CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 19:18   #4201
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Moj Mały wlasnie szaleje w lozeczku...
A jak usypiacie dzieci na nocne spanie?
Kladziecie je w swoich lozeczkach czy kladziecie sie z nimi w duzym lozku a potem przenosicie?
ja małego buch do łóżeczka buzi i dobranoc
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:22   #4202
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
ja małego buch do łóżeczka buzi i dobranoc
i co...grzecznie lezy, i zasypia?"
czy kreci sie, marudzi moze placze...?
Stary 2010-01-20, 19:28   #4203
Eve1603
Zakorzenienie

Ja tez Olka buch do lozeczka, smoczek w dziob, misia pod pache, wlaczam karuzelke, daje buziaka i wychodze. Zazwyczaj po 1-2 minutach spi.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:28   #4204
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
i co...grzecznie lezy, i zasypia?"
czy kreci sie, marudzi moze placze...?
a zależy kiedy, dziś z5min się pokotłował i zasnął, czasem przysypia już przy butli a czasem marudzi i płacze, ale rzadko go wyjmuję z łóżeczka
Stary 2010-01-20, 19:34   #4205
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
a zależy kiedy, dziś z5min się pokotłował i zasnął, czasem przysypia już przy butli a czasem marudzi i płacze, ale rzadko go wyjmuję z łóżeczka
a to troszke mi ulzylo...
u mnie podobnie, wczoraj np z 10 min i spal bez zadnego jęku. Dzisiaj sie okrutnie rozryczal i tz go polozyl obok siebie na lozku i za minue spal... pierwszy raz go wzielismy z lozeczka
a no i zaluje ze nie dostaje butli, bo to na pewno by go wyciszylo przed snem

Eve a tobie zazdroscimy... jak ty go zaprogramowałas:confuse d:
i zawsze tak idealnie zasypia?
Stary 2010-01-20, 19:47   #4206
superzabula
Zadomowienie

Pisalyscie o cyckach, ja sie pochwale, ze teraz mam takie jak zawsze chcialam, zostaly mi rozmiar wieksze po ciazy

Mell Jasio tez coraz czesciej spi na brzuszku i nic na to nie poradze bo sie przewraca w nocy i widze to dopiero po przebudzeniu Chociaz chyba nie powinno im sie nic stac
Jasio usypia sam w lozeczku, tylko tyle, ze on tak spi od kiedy skonczyl 3 tygodnie, wiec jest przyzwyczajony

Caro czekam na zakonczenie historii z Zyleta...jeny co za laska

Iwciag widze, ze masz moj rozmiar cycochow(ja teraz nosze 75-80C), ja jestem teraz zadowolona chociaz jak karmilam tez byly niezle (80D) n ale starczy mi C
Jasko tez tak usypia, zwlaszcza jak sie wkurza

milena super Zuczek!

didi sorki, ale myslalam, ze sie posikam jak zobaczylam balwana

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:48   #4207
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:

Eve a tobie zazdroscimy... jak ty go zaprogramowałas:confuse d:
i zawsze tak idealnie zasypia?

Wlasciwiee to sama nie wiem, od poczatku kladlam go po prostu do lozeczka, choc zdarzylo sie kilka razy, ze spal z nami, jak byl taki malenki Czasami zasypial przy wieczornym karmieniu - ale nigdy sie nie buntowal jak sie go kladzie do lozeczka - ja mysle, ze on po prostu lubi swoje wyrko Prawie zawsze tak idealnie zasypia - raz w miesiacu musze do niego wrocic bo marudzi to taka srednia

Ale zeby nie bylo, ze jest taki idealny, to niestety przy ubieraniu jest istny cyrk wszystko co przez glowe i wszystko co ma rekawki, to wrog numer 1 ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 19:52   #4208
Mell_xx
Wtajemniczenie

zabulko czyli mimoze jest przyzwyczajony prawie od urodzenia tak spac, to zdarza mu sie marudzic i płakac przed zasnieciem?
Co wtedy robisz?

