![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Heavenlynaturalbeauty
oj sporo ale nie chce wszystkich naraz go zbankrutuję
![]() Cafe Latte Bashful Reverence Posh Highlight Swagger Bambi Chic
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-01-03 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ja pewno będę chętna ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Organizatorka
|
Znalazłam jeszcze trochę swatchy na stronie... xsparkage (nie wiem, jakim cudem ich wcześniej u niej nie widziałam
![]() http://www.xsparkage.com/?p=759 http://www.xsparkage.com/?p=200 Okazuje się, że mają też swój kanał na YT http://www.youtube.com/user/heavenlynaturals gdzie można zobaczyć ich produkty w użyciu No i sklep na ETSY http://www.etsy.com/shop/HeavenlyNaturals |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
oo dzięki swatchom upewniłam się, co do wyboru sampli
![]()
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, ja w razie czego też bym chętna była na podział tego photogenica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16243477]dziewczyny, ja w razie czego też bym chętna była na podział tego photogenica
![]() ![]() To trzeba się zadeklarować w wątku z pytanami dot. zamówień ![]() Tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356623&page=47 To są nas już trzy - ja, cathy i Ty ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Faa ja popatrzę na te cienie które byś chciała i może bym wzięła z Tobą na pół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Organizatorka
|
dziewczyny, które zamawiały z HNB - czy oni wysyłają maila informującego o wysyłce? Bo ja złożyłam już 3 zamówienia i nie dostałam nic
![]() I nie wiem, czy to u nich norma, czy po prostu jeszcze nie wysłali mi zamówień... Trochę mnie to dziwi, że w linku, który od nich dostałam, mimo iż minął już prawie tydzień od złożenia zamówienia, w rubryce Order Status ciągle pusto.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Pure Luxe potrafiło wysłać zamówienie dwa tygodnie po złożeniu ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czekam na przesyłkę. Mam ten sam problem co Cathy, to znaczy nic nie wiem na temat statusu zamówienia. Maila nie wysłali, pod wygenerowanym linkiem brak aktualizacji. Zamówienie składałam trzy tygodnie temu ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Duży minus na samym początku przygody z tą firmą... Zniechęca to ogromnie do dalszego zainteresowania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Organizatorka
|
dotarła I część zamówienia z HNB...Czyli jednak nie wysyłają ani potwierdzenia, ani nie zmieniają statusu na stronie..
Co do samej paczki - moich rzeczy w tym zamówieniu akurat niewiele, więc się nie wypowiem. Wrzucam tylko fotkę tego, co dostałam (rzeczy Faa, Lemirki, Insane i Anieee plus kawałek mojego zamówienia ![]() Próbki gratisowe (dwie) maleeeńkie (dziewczyny, wybaczcie, ale się nie podzielę nimi, bo po prostu nie byłabym w stanie tego podzielić ![]() Najbardziej zaskoczyły mnie podkłady. Są baaaardzo drobinkowe. Nie wiem, jak z ich zachowaniem na twarzy, bo to nie moje (Anieee- mam nadzieję, że się podzielisz informacją? ![]() Pozwoliłam sobie pstryknąć kilka fotek. Mam nadzieję, że komuś się przydadzą. Moj jest róż Blushin 4, który na stronie opisany jest jako "wspaniały odcień słodkiego różu z nutą złotego blasku. No i nie wiem, albo mi przysłali zły odcień, albo opis kompletnie im nie wyszedł, bo ten róż różowy z pewnością jest, ale jest to kompletnie matowy odcień jasnego, pastelowego różu. Tylko i wyłącznie dla bardzo jasnych karnacji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ciekawie wygląda ten fixer do makijażu, mam nadzieję, że dziewczyny podzielą się wrażeniami z użytkowania ![]() Twój róż jest piękny ![]() I lubię zakupy pakowane w woreczki syfonowe... urzeka mnie to najbardziej w CS ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Moje zamówienie też dziś dotarło. Wzięłam tylko sample podkładów, więc nie jest imponujące. Ale nawet tych kilka sampelków apakowali w ładny tkstylny woreczek. Faktycznie, podkłady w strunie wyglądają na mocno migoczące, ale po roztarciu na skórze jakoś te drobinki się wtapiają. Jutro wam napiszę, jak się będzie makijaż trzymał.
