![]() |
#4351 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
(cytaty.info)
Cholera, czemu tak jest, że czasem nie da się naprawić rzeczy, które kiedyś dla nas dużo znaczyły. Czemu musimy żyć z gorzkim smakiem tych wspomnień, które niegdyś były najlepszymi chwilami w życiu. Cokolwiek by nie zrobił, czegokolwiek by nie powiedział, jej naiwność była jeszcze większa. Udawała ślepą, głuchą, bez serca, przez co jej oczy były zapuchnięte łzami, uszy nie słyszały już rozsądku, a serce... z nim było najgorzej, było złamane, a jego ból był nie do zniesienia. zostawił mnie i zaczął upokarzać w swoim wspaniałym towarzystwie, od największych idiotek jakie znał ... ale gdy był ze mną, spędzał czas, przytulał, całował, mówił, że kocha to też nią byłam? kochał idiotkę? Miłość i druga osoba są jak światełko w czarnym tunelu naszego życia. Wszyscy mówią byśmy nie szli w ich stronę, ale my nie słuchamy i dzięki temu jesteśmy w stanie zapomnieć o ponurej rzeczywistości odnajdując siebie w nowym piękniejszym świecie. Nie warto marzyć.Po co ranić duszę myślami o czymś,co nigdy się nie spełni? Po co karmić serce pragnieniami niemożliwymi do realizacji? Upadek po niespełnionym marzeniu jest bardzo bolesny i ciężko po nim się podnieść. Tak jak zderzenie światów fantazji z realnym-to zbyt wielki cios dla duszy. Po czymś takim nie jest już ona taka jak kiedyś. Po co skazywać się na świadomy ból i cierpienie? I choć jak ktoś kiedyś powiedział,że:,,Wspomnien ie jest rajem,z którego nikt nas nie może wypędzić.'', to ja jednak do raju wspomnień o marzeniach nie chcę powtórnie wchodzić. Jego bramy zamknęłam i wyrzuciłam klucz.Coś się kończy,coś się zaczyna.Nie warto marzyć,jeśli już to należy stawiać sobie w życiu jakiś cel i go realizować. Samo marzenie o marzeniu nic nie da. A.Z. Jestem przekonana, że cel uświęca środki, ponieważ bez wytyczenia sobie jakichś wartości i zadań, do których powinniśmy dążyć, nasze życie stanie się szare i monotonne. Staram się więc pokonywać trudności życiowe i z każdej trudnej sytuacji wychodzę z podniesioną głową. Nie pozwolę, aby życie mną kierowało. A ja wierze w to, że żaden narząd nie jest mi wstanie narzucić tego, bym teraz odczuła wielki niefizyczny ból, bym jutro pokochała jednego mężczyznę na całe życie a po jutrze tęskniła za nim pod jego nie obecność. Ani mój wpełni ukształtowany mózg ani bijące mocno w piersi serce nie nakaże mi być pokorną,wierną,dobrą,pomo cną. To mieszkająca w mym ciele dusza sprawia, że życie pełne jest emocji. wypełniasz całą moją głowę, mam mnóstwo urojeń, widzę w swojej głowie, w myślach, jak jesteśmy razem, jesteśmy parą, przytulasz mnie, otaczasz ciepłem, jesteś taki opiekuńczy, kochany, słodki, uwielbiam Cię... - ale to tylko postać z mojej głowy, tak naprawdę praktycznie Cię nie znam, nie dużo o Tobie wiem... Ciekawe: pozornie jednostka, pozornie nic nieznacząca, niepozornie zakradła się do mojej głowy i potajemnie tam zamieszkała. Czasem potrzeba całego życia, a czasem życie potrzebuje tylko takiej krótkiej chwili by zacząć naprawdę żyć. Kiedy gotuję wszystko oddaje w ręce umysłu, kuchnia fantazji pełna jest smaków i zapachów przyprawiających o dreszcze. Nutka ciekawości, szczypta wyobraźni, pół litra słodkiego ryzyka- to cały przepis na niebo w gębie.
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
Tylko Tobie chcę powiedzieć to
To co czuję dziś, kiedy przychodzi noc Tylko Tobie tylko Tobie dam Białą różę i wszystko to co mam Let me see ya strip, you can get a tip 'cause i like, i like, i like... I'll be your love You sexy look fine I'll make you feel like Heaven is near Będę Twoim kochankiem Twoim namiętnym romansem Sprawię że poczujesz się jakby Niebo było blisko
#4354 |
Raczkowanie
|
Naucz mnie kochać, bo cierpieć już umiem..
