Etorebka- część V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 18:17   #691
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
A mnie zastanawia - odsyłamy torebkę do nich na własny koszt, a jak oni przysyłają nam inną, to już przesyłka jest opłacana przez nich?
chyba tak poza tym jeśli uwzględnią reklamację to można żądać zwrotu pieniążków za przesyłkę którą wysłaliśmy na nasz koszt do nich Dziewczyny kiedyś wklejały paragrafy z prawa konsumenckiego
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 18:19   #692
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
eh, te pęknięcia są niefajne
możecie napisać, w których modelach te raczki są wykończone tym beznadziejnym lakiem? czy jak to nazwać
widzę, że na pewno Andi - bo już którejś osobie popękały rączki... na pewno Karli (już niedostępna) - też ten lak pęka...
i które jeszcze? bo chyba już nie kupię torebki z raczkami wykończonymi w ten sposób
na szczęście Simon ma inne
a wiecie jak z Emilką?
Oj, jak ta Andi też taka felerna, to może zamiast czekać na nią, wezmę jednak tę szarą Anę. Ona chyba nie ma takiego brania, jest podobna i chyba nawet bardziej zaczyna mi się podobać.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 18:19   #693
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A mnie zastanawia - odsyłamy torebkę do nich na własny koszt, a jak oni przysyłają nam inną, to już przesyłka jest opłacana przez nich?
Ja odeslalam na wlasny koszt, a potem juz za nic nie placilam. Ktoras Wizazanka pisala, ze to oni powinni pokryc wszystkie koszty, ale powiem tak: nie mam zaufania do poczty polskiej i majac swiadomosc, ze wyslalam za darmo i na koszt etorebki jakos sie balam, ze torebka moze sie gdzies zawieruszy i w ogole nie bede juz miala ani tej wadliwej ani nowej Moze glupie to myslenie, ale juz wolalam poswiecic te 11zl
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 18:26   #694
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do opisanych wad Też mnie zatrzaski zniechęcają i zamek nie wszyty do końca
Andi koniecznie zamów - to super torebka ... Tylko żeby nie zniknęła nagle ze strony bo to stara kolekcja ...
Już przeboleję pękajace raczki w Andi, ale wobec zatrzasku i nie wszytego do końca zamka jestem nieustępliwa

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Która to Tilia, bo w katalogu nie ma jej zdjęć?
Jak zwykle musze pokręcić Najpier Liu (zamiast Lin) a ter Tilia zamiast Twila
http://etorebka.pl/s03.php?f=0123
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=464
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4904
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3744

EDYCJA: podoba mi sie też Ana, ale zdecydowanie za droga

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-20 o 19:00
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:28   #695
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Oby w nowej kolekcji były jakieś kuferki

Nie, Pan K. odpisał że już jej nigdy nie będzie
Szkoda tej amberlyn

Cytat:
To prawda, moja też ma leciutką wadę - już o tym pisałam.
Znów się zwlokłam z łóżka do Was, żeby raźniej samej w domku siedzieć było ;-) kisiel wcinam
Jesteście kochane, dzięki za wszystkie dobre słowa!
Również życzę dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na inne krecił nosem Musze mu jeszcze Tilię pokazać.

Tak ogólnie to zamawiam już od ponad roku Tym razem chyba się w końcu zbiorę Może w tym tygodniu?
Zamawiaj i nie zastanawiaj się tak długo Napewno będziesz zadowolona

Cytat:
Ta napastują je i powiedzą że są w bdb stanie .
Ja to mam nadzieję że zaproponują zwrot pieniędzy ...
Trzymam kciuki za reklamację butów, też zauważyłam że z tymi reklamacjami to coraz gorzej trzeba się czasami naprawdę kłócić a szczególnie w takich sklepach "no name"
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:47   #696
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do opisanych wad Też mnie zatrzaski zniechęcają i zamek nie wszyty do końca
Andi koniecznie zamów - to super torebka ... Tylko żeby nie zniknęła nagle ze strony bo to stara kolekcja ...
jeśli torebka mi się bardzo podoba, to jestem nawet w stanie przymknąć oko na zatrzaski