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Eve no ubierania to chyba zazywyczaj dzieci nie lubia...
Podpowiedz na przyszłosc w jakiej pozycji sie majstruje takie "cudowne dziecko"?
Stary 2010-01-20, 20:00   #4209
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hej dziewczyny

Wpadłam po dłuższej nieobecności, niestety teraz czasu miec raczej nie bedę aby z wami tu dyskutowac obrona za miesiac a teraz same egzaminy. U nas nic nowego Tz niebawem rozpocznie 30 roczek życia i musze mu impre zorganizowac pewnie w sobotę, ale sam będzie się bawił bo ja najprawdopodobniej do wieczorka w szkole bede sie kisiła. Dziewczyny mam mega problem pilnie potrzebuje starego offica to jest do 2003 roku jak się nie mylę, a nie mogę go znaleźc na necie, poratuje mnie któreś? Dzisiaj z ato mielismy bardzo fajny dzień bo odbyliśmy kolejne fajne spotkanko. Tak że jakby się pokazały jakieś strszczenia na forum to poproszę na priv . Może poczytam moje ponad 20 stronnicowe zaleglosci i cosik ospiszę (żart, nie dam rady, czasu brak). Nie złościc mi sie tutaj że was nie czytam ale sprawa jasna. Aaaaa dzisiaj mój synek walnął rekord spal od 19 (wczoraj) do 7:40 bez ani jednej pobudki, i uznałam to za sygnał że mam sie przenieśc już do sypialni i tak tez uczynię, dzisiaj mój debiut .

Pozdrawiam serdecznie i buziaczki dla maluszków .
Stary 2010-01-20, 20:03   #4210
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Normalnie wyspałam się dzisiaj Położyłam się spać o północy, a Dawid przespał całą noc bez żadnego budzenia, dopiero o 7 rano przywitał nas w pozycji na brzuszku i śmianiem się, wzięliśmy go do nas do łóżka i tak jeszcze godzinę z nami leżał. Przez cały dzień spał dzisiaj tylko raz, ale za to przez 2 godziny dopiero przed samą kąpielą zrobił się ciut marudny, ale już w wannie był uchachany do tego przyjął pozycję do raczkowania i wytrzymał tak prawie 10 s i nie wiem czy się chwaliłam, ale Dawid robi kupkę do nocniczka najpierw stęka jakby miał robić kupkę, a potem patrzy w oczy, wtedy bach na nocnik i kupka zrobiona zajęło nam to z mamą niecałe 2 tygodnie

Pisałyście o lataniu do lekarza to my idziemy tylko w ostateczności jak już musimy i na szczepienia a do co cycków to moje w ciąży zrobiły się tylko ciut większe i bardziej pełniejsze, a jak przestałam ściągać małemu pokarm to takie flaczki się z nich zrobiły jakby były puste

dla Blaneczki i Weroniczki

Eve
wstawiam pranie jak mały jest po kąpieli, potem czytam Was i jak skończę to idę wywiesić pranie No dobra ja mogę Cię zmotywować

Anulka
biedaczek, bo mnie ostatnio wkurza, ale prezent dostał

Blondynkapoznan
jak Twoje samopoczucie? My ostatnio z siostrą rodzicom na rocznicę ślubu kupiliśmy garnki Tefala i mama jest z nich bardzo zadowolona. Zgadzam się z dziewczynami, że leżenie na brzuszku dużo daje, Dawid teraz uwielbia być na brzuszku albo się kręcić i obracać

Magducha
gratuluję zasypiania

Kalina
współczuję nieprzespanej nocki

Didi
gratuluję ząbków

Ewelain
dla Was

Esti
świetnie Niki zasuwa

Ania4891
boskie te szablony

Iwciag
Iwo wymiata

Superzabula
gratulują ząbka

Mell
Dawid zasypia na noc w swoim łóżeczku, ale najpierw się tak z godzinkę pokotłuje, a potem max po 10 minutach przy kołysance zasypia. Ewentualnie jak się bardzo kręci w nocy i wybudza to wtedy ląduje u nas w łóżku.
Stary 2010-01-20, 20:09   #4211
superzabula
Zadomowienie

mell no nieraz pomarudzi, ale wiesz co to chyba tylko wtedy jak mu sie jeszcze naprawde spac nie chce, a my chcemy zeby juz spal tak to poprostu buch do lozeczka i sam zasypia...jak marudzi to biore go na przetrzymanie i z reguly zasypia, ale byly juz takie dni ze musialam go uspic w swoim lozku. Na drugi dzien nie bylo problemu i zasypial w lozeczku. Ja mysle, ze jak jest kryzysowa sytuacja to nic sie nie stanie jak sie dzieciaczka wezmie do siebie, ale tylko naprawde kryzyzysowa

