|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
a ja nie mogę otworzyć tej ulotki
|
|
|
|
#2372 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny co jest z ta ulotka??Mi tez nic nie wyswietla?
|
|
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
mi się nie wyświetla... bajzel mają taki że to jakiś cyrk normalnie...
na szczęście mam wszystkie 6 pomadek które wygrałam i jestem zadowolona
|
#2374 |
|
Przyczajenie
|
dokładnie straszny bałagan mają...
|
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
mnie intryguje ten konkurs w 3 katalogu
już mam 3 zamówienia po 49 zł, ponieważ klientki się napaliły na nagrody ciekawa jestem jak to będzie, co sądzicie?? pod tą zdrapką będzie jeden z trzech produktów?? pewnie same prawie kremy będą :P |
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
|
#2377 |
|
Przyczajenie
|
ciekawe czy do kazdej kwoty powyzej 49 zł bedzie ta zdrapka??
|
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
nom niestety :/ przeważnie w zdrapkach są małe kwoty :P więc tutaj też tak będzie. i mam nadzieję że dostane tyle zdrapek ile będzie zamówień za 49 zł. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- no nam taką nadzieję bo jak nie to pewnie będę miała zwroty
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy jak to będzie z konkursem na ten konkurs power shine nie narzekam , pewnie w tym kolejnym nie będzie tyle szczęścia ;p
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:08 |
|
|
|
#2380 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nawet jeśli tak będzie, to zapewne zdrapek nie będzie już w pierwszym dniu nowego katalogu
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurczę mam nadzieję że tak nie będzie ![]() dobrze że zamawiam 8 lutego o 6 rano takie poświęcenie dla klientek hehe
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale zeby potem nie bylo "ale"
w katalogu 3, w konkursie GG pisze tak: 1. zrob zakupy za 49,90zl w tym katalogu 2. otrzymasz karte-zdrapke gratis! wyslemy ja do ciebie wraz z twoim nastepnym zamowieniem. czyli zdrapke klient otrzyma wraz z zamowionymi kosmetykami z katalogu 3, czy w katalogu 4 bedzie musial zlozyc kolejne zamowienie, by otrzymac zdrapke?
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
ja już nie liczę na żadne konkursy czy oferty kup w tym katalogu "to" a w następnym będzie "to". pamiętacie co było z kremami m&h?
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko Zrób zakupy za 49 z tego katalogu, i otrzymasz zdrapkę gratis. A jak rozumiecie to, że jest napisane "Każdy wygrywa" a niżej że 250 000 nagród, a jak bedzie 250 004 osób to co wtedy?? Już wiem na necie pisze, że wyślą w następnym zamówieniu a w katalogu normalnym nic takiego nie ma! I poza tym w katalogu normalnym jest napisane, że prezent się otrzyma za 1 zl a na necie już jest za darmo! ![]() ![]() Jakie to jest choreeee.... I bądź tu mądry jak będziesz informować klientów
"Ciągle zadaję pytania na które nie ma odpowiedzi bądź nie umiem ich znaleźć..." Edytowane przez klaudia77 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:46 |
|
|
|
|
#2386 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=
A jak rozumiecie to, że jest napisane "Każdy wygrywa" a niżej że 250 000 nagród, a jak bedzie 250 004 osób to co wtedy??[/QUOTE] chyba chodzi o to ze kazda zdrapka to nagroda, a nie cos w stylu "moze nastepnym razem Ci się uda" |
|
|
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
edit no kurcze....ktoremu katalogowi w takim razie wierzyc? chyba papierowemu..no nie?
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:49 |
||
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
nie no masakra, ulotka której nie ma...
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
nie no chyba nie będzie musiał nikt nic dokupywać w katalogu 4 :/ bezsensu to jest
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- tak to na pewno nie będzie |
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Chyba niedługo to wyjaśnią, przecież nie mogą wypuszczać dwóch sprzecznych informacji. Swoją drogą jak pokazywać błędny katalog? Jak to klientom wytłumaczyć? Będzie, że my-konsultantki wymyślamy coś, żeby mieć większe zamówienia...
|
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki w poniedziałek moja "sponsorka" (nie wiem czy tak się określa :P ) będzie rozmawiać z jedną babeczką która jest na wyższym stanowisku w oriflame ( chyba dyrektorem) to może czegoś się dowiem
i napiszę tutaj
|
|
|
|
#2392 |
|
BAN stały
|
Wyjaśniło się coś odnośnie katalogów? Który prawidłowy? Na stronie czy w pdf?
|
|
|
|
#2393 |
|
Pani Buka
|
no, w katalogu jest że niby dołączą zdrapkę do 'następnego zamówienia', nic nie jest napisane za ile to zamówienie. więc jeśli pani X i pani Y zamówią u mnie coś za min. 50zł w katalogu 3, to teoretycznie powinnam dostać w kolejnej paczce 2 zdrapki, jeśli mam w niej minimum 2 jakiekolwiek produkty? mam nadzieję że nie będzie jakiegoś limitu cenowego i tłumaczenia potem
|
#2394 |
|
Rozeznanie
|
Rozmawiałam właśnie z moją dyrektorką i mówi, że prawidłowe ceny są w papierowym a czemu na necie jest inaczej to też tego nie wie.
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
a wiesz coś na temat tego konkursu??
|
|
|
|
#2396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Błąd fatalny bo przecież wiele konsultantek pracuje z katalogami internetowymi, rozsyła klientką itd. Mam nadzieję, że to sprostują ![]() Co do konkursu to w katalogu papierowym, który będzie przecież podstawą do rozliczeń z naszymi klientkami jest 4 punkty, które mówią jak wygrać nagrody: 1. Zrób zakupy na kwotę 49,00 z tego katalogu! 2. Otrzymasz kartę zdrapkę GRATIS! 3. Zdrap i wygraj jedną z 250 000 nagród. 4. Zdobędziesz złoty upominek za 1zł. To przeczytają nasze klientki. Jeśli oni wywiną taki numer jak z poprzednim razem z kremem to mnie chyba coś trafi
" Jeśli mówisz prawdę, nie musisz niczego pamietać." Edytowane przez dorciaj Czas edycji: 2010-01-20 o 21:55 |
|
|
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
podobno mają być właśnie dopiero w 4 kat
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli oni wywiną taki numer jak z poprzednim razem z kremem
a co się stało z kremem?? bo ode mnie nikt w to się nie bawił ?? wiecie to samo mam z zielonym kuferkiem. dostane go w 3 kat zamiast w 2 i też muszę mieć zamówienia ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- no tak ale czy będzie trzeba jeszcze coś zrobić żeby je dostać
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
No ok, dostawę nagród możemy zrobić jak dostaniemy paczki z zamówieniami z k4, ale mam nadzieję, że klientki, które dostaną zdrapki za k3 nie będą zmuszone do robienia zamówień w k4, żeby dostać te nagrody
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
eh niby nie, ale wiadomo co to Ori znowu wymyśli
już mam dość świecenia oczami za ciągłe braki, błędy i wszystko, i wieczne tłumaczenie. Już kilka razy usłyszałam że w Avonie to nie ma aż tylu braków i że lepiej tam zamawiać.Tak Ori motywuje do pracy....
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

ciekawa jestem jak to będzie, co sądzicie?? pod tą zdrapką będzie jeden z trzech produktów?? 

bo przecież wiele konsultantek pracuje z katalogami internetowymi, rozsyła klientką itd.