Cytat:
Oj, jak ta Andi też taka felerna, to może zamiast czekać na nią, wezmę jednak tę szarą Anę. Ona chyba nie ma takiego brania, jest podobna i chyba nawet bardziej zaczyna mi się podobać.
hm.. nie wiem czy felerna - doczytałam tylko, że paru dziewczynom popękał lak na raczkach - to nie wina torebki tylko tego nieszczęsnego laku...
zauważyłam, że Simon ma rączki wykończone w inny sposób - tak jakby zszyte i wykończone tą samą ekoskórką - mam nadzieję, że będzie to trwalsze
Stary 2010-01-20, 19:50   #697
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak

Cytat:
Która to Tilia, bo w katalogu nie ma jej zdjęć?
Pewnie chodzi o Twilę

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Wasze pisanie z ostatnich dni (sesja, praca i w ogóle). Widzę, że rozpacz za Amber trwa. Rozumiem Was, bo wiem, co to znaczy, jak tak nagle zniknie (przypominam, mi pudrowa Andi zniknęła w ciągu nocy ).
Jak to brzmi

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Szkoda tej amberlyn
Trzymam kciuki za reklamację butów, też zauważyłam że z tymi reklamacjami to coraz gorzej trzeba się czasami naprawdę kłócić a szczególnie w takich sklepach "no name"
Oj szkoda szkoda

Dziękuję pewnie się przyda . Ja to nigdy jeszcze nic nie reklamowałam więc to mój pierwszy i mam nadzieję ostatni raz
Stary 2010-01-20, 19:50   #698
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Jak zwykle musze pokręcić Najpier Liu (zamiast Lin) a ter Tilia zamiast Twila
Tak właśnie myslałam, że chodzilo Ci o Twilę

Dziewczyny chociaż z makroekonomii mi poszło i w rezultacie mam 4 z ćwiczeń

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:00   #699
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No widzisz jaka zdolna dziewczyna z Ciebie A tamto poprawisz i będzie dobrze
Stary 2010-01-20, 20:00   #700
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

to gratulacje
i zazdroszczę - ja w piątek mam zaliczenie z mikroekonomii
Stary 2010-01-20, 20:03   #701
skarb_panstwa
Zadomowienie

Dziewczyny pochwalcie się jaki miałyście największy rabacik uzbierny? Swoją drogą to na prawdę fajna rzecz z tymi kodami
Stary 2010-01-20, 20:11   #702
karolag22
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje Widze, ze tez studiujesz cos zwiazanego z ekonomia?
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:14   #703
martini.
Zakorzenienie

Tak myślałam Też się na nią czaję

Cytat:
Jak to brzmi
Starałam się oddać powagę chwili

Cytat:
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:30   #704
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
to gratulacje
i zazdroszczę - ja w piątek mam zaliczenie z mikroekonomii
A ja w piątek mam zerówke z prawa i prawie nic jeszcze nie umiem

Dzieki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Gratulacje Widze, ze tez studiujesz cos zwiazanego z ekonomia?
Studiuję finanse i rachunkowość

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:40   #705
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Studiuję finanse i rachunkowość
mój wydział zerówka z prawa, jak dawno to było

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:57   #706
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
A ja etorebce wybaczam te małe zamieszania z dostępnością torebek a raczej nie oburzam się i nie dziwię
Pewnie jest tak, że torebka kończy się na stronce, a jak znajda jeszcze parę sztuk to dokładają (może jest tak, że część odkładają na początku na ew. reklamacje?). Przeciętny klient nawet by tego nie zdążył zauważyć, ale tu jest tak sytuacja, że prawie 24 h na dobę skierowane są na stronę etorebki oczy wizażanek
Powiedzcie czy często spotykacie się z tym, że zamwiecie towar po południu i prawie na 100% macie go na drugi dzień w domu? (A zamawiających podejrzewam jest wiele i to za 9zł? nie nazwałabym tego brakiem organizacji
oj, chyba nikt tu nie ma pretensji do etorebki o szybka dostawę. Zawsze chwalimy, ze jest błyskawiczna.
nie bardzo rozumiem o co chodzi. ja myślę, że sa świetnie zorganizowani mając stosy zamówień.