Cathy, bardzo ładny ten róż. Jeśli nie będziesz wiedziała, co z nim zrobić, to się do mnie zgłoś ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-01-20 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
Heart Breakera ciut więcej, ale też po zrobieniu swatcha została odrobina - pewnie na jedno oko ![]() mnie też ciekawią fixery. I mam nadzieję, że dziewczyny podzielą się opiniami co do nich (chyba, że wcześniej dostanę swój, bo chyba też zamawiałam jakiś ![]() Mogę powiedzieć tylko tyle, że pachną intensywnie - większy to trawa cytrynowa i zapach wyczuwalny nawet bez zdejmowania korka, drugi to lawenda, za którą akurat niespecjalnie przepadam ![]() Lubię woreczki, owszem, pod warunkiem, ze nie jest w nich upchnięte to wszystko tak jak w mojej paczce... Cytat:
![]() ![]() ![]() A opinie chętnie poznam, bo kusi mnie zamówienie sobie samych probek podkładów, bo ja akurat drobinki lubię ![]() a na róż są już chętne, ale jakbyś miała ochotę - służę odsypką do testów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podkłady ... Mam zestaw dla jasnej cery. Porcelain i fair są bardzo jasne, prawie białe, ja nałożyłam dziś light (następny w kolejności, beige, na teście paskowym już robił mi kuku, twarz wyglądała jak brudna). Konsystencja i właściwości proszku, a także poziom krycia przypomina matte edm. Dużo drobinek widocznych w woreczku, nie odznaczających się na skórze. Mam wrażenie, że lekko podsuszył mi skórę, ale trzymał się bez zarzutu cały dzień. Brakuje mi u nich jednak jasnego odcienia z bardziej wyraźnym żółtym pigmentem, bo wszystkie te kolory są jakieś takie bez życia. Podsumowując, bardzo przyzwoity podkład, raczej dla osób o tłustej cerze, ale bez rewelacji, dzięki której skusiłabym się na biga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Kamila - dzięki za recenzję ![]() A ja dzisiaj od nich dostałam potwierdzenie wysyłki I zamówienia. Tego, które od 2 dni mam w domu już... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Doszły moje cudeńka od Cathy
![]() Ogólne wrażenia - mega pozytywne ![]() ![]() Róże także bardzo intensywne.... szkoda tylko, że pomylili numerki i dostałam zupełnie inne, niż zamawiałam ![]() No to swatche ![]() Roże: Blushin 4 - sampelek od Cathy ![]() ![]() Blushin 15 - ummm.... nie odważę się tego pakować na poliki ![]() ![]() Blushin 13 - ciemny, brązowawy odcień, wpadający niestety w cegłę.. Na pewno będzie się ocieplał.. Ze złotym połyskiem. Nie dla mnie, ale może u kogoś z ciemniejszą skórą by się sprawdził... Dla mnie jedynie jako cień do powiem ![]() Cienie: Ransom - brązowo-oliwkowy, skrzący, takie troszkę stare złoto... Ciekawy ![]() Baby Doll - po prostu róż ![]() Sun - piekny, wakacyjny, baaardzo skrzący złoto-żółty cień ![]() With You - jak dla mnie to taki morski odcień... Zieleń + niebieskości... Ciekawy, ale chyba nie dla każdego... Kosmic - wzięłam z ciekawości ![]() ![]() ![]() ![]() Persuasion - chyba już go gdzieś widziałam ![]() ![]() Cutie Pie - delikatny, chłodny róż. Po prostu ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
I dalej
![]() Lucky - limonkowo-złotawy... taki troszkę seledynowy... Wiosenny, ale chyba ciężko w noszeniu... Loyalty - ciemny wrzos, oberżyna, rubin... Nie potrafię chyba nazwać, ale jest absolutnie piękny, niespotykany, intensywny... I chyba odważny ![]() Charmed - ciemniejsze, skrzące srebro... Po prostu ![]() Dazzle Linda - coś pomiędzy jeansowym niebieskim, a fioletem... Może odrobinę chabrowy... Fajny, łatwiejszy w noszeniu, niż niektóre niebieskości ;ehem: Cherub - idealny odcień na co dzień, jak się nie ma pomysłu na makijaż ![]() Furious - bakłażanowy.. ciemny, złamany fiolet... Ciekawy. Mimo, że kolorystyka taka, że mógłby powodować efekt "ofiary przemocy domowej", to jakoś wydaje mi się, że jednak będzie się całkiem fajnie sprawował.... Tinsel - mocno skrzący, brokatowy srebrny... Idealne sreberko właściwie ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
I jeszcze Photogenic
![]() Białawy proszek, który po roztarciu na skórze jest u mnie lekko żółtawy... Ale momentalnie "wchłania się" w skórę... i nic a nic go nie widać! Za to wszystkie pory są zlikwidowane, a skóra faktycznie jak po dobrym blurowaniu w PS ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Organizatorka
|
Insane, jak zwykle świetna robota
![]() Fajne swatche i bardzo sugestywne opisy ![]() tylko zastanawiam się, czy my mamy ten sam Dazzel Linda ![]() Ja swojego opisywałam TUTAJ i za chiny ludowe chabra i niebieskości w nim dopatrzeć nie mogę ![]() A z różu Bluschin 15 ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowała. Spróbuj nanieść dosłownie odrobinę, tyci tyci na policzki chociaż.. Ja TUTAJ mam na sobie wsciekły róż i na samą myśl o nałożeniu go na siebie zrobiło mi się słabo.. A teraz to jeden z moich ulubionych odcieni ![]() ![]() Zastanawiałam się, czy Kosmic kiedykolwiek użyjesz, bo gdy go wyjęłam z paczki, to pomyślałam, że na zakup aż takiej neonówki to nawet ja bym nie wpadła ![]() a co do Photogenica ... no patrz, a ja sobie prawie nic nie zostawiłam, bo po jednym teście doszłam do wniosku, że nie robi to to nic ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-18 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.