|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
chyba wszystkie mamy teraz bardziej zabiegane momenty... więc ja tam dobrze wszystko rozumiem myślałam, że może coś specjalnego porabiałaś przez te 100 lat ![]() dlatego spytałam, a jak nic takiego - to najważniejsze, że już jesteś
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
A ja choćbym nie wiem jak była zajęta na wizaż zawsze znajdę czas. Wkońcu chwile relaksu też się należą
Dzisiaj lepiej nauka mi szła. Naumiałam się na koło i nawet przejrzałam materiały na egzamin, który mam za tydzień. Niestety materiału dużo więc do poniedziałku będę kuła tylko na ten egzamin. W przerwie wyskoczyłam do ogrodu ulepić bałwana Krzywy wyszedł ale ile frajdy mi sprawił Aaa dobra pokażę wam
|
|
|
|
#2613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja od początku zimy się zabieram za lepienie i nic z tego nie wychodzi, bo albo mnie w domu nie ma, albo śnieg się nie lepi
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ANTUNKO otóż to
Ja też choćbym miała nie wiem jak bardzo zabiegany dzień to na wizaż muszę zajrzeć. Nie ma bata!! Chyba się uzależniłam ![]() Fajnie, że troche podgoniłaś z nauką. Pamiętam jeszcze co to znaczy zamieszanie z zakończeniem semestru ![]() Bałwan boski jest ![]() LICK THE LOLLIPOP ja też od początku zimy mam plany bałwanowe, ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie Ale troche tej wstrętnej zimy zostało, więc myślę, że zdążymy jeszcze i nasze bałwany postawić heheJa dalej chodzę jak jakiś neptyk ![]() Do jutra
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja dopiero godzinkę temu wróciłam do domu Nie lubię poniedziałków bo zawsze są zabiegane dla mnie. Ale byłam dzisiaj u fryzjera podciąć i pocieniować włosy ![]() Cytat:
więc służę pomocą ![]() Cytat:
Powodzenia Cytat:
![]() Ja za chwilę siądę do nauki bo wypadałoby się coś pouczyć ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Też spadam się uczyć ( w końcu), ale dziś dzięki pewnemu wątkowi fittnesowemu, pogrzebałam w badaniach i znalazłam papierek, który wyraźnie świadczy o tym, że nie mam pewnej paskudnej choroby, o którą wszyscy mnie posądzali
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę do fryzjera w tym samym celu
![]() Cytat:
Ja też odkąd spadł pierwszy śnieg chciałam ulepić bałwana ale ciągle coś. A dzisiaj wyszłam na chwilę i zobaczyłam, że śnieg się lepi więc wskoczyłam w strój narciarski (a co ) i ulepiłam towarzysza Mózg przewietrzyłam, pogimnastykowałam się i miałam długą przerwę od nauki ![]() Zmykam jeszcze coś poczytać i też się kładę wcześniej bo już od 17 ziewam. Dobranoc |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Celiakia - czyli bezglutenowość. Od dziecka mnie podejrzewali, a tu tylko uczulenie na pszenicę i inne zboża Cudownie Bo jakbym np. miała raka dostać od ukochanych kanapek z Subway'a to by było nieciekawie A tak dostanę co najwyżej "niestrawności"![]() Piękny bałwan
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
zamiast się uczyć to się gdzieś włóczę .... a to łyżwy, a to picie ze znajomymi, jutro znów... a po jutrze mam egzamin... nie umiem nic... liczę na to że dostanę coś do ściemnienia
byłam na zakupach, wydałam znów pieniądze.... naprawdę założę sobie limit.. bo to jest niebywałe... dodatkowo dzisiaj mój facet się ze mnie śmiał, że dostałam 5 za ładne "oczy" a reszta 3... ehh mężczyźni ![]() ide zalegać dobranoc
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj usnęłam szybko, bo już przed 22 i dzisiaj jestem jak nowonarodzona. Fajnie jest sie wyspać ![]() Miłego dnia, owocnej nauki, przyjemnej pracy itd.
|
|
#2621 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny !!!!
Witam po dlugiej przerwie ! Wrocilam juz tydzien temu do domu, ale mam ogromnego dola, ogolnie kiepsko sie czuje, i jakos nie mialam natchnienia wchodzic tutaj na watek i Wam smucic. Teraz chcialam sie tylko przywitac, i moze wroce sie kilka stron do tylu zeby zobaczyc co u Was. Milego dnia ! |
|
|
|