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
proszę was o radę bo stała się rzecz straszna przed świętami kupiłam mari miałam ją jeden raz bo jakoś nie było okazji do jej noszenia - parę dni temu założyłam ją drugi raz i urwał się zaczep ten który trzyma pasek
chyba któraś z was miała podobny problem generalnie nic tej torebce nie "dolega " suwak się już wyregulował , ma świetna pojemnośc no i nie chce mi się bawic w odysyłanie dlatego proszę o pw wiadomośc gdyż piszecie z prędkością światła a ja dzisiaj nie będę miała zbytnio dzisiaj czasu i co powinnam w takiej sytuacji zrobic
próbuję te zatrzaski (nie wiem jak to określic) przymocowac ale jak zakładam pasek na ramie to się odpeczpai a nie chce jej naprawiac bo boje się że mogą mi nie uznac później reklamacji - i jak wygląda sama reklamacja (chodzi mi o pudełko, napis na nim )
ojej, bardzo mi przykro. Wysyłaj jak najszybciej.

Cytat:
Aż się boję o swoją Mari, ale tylko kwestia dni ewentualnie tygodni, jak wystawię ją na sprzedaż. Chyba dojrzewam do tego.

Dziś jestem w domu - chora... Zachorowałam już w tamtym tygodniu, w środę właśnie i tyle czasu się męczyłam chodząc do pracy i lecząc na własną rękę, jakby ktoś miał to potem docenić, że się siedzi w pracy z gorączką i straciło głos.. Akurat kogoś to obchodzi. Niestety u nas cała rodzina podchodziła olewczo do zdrowia i niestety ja tym przesiąkłam. Choroba mi ewoluuje z ostrego bólu gardła na okropny męczący kaszel z gorączką.. Dziś poszłam na godzinę do pracy i zakomunikowałam, że biorę zwolnienie.. Szkoda, że rozum do głowy nie przychodzi mi szybciej.

Ach, wczoraj moja kierowniczka dzwoni do mnie porządnie po 21.00 - ja w panice, co za wyczucie czasu! a może by się domyśliła, że o tej porze możemy się cieszyć już z TŻem sobą! ale nieee... dzwoni!
"Dorotko, czy zechciałabyś zamówić mi takie torebki jak ostatnio kupowałaś, bo moja córka by chciała" no i mam kupić Anę i Emilkę jak się pojawi.. Tylko czy nie mogła zaczekać z tym pytaniem do rana? To się nazywa takt ale co się dziwić
dużo zdrowia

kolejny fajny rabacik sie szykuje. Zazdraszczam

Cytat:
Moja lista torebkowa zmienia się 100 razy dziennie

- chciałam Luphię (śliwkową lub brązową) – jednak zapięcie tylko na zatrzask skutecznie mnie zniechęciło

- chciałam Saphire (fioletową lub brązową) – widziałam na zdjęciach i czytałam, że zamek nie jest wszyty na całej długości torebki bez sensu

(a takie 2 kwestie potrafią mnie skutecznie powstrzymać mnie przed zakupem, choćby nie wiem jak piękna byla torebka)

Za to wpadła mi oko śmieszna Tilia – na zdjęciach prezentuje się zaskakująco dobrze i ciekawie

Myslę teraz nad nią, bo czerwona Andi wezme na pewno (bardzo spodobała się mojemu TŻ)
czerwona Andi rzeczywiście świetna. Zamawiaj i Twille też