Wsłuchuję się w to serca drżenie a więc stało się i odchodzisz.. tu są Twoje książki i płyty. Kocham Cię bardziej niż wszystko na tej planecie i co ? to też mi się należało ? a w środku jestem potworem. nauczysz mnie miłości.? - nie. - ale dlaczego.? - bo nie można się nauczyć, czegoś, co nie istnieje. Panie Boże. dlaczego stawiasz mi go na drodze, `Bo poza tym, że nadal Cię kocham, to chyba nic do Ciebie nie czuję.' `I nie myśl sobie, że za Tobą tęsknię.. oczy mi łzawią po prostu. ' `Podaj mi jakieś logiczne wytłumaczenie czemu tak bardzo Cię kocham.' Bo chyba jedynym sercem, jakie posiadasz jest ten lizak, który podarowałam Ci na walentynki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
TiS Primadonna babycham kamisha nieproszona genialne jesteście♥ _________________________ ____________________ lubisz straszyć mnie swym optymizmem czując w ustach jego pocałunki o smaku miodu Zapach jego poduszki znam dobrze a także wilgotnosc jego białej pościeli Każdego dnia umierała w środku, Nie mogła zamknąć swoich oczu i wyłączyć się nie ma żadnych magicznych przymiotników żeby powiedzieć ci że jesteś dla mnie wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Raczkowanie
|
Czuję, że umieram z samotności, z miłości, z rozpaczy, z nienawiści
ze wszystkiego, co może mi zaoferować ten świat. Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy.
#4357 |
Zakorzenienie
|
chwalcie dalej panią o nicku : Adzia1311.....
ma boskie opisy, bo większość jest naszych opisów tych starszych dziewczyn wizażowych. no comment. ![]() ![]() ![]() Wymarzony spokój , utonął gdzieś w rynsztoku .
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-01-20 o 19:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
łaaaaaaaa < 3 [...] bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno.. Świat cierpi na brak mężczyzn,
szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
#4359 |
Przyczajenie
|
Nie chciałeś mnie, więc żaden inny nie będzie mnie mieć...
Usłysz mój krzyk ![]() Chciałeś mnie mieć wiec jestem przy Tobie... Oddałam ci świat, ty go zniszczyłeś Oddałam ci serce, ty je zdradziłeś Oddałam ci duszę, ty ją ukryłeś Oddałam ci ciało, ty się nasyciłeś. Chcę, by każdy twój dzień był dobrym dniem, szczęśliwym snem! Zabrakło słów, zabrakło Twoich ust... Zabierasz mi nadzieje, spokój snów Zostawiasz żal, nieopisany ból. Marzenia, sny nie warte są już nic... Gardzisz moim uczuciem i czuję się jak śmieć...Boli mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Malinowa Girl -
![]() ![]() ________________ Takie teksty ,nie wiem czy się spodobają bo brak weny ;d;* 'Biegnę przez drogę sama , lubię być typem samotniczki .. Jak się potknę i przewrócę to .. ..wstanę ! A co mi tam ?Mam płakać ? niby z jakiego powodu ? Nie szukam miłości .. ..będę dalej biegła . Aż do utraty tchu ! 'Tak naprawdę sądzisz że życie to prościzna ?Mylisz się Słonko ,to trudna walka.Szczęście przychodzi i odchodzi wtedy gdy nie potrzeba.Wcale się nie mądrze tylko mówię to pier.doloną prawdę ;] 'Nie wiesz co to przyjaźń ?Choć to Ci pokażę.Nie zawiedziesz się na mnie ,będę taka prawdziwa.Może ideałem nie jestem ,ale za to znam się na prawdziwej przyjaźni.Nie mam zbyt dużej wyobraźni.Tak samo jak Ty uczę się życia i tego całego bycia.Więc złap mnie za rękę i pójdziemy w stronę Słońca . /wszystko moje ![]()
#4361 |
Raczkowanie
|
![]() grise <3 Może się komuś przyda .. ;P niemożliwe jest polizanie własnego łokcia. gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra. szczury i konie nie mogą wymiotować. budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo. pięćdziesiąt procent ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu. zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki. kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego. gdy uderzasz głową o mur spalasz sto pięćdziesiąt kalorii. karaluch bez głowy żyje dziewięć dni zanim zdechnie z głodu. oko strusia jest większe niż jego mózg.. gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte. w swoim życiu w czasie snu zjadasz około siedemdziesiąt insektów i dziesięć pająków. gdy chcesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty mógłbyś umrzeć. założenie słuchawek na jedną godzinę powoduje wzrost ilości bakterii w Twoim uchu o 700%. słonie są jednymi zwierzętami, które nie potrafią skakać. i chyba dobrze..