#2622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję kochana, wpadła piątka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() gratulacje Cytat:
Cytat:
Ja w piatek pojade do domu, muszę dziadka też odwiedzić i wszystkie babcie ![]() Ja miałam dzisiaj nawet chęci i wielkie plany nauki ale jeszcze na uczelni zaczęły mnie boleć zatoki Jak wróciłam do domu to już było bardzo źle ze mną, nałykałam się proszków przeciwbólowych, zrobiłam inhalację a dopiero teraz byłam w stanie wstać z łóżka choć wciąż boli ![]() ehh no zawsze coś
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dokończę kawkę i za jakiś czas ruszam na wydział. Miłego dnia
|
#2627 | ||||
|
Rozeznanie
|
Antunko suuuuuper bałwan!
![]() Cytat:
![]() tzn że nie masz tej ce... coś tam a czym ona się objawia? Cytat:
![]() to powodzenia, żebyś dostała coś do ściemniania ![]() Cytat:
ale wczoraj nadal byłam zmęczona ![]() Cytat:
![]() wyżal się, Sweet ma rację, może będzie Ci lepiej ![]() no i to mi się podoba! Zuch Dziewczyna! ![]() a ja się obudziłam dzisiaj jakoś wcześnie, bo już chyba przed 7... tzn Mama mnie obudziła, szykując się do pracy... ale jakoś nie mogłam już zasnąć, więc wstałam, włączyłam kompa, bo czekamy z grupą na maila z wynikami... już tydzień. a miały być wczoraj wieczorem najpóźniej... i dalej ich nie ma ![]() zrobiłam sobie bawareczkę i zaraz sobie tutaj połażę po netku ![]() miłego poraneczka Kochane
|
||||
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
Jestem
![]() ha laleczki tyle sie dzieje że nie mam czasu nawet do was zajżeć ale powiem wam jedno postanowiłam i wracam do rodziców ![]() A znajomość rozwija się jak najbardziej tysiące maili i smsów i pomysłów na to co będziemy robić jak już wrócę hehe jakie to życie jest dziwne ale przynajmniej chce się życ od przyjazdu chodzę jak nakręcona nic nie jest w stanie mnie wkurzyć ani zasmucić ciągle banan na ustach ![]() nawet dziś jak miałam koło i ozakało się ze nauczyłam się nie tego co trzeba heh a co tam i tak napisałam ojjj jakie to życie przedziwne a jutro ide do kina z mojm cudownym ex Tż i wogóle jestem happy
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Heheh dziękuję
![]() Cytat:
Oby ta radość trwała wiecznie. Ja dzisiaj mam o dziwo dobry humor choć zaliczyłam pierwszą w tym sezonie zimowym glebe Ale refleks się ma i podtrzymałam się ręką i w związku z tym teraz boli mnie nadgarstek Niewyspana jestem a musze wrócic na uczelnię a później zacząć uczyc sie do egzaminu. Oczywiście nie muszę dodawać, że chce mi sie jak zawsze...
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, mi tez się tak chce.... Jak to mówią - gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce
![]() Ale nic, zaliczenia, egzaminy już za kilka dni, a ja? Czyli nic się nie zmieniło od ostatniej sesji ![]() A celiakia czym się objawia? Czasem niczym, tylko niedoborami wapnia i żelaza, zawsze brakiem kosmków jelitowych - ale to stwierdza biopsja, a najczęściej częstymi biegunkami, niską masą ciała, bólami brzucha, wzdęciami, itp. Ale jest to bardzo niebezpieczna choroba i nietrzymanie diety prowadzi do osteoporozy, wypadania zębów, raka, itp. Ja tych kosmków to rzeczywiście mam mało, ale to chyba mleko mi wypłukało. Na szczęście
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Ja ostatnio ciągle zakuwam i nie mam czasu często tu zaglądać, ale postaram się wieczorem wpaść na dłużej ![]() dziękuję za gratulacje, ale ja tam bez ekscytacji do ocen podchodzę ![]() buziaki i do napisania! |
|
|
|
#2632 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super, że jesteś szczęśliwa!!! ![]() ja już troszkę tęsknię za tymi motylkami... Cytat:
siedzę i się po prostu uczę... może dlatego, że nie mam innego wyjścia i za nic nie chcę żadnych poprawek... ![]() Cytat:
najważniejsze, że nie jesteś na to chora! ![]() dobra Kochane, dokańczam powolutku moją kawusię i wracam do notatek ![]() dzisiaj wpadły dwie 5 do indeksu, więc jestem mega szczęśliwa ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ja lubię dostawać 5 no i przynajmniej troszkę chciałabym sobie podciągnąć średnią, bo przez pierwsze 3 lata przez wszystkie wyjazdy ledwo ciągnęłam na 3-kach :/ dlatego teraz każda 5eczka się przyda!!!!