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2010-01-20, 20:10   #4212
iwciag
Wtajemniczenie

Marika no to ucz się pilnie kobito! Jak wrócisz nadrobisz i wtedy odpiszesz każdej z osobna a teraz edukuj się. No i udanej imprezy urodzinowej życzę już dziś jak byś się tu nie pojawiła.
Malutka wielkie brawa dla Dawidka, tyle postępów, zuch chłopak!! Ja już nakazałam kupić tżtowi jutro nocnik
Superzabula tak jak i u nas kiedy my chcemy by mały już spa, a jemu nie w głowie spanie no i wtedy jest marudzenie, ale od3dni przetrzymuję go ma2spanka bez drzemki wieczornej i lepiej zasypia mu się, tzn szybciej.
Moje cycoki mnie nie pasują bo ja cała jestem duża no i moje C wtedy ginie

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:14
Stary 2010-01-20, 20:10   #4213
Mell_xx
Wtajemniczenie

Malutka OGROMNEza kupki w nocniczek!!!!!!!!!!!!!!!! !
Jak tego dokonałyscie z mama???

Powiedzcie mi jeszcze o zasypianiu maluchow w dzien...
tzn tez w swoim lozeczku czy inaczej?
Moze zawracam Wam głowe ale juz jakis czas wertuje ksiazki o zasypianiu i chce troszke porownac to z rzeczywistoscia
Chodzi mi o to czy jak np w dzien mały zasypia lezac obok ktoregos z nas, bedzie mial wieczorem problem z zasnieciem samemu w lozku.

marika no jestes w koncu!
Wolałam Cie i szukałam
Ucz sie pilnie (wspolczuje i podziwiam)
i wracaj szybciutko do nas

Edytowane przez Mell_xx
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:12
Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:12   #4214
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ale zeby nie bylo, ze jest taki idealny, to niestety przy ubieraniu jest istny cyrk wszystko co przez glowe i wszystko co ma rekawki, to wrog numer 1 ...
u nas ubieranie to też istna makabra

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Wpadłam po dłuższej nieobecności, niestety teraz czasu miec raczej nie bedę aby z wami tu dyskutowac obrona za miesiac a teraz same egzaminy. U nas nic nowego Tz niebawem rozpocznie 30 roczek życia i musze mu impre zorganizowac pewnie w sobotę, ale sam będzie się bawił bo ja najprawdopodobniej do wieczorka w szkole bede sie kisiła. Dziewczyny mam mega problem pilnie potrzebuje starego offica to jest do 2003 roku jak się nie mylę, a nie mogę go znaleźc na necie, poratuje mnie któreś? Dzisiaj z ato mielismy bardzo fajny dzień bo odbyliśmy kolejne fajne spotkanko. Tak że jakby się pokazały jakieś strszczenia na forum to poproszę na priv . Może poczytam moje ponad 20 stronnicowe zaleglosci i cosik ospiszę (żart, nie dam rady, czasu brak). Nie złościc mi sie tutaj że was nie czytam ale sprawa jasna. Aaaaa dzisiaj mój synek walnął rekord spal od 19 (wczoraj) do 7:40 bez ani jednej pobudki, i uznałam to za sygnał że mam sie przenieśc już do sypialni i tak tez uczynię, dzisiaj mój debiut
za zdanie wszystkich egzaminów
co do Offica to niestety nie pomogę, bo my mamy wersję z 2007 roku
życzę udanego debiutu
Stary 2010-01-20, 20:13   #4215
Eve1603
Zakorzenienie

Mell
Niestety nie pamietam

Marika
powodzenia na egzaminach i ... w sypialni

Malutka
Dziekuje za zmotywowanie i gratuluje kupki w nocniczku Ja sie jakos nie przymierzam jeszcze - pewnie dlatego,ze jak Olek robi kupke (te najwazniejsza w ciagu dnia) to ja jeszcze spie