![]() |
#4362 |
Przyczajenie
|
Wiesz, miałam pudełko kredek, ale każdy brał po jednej i z czasem została mi tylko czarna. Początkowo nic nie umiałam nią stworzyć, ale potem ją polubiłam i stałyśmy się całkiem zgranym duetem. Któregoś dnia inne kredki zaczęły wracać, nawet udało mi się uzbierać komplet. Ale pewien Zły Pan zabrał mi całe pudełko. Do dzisiaj szukam osoby, która podzieli się ze mną swoimi kredkami. Po cichu liczyłam na Ciebie, jednak to nie ta kolorowanka... Edytowane przez UnHappy Czas edycji: 2010-01-20 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
Wymienił mnie na nią, bo ładniej się uśmiecha, ma klasę i w szpilkach nie chodzi jak kaleka.
Wiesz, że każdy Twój uśmiech poprawia mi humor? - bo wiesz, kiedy on zadzwonił do mnie w środku nocy, zapytać która godzina, bo wyjął baterie i nie wiem, poczułam że może faktycznie jestem dla niego ważna, skoro to właśnie do mnie zadzwonił .. - gdybyś była ważna zadzwoniłby żeby życzyć Ci kolorowych snów, i powiedzieć że cię kocha. Z punktu widzenia miłości, jesteś cholernym idiotą, zaś z punktu widzenia mojego serca – wciąż Cię kocham - wiesz, że Cię kocham. - wiesz, że ja Cię też. - nie wiedziałem. ale teraz już wiem. fajne uczucie... takie te... motylki w brzuchu.
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
ze wszystkich nałogów pozostałeś tylko Ty.
imponderabilia to dzikość serca.
#4365 |
Rozeznanie
|
babychamCholera, czemu tak jest, że czasem nie da się naprawić rzeczy, które kiedyś dla nas dużo znaczyły. Czemu musimy żyć z gorzkim smakiem tych wspomnień, które niegdyś były najlepszymi chwilami w życiu.
genialne ; * i nikt nie zastąpi Twojego miejsca.
udomowiłeś się w moim sercu .x3. I nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka, jedzenie śniadania z innymi nie daje radości. I dzień przelatuje przez palce. i tylko śpi się długo, bo On tam jest. zróbmy sobie zbieg okoliczności
#4366 |
Raczkowanie
|
yyy..
* Czuję to pod skórą. * Mija dzień, mija noc i światła gasną. * Może moglibyśmy być dla siebie wsparciem? * Ale znów jesteśmy gdzieś indziej na starcie. * Może moglibyśmy tam pobyć, albo zostać tu i poleżeć na podłodze. * Nie wiem kiedy mój papieros zgasł .. * I stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę . * Nie chce umierać a samotność jest mordercą .. * I w milczeniu odgaduje co mógł znaczyć ruch Twoich źrenic . * Milczę, jakby ktoś trzymał zimny nóż na moim gardle. * Zabierz mnie gdzieś gdzie jest zawsze ciepło i błogo.
![]() |
#4367 |
Zadomowienie
|
keeendy jak zwykle podziwiam ;* i niestety się zgadzam..
![]() Skarbie, rozpal mój płomień. W encyklopedii powinni wkleić Twoje zdjęcie przy pojęciu 'nadopiekuńczość'.
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
ostatnie strony tylko 'przeleciałam' nie czytałam dokładnie. przyznaje się
![]() *** Ona nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją rozłąka.. Ona jest nieustająca, czasami zimna a czasami wrząca.. Ja mówię Ci… Ona jest jak promień słońca, który dociera i sprawia, że umierasz z gorąca! Czasami bywa niebezpieczna, tak jak granat u stóp, w którym zgubiła się zawleczka.. Jest nieprzewidywalna, jak rozlana pod nogami substancja łatwopalna Wybucha bez ostrzeżenia, poglądy zmienia, dzięki niej trwają pokolenia! przecież było tak cudownie. dlaczego się skończyło? słodka atmosfera unosiła się w powietrzu kochał ją przez 12 miesięcy. na 12 miesięcy pokochał także księżyc. wybaczał jej, że czasem go olewała. że miała takie dni kiedy mało się starała. powiedziała mu, że nie kocha już go, że to uczucie znikło jakby ktoś je dotknął różdżką, że nie ma już tego co płonęło między nimi, że od teraz będą tylko znajomymi.. bloki poszarzały. kwiaty pousychały. ptaki zamilkły a kolory wypłowiały. świat stał się szary! Ziemia już się nie kręci. niech moja krew wreszcie w żyłach nie pędzi! stoi przed rozbitym lustrem. pięści ociekają krwią. 1. 2 . 3 - tak szybko nie da się zapomnieć.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-01-20 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Raczkowanie
|
Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać.
Nie był to wybór – ale konieczność. - Wiesz że jesteś złodziejem! - Wtedy ujrzałem przerażenie w jej oczach i te ledwie wypowiedziane słowa. - Ale, ale jak to? - No tak, ukradłaś moje serce.. Usiadła na ziemi i zastanawiała się kim dla niego jest. - Odeszła. To boli, aż trudno uwierzyć jak bardzo... - Wiem nawet, gdzie cię boli, tuż pod mostkiem, jakby siedział tam jakiś potwór i ściskał mocno przewód pokarmowy. Czasem coś zaboli w okolicy serca, jakby wyciągał swe szpony po więcej. Co gorsza samemu nie da się go wyrzucić, trzeba czekać aż sobie pójdzie... A to bardzo boli, wiem... - Skąd wiesz? - Też jestem człowiekiem..
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
Trzeba myśleć pozytywnie, choć to czasem ogranicza.
Tak bardzo lubię gdy mnie przytulasz
![]() |
#4371 |
Raczkowanie
|
Nasze smutki są zbyt przeciętne
aby w tle specjalnie dla nas zabrzmiała muzyka instrumentalna
#4372 |
Raczkowanie
|
jedno słowo. cichy szept.
' bycie miłym jest przereklamowane. ' [ House. ] wiem, że jesteś gdzieś tu. złamana noga boli prawie tak samo jak złamane serce. jako iż złamałam sobie nogę, mam humor do bani, i dlatego tak skromnie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
gdzie można kupić dystans na kilogramy? Tradycyjnie jednak znowu rozkopała ukochana zgruntowaną już wiedzę i jak to bywa w przypadku ekshumacji ukazał się materiał wielce zdeformowany. Jest powód by nadmuchać parę prezerwatyw i badyli przynieść ![]() I wreszcie doczłapał się tak długo oczekiwany wieczór szczerości
#4374 |
Raczkowanie
|
Po czym poznać prawdziwego przyjaciela?
Kiedy zrobisz z siebie idiotę, on nie pomyśli, że sprawa jest nieodwracalna. Dziś ostatni raz całowałeś moje usta. Ostatni raz okłamałeś mnie wyznając mi miłość. Miłość ?! jak mogłeś . Jej mówiłeś to samo. wszedłeś mi na dumę wszystkimi łzami które wylałam
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2010-01-20 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Przyczajenie
|
dziękuję za wasze pochwały
![]() * chcę wierzyć w to, że na moment zło zostało przeklęte.. nie wszystko co pozytywne jest legalne. wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje 'zobacz, jak cudownie marniejemy zapętleni w treści bez znaczenia.' bo nie ma nic, nie ma już nic, czego tak bardzo powinieneś się bać, tańcz jakbyś tańczyć miał ostatni już raz! 'trzeba uprzytomnić sobie że nawet kiedy wszystko straci sens znajdziesz przestrzeń gdzie wielka wiara tłumi lęk..' dzika, dzika młodość. z moich podróży same kształty, które tworzą ciepły ton..
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Ten niegdyś mroźny świat, ma teraz kolor Twoich oczu.
noc oddycha kolorami. Spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce. Gdyby to wszystko ku*wa było tak łatwe, jak sądziłam...
#4377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak będę dalej pisala na wizażu bo to lubie .. pff . ^ gadajcie sobie co chcecie bo i tak mi to wisi xd a opisy jesli nie są moje biore w cudzysłów .. ;] nie widzicie tego ? nastepnym razem będzie wiekszy .. ^ a jak coś się nie podoba to nie czytaj .. proste . xd pozdro . ![]() barman ! piwo prosze !
![]()
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna.
Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się jaki jest. Czuła że każda która go pozna także zechce mieć go tylko dla siebie. Podobno mnie kochałeś.. Kiedy pisze do Ciebie, tzn. że tęsknie za Tobą, a kiedy nie pisze, tzn. że chce abyś to Ty tęsknił za Mną.
![]() |
#4379 |
Raczkowanie
|
-usmiechnij sie - powiedzial. nie - odpowiedziala. a zaklad ze sie usmiechniesz? - zapytal. popatrzyla sie na niego i odpowiedziala- nie ma szans. po czym on ja polaskotal i powiedzial z tym swoim lobuzerskim usmiechem- a nie mowilem?
w Twoich ramionach pragne zasypiac, prosze Cie kochanie mocno mnie sciskaj! Liryczni <3
#4380 |
Raczkowanie
|
Nie zgadniesz co robie praktycznie cały dzień..
. włączam komputer i gdy tylko zobacze że jesteś dostępny patrze się głupia w monitor z nadzieją,że napiszesz ... Tak mijają godziny ... 2 , 3 , 4 ... wkońcu przychodzi wieczór. Trzeba iśc spać a ty dalej nie piszesz ... cóż idę spać z nadzieją, że napiszesz jutro . W końcu kiedyś przestane się łudzić. [ moje wypociny ] ![]() ___________________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.