|
||||
|
|
|
#2633 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że ostro się uczycie i czasu na pisanie brak. No ale uczcie się , co by jeszcze więcej 5 było na koniec semestru
![]() I gratuluje tym z Was, które już piąteczki w indeksie mają wpisane, brawa ![]() patrysiu świetnie, że znajomośc dobrze, wręcz bardzo dobrze się rozwija. Oby tak dalej i oby już cały czas trwał u Ciebie taki błogi stan banana na twarzy ![]() Ja dziś byłam na małych zakupach i wróciłam tylko ze spodniami dresowymi i kremem do twarzy. Znowu się nie poszczęściło ![]() W sumie nawet nie chciało mi się chodzic po sklepach , bo śnieg sypie. |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam do domu i jestem przemarznięta. Okropny mróz dzisiaj u nas -8 stopni i zimy wiatr potęgujący ten nieprzyjemny przeszywający mróz. Brrrr. Idę najpierw poćwiczyć na rozgrzewkę a później do nauki
![]() Nulka zazdroszczę chęci. I gratuluję piąteczek ![]() Ja z dzisiejszego koła też dostalam 5 i tym samym mam 5 na koniec I na tym się kończą dobre oceny |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Gratulacje piąteczek !
![]() ![]() klas ki:Zazdroszczę Wam, bo, wstyd się przyznać, ja żadnej nie mam , nie wiem tylko dlaczego? A tak dużo umiem, chyba w pytania nie trafiam![]() ![]() Dziś nawet dobrze mi poszła nauka, co prawda mam zaplanowane więcej, więc tylko sprawdzam mamie krem, poćwiczę i spadam dalej
|
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
dobra... połowa egzaminów za mną
a pomyśleć że jeszcze się sesja nie zaczęła wszystko zdane najniżej to jedno 4,5 kocham sesję kocham się uczyć ze znajomymi ktoś coś mówi w temacie materiału a ktoś drugi... i to było na wykładzie tak? kto się uczy temu miłej nauki, kto odpoczywa niech odpoczywa ja zamiast się na jutro pouczyć pójdę dotlenić swój mózg
|
|
#2637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje Cytat:
![]() Cytat:
I wróciłam do domu też niedawno. Teraz kawka, żeby tabletki przeciwbólowe lepiej działały i siadam do nauki - dzisiaj już muszę coś się pouczyć i tego się trzymam.Gratulacje piąteczki ![]() ![]() Cytat:
Wszystkim miłego wieczoru
|
|
#2638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po dotlenieniu mózgu to wiedza sama będzie wchodzić do głowy, także raz przeczytasz materiały i już wszystko wiesz
|
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, na wcześniejszych latach się tym przejmowałam, ale teraz już niespecjalnie o dziwo, przy takim stosunku wpadają super oceny, co to kuźwa za zależność![]() ![]() ![]() Cytat:
, ale mrozi u mnie jak diabli i to dotlenianie to nic przyjemnego ![]() właśnie wcinam kolację i organizuję sobie samotny wieczór, bo mój TŻ jest u kumpli na męskim wieczorze ![]() siedzę z maską na głowie, to na początek potem chyba walnę sobie resztę tych upiększających egzorcyzmów ![]()
|
||
|
|
|
#2640 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pasowałoby to zmienić, bo przecież dojście do parkingu to żadne dotlenianie Może jak mróz odpuści i śniegu mniej będzie.Mój Tż dziś też z kumplami spija browary Ma później dzwonić, to sprawdzę ile ma promili przez telefon Pewnie będzie spokojnie, bo przecież jutro każdy z nich do pracy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

miałam mega zabiegane dni, prawie nie włączałam komputera.

Krzywy wyszedł ale ile frajdy mi sprawił 

Nie lubię poniedziałków bo zawsze są zabiegane dla mnie. Ale byłam dzisiaj u fryzjera podciąć i pocieniować włosy 

Ja w piatek pojade do domu, muszę dziadka też odwiedzić i wszystkie babcie
Jak wróciłam do domu to już było bardzo źle ze mną, nałykałam się proszków przeciwbólowych, zrobiłam inhalację a dopiero teraz byłam w stanie wstać z łóżka choć wciąż boli 

klas ki:
, nie wiem tylko dlaczego? A tak dużo umiem, chyba w pytania nie trafiam