|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXV - Majkol's lovely girls
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16594502]Nie ma Anisi, ona się kryje jako Mała
![]() Mam 3 odcinki zaległe! Zaleję się kiślem sakramencko [/QUOTE]![]() Anisiaaa ![]()
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
mam 3 strony mojego g*wnianego opowiadania
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Maaaasz
![]() Nie chce Was martwić, ale to ja jestem Małą
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lu, Ty masz coś takiego w sobie, że faceci na Ciebie lecą
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyższy czas, Luśka
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie poszłam
![]() Anisia, niepokoi mnie Twe milczenie ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
ja też lecę na Lusię
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Matkoooooooooooooooo !
Aniśka.. co Ty ze mną robisz kobieto!
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Anka jest o normalnej- w miarę- porzę.
![]() Jak ja się za Wami stęskniłam. ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Nawet nie liczę, ileż to stron mnie ominęło... prawie mnie nie ma w tej odsłonie wątku.
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Umarłam i jestem w niebie
![]()
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się Ja też nie łapie co tu się wyprawia ![]() Właśnie jestem w fazie obkiślowania się po uchi
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
Został mi jeszcze jeden odc. do przeczytania, ale to potem, bo teraz będę oglądać ciąg dalszy perypetii pewnych przystojnych homoseksualnych panów z Brokeback Mountain
![]() A odcinki batożą, scena palcówy w parku mnie rozwaliła |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
hej Ania, jak milo Cie widziec o takiej porze, teraz napisz co wymyslilas na 25
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- palcowy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
ta na mnie lecą jełopi nie faceci
ostatnio się dowiedziałam od kolegi geja, że jestem jedyną kobietą z którą chciałby się przespać jak się zapytałam dlaczego odpowiedział mi "może są i kobiety, ktore wyglądają jak modelki, ale żadna nie jest tak sexowna jak Ty" tym samym pojechał mi, że jestem brzydka ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ale tam ludzi nie było i zwierzątek nawet więc to nie było publiczne miejsce
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16595312]Został mi jeszcze jeden odc. do przeczytania, ale to potem, bo teraz będę oglądać ciąg dalszy perypetii pewnych przystojnych homoseksualnych panów z Brokeback Mountain
![]() A odcinki batożą, scena palcówy w parku mnie rozwaliła dobrze mówisz, dobrze ![]() ja sobie kiśloka Anisi potem przeczytam |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
z babcia gadalam, bo dostala kartke ode mnie i nie moglasm sie skupic na pisaniu
![]() i mialam napisane hej Aniu, ale dalej nic ![]() dopiero zjedlismy obiad, bo P. byl poźniej, a ja jednak bylam na kawce i wrocilam sobie autobusem. a kolezanka dzis mi powiedziala, ze jej bardziej szkoda Diany niz MJ, a mi kazdego szkoda, a Mj to w ogole, wiec co mi porownuje .
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam napisać, co mi przyszło do łepetyny na 25.01.
Tak sobie pomyślałam, że byłoby fajnie, gdyby każda z nas napisała Mu parę słów od siebie, prosto z serducha- forma nie ma znaczenia. Może być prozą, wierszowane, rymowane, od sensu oderwane... oby indywidualne. No i do tego materiał zdjęciowy, ale żeby nie było za łatwo, to oprócz foty Mike'a- dowolnej, wybranej jeszcze druga fota- czegoś, co się Wam z Mike'em kojarzy*, co Wam do głowy na myśl o Nim przychodzi. *Okazja jest poważna, więc foty Olka raczej niekoniecznie. ![]() To tyle, jak Wam się pomysł spodoba, to |
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
ale juz widze jak sie rozkleimy rowno tym razem ![]() az sie juz boje.
||
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Konto usunięte
|
Nie mogłam się powstrzymać i przeczytałam też dzisiejszy odcinek. Że tak zacytuję Scarlett:
Cytat:
Wiadomo Aniu, ja jestem za, a nawet przeciw ![]() Lu, co robisz, żeś taka sexowna? ![]() Groszku, jak widzę Cię jako Marię to zaraz mam w głowie piosenkę Carlosa Santany "Maria Maria" Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-01-20 o 19:17 |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Stasiak
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie syf zrobił na MJPT w związku z tą płytą upamiętniającą w Wawie co miała powstac
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=9552 ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Ej dobra idę zjeść kolacje... Mam mrożone baby marchewki
|
|
|
|
#3503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() To niebo to Nibylandia. ![]() Buziaki hurtem przyjmuję. ![]() Cytat:
![]() Muszę się rozgościć, kawy sobie przyniosę i też się zatopię po szyję. ![]() Cytat:
![]() Ach, już napisałam o 25. Chciałam jeszcze Tobie napisać, że avatar masz cud malina. Cytat:
Głośno powiedział to, co myśli większość facetów. Że nie zawsze ktoś, kto ma modelowe wymiary i klasyczną urodę, jest automatycznie seksowny i ma lepsze orgazmy od nas, pięknych niemodelowo. I to jest piękne.
|
|||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus dwoch panów
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niniejszym akceptuje i spitalam do gramatyki ![]() Jak jutro zawalę kolejny egzamin to rzucę się z dywanu przywiązując sobie komputer do nogi.
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
K..wa, nie mam w domu nic do żarcia oprócz barszczu w torebkach.
![]() Nie ominie mnie więc wyskok do Biedronki. ![]() Jak sobie pomyślę, że mam wyjść na ten mróz, to mi się tyłek marszczy.
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko może nie nozdrzami, ale nosem z jednym nozdrzem
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16594502]Nie ma Anisi, ona się kryje jako Mała
![]() Mam 3 odcinki zaległe! Zaleję się kiślem sakramencko [/QUOTE]Anisi nie bedzie, Anisia musiala zostac z TZ i Piterkiem w domu ![]() Niniejszym informuje ze nie jestem Małą ![]() Jestem autorką opowiadan ![]() jak mnie zabijeta, to nie bedziecie nic wiedziec jak przebiegla wizyta u MJ
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ja nawet dałam datek na nią, tylko apelowałam o brak daty śmierci, ale chyba mnie osrali
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obserwuję ten projekt od początku i postanowiłam, że wpłacę kasę na dzień przed deadline'm, gdy wszystko będzie pewne i gotowe... i w końcu nie wpłaciłam, bo z dnia na dzień robił się z tego coraz większy gnój. Bardzo to wszystko przykre. ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16595559] Lu, co robisz, żeś taka sexowna? ![]() [/QUOTE] Lu jest. Po prostu jest. ![]() A ja? ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Kurczę, ciekawe, czy Biedronka jest czynna do 20 czy do 21?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Zaleję się kiślem sakramencko 

plus dwoch panów 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)