Dobra laski, ja spadam... obiad gotowac Tz wroci w srodku nocy, wiec mam jeszcze troche czasu
Pa pa

Stary 2010-01-20, 20:15   #4216
Mell_xx
Wtajemniczenie

No szkoda Eve jesli musisz...
Zrob męzusiowi cos dobrego
a co zrobisz?
Stary 2010-01-20, 20:15   #4217
superzabula
Zadomowienie

malutka no nie Dawidek to zuch chlopak, my mamy kupiony nocnik, ale na razie sluzy jako zabawka Jasia w lazience bo nigdy nie mozemy zdazyc, albo nie wiemy, ze kupa poszlo

Ostatnio myslelismy z Tz-em, ze pekniemy ze smiechu, a co sie stalo...
Kladlismy sie spac kolo 23:00 i gdy poszlismy do pokoju(spimy u syna) patrzymy a on oczy jak 5zl i nie chce spac, mowimy polozymy sie to moze i on usnie, ale za chwile patrzymy, a on wstal w lozeczku i patrzy sie na nas(po ciemku), my nie zwracamy uwagi, on zaczyna krzyczec "eee" my nic, on znowu "eee", my nic, az w koncu sie wkurzyl i zaczal skakac krzyczac "eee" a pozniej "mamatata", "mamatata" normalnie myslelismy, ze sie posikamy...no ale pozniej nam juz do smiechu nie bylo jak do 1:00 wojowal przez zeba.

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2010-01-20, 20:20   #4218
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Malutka wielkie brawa dla Dawidka, tyle postępów, zuch chłopak!! Ja już nakazałam kupić tżtowi jutro nocnik
jak chcecie to Wam pokaże jutro fotkę Dawida na nocniku

Cytat:
Malutka OGROMNEza kupki w nocniczek!!!!!!!!!!!!!!!! !
Jak tego dokonałyscie z mama???

Powiedzcie mi jeszcze o zasypianiu maluchow w dzien...
tzn tez w swoim lozeczku czy inaczej?
Moze zawracam Wam głowe ale juz jakis czas wertuje ksiazki o zasypianiu i chce troszke porownac to z rzeczywistoscia
Chodzi mi o to czy jak np w dzien mały zasypia lezac obok ktoregos z nas, bedzie mial wieczorem problem z zasnieciem samemu w lozku
ad. 1 po prostu Dawid ma już tak uregulowane kupki, że robi je po zjedzeniu obiadku, więc na początku jak się najadł to go sadzałyśmy tak na 15 minut, a jak zrobił to oczywiście dostał buziaka i duże brawa od nas i tym sposobem szybko to załapał
ad. 2 w dzień mały zasypia albo u siebie w łóżeczku albo u nas albo u mojej mamy na łóżku, nie ma dla niego znaczenia gdzie zasypia

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Malutka
Dziekuje za zmotywowanie i gratuluje kupki w nocniczku Ja sie jakos nie przymierzam jeszcze - pewnie dlatego,ze jak Olek robi kupke (te najwazniejsza w ciagu dnia) to ja jeszcze spie

Dobra laski, ja spadam... obiad gotowac Tz wroci w srodku nocy, wiec mam jeszcze troche czasu
ad. 1 i zawsze do usług
ad. 2 a co pysznego robisz?

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
malutka no nie Dawidek to zuch chlopak, my mamy kupiony nocnik, ale na razie sluzy jako zabawka Jasia w lazience bo nigdy nie mozemy zdazyc, albo nie wiemy, ze kupa poszlo

Ostatnio myslelismy z Tz-em, ze pekniemy ze smiechu, a co sie stalo...
Kladlismy sie spac kolo 23:00 i gdy poszlismy do pokoju(spimy u syna) patrzymy a on oczy jak 5zl i nie chce spac, mowimy polozymy sie to moze i on usnie, ale za chwile patrzymy, a on wstal w lozeczku i patrzy sie na nas(po ciemku), my nie zwracamy uwagi, on zaczyna krzyczec "eee" my nic, on znowu "eee", my nic, az w koncu sie wkurzyl i zaczal skakac krzyczac "eee" a pozniej "mamatata", "mamatata" normalnie myslelismy, ze sie posikamy...no ale pozniej nam juz do smiechu nie bylo jak do 1:00 wojowal przez zeba.
ad. 1 my kupiliśmy 2 nocniki, jeden jest u nas, a drugi u mojej mamy. Mojego kuzyna synek nocnik też traktuje jak zabawkę i zakłada go sobie na głowę
ad. 2 świetnie musiało to wyglądać
Stary 2010-01-20, 20:20   #4219
superzabula
Zadomowienie

mell a za to w dzien w ogole nie ma problemu z zasypianiem w lozeczku, jak tylko widze, ze trze oczka to do wyrka i spi...ale za to mamy problem z zasypianiem w innych miejscach, ciezko mu zasnac jak jestesmy u kogos nawet jak jest bardzo zmeczony.

iwciag ja tez nie naleze do najmniejszych...przy 172 waze 68kg...a mozesz mi powiedziec ile masz wzrostu??? Mi teraz pasuja moje piersi, zwlaszcza jak ubiore push up'a hihihihi

marika udaneych egz no i tego najwazniejszego

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2010-01-20, 20:24   #4220
Carolajna24
Zakorzenienie

Iwciag co ty jesteś potężna
hahahahahahahahahahaha wymień lustra w domu
hahahahaha

Malutka wiesz że dzieci potrfią kontrolować siuśki i kupki dopiero koło 15-18 mies
ale skoro Dawid jakimś sposobem się nauczył "wołać" to wielkie dla niego

Mell Michaś w dzień zasypia albo na spacerze albo tylko i wyłącznie w łóżeczku, nie potrafi zasypiać nigdzie indziej dlatego jak gdzieś jedziemy to muszę mieć wózek i jeździć z nim na udawany spacer
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:25   #4221
iwciag
Wtajemniczenie

.
Mell Iwo wczoraj zasnął 1RAZ w dzień w łóżeczku No i dziś też na spanie już w dzień był wkładany do łóżeczka, jeśli o mnie chodzi, mógłby w łóżku, bo ja lubię sobie z nim poleżeć wtedy, ale już boję się w tej chwili by spał w łóżku naszym
Zabula 166 i 63kg a cyce chcem D
Caro jestem jestem, tż wybrał fotkę tę pierwszą którą mi przesłałaś, te w formie kartki

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:30
Stary 2010-01-20, 20:31   #4222
Carolajna24
Zakorzenienie

Iwciag wybacz
Kobieto, gdzie ty tą potężność widzisz?? pokazać ci potężną kobiete???
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:32   #4223
superzabula
Zadomowienie

iwciag no bydlak z Ciebie, ze hej ...ladna kobitka z Ciebie i mowie serio bez podlizu...zawsze zadbana i odwalona...

Spadam bo Malz slysze kula sie po schodach z pracy i trzeba z kapciami leciec :P
Jutro mam wolne wiec z rana tu zajrze

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2010-01-20, 20:35   #4224
iwciag
Wtajemniczenie

Superzabula bardzo mi miło, ale wierz nie zawsze
tak tak biegnij do mężulka, też tak zawsze robię, gazetka kapetki etc
Caro nie pokazuj nie pokazuj, wiem jak może wyglądać, dla niektórych 50 to za dużo, ważne by się dobrze czuć w swojej skórze

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:38
Stary 2010-01-20, 20:36   #4225
Mell_xx
Wtajemniczenie

Iwciag nie marudz ze potęzna...
Z 2kg to cycole "C" waża

Zabula wyobrazam sobie jaki mieliscie ubaw z Jasia

U nas z zasypianiem nienajgorzej...ale te ciagle jazdy do Polski i zmiany miejsca troszke wszystko zmieniaja... nie mam tu pretensji do dziecka bo on pewnie jest taki zdezorietowany ze nie wie co sie dzieje...
Stary 2010-01-20, 20:48   #4226
gosikk_s
Zakorzenienie

Mell, Aleks wieczorem usypia sam w łóżeczku, czasem od razu a czasem trochę popłacze. W ciągu dnia zasypia jak dawniej, na rękach bo nie chcę przesadzać z usamodzielnianiem

Malutka, dla Dawida.

Superzabula, fajnie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:50   #4227
iwciag
Wtajemniczenie

Mell masz rację, my też jak kursowaliśmy z małym częściej, to był rozbity i nie grzeczny wręcz, a propo o w piątek znowu wyjeżdżamy do dziadków.
Stary 2010-01-20, 20:57   #4228
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Malutka wiesz że dzieci potrfią kontrolować siuśki i kupki dopiero koło 15-18 mies
ale skoro Dawid jakimś sposobem się nauczył "wołać" to wielkie dla niego
czasami zdarza mu się przy okazji kupki zrobić i siusiu

Cytat:
Iwo wczoraj zasnął 1RAZ w dzień w łóżeczku
dla Iwa

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Spadam bo Malz slysze kula sie po schodach z pracy i trzeba z kapciami leciec :P
no proszę jaka dobra żonka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Mell, Aleks wieczorem usypia sam w łóżeczku, czasem od razu a czasem trochę popłacze. W ciągu dnia zasypia jak dawniej, na rękach bo nie chcę przesadzać z usamodzielnianiem

Malutka, dla Dawida
ad. 1 a może spróbuj też usypiać go w dzień w łóżeczku może miło Cię zaskoczy
ad. 2

Idę się plumkać
Stary 2010-01-20, 20:57   #4229
Ewelain1987
Zadomowienie

hej
na poczatku dziekujemy z Weronisia za pamiec i buziaczki!!!
dzis niunie znowu usypialam w lozeczku, idzie coraz lepiej bo bez placzu tylko wieczorem meczyla mnie godzine zanim zasnela , moja niunia nadal dostaje wit D ale dwa razy w tygodniu no i zadnych zebolkow

marika ja nie pomoge bo mam office 2007

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:07   #4230
Zuzanek
Raczkowanie

Cze Babole

Milena, obejrzałam zdjęcia tej Ani Pawlety i mnie też bardzo się podobają. Zauważyłam, że ta moja fotografka ma wiele podobnych rekwizytów. To strona Basi, u której my robiliśmy zdjęcia http://www.soczomska.com/blog/
Igor też uwielbia mizianie dziąsełek

Eve, jeśli chodzi o służbę zdrowia, to moje zdanie jest takie samo jak zdanie iwciag. Ja jestem z tych przesadnie przewrażliwionych, tym bardziej na punkcie dziecka i wolę pójść i się uspokoić niż zastanawiać się czy aby na pewno jest ok

Gosik, biorąc pod uwagę ceny u mnie w mieście sesja rzeczywiście nie kosztowała dużo. Ta dziewczyna, która robiła nam zdjęcia dopiero rozkręca biznes i jak na razie zdjęcia robi u siebie w domu.

Heksa, Katrin, mam podobnie ze smokiem w nocy Też muszę się za to zabrać, bo zaczynam przypuszczać, że na przespaną noc będę musiała czekać do 18tki Igora (choć pewnie i wtedy nie będę spać tylko wyglądać w oknie czy już wraca z imprezy ).

Mell, ale Aleksio słodki z tymi stópkami Już współczuję jego żonie. Przypomina mi to upominanie się mojego małża o drapanie pleców.
Oj jak ja Ci zazdroszczę pogody! Ja już powoli wpadam w doły przez to zimno i brak słońca u nas

Iwciag, ja też na tą chwilę jestem za maxi cosi. Znajomi mają i polecają. Już ich drugie dziecko w nim jeździ.
Iwo wygląda jakby z imprezy wrócił...

Eve, Ty też z tą pogodą

Mell, Igor też na noc zasypia sam. Chociaż w ostatnich dniach tak mu się spodobało wstawanie w łóżeczku, że na zakończenie dnia musi wykonać jeszcze kilka takich akrobacji W dzień z zasypianiem jest u niego gorzej. Wierci się w łóżeczku czasem nawet i 40 minut ..

Malutka, Dawidek zuch chłopakIgor kiedyś kupkę robił zaraz po przebudzeniu, ale teraz nie znasz dnia ani godziny

Zaba, Igor też woła 'eeee' jak nie zwracamy na niego uwagi Swietnie to wyglądaA jak śpi z którymś z nas i pierwszy się przebudzi podnosi nam powieki
Zuzanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości