|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, trzymajcie kciuki za moją koleżankę. Idzie dzisiaj do lekarza, bo jakiś czas temu wykryła guzka na piersi. Oby to nie było nic poważnego ![]() w ogóle jaki dzisiaj miałam dziwny sen. Śniło mi się, że umieram i zamiast widzieć tego co przeżyłam (wiecie, mówi sie, że umierając widzi się całe swoje życie) widziałam to, co mogłam zobaczyć. Wiedziałam, że leżę w łóżku i chciałam się obudzić. Obudziłam się (tzn. śniło mi się, że się obudziłam), sprawdziłam godzinę 1:20. Obudziłam się (tym razem na prawdę) patrzę na zegarek 1:30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Buty - http://img46.imageshack.us/img46/4563/desktop1x.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/8821/dscf3151m.jpg (obcas 6cm :P) Biżu - http://img707.imageshack.us/img707/4940/desktop4f.jpg (już wrzucałam zdj, ale powiedzcie, czy bransoletka [na nast. zdj] pasuje i czy ten pierścionek się nadaje?) Bransoletka i pierścionek - http://img94.imageshack.us/img94/9264/desktop3b.jpg http://img94.imageshack.us/img94/7061/dscf3156h.jpg i jeszcze mam jeden dylemat ![]() chcę sobie jakieś balerinki kupić, żeby mieć na zmianę, bo ja nie jestem przezwyczajona do obcasów i wolałabym mieć coś na płaskim w razie czego... widziałam dziś bardzo fajne, ale nie było już rozmiaru i wypatrzyłam na all dwie pary.. http://www.allegro.pl/item891451802.html czy http://www.allegro.pl/item891843165_...black_ba2.html ![]() sama nie wiem. bo kolory oba mi będą pasować do sukienki... i w sumie potem też je wykorzystam.. nie wiem kurcze. ;]
#2433 |
Zakorzenienie
|
buty całkiem fajne
![]() bransoletka będzie pasowała ![]() a z balerinek, kupiłabym te czarne. ![]()
#2434 |
Zakorzenienie
|
ładne masz butki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- a balerinki stanowczo czarne ![]()
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
i wtedy będzie ok
![]()
#2437 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Poszłam dziś do miasta, kupić czarne balerinki, tak, żeby po północy to je sobie już założyć. I nigdzie, no NIGDZIE nie było zwykłych czarnych balerinek bez jakiś udziwnień. ![]() Się zezłościłam, mama jedzie jutro do Piotrkowa, może w h&m będą to mi weźmie. Wróciłam z dekorowania. Boli mnie głowa od malowania sprejem, zimno mi. Jak będę chora to pięknie będzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie będziesz chora, zrób sobie ciepłą heratke albo jakiś fervex czy coś takiego i do łóżka ![]()
![]() |
#2439 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aczkolwiek nie zauważyłam żeby moja siostra tak bardzoo przeklinała. tylko jak się zezłości ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście nie wszystko zacytowało ;] Riddim wstawię zdjęcia przed studniówką ![]() ![]() hejj ;* dzisiaj był pan kamerzysta. ustaliliśmy parę rzeczy, myślę że będzie dobrze ![]() w ogóle musimy dopłacic 10 zł do wystroju , bo zabrakło kasy na obrusy ;] ogólnie przeznaczone jest 6tys. + to co dopłacimy. sporo. no i jutro mam spr. z historii;] ![]() ;* |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
Ehh ja sie ucze , więc potem coś więcej napiszę
![]() ![]()
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy to na raz są. No bo do rurek to nie nadają się, bo nie mam takich słodkich bluzeczek, żeby buty z jakimiś kokardkami czy brokacikami nosić. ![]() Dobrze, to idę po malinową herbatkę i już leżę pod kołdrą ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A baleriny bierz czarne, solidniejsze się wydają:P Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16593361] Riddim wstawię zdjęcia przed studniówką ![]() ![]() [/QUOTE] Ok, trzymam za słowo:d Studniówka w sobotę? *** Padam ![]() Konflikt z panią od matmy owocuje duuużą ilością pracy domowej. Miłego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16593361]
aczkolwiek nie zauważyłam żeby moja siostra tak bardzoo przeklinała. tylko jak się zezłości ![]() ja na szczęscie przestałam przeklinac ![]() ![]() a ile siostra ma lat ? ![]() [/QUOTE] siostra ma dokładnie 14 lat i 6 miesięcy. ![]() ![]() ![]() Ja ogólnie nie przeklinam, chyba, że się wkurzę to też potrafię. ![]()
#2444 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do przeklinania yo cieszę się, że Młoda nie bierze ze mnie przykładu ![]() Ogólnie jestem dumna z mojej siostrzyczki, bo zauważyłam, że jest najbardziej rozsądna ze wszystkich jej koleżanek. A to dlatego, że jej najukochańsza, starsza siostrzyczka jest jej przykładem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra jest ode mnie młodsza o 7 lat, taka gówniara. Bardzo chce mnie naśladować, a wiadomo, że są rzeczy, która ja już mogę, a ona absolutnie nie. No i kupuje sobie takie same, lub podobne ciuchy ![]() Klon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jaki konflikt ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i tak jak mówisz. starsze siostry zawsze tak mają ![]() Cytat:
![]() porobiłam trochę zadań z matmy, na niemiecki potrafię a za historię jakoś nie mogę się zabrac ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A malować się nie umie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Raczkowanie
|
Witam,
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2450 |
Konto usunięte
|
Już się maluje?
Moja siostrzyczka na szczęście jeszcze się nie maluje. W ogóle obawiam się, że rośnie z niej jakaś feministka, żeby nie powiedzieć damska szowinistka. Nienawidzi chłopaków, nawet mojego biednego Tżta nie oszczędza ![]() Przyszła właśnie do mnie pochwalić się, że wygrała w szkole konkurs recytatorski :d Moja krew <pęka z dumy>. Sama wybrałam jej prozę i dawałam wskazówki jak ma mówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
Nie, jeszcze nie.
Ale jakieś podchody w tą stronę robi. Ja to nawet w gimie się nie malowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jaki konflikt ![]() to ten wiek ![]() ![]() ![]() no i tak jak mówisz. starsze siostry zawsze tak mają ![]() ![]() porobiłam trochę zadań z matmy, na niemiecki potrafię a za historię jakoś nie mogę się zabrac ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- a tu się z Tobą też zgodzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2453 | ||
Zadomowienie
|
ja też nie, a teraz go mam
![]() ![]() Cytat:
![]() ja nigdy snów nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() moja przyjaciółka ma takie, śmigała w nich w lato cały czas. biżu śliczna, nie wiem czy będzie za dużo czy nie, zależy jaka masz sukienkę ![]() buty ładne, fajnie, że mają mały obcas. na jednym zdjęciu widać fajnie łapkę kotka ![]() nie mam co napisać, u mnie nic ciekawego, po szkole poszłam spać, bo nie mogłam wytrzymać, zamulałam ![]() a teraz do nauki i lekcji..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie dziwię się, że taka podstawówka chce się już malować jak ma taki "autorytet" z gimnazjum. Cytat:
![]() Ale zawsze chciałam wymienić starszą siostrę na starszego brata (mimo, że mamy dobry kontakt ze sobą)- miałby mnie kto obronić jakbym miała jakieś problemy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mi się śniło ?
Moja koleżanka, nago, kąpała się pod prysznicem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi się wydaje, że to takie dzieci są, niscy i w ogóle ( ja mam 168cm a oni są niżsi ode mnie niektórzy ![]()
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
cześć Bączki ;*
Kasia, ładna biżu, ładne bucisze, ładne wsio ![]() Basia, trzymam kciuki za koleżankę ![]() i tak o rodzeństwie gadacie, a ja nie mam ![]() kupiłam buty na 100dn. i dwie pary pończoch..i rajstopy. idę jutro zamowić w kwiaciarni kwiatka na niedzielę, żeby był ładny.. we włosy ![]()
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Hej Kolce ;**
Cytat:
![]() Tak na poważnie, to myślę, że nie tylko to, co oglądałyśmy i czytałyśmy, rodzice tu swój udział mają. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16593361] hejj ;* dzisiaj był pan kamerzysta. ustaliliśmy parę rzeczy, myślę że będzie dobrze ![]() w ogóle musimy dopłacic 10 zł do wystroju , bo zabrakło kasy na obrusy ;] ogólnie przeznaczone jest 6tys. + to co dopłacimy. sporo.[/quote] ![]() 6000zł na sam wystrój klasy? My mamy jutro przynieść po jednym prześcieradle każdy, ma być na nakrycie krzeseł. Materiały za 300zł wypożyczyła nam jakaś znajoma jednej koleżanki z klasy, tylko nie możemy ich uszkodzić, przecinać, dziurawić, nic. Mają wrócić w takim stanie w jakim przyszły. Bibuła, papiery, takie rzeczy to już tam.. ![]() Dziewczyny, Wam też tak znikają pieniądze? Drobiazg za drobiazgiem i zbiera się taka kwota.. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
A śmiała się jak jej opowiadałam.
To w ogóle był głupi sen, bo to było tak, że ja się miałam z nią kąpać, ale się wstydziłam, bo ona była ogolona TAM, a ja nie. ![]() Nie wiem co w tej mojej głowie siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wracając do siostry. Właśnie o tej co pisałam jest najmłodszą moją siostra. Wiecie, burza hormonów, dorastanie i te sprawy. W domu często są z nią kłótnie o byle co. A to nie posprząta, a to przesiaduje przy komputerze za długo, a to za mocny makijaż zrobi sobie, a to mi coś podbierze z szafy (CZĘSTO jej się zdarza, przez co założę kłódkę w szafie!) i ogólnie inne sprawy. Czasem jak z nią rozmawiam to mam wrażenie, że gadam do ściany. No, ale rozumiem dojrzewa! Trzeba to po prostu przetrwać. Młoda buntuje się na wszystko i tyle. ![]() ![]() Karolina jaki sen ![]() ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-20 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.