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dodeczko84 kuruj się i popijaj herbatkę z miodem i cytrynką ja też leżakuję . Także zachorowałam w środę tydzień temu i latałam do pracy...
dużo zdrowia

Cytat:
Mój TŻ też ostatnio mial sensacje z butami ... podeszwa mu się "odkleiła" , a mozna powiedziec odpadła wręcz ... poszedl do sklepu i zażądał zwrotu pieniędzy na co ona, że mogą mu je naprawić, a on mówi " naprawić ? żeby za chwile znowu sie rozwaliły? " ... powiedział im, że nie wyjdzie z tego sklepu jeżeli nie odzyska swoich pieniędzy. Skończyło się na tym, że zrobił awanturę, babka byla roztrzęsiona i tylko kierownik przyszedł i powiedział "wyjmij pieniądze z kasy"
no to skutecznie zareklamował te buty

Cytat:
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:59   #707
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Wiecie Kochane dzis kupials sliczna panterkowa taka z brazem chuste i sobie pomyslałam jaka ja torebke bede do neij nosic jak mam prawie wszyskto szare i odrazu na mysl przyszlo mi zamowienie Amber a po chwili mysl ze ja wycofali jestem wsciekla na etorebke i za nia i za Andi eh az szkoda gadac ZŁOCZYNCY JEDNI!!!

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:16   #708
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Wiecie Kochane dzis kupials sliczna panterkowa taka z brazem chuste i sobie pomyslałam jaka ja torebke bede do neij nosic jak mam prawie wszyskto szare i odrazu na mysl przyszlo mi zamowienie Amber a po chwili mysl ze ja wycofali jestem wsciekla na etorebke i za nia i za Andi eh az szkoda gadac ZŁOCZYNCY JEDNI!!!
I jeszcze za vivien i przerwę w dostawie Emili

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:17   #709
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Blondyneczko, ja poluję na chustę panterkową z beżem i brązem, ale niestety nigdzie nie mogę dostać takowej Pochwalisz się gdzie zakupiłaś swoją? W mojej mieścinie nie ma za dużego wyboru muszę specjalnie do Wrocławia albo Opola jechać....

A z tymi torebkami to nieźle jak przeczytałam tutaj dzisiaj, że Amber wyprzedana to etorebko nieładnie
Stary 2010-01-20, 21:29   #710
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
No i dodaj do tego jeszcze Vivien (tak jak Danula napisała )

Ja to chyba jakaś chora jestem Ciągle wchodzę na stronę Amber z nadzieją że się pojawi
Stary 2010-01-20, 21:30   #711
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
I jeszcze za vivien i przerwę w dostawie Emili
Za Vivien to juz ich od dawna nie lubie pislam prosila a oni tylko ze nie bedzie i koniec wrrr ale jestem zla

Zakochana
Stary 2010-01-20, 21:30   #712
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze za vivien
Nie wszystko stracone Vivien na all
Stary 2010-01-20, 21:36   #713
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Blondyneczko, ja poluję na chustę panterkową z beżem i brązem, ale niestety nigdzie nie mogę dostać takowej Pochwalisz się gdzie zakupiłaś swoją? W mojej mieścinie nie ma za dużego wyboru muszę specjalnie do Wrocławia albo Opola jechać....

A z tymi torebkami to nieźle jak przeczytałam tutaj dzisiaj, że Amber wyprzedana to etorebko nieładnie
Kochana ja z brazem i bezem kupilam w H&M nowa kolekcja i tylko 29 zl jest wielgachna i napewno bedzie ciepla moge wkleic zdjecia tylko ze na nich ten beż jak biały prawie wyglada, chodz w rzeczywistosci tez za ciemny nie jest

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
No i dodaj do tego jeszcze Vivien (tak jak Danula napisała )

Ja to chyba jakaś chora jestem Ciągle wchodzę na stronę Amber z nadzieją że się pojawi
Kochana jak tylko zoabczysz ze sie pojawila slij mi pw

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
az mi serce mocniej zabilo kurde sporo sobie zyczy za tyle byla nowa a ona z pol roku musi miec ciekawo jak stan w srodku jak myslicie warto klikac? A tak wogole chciałam biała ale czarna w ostatecznosci tez moglabybyc hm
i Andi sprzedaje ciekawo ktora to wizazanka przyznawac sie!

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:39
Stary 2010-01-20, 21:41   #714
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jak tylko zoabczysz ze sie pojawila slij mi pw

az mi serce mocniej zabilo kurde sporo sobie zyczy za tyle byla nowa a ona z pol roku musi miec ciekawo jak stan w srodku jak myslicie warto klikac? A tak wogole chciałam biała ale czarna w ostatecznosci tez moglabybyc hm
Nie ma sprawy

Myślę że skoro Ci na niej zależy to kliknij
Mi się właśnie ona w tym jasnym kolorze podoba dlatego jej nie klikam...

No i ta babka sprzedaje Andi szarą
Stary 2010-01-20, 21:45   #715
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się ok Mi się podoba Możesz napisać do sprzedającej o więcej zdjęć. A cena hmm, myślę, że na etorebce była w podobnej, musiałyby się wypowiedzieć dziewczyny, bo ja nie pamiętam zupełnie tego. Ale myślę, że gdyby teraz była, to by kosztowała 79 - 99 zł.

Edit: Blondyneczka, to Ty kupiłaś?

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:47
Stary 2010-01-20, 21:45   #716
Hosenka*
Zakorzenienie

No i kupiłam Andi czerwoną Tylko narazie nie mam z czego zapłacić Wczoraj kupiłam edp Alien i na opłacenie torebki brakło mi kilka zł Może jutro coś mi wpłynie na konto

Co do tych aukcji na Allegro - jak dla mnei ceny zdecydowanie za wysokie jak na używane torebki i z oznakami uzywania. Nie dałabym więcej jak 40 zł

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:47
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:49   #717
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
to twoja aukcja?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:50   #718
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
to twoja aukcja?
Trafiłam przypadkiem na vivien, bo patrzyłam, czy może ktoś nie wystawił pudrowej andi A tu dyskusja cała akurat o vivien, to wkleiłam

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:51 Powód: lit
Stary 2010-01-20, 21:51   #719
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy

Myślę że skoro Ci na niej zależy to kliknij
Mi się właśnie ona w tym jasnym kolorze podoba dlatego jej nie klikam...

No i ta babka sprzedaje Andi szarą
wlasniw w jasnym piekna i szukam bialej badz kremowej torebki, jakos za czernia nie przepadam no zeby byla tansza to bym sie skusiła. Wogoel nei kupuje uzywanych rzeczy po lumpkach tez nie chodz bo nie umiem chod zjak widze czasem te perelki z ncih i te ceny to tak zazdroszcze:P hm 75 to jednak duzo koniec kropka

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Wydaje mi się ok Mi się podoba Możesz napisać do sprzedającej o więcej zdjęć. A cena hmm, myślę, że na etorebce była w podobnej, musiałyby się wypowiedzieć dziewczyny, bo ja nie pamiętam zupełnie tego. Ale myślę, że gdyby teraz była, to by kosztowała 79 - 99 zł.

Edit: Blondyneczka, to Ty kupiłaś?
tak byal cos za ok 69 biala 79 czarna cos takiego

Nie a co ktos kupil?:O co ty gadasz?

ktora to wizazanka kupila przyznawac sie!!

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:53
Stary 2010-01-20, 21:52   #720
kali765
Zakorzenienie

I u tej Pani nie ma już ani Andi ani Vivien - łatwo przyszło łatwo poszło

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości