|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Przyczajenie
|
Dot.: prostownica
Wiem, ze sie samemu reguluje ;]. Ale ta prostownica nie ma zadnej regulaacji, tylko podlaczy sie ja do pradu, przejedzie sie pasmo wlosow i temp sie sama ustawia na odpowiednia temp do wlosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: prostownica
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Hej dziewczyny
![]() udanych zakupów |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam braun es2 i narazie jestem z niej zadowlona, prostuje włosy nawet w niskiej temperaturze, błyszczą się, niestety nie moge jeszcze powiedzieć jak długo zachowuje sie efekt. Jak tylko ją rozpakowałam to wyglądała troche bardziej kiczowato niż na obrazku, ale po dokładniejszym obejrzeniu jest ok.Jak będe mogła powiedzieć coś wiecej napewno napisze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Raczkowanie
|
![]() jesli bylo juz takie pytanie to przepraszam ze pytam znow, ale nie czytalam calego watku , tylko ostatnia strone. pozdrawiam ![]()
#2766 |
Przyczajenie
|
Prostownica remington warta zakupu?? Model S980
Hej
![]() Posiadam prostownicę Philips 4669 jednak nie podoba mi się jej pprostowanie, mam już dośc tych sztywnych włosów, a jak przejadę moją stosunkowo niedługa grzywkę to włosy odstają jak jakiś daszek, więc mi się to nie podoba. Chcę zmienić prostownicę na REMINGTON S9800. Tylko teraz pytanie czy ten remington będzie lepszy od tego Philipsa 4669 ? A może polecicie jakąś inną do 150zł ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ona posiada jonizacje??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prostownica remington warta zakupu?? Model S980
hej ja mam prostownice remington S2002 i nie narzekam włosy są ładnie wyprostowane błyszczące i sypkie jestem nią zachwycona
![]()
#2769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zastanawiam się czy oprócz regulacji temperatury i ceby różni ją coś od tego modelu http://www.tics.pl/product_info.php?...roducts_id=345 no i pytanie ostateczne tondeo ga.ma czy babyliss pro .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Raczkowanie
|
a która jest lepsza remington s2004 czy remington S7902 Wet2Straight??? bo rozwazam te dwie i nieumiem sie zdecydowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Przyczajenie
|
Aha... fajnie teraz na pewno dostane odpowiedź na moje pytanie ;/ Niepotrzebnie został wykasowany mój temat, a post przeniesiony tutaj, przecież tutaj nikt nie odpowie na moje pytanie. Za dużo postów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prostownica remington warta zakupu?? Model S980
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad zakupem tej prostownicy :
http://www.sklepfryzjerski.net/17-ba...-dry-st27.html Używał ktoś? Opinie mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Przyczajenie
|
w niedzielę dostałam w prezencie prostownicę Philips HP 4661; opinie ma różne, sama jej nie używałam jeszcze, bo myślałam żeby ją wymienić, ale niestety w tym sklepie nie przyjmują zwrotów produktów do hignieny i pielęgnacji; czy jest ktoś kto używa bądź używał tego modelu i może się w temacie wypowiedzieć, bo trochę się załamałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Raczkowanie
|
na mikolaja dostalam prostownice. konkretnie to GRUNDIG HS 8730. No i niestety mi spadla i obydwie plytki pękły. I maja takie pekniecia i jak prostuje to przez nie strasznie duzo wlosow mi wyrywa ta prostownica a pozatym czasem jak dluzej przytrzymam to wlosy sie przyklejaja tak jakby i nie da sie sunąć dalej po wlosach... czyli prostownica nadaje sie do wyrzucenia?
#2776 |
Przyczajenie
|
udało mi się zwrócić tego Philipsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Przyszła moja GHD, wypróbowałam na włoskach wczoraj prostowanych Efalockiem, czyli strasznie wymiętych po nocy, ale nie kręconych. I cóż, wielkiego szału na mnie nie zrobiła
![]() Zobaczymy jeszcze ile utrzyma się wyprost, Efalockiem musiałam prostować codziennie. No i jak się sprawdzi na kręciołach po myciu, co będzie dla niej największym testem ![]()
#2778 |
Zadomowienie
|
Obawiam się że nadaje się tylko do wyrzucenia, szkoda włosów :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=kicia069;16587399]dobrze ze udało ci sie ja oddać, koleżanka ja ma i bardzo sie na nią skarży, ma proste lekko falowane włosy i musi prostowac baardzo długo zeby był jakiś efekt, niszczy jej włosy strasznie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- cieszę się, że mi się udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
właśnie zastanawiam się nad Remington s9904, jest w realu w promocji za 150 zł czyli mniej niż w sklepach internetowych nawet; shine theraphy też jest niezła tylko obawiam się tego nawilżania, że włosy będą wyglądały jak przetłuszczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Raczkowanie
|
a ja sie czaje na Philips SalonStraight Sonic lub własnie Remington s9904, tylko mam jeden problem bo swego czasu prostowałam codziennie przez ok. rok włosy i teraz mam takie jakby powyrywane i tak stercza jak naelektryzowane. jak pocieniowalam ostatnio to juz tak tego nie widac, ale jak tylko podrosna to znow bedzie to samo.
nie wiem, ja cos zle robie czy prostownica? narazie mam Euromax EM- 1480 . mam juz ją dość długo . no własnie i czy Remington lub Philips nie będą tak 'wyrywac' wlosow? ma ktoras z Was choć jedną z nich? co możecie o nich powiedziec?
#2784 |
Raczkowanie
|
dziewczyny kochane!
![]() ![]() ga.ma http://www.hairstore.pl/Gama_Ceramic..._1036-172.html ghd http://www.lookfantastic.com/electri...dle-brush.html i remington http://remington24.pl/sklep/prostown...ton-s9950.html Edytowane przez Anyaa Czas edycji: 2010-01-20 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Raczkowanie
|
![]()
witam, ja mam brauna ES3 w razie pytań proszę pisać. Pozdrawaim
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2787 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Wtajemniczenie
|
No to pomóżcie dziewczyny
![]() Długo już zastanawiam się nad wyborem prostownicy. Na początku myślałam o Remingtonie, ale ostatnio czytałam też pozytywne opinie o Braunie. Napiszecie coś więcej o tych swoich prostownicach? Zależy mi na tym, żeby nie tylko dobrze prostowała, ale żeby też dało się nią zrobić loczki. Próbowałyście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy
![]() postanowiłam kupić nową prostownicę. Zaczęłam przeglądać allegro, czytałam dużo na forum i już całkiem zgłupiałam ;p nie mam pojęcia co wybrać! Myślałam nad PHILIPS HP4666, REMINGTON S9810 i tą http://allegro.pl/item884016540_nowo..._babyliss.html Doradźcie mi coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam wszystkie Wizażanki i bardzo proszę o pomoc. Z góry zaznaczam, że nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
Chciałabym, abyście doradziły mi, którą prostownicę byście wybrały na moim miejscu. Braun Satin Hair czy Philips HP 8290? Wybrałabym tą pierwszą, tylko nie wiem, czy da się nią robić loki tak samo jak tą Philipsa? I mam jeszcze jedno pytanie drogie kobietki, choć ono nie jest na temat fryzury, ale nie chcę zakładać nowego wątku, bo ja tu nie jestem zbytnio obcykana. Braun 7781 silk épil xpressive W&D czy Philips HP 6517? Który depilator? Wiem, że ta druga ma nakładkę chłodzącą, a pierwszą można używać w trakcie prysznica.. Aczkolwiek nie wiem, którą będzie ciut mniej? Bardzo Was proszę o pomoc, będę wdzięczna!
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.