02:02, kocham Cie. 03:03, kocham Cie. 04:04, kocham Cie. 05:05, kocham Cie. 06:06, kocham Cie. 07:07, kocham Cie. 08:08, kocham Cie. 09:09, kocham Cie. 10:10, kocham Cie. 11:11, kocham Cie. 12:12, kocham Cie. 13:13, kocham Cie. 14:14, kocham Cie. 15:15, kocham Cie. 16:16, kocham Cie. 17:17, kocham Cie. 18:18, kocham Cie. 19:19, kocham Cie. 20:20, kocham Cie. 21:21, kocham Cie. 22:22, kocham Cie. 23:23, kocham Cie. 00:00, kocham Cie. kocham Cie cala dobe, wypowiadam to co godzine a oprócz zlamanego serca nadal ch*j mam z tej milosci.
|
|
#4304 |
|
Raczkowanie
|
Chcę byś była normalna nie orginalnie je_bnięta.
No i co ? Ch*j . Znów to samo ? Gorzej. ! W miłosnym horrorze tak dłużej być nie może. Znajdź kobietę wartościową a nie lalkę barbie. Mam przed oczami foto na nim twój uśmiech zawsze mnie wspiera w drodzę po sukces. ![]() ![]() ________________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem "
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś jedyną osobą, o której chciałabym zapomnieć.
I nawet jeśli złamałeś mi serce- jesteś jedyny. Nie chcę oddychać, nie chcę tego robić bez Ciebie.
|
#4306 |
|
Przyczajenie
|
Heeej
W sumie jestem tu nowa... Dopiero rozkminiam jak to wszystko działa, ale czytam wasze opisy już od daaawna, no i jesteście extra Może dziś ja też coś dorzuce ;* Na początek troszkę z Chirurgów : 'Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami się zatyka, jednakże nie mówi. Nie posiada ust.' 'Wierzę w niebo. Wierzę też w piekło. Nigdy nie widziałem żadnego z nich, ale wierzę, że istnieją. Muszą istnieć, ponieważ bez nieba, bez piekła, dążymy jedynie do... więzienia.' 'bo razem możemy być wyjątkowi, a osobno zwyczajni.' 'Tak naprawdę, wszystko, czego pragniemy, to po prostu jeszcze więcej niż mamy' 'I pamiętaj, co oznacza, myśleć jak istota ludzka.' 'Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu.' I kilka z piosenek: Kocham Cię, bądź mym oparciem, inspiracją... Między nocą a dniem. To miasto ważnych spraw, i krótkich miłości. Cały świat, razem z nim- tylko my <3 Do Twoich rąk, tam gdzie jest mój dom <3 Czuję, że sama sobie tego nie zmyśliłam, kolejnej z dróg szukając znów <3 To moje życie, tak to moja droga <3 I narazie tyle... Może któraś z Was znajdzie coś dla siebie Buziaki;**
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś Moją własną odmianą heroiny...
Gdybym mogła śnić, śniłabym tylko o Tobie <3 Zabierz mi mój oddech, bez Ciebie nie jest mi potrzebny ![]() Chcę być pięknem Twego snu ![]() I bedziemy juz tak trwac.....przez caly czas >>>RAZEMMM!!<<<
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj nie lubię wszystkiego. a najważniejsze jest wiedzieć , że nic nie jest na zawsze. przy czekaniu, mleko nie traci dla mnie smaku. przy tęsknocie tak. jaram się Tobą.
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwspanialsza Kradnę ;*
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa - zabieram te cudeńka Obserwujesz zachód słońca![]() Z kpiącym uśmiechem Ukryta w obłokach marzeń boję się spojrzeć w słońce Wspomnienia urojone Szczęście wyśnione Spontaniczne krople deszczu.... niedostępna dla ślepych otwarta dla niewidomych z garstką marzeń w dłoni i zapuchniętymi od ciemności oczami |
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Genialna Kradnę
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
& of course znów mam tyły
![]() hej dziewczyno, czas na miłość. kolejny dzień wmawiam sobie że paląc, pijąc i ćpając nie zejdę na psy jak nasza-klasa... była inteligentną dziewczyną, dopóki się nie zakochała. ![]() księżniczko, witaj w czasach gdzie depresja jest częstsza niż przeziębienie. Jeżeli ktoś zarzuca Ci apatię i ignorancję odpowiedz: "może.. nie wiem. gówno mnie to obchodzi..." ![]() nie odpisywał 2 minuty, a mi się zdawało, że to wieczność... była tylko plastrem na samotność. nikim więcej. Dlaczego tak wielu mnie nienawidzi? Bo znają mnie tylko z plotek. Jestem pyszna, rozkapryszona, durna suka i egoistka. A wiesz, tak na prawdę nie mam żadnej z tych cech. Nieodwzajemniona miłość po prostu ją niszczyła, odbierała szansę na normalne ułożenie sobie życia. A zarazem gdzieś w głębi duszy wciąż tliła się głupia nadzieja. ''(...) próbowała zmienić myśl, tak jak zmienia się temat, ale kiedy rozmawia się z własną pamięcią, prawie nigdy nie jest to możliwe.'' macie jakieś feministyczne? ![]() ![]() ![]() dziewczyny, które mają dużo śmiesznych opisów zapraszam tu : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306459
|
#4313 |
|
Przyczajenie
|
Marzeniami nie można jednak żyć długo, wystarczy na nie paru sekund, mijają i potem jeszcze trudniej pogodzić się z rzeczywistością. Jestem popieprzoną wewnętrznie masochistką, wobec czego spędzę stare lata, przesiadując samotnie w bibliotekach i podrywając pryszczatych studentów na intelekt. widzę pozytyw: gorzej być nie może. połykają mnie tamte dni. zjadają, gryzą, rozdrabniają. chcę przestać istnieć, chcesz też? Nie chcę nic więcej oprócz Ciebie. No może ewentualnie mieć Ciebie zawsze przy sobie. Nie musieć się z Tobą żegnać. Mam niepokorne myśli,mowy,uczynki i zaniedbania. nie każdy fakt da się po prostu puścić koło dupy. Jego inność odbijała się w spojrzeniu, w postawie i w każdym geście. Prowokowała do pytań. Można go tłumić, wekslować na inne tory, nadawać na inne tory, nadawać mu różne nazwy i kwalifikacje. Wszyscy jesteśmy żałośni, to nas czyni interesującymi. Całe moje kiepsko zorganizowane życie mści się teraz na mnie. Czyha gdzieś w kącie jak wielki, poczwarny pająk, gotowy zaatakować kiedy tylko skończy się konsultacja telefoniczna. |
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
To niesamowite, jak wielka jest różnica pomiędzy czytaniem o
czymś, oglądaniem o tym filmów, a doświadczeniem tego w prawdziwym życiu, nie uważasz? Ludzki organizm, będąc cudem natury, jest przy tym głupi. ___________________ ![]() |
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
" Wywijam życiem jak prostytutka torebką.
Dużo czytam, na co nie wyglądam Dużo jem, na co tym bardziej nie wyglądam Dużo myślę, na co wogóle nie wyglądam. Wyglądam natomiast, jakbym miała problemy ze snem. I mam. Mam też zaburzenia emocjonlane, wielokrotną osobowść i wiele "ja" jest we mnie. Lubię je tylko kiedy się ze sobą zgadzają. A to się rzadko zdarza. " `Nie mów mi, że nie wiem czego chce. Bo dobrze wiem, że nie wiem.` ` Ty masz Ją, ja mam Jego. A oboje chcieli byśmy mieć siebie. ` ![]() " Najgorszy jest ten ból w sercu. Chyba nic tak człowieka nie męczy jak to. Choćbym się naćpała apapem, ibupromem i nurofenem - będzie bolało dalej. "
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
w bezsensie istnieje sens. w sensie bezsens. a wszystko inne to iluzja.
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
#4317 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli będziesz wychodzić z mojego serca ,
zabierz ze sobą archiwum naszych rozmów , żebym nigdy ale to nigdy już ich nie przeczytała . a kiedyś kupię sobie różowe kajdanki i zamknę Cię w lochach mojego serca . nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo chcę do Ciebie napisać , że Cię bardzo kocham , ale nie pozwala mi na to rzeczywistość . nie Ty mnie wygnałeś z swojego serca , lecz Ona . - zobacz . tam za górą siedzi miłość . pójdziesz ze mną po nią ?. |
|
|
|
#4318 |
|
Rozeznanie
|
Największe cierpienie w życiu powodują zgniecione płatki róż, a nie kolce.
Przepraszam, odbiło mi się powietrzem i polizanym żelazem. Trawię już samą siebie. Jest mi tak samo źle. Boję się. Jeść. Nie jeść. Sama w sobie wprowadziłam stan wojenny. jeśli już sama nie umiem stąpać własną drogą, po prostu weź mnie za rękę i pokaż jak mam iść. Czasem zastanawiam się tylko, czy poczucie winy nie spala Cię od środka. Wciąż potrafię poczuć tą okropną maskę, której nie zdejmiesz ze mnie żadną siłą. Jedynym lekarstwem jest czas.
|
|
#4319 |
|
Rozeznanie
|
świat w złocie i w koronkach.
miłość istnieje pod wieloma imionami szkoda że czasem je mylimy... wciąż nie wiem czego nie wiem. w dotyku miły tak jak plusz jestem wielbicielka jego łobuzerskiego uśmiechu i niebieskich oczu.
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Patrzę w lustro i widzę zupełnie obcą osobę
Spogląda na mnie nieufnie Swym przerażająco lodowatym wzrokiem. Pomieszana z szumem pobliskich drzew. cium. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

!

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki