Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 21:57   #3931
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez katia_ Pokaż wiadomość
Ja Ci napisałam to co wiem, bo przecież chyba o to Ci chodziło pisząc o tej sprawie na wątku. Trzeba było napisać, że nie interesują Cię przesądy i oczekujesz od nas tylko zaprzeczania im. Ale to trochę dziwne, mówisz, że to "farmazony" a jednak nasze zdanie o przesądach Cię interesowało, bo zaintrygowała Cię własna mama. Poza tym napisałam zaraz, że przepraszam jeżeli Cię wystraszyło cokolwiek i że to jest indywidualna sprawa. Nie musisz mnie traktować takim tonem od razu... Widać że Cię zezłościło to co napisałam ale skoro jesteś wierząca i w przesądy nie wierzysz to powiedz dlaczego???
JA zapytała czy ktoś o tym słyszał, bo ja nigdy. Niczego w odpowiedziach nie oczekuje, bo dziwne żebym na któreś z Was wymuszała co ma napisać.
EDytowałś swój post więc nie doczytałam tego co dopisałaś m.in ,że przepraszasz jesli mnie wystraszyłaś.
Twój post mnie nie rozzłościł, raczej zdziwił, że takie przesądy są praktykowane. A takie zachowanie wzbudza we mnie negatywne uczucia. Ale nie chciałam Cie urazić.

itakasia masz absolutna racje. Jesli bym w takie rzeczy wierzyła to nie nadawałabym sie na chrzestna, bo chrzestna musi byc osoba wierząca

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:00
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:59   #3932
bassienkaw
Zakorzenienie

o jej, dziekuje za mile slowa... wlasnie przegladam sobie watek mam styczniowych 2007, az sie poplakalam ze ewzruszenia fajnie tak
no co do roznych fryzur, zmian i wogole, to co chwile u mnie jakies zmiany...a lbo przynajmniej dosc czesto hahaha

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:02   #3933
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Idealne ciało... wiesz co po prostu na kazda kobiete przychodzi odpowiedni moment... ja potem tez mialam problem, bo po ciazy ladnie zeszlam do 66kg, a potem poszlo do gory... szalenstwo doslownie, bo ciaze zaczelam z 77,5kg ta terazniejsza oczywiscie. Ale nie martwie sie, po tej wiecej dzieci nie zamierza miec, no chyba,ze sie przytrafi... wiec po porodzie, po karmieniu, bede mogla sie ostro wziac za siebie, by to utrzymac i nei musiec co chwile garderoby zmieniac

Ja cie krece ale masz juz brzuszek, sliczny
DZieki (za brzuszek). No ja hmm moze trzecie bym chciala, ale jak ja mowie na "starosc" tzn nie koniecznie ok 50siątki ale np 33-35? heh zeby na pocieszenie bylo gdy te male urosną.. Ale maz 3 raczej nie bedzie chcial. Narazie do drugiego mu sie nie spieszylo.. Ale moze jak dopisze kasa, praca wszystko bedzie poukladane to moze się jemu zachce trzeciego dzidziusia.. kto wie

No ja tak "ostro" to wole sie za siebie nie brac. Bo serio ile razy sie bralam tyle razy tylam od razu.. Bo zamiast zaczynalam jesc zdrowo,ale moje mysli chodzili w okol jedzenia, slodczy ktorych nie moglam, nawet jak czasem na cossobie pozwolilam to i tak ciagle myslalam myslalam az rzucalam sie i znow wiele dni obzarstwa do bolu.. No i do tego ta frustracja.. Ze gruba (tu i tam - bo nie chodzi o kg), ze brzudka, ze tego nie moge ubrac czy tamtego.. Ze co chwile ktos pyta sie np mojej mamy czy bedzie znow babcia itd.. ehh

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
idealnecialo no brzuszek juz spory a w strzelcach nie byłam a poznałaś podobny przypadek
aniaa22 ja tez czasami mam wiekszy czasami mniejszy brzuch, nie przejmuj sie zalezy czy sie zalatwiam czy jestem najedzona itp...
akurat to nie byla cysta,ale tak mi sie skojarzylo. Ale dziewczyna miala akurat torbiel. Czy cos.. ale tez albo miala sie wchlonac sama albo i tak musieli czekac do ktoregos tam tyg czy miesiaca by cos z tym zrobic. Wiec ledwo dziewczyna przyszla to wypisala sie na wlasne rzadanie. Bo lezala tam a i tak nic nie robili,ani badan ani nic ztym nie mogli zrobic. Nic specjalnie jej nie dokuczalo,wiec uznala ze moze lezec w domu. Ginek sie zgodzil.

No a wiecie, moje brzuszki ciazowe tez czasem mi sie wydawaja mniejsze raz wieksze:/ dziwna rzecz. Albo inne ksztalty maja.. heh no ale od poczatku schudlam 7 kg, potem przytylam 1,5 a teraz znow je stracilam.. Wiec mozna sie "nie dziwic". Ale i tak jak widac brzuszek mam spory.
Heh

Cytat:
A ja Wam wrzucę trochę zdjęć ciążowych z mojej poprzedniej ciąży
SLicznie wygladalas.. ajjj taki brzuuunio.. miodzio.. I te wszystkie sliczne sukieneczki! Bosko w nich sie prezentowalas! Ja tez chce tak wygladac! Kurcze trza se jakies na wiosne-wczesne lato sprawic.. Heh ale juz se wyobrazam tlusta krowa seksi w sukience . Nie no nie obrazam nas ciezarnych tylko pamiętam jak ja sie czulam. Cala ciaze super, ale pod koniec czulam sie jak hipopotam, krowa, prosiak i co nie tylko hehe. Widac ze juz koncowka bardzo mi doskwierala.. No i teraz sobie wyobrazam siebie w lato w takim stanie (poprzednio rodzilam na poczatku kwietnia, wiec dopiero wychadzac ze szpitala robilo sie na tyle cieplo ze szlo kurtke sciagnac i we sweterku chodzic).. A teraz bedzie hica fajna pewnie heh i ja bede z duzym bebechem paradowac świetny widok w moijej wyobrazni
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:04   #3934
itakasia
Zakorzenienie

to my w 14tc
Załącznik 2801593
Załącznik 2801594
Załącznik 2801595
Załącznik 2801596
Stary 2010-01-20, 22:05   #3935
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

bassienkaw ta sukienka wyjściowa cudnie podkreslała brzuszek. W którym to było miesiącu?
itakasia mam podobny rozmiar brzuszka jak Ty. Ale tylko brzuszka bo wszystko inne mam sporo większe) A Ty taka zgrabna. Zresztą idealneciało tez. Piękne figury!!

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:07
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:09   #3936
bassienkaw
Zakorzenienie

Ta w tej sukience, to byl juz gdzies pazdziernik chyba... a mialam rodzic 16 stycznia... a urodzilam 18 grudnia
Co do sukieneczke, to niestety ani jednej nie mam juz, wszystko sprzedalam po ciazy... zaluje,ale trudno sie mowi
Co do tego jak wygladalam... no coz, ja w ciazy przytylam 35kg wiec tutaj mozna czuc sie jak slonik hahaha tzn w ciazy nie bylo zle, najgorzej bylo po ciazy

Stary 2010-01-20, 22:10   #3937
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Ta w tej sukience, to byl juz gdzies pazdziernik chyba... a mialam rodzic 16 stycznia... a urodzilam 18 grudnia
Co do sukieneczke, to niestety ani jednej nie mam juz, wszystko sprzedalam po ciazy... zaluje,ale trudno sie mowi
Co do tego jak wygladalam... no coz, ja w ciazy przytylam 35kg wiec tutaj mozna czuc sie jak slonik hahaha tzn w ciazy nie bylo zle, najgorzej bylo po ciazy
ALe wyglądałaś uroczo. Nie widze na zdjęciach żadnego słoniątka!!!
Stary 2010-01-20, 22:15   #3938
papeteria
Zakorzenienie

basienkaw slicznie wygladalas i sliczne ciuszki
itakasia jakie z ciebie malenstwo , ale brzuszek juz nie taki maly
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:20   #3939
idealnecialo
Zadomowienie

marta_d1 Gdzie ja zgrabna? :P Ty zarazo :P jak mozesz! Hehe.
Najwiekszy moj problem to jest od dluugiego czasu moj brzuch wlasnie. Teraz jest na + bo jest ciązowy wiec mozna powiedziec ze milo sie patrzy jak tak wystaje. Ale ogolnie strasznie nie wymiarowa jestem.
Przed ciaza bylo 106 w biodrach, 88 w tali, 96 w brzuchu a 86 w biuscie.. Czyli biuscik mniejszy od talii a juz nie mowiac od wystajacego brzucha..
Wiec troche taka nie za wymiarowa jestem..

Ale i tak dzieki .

itakasia Widac juz sliczny brzuszek cos zaczyna dzidzia mame obkopywac

bassienkaw u mniej bylo tak.. przed porodem jak slonik, a raczej dokladniej tak w okolicach terminu i po terminie, chyba mialam ogolnie dosc juz. potem wychadzac ze szpitala, uznalam,ze nie ma zle.. Ale pare dni po porodzie, jak w miare doszla do siebie po wymiotowaniach i biegunce, gdy zaczelam wychodzic normalnie na dwor, w nic sie nie miescilam tylko ciazowe, na targu nie umialam na siebie jeansow kupic ladnych tylko takie jak dla starszych pan to wtedy zaczelo mi byc bardzo ciezko i zaczelam czuc ze daleko odbiegam od "normy" sprzed ciązy..

Pamietam jedna mila rzecz gdy zaczelam wracac do siebie, brzuch ten ciazowy zaczal sie skurczac (nie mowie o tluszczu), raz dostalam od mojego meza smsa z pracy.. Nie przytocze dokladnie jego slow, bo juz nie pamietam.. Ale to bylo troche nie poradne, ale powiedzmy ze cos w stylu ze ma na mnie ochote, czy ze coraz bardziej mu sie podobam, czy ze go podniecam czy cos takiego i ze zaczyna mi wracac figura-talia. Hehe talia ktorej nigdy nie mialam no ew taka nikłą.. ale facet zauwazyl ze cialo wraca do siebie (choc to bylo jeszcze daleko daleko, a ja nie zauwazalam by cokolwiek sie zmienilo specjalnie). No ale te nieporadne slowa ze "talia mi wraca". Heh smieszne ale i slodkie i urocze. I poczulam sie b. dobrze i seksownie.. Ale to byl taki jeden raz . szkoda bo byl bardzo mily..

EDIT:

Ale fajny filmik z usg z 16 tyg! nawet widac ze to chlopczyk!
Ale kurcze maja widac dobre usg.. Wasze wyglada podobnie czy wyglada na słabsze?

http://www.brzuszek.net/index.php?op...=52&Itemid=109

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:30
Stary 2010-01-20, 22:29   #3940
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękiale chyba powinnas współczuć mojemu TŻ.Długo nawet nie miałam ochoty przez te problemy a i moj się martwił i oczywiście nie naciskał.Zaraz po tym plamieniu dostałam zakaz choc po dwóch kreskach na tescie i tak nie było seksu już bo nie było sposobnosci jakos a potem dostałam to plamienie
Lekarz mi powiedział, że przy orgazmie macica gwałtownie się kurczy i dlatego lepiej w moim przypadku sie wstrzymac( a zarodek miał wtedy pare milimetrow to był 6 tc ...)
Teraz jest 15tc .Jeszcze zielonego swiatła nie dostałam, ale w zeszłym tygodniu miałam dwa razy takie sny, ze moje cialo samo zareagowalo Pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo a potem ryczalam i bylam wsciekla ze cos takiego wysnilam bo sie tak balam bardzo

papeteria, łacze sie z toba w wyczekiwaniu na zielone swiatlo.... tez mam zakaz wspolzycia niestety i cierpie z tego powodu bardzooo. u mnie juz kilka razy doszlo do tego ze co noc mialam jakies konkretne sny i tak realistyczne ze glowa mala. ale o tym to juz mi nawet ginekolog powiedzial sam z siebie, ze wiele kobiet ktore maja zakaz, przezywaja cos takiego. nam tez sie udalo... om mialam 28 pazdziernika, a kochalismy sie tylko i wylacznie raz 12 listopada - i to byl strzal w dziesiatke hehe pozniej probowalismy jeszcze raz ale skonczylo sie krwawieniem i przez kilka dni mialam lekkie brudzenia, no a 25 listopada zobaczylam dwie grubasne krechy na tescie tak wiec abstynencja u mnie juz trwa i trwa bo do 10 tc tak z raz czy dwa razy w tygodniu odzywalo sie plamienie.... pragne by sie juz skonczyla ta blokada, ale chyba tak czy siak bede miala stracha...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:34   #3941
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze jak robisz ten ser z kalafiorem
Zdałam chemię kosmetyczną na 4 , a w sobotę fizykoterapia i anatomia , a na pracowni pedicure
Kupilam sobie dziś mrożone śliwki, narazie są w zamrażarce, bo miałam ochote na świeże, ale to nie ten sezon.
Poza tym zjadłam princesse carmelove bo podziała na mnie siła reklamy i była wstrętna , a obiadku dziś nie mam, bo się uczyłam a zjadłabym tego kalafiorka
Kalafiora po prostu ugotowalam dalam na niego bulke tarta smazona na masle a ser optoczylam w jajku i tez w bulce tartej(mozna 2 razy dla grubszej panierki) i fru na patelnie, pychota
A teraz zrobilam paste jajeczna bo ktoras z was robila i mi smaka narobila!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:44   #3942
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
marta_d1 Gdzie ja zgrabna? :P Ty zarazo :P jak mozesz! Hehe.
Najwiekszy moj problem to jest od dluugiego czasu moj brzuch wlasnie. Teraz jest na + bo jest ciązowy wiec mozna powiedziec ze milo sie patrzy jak tak wystaje. Ale ogolnie strasznie nie wymiarowa jestem.
Przed ciaza bylo 106 w biodrach, 88 w tali, 96 w brzuchu a 86 w biuscie.. Czyli biuscik mniejszy od talii a juz nie mowiac od wystajacego brzucha..
Wiec troche taka nie za wymiarowa jestem..

Ale i tak dzieki .

http://www.brzuszek.net/index.php?op...=52&Itemid=109
No te zdjecia ze świat- cudo. Masz zgrabne nogi i jak na moje oko jesteś właśnie bardzo proporcjonalna!!!

Mykam spać kochane. Jutro muszę wstać wcześnie. A ostatnio zwleka się z łóżka ok 10. A jutro 7 Spokojnej nocki. I fajnych snów
Stary 2010-01-20, 22:48   #3943
idealnecialo
Zadomowienie

No dziewczynki ja tez mykam. Padam, a zaczyna mnie brac glod..a to zle..
Jutro tez czeka mnie dzwonienie i znow wyjazd.. urzedy i te sprawy.. Hmm chyba trzebaby ok 8 wstac:/ o zgrozo!

Kurcze ale mnie suszy.. a im wiecej wody pije tym bardziej :/

Papa
Stary 2010-01-20, 23:01   #3944
olakola
Zadomowienie

moje jeansy z c&a rozciągnęły się po 2 dniach chodzenia tak, że teraz spadają mi z tyłka (tak bardzo, że krok mam prawie przy kolanach) nie mają w środku guziczków i gumeczek do ściągania, masakra, nie polecam - a jak już to trzeba kupić mocno obcisłe,
może za miesiąc lub dwa będą się trzymać, bo teraz nie będę chodzić. Paskiem się nie da spiąć. Masakra

bassienkaw - bardzo ładnie ci w było ciąży , na zdjęciach ja nie widzę tych kilogramów, o których piszesz.

marta_d1 - może niech mama dziecka dowie się u księdza, czy kobieta ciężarna może być chrzestną. Ja sobie nie przypominam, żeby mnie pytano o ciążę jak miałam zostać chrzestną. Potrzebne było świadectwo wiary i karteczka ze spowiedzi. Fajnie masz, fajnie być chrzestną .
Rozumiem, że osoba niewierząca, czy pozostająca w konkubinacie nie może być chrzestną, ale ciężarna ??!!

Ja mam problemy z nerwami - wszystko mnie denerwuje, nie mogę się powstrzymać i wpadam w furie albo krzyczę, albo płaczę. Nie wiem czy mogę brać persen lub coś na uspokojenie, bo melisa to za słaba. Wczoraj spać nie mogłam.
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:02   #3945
Basia84
Rozeznanie

wlasnie wrocilam z wizyty. serduszko pieknie bije ale wyszlo mi w moczu ze mam za duzo leukocytow, za 2 dni beda dokladne wyniki, czy miala ktoras z was cos takiego? lekarka kazala sie nie przejmowac bo kobiety w ciazy czesto maja z tym problem ale wolalabym wiedziec o co dokladnie chodzi. za 4 tygodnie usg i bedziemy wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka, chcialam chcociaz tydzien wczesniej ale lekarka powiedziala ze dopiero od 20 tygodnia widac dokladnie
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:27   #3946
niezawsze
Zakorzenienie

Idealne cialo ja nie wiem co Ty chcesz od swoich wymiarow, ale na zdjeciach wygladasz na wysoka i szczupla naprawde

Basia84 mi tez cos tam w moczu wyszlo teraz Ci nie powiem co, ale musialam powtorzyc je i w sumie wyniki sa do odebrania, ale i tak wizyte mam 27 dopiero wiec wtedy odbiore.

Basia kurcze teraz mam ochote na zupe ogorkowa!!!

Ja jutro wam brzuchol swoj wkleje bo juz mi sie dzis zdjec robic nie chce, ale mam naprawde duzy, mam prawie taki jak sasiadka w 22 tyg

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:08   #3947
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Przepraszam dziewczyny, ale muszę się pożalić Jest mi strasznie nie dobrze i mam taki dziwny (metaliczny?) posmak w ustach a muszę się jeszcze pouczyć, bo jutro mam kolokwium z fizyki :| Nic mi do głowy nie wchodzi zupełnie A nie mogę siedzieć za długo, bo jutro muszę o 6 wstać, żeby zdążyć na zajęcia - czarno to widzę
Zmykam do nauki
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 06:52   #3948
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziękuję Wam dziewczyny za przepisy
Aż mi normalnie ślina pociekła o 6 rano

Czytając o Waszych obiadkach to ja bym zjadła dziś wszystko.. i kalafiora i serek smazony i spagetti i ciacho z kremem i sama nie wiem co
ale za to wczoraj wreszcie dorwałam upragnionego arbuza i pomarańcze.. jeszcze w życiu mi tak nie smakowały

Zuziunia na włosy ja polecam Wax - dokładnie to henna treatment wax - tej odżywki używają nawet osoby po chemioterapii więc musi być skuteczna Można ją kupić w aptece, nie pamiętam ile kosztuje ale nie była jakos specjalnie droga. Są dwie podobne firmy i nazwy więc podam ci linka do obrazka który przedstawia tą właściwą

http://www.grabieniec.pl/pokaz_artyk...d_artykulu=769
ja używam tej czarnej - uniwersalna do każdych włosów, nie prawda, że do ciemnych. Ta druga jest niby do blondów i ponoc lekko rozjaśnia włosy ale ja się bałam że mi wyjdą rude :P
http://farmako.pl/photo/product_info...9ebec273da.jpg
są dostępne w takich pojemniczkach, jakieś w saszetkach to już co innego Aha! i najlepiej używac jej w cieple - ja najpierw myje wlosy, nakładam odżywke, łeb uzbrajam w czepek a dopiero się kąpie w ciepłej wodzie gdzie i cała łazienka jest nagrzana

No to tyle co moge o niej powiedzieć

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:39   #3949
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

marta_d1 - może niech mama dziecka dowie się u księdza, czy kobieta ciężarna może być chrzestną. Ja sobie nie przypominam, żeby mnie pytano o ciążę jak miałam zostać chrzestną. Potrzebne było świadectwo wiary i karteczka ze spowiedzi. Fajnie masz, fajnie być chrzestną .
Rozumiem, że osoba niewierząca, czy pozostająca w konkubinacie nie może być chrzestną, ale ciężarna ??!!

.
Dzień dobry!! Co za nieludzka pora no
OLa to nie chodziło o to, że nie mogę w oczach kościoła tylko moja mama jakieś dziwne przesądy mi mówiła i pytałam czy dziewczyny o czyms takim słyszały. KIlka postów ktoś pisał, że jest przesąd, że albo jesteś mama albo chrzestną. Czyli wiesz, średniowiecze, wiedźmy, klątwy i te sprawy Też się cieszę , że będę bo to mój pierwszy "podopieczny"

Miłego dnia życzę. I pamiętajcie, że dziś Dzień kochanych Babć
Stary 2010-01-21, 09:15   #3950
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobitki,
ja dzisiaj z rana jadłam zupe ogórkowa, boska jeszcze lepsza niz wczoraj, bo jeszcze kwasniejsza ma ktos ochote?
Swoja droga probwal ktos tego przepisu na pieguski? Serio polecam, bo sa boskie, jak ktos tylko lubi pieguski, to niebo w gebie

Co do wygladu w ciazy, to dziekuje dziewczyny, ja po prostu chyba potrafie sobie zdjecia robic i to jest caly sekret hahaha. Najgorzej bylo po ciazy, brzuch sie zgubil, zostalo duzo tluszczu, duzo kilogramow i wogole zle wygladalam... ale i tak najlepszy byl moj maz, ktory patrzyl na mnie z fascynacja... mimo kilogramow itd. Gdzie widzialam podniecenie, pozadanie i wogole... to bylo cudowne.

Jej,ale mam ochote na cos dobrego,a w pracy nic nie mam. Oj pieguski bym choc zjadla

Stary 2010-01-21, 09:26   #3951
serduszkowata
Rozeznanie

Śliczny malutki brzunio

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:42   #3952
papeteria
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

bajka
ja po tych przejściach wcale nie miałam ochoty, dopiero niedawno co zreszta pokazał mój organizm ale przeżyje byle wszystko bylo ok.
Dobrze wiedziec, że twój lekarz uznał to za normalne, bo zaczełam się niepokoić a z tym strachem to chyba bedzie nam towarzyszyl do konca,Ja nie moge sie juz doczeka wizyty 3.02
niezawsze aaa takie dania to jadłam , ale nie w takim zestawieniu, myślałam, że ten kalafior jest jakoś w serze zatopiony czy posypany.Nadal mam ochote na kalafior i chyba jutro zrobie dziś mam krokiety od mami
olakola ja kupiłam jeansy z h&m na allegro za 47 z przesyłką są jak nowe i jestem z nich super zadowolona .Gumki mam sciągnięte maksymalnie bo by mi tez jezdzaly z pasa, ale nie widac ze sa za duze a tyle luzu jeszcze mam , dobrze leza.
basia84 super, ze wszystko ok co do moczu nie martw sie moje pierwsze wyniki wyszly tragiczne wiec wogole ich nie uwzglednil i podal instrukcje jak sie pobiera mocz srodkowy strumien itp...nastepne juz byly ok, a poza tym faktycznie jak ci lekarka powiedziała , że u kobiet w ciazy różnie może być.
bassienkaw ja mam ochote na twoja zupe
Stary 2010-01-21, 09:46   #3953
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria zapraszam na zupke, ja wprawdzie w pracy,ale mąż z Łucja w domu są

Stary 2010-01-21, 09:49   #3954
Olenka91
Przyczajenie

GG do Olenka91

Już 11 tydzień...
wczoraj byłam na badaniach...
hmmm... badaniach- morfologia i takie tam...
nie wiem dlaczego kazała mi iść w tym tygodniu jak wizyta jest dopiero 5,02....
Mam pytanie... od 3 dni rano jak wstanę i załatwię się to tak mnie boli pęcherz ze nie mogę wytrzymać ale tak po 5 minutach ból mija... ale denerwuje się trochę... nie wiem czy iść do lekarza czy przeczekać....
Olenka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:52   #3955
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
moje jeansy z c&a rozciągnęły się po 2 dniach chodzenia tak, że teraz spadają mi z tyłka (tak bardzo, że krok mam prawie przy kolanach) nie mają w środku guziczków i gumeczek do ściągania, masakra, nie polecam - a jak już to trzeba kupić mocno obcisłe,
może za miesiąc lub dwa będą się trzymać, bo teraz nie będę chodzić. Paskiem się nie da spiąć. Masakra
tez kupilam w c&a i sa beznadziejne. maja co prawda te guziki do sciagania i gumke nad brzuchem (wywalilam ja bo byla nie do zniesienia) ale to byly moje pierwsze spodnie ciazowe i sie nie znalam a okazalo sie ze one wogole nie maja tego wyciecia na bzuch. sa jak zwykle biodrowki z pasem na brzusio. no i na stojaco jest ok ale siedziec w nich sie nie da i tez sie rozciagnely
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 09:52   #3956
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Papeteria zapraszam na zupke, ja wprawdzie w pracy,ale mąż z Łucja w domu są
Nie mów dwa razy bo mieszam w Tychach
Oczywiście żartuje, nie śmiałabym podczas Twojej nieobecności jeść twojej zupy
Stary 2010-01-21, 09:54   #3957
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka91 Pokaż wiadomość
Już 11 tydzień...
wczoraj byłam na badaniach...
hmmm... badaniach- morfologia i takie tam...
nie wiem dlaczego kazała mi iść w tym tygodniu jak wizyta jest dopiero 5,02....
Mam pytanie... od 3 dni rano jak wstanę i załatwię się to tak mnie boli pęcherz ze nie mogę wytrzymać ale tak po 5 minutach ból mija... ale denerwuje się trochę... nie wiem czy iść do lekarza czy przeczekać....
tez tak mam jak np tylko raz w nocy wstane i duzo sie do rana nazbiera. nie myslalam ze to cos zlego moze byc. miewalam tak tez czasem przed ciaza ale teraz to prawie codziennie rano
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:00   #3958
Olenka91
Przyczajenie

GG do Olenka91

Ale o jest takie okropne jak chcesz zrobić śniadanie i nie możesz bo Cię ściśnie...
Olenka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:09   #3959
Siala_Bala
Zakorzenienie

A to moja dzidzia na przesiewowym w połowie 14 tygodnia

Widać, że to kierowca - po mamusi... i do tego akrobata, nie wiem po kim bo na pewno nie po mnie

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:09   #3960
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria,ale fajnie blisko mieszkasz... ja teraz w Sosnowcu w pracy siedze. Kurcze moze kiedys uda sie spotkac, fajnie by bylo... wiem,ze troche osob ze Śląska tu jest, choc duzo powyjzdzalo jak dobrze pamietam niestety jeszcze nie jestem tutaj tak bardzo zaklimatyzowana na watku... jednak jest bardzo duzo osob, caly czas tutaj nie dam rady siedziec, nieraz sie gubie, kto co i jak.... kilka nickow dobrze kojarze, a niektore wiem,ze po prostu sa...

Zupa ogorkowa,ale sobie smaka narobilam... choc i tak nie takiego jak na pieguski, bo ogorkowa jadlam rano Teraz wcielam jablko

Co do pecherza to ja tez tak mam,ze jak w nocy bym nie wstala i sie nie wysikala, i rano wstane, z tak bardzo pelnym pecherzem,to mnie potem chwile boli po zalatwieniu

Siala_Baba ale sliczne malenstwo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości