|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
ja mam - 0,5 i -1 ale rzaaaadko noszę okulary
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!! bylam w supermarkecie no i w perfumerii i nic nie kupilam
Za to w perfumerii przyjrzalam sie paletkom cieni Diora Cudne po prostu sie zakochalam!!! Chyba zaczne odkladac sobie na nie,tak jak Hosenka odklada na perfumy ![]() Cytat:
Tz konczy inzynierie i architekture i jego marzeniem jest kupic teren i budowac ze swojego projektu. Na pewno zostaniemy we Wloszech,ja studiuje tu prawo wiec jakbym miala przeniesc sie do Polski to na pewno wiele egzaminow musialabym uzupelniac bo wiadomo co kraj to obyczaj. Cytat:
Iwona ojej ale niemila sytuacja! ale nie doluj sie na pewno znajdziesz sobie odpowiedniejsze miejsce pracy! Cytat:
nynka z oczami mam podobnie do ciebie..a okulary nosze na uczelnie a jak bylam malutka to mialam operowanego zeza ![]() jak juz mowimy o porodach to ja i moj brat jestesmy obaj wczesniakami a moj brat byl malutki,urodzil sie z plucami niewyksztalconymi do oddnychania,lekarze wogole nie dawali mojej mamie nadziei a teraz wyrosl z niego potezny chlop ![]()
|
|||
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciala paletkę z Guerlain, ale skoro Chanel są dla mnie kiepskie, to nikt nie zagwarantuje, że Guerlain będą lepsze
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie w temacie praca
(podpadłam tym,że pewna koleżanka miała przeze mnie kompleksy i to bardzo wyraźne a poza tym miała skłonności do kłamania,o czym się przekonałam, oczywiście skoro ona sypia z bossem, to on jej wierzył a nie mi) Dziewczyny oby Wasze proroctwa się spełniły co do lepszego życia,pracy itp. Sweet Jelly- oczywiście już od dawna czekamy na maleństwo ![]() ja dziś byłam w Auchan, nie pamiętam czy pisałam kupiłam krem i dezodorant tani Lilia za 2.69, z a krem mi pani w kasie nie policzyła, oczywiście dopiero w domu się zorientowałam na rachunku,a krem tani tez 4 pory roku do rąk za 3.09 czy jakoś tak |
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też jestem wcześniakiem z płucami nie wykształconymi tylko że u mnie to ma jakieś konsekwencje bo jestem bardzo podatna na zapalenie oskrzeli lub płuc, minimum raz w roku mam
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj sobie macalam diorki i guerlainy no i guerlain maja cudne opakowanie i super pigmentowane sa! diory tez cudne! no i co tu zrobic! poczekam jeszcze i tak no i zobacze co dziewczyny z Diorowego watku doradza
marzy mi sie paletka ![]() nynka za to wczesniaki ponoc sa inteligentne
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-20 o 21:42 |
|
|
|
#3729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
[QUOTE=Sweet_Jelly;1658801 9 Mimo wszystko się nie zdecyduje Zresztą ja kiedyś (jakiś rok temu lub więcej) dostałam od męża odżywkę/maskę z Lorysa ..tę czekoladową..Cieszyłam się jak dziecko Pachniała budyniem czekoladowym..dobrze się sprawowała na włosach(jako maska kiepsko-ale jako zwykła odżywka to całkiem dobrze) ALE.......... w połowie opakowania zaczęła śmierdzieć!!!!!![]() Poprostu się zepsuła i ją wywalilam[/QUOTE] Oj, oj... to nie fajnie. a moze byla po dacie waznosci? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj ale mnie nastraszyłaś... Ja dopiero co wczoraj kupiłam całą butlę do smarowania... U mnie na razie nie ma zużyć a mam jeszcze plan żeby z Avonu zamówić maski lawendowe do stóp (2 sztuki). Oby tylko zakupy nie były większe od zużyć w tym miesiącu. Tak sobie pomyślałam, że to super pomysł zbierać na coś drogiego np: cienie Diora czy tusz HR. Na codzień nam szkoda kasy lub nas po prostu nie stać a tak możemy uzbierać sobie i zakupić coś o czym marzymy. Muszę sobie coś takiego wybrać i zacząć zbierać.
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu moja paletka cieni bedzie mi sluzyc lata
![]() ciekawe czy Dior czy Guerlain |
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ponoć
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, rzeczywiści dokładne zliczanie sumy wydanej na kosmetyki robi piorunujące wrażenie. Jest 20.01 a suma już ponad 70 złotych (sądziłam że w 60 się zmieszczę) a jeszcze chciałam z Avonu zamówić. Takie zliczanie potrafi postawić człowieka na nogi i od razu zapala się czerwona lampka....
|
#3733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Avonu, to chcę sie powstrzymać w tym 2 katalogu na maxa, wezmę tylko żel Liiv i już mam wizję tej całkiem sporej gotówki, jeszcze mi zrobią korektę i odejmą 30 zl Kupię soczewki, płyny i jeszcze zostanie! strasznie się cieszę!Cytat:
![]() Mnie strasznie ciągnie do dzieci i gdyby nie to, że mam jeszcze studia i nie mamy ślubu (ale to już tylko pół roku) to chciałabym mieć już dziecko. Ale przyznam, że przerażają mnie te wszystkie porody i wszystko z tym związane... Sweet, mam nadzieję, ze zdasz nam relację, czy było aż tak strasznie no i oby maluszek smacznie spał, to będziesz mogła z nami pisać! ![]() Też mam wadę wzroku -3 i -3,25, ciekawe jak tam moja siatkówka się trzyma. Robią na to jakieś badania? Jak to stwierdzają? Nigdy mi okulistka nie mówiła nic o mojej siatkówce, to może jest ok. Cytat:
Ja też chcę sobie tak zbierać na coś porządnego- najpierw chcę meteoryty, najlepiej miniaturki bo całych nigdy nie zużyję, potem perfumy Kenzo i też jakieś dobre cienie- najchętniej fiolety albo beże i brązy.
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kupiłam jakoś tanio...35złz przesyłką??? ![]() Jak zacznę na coś już zbierać to na pewno pójdę to najpierw obejrzeć dokładnie w drogerii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz że z tym zbieraniem dobry pomysł Tylko ja chyba będę zbierać na ..fajne buty! Rzadko buty kupuję ale jak już to najczęściej takie po 300-400zł np. od ryłki, albo skórzane. Wyjątkiem są japonki po 10zł za parę I....chcę sobie pozbierać na ładny jesienny płaszczyk na jesień 2010 ![]() Albo złotą bransoletkę..Widziałam taką..I marzę o niej od roku! I czeka na mnie o dziwo..Złota bransoletka typu łańcuch z przywieszanymi wytłaczanymi sercami... równe 700zł Cytat:
Mam takiego moralniaka że tyle kupiłam że heja.. Ale listę (kolorówki) zrobię jak radziłyście! Może nawet za chwilę ją zrobię-i tak spać nie mogę. Cytat:
ej..dziewczyny...mnie też przeraża poród..I wszystko co z nim związane..Od zawsze mówiłam że boję się w życiu 2 rzeczy: -borowania -porodu I co z tego???Czy mam teraz jakiś wybór?? Poza tym nie wyobrażam sobie nie posiadać dzieci..I umrzeć otoczona gromadką kotów.
|
|
#3737 |
|
Konto usunięte
|
Ja przy porodzie narkozę proszę
Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...
|
|
|
|
#3738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie obejrzalam albumy kolrowki desti
woow tyle cudeniek!!!stwierdzam ze oprocz cieni,jesli uda mi sie skonczyc przynajmniej 2 blyszczyki to kupie sobie Lancome Fever Gloss dzisiaj tez go macalam w perfumerii. A meteorytow nie pragne bo mam inne kuleczki no i shimmerek nowiutenki Diora! eee tam nie straszcie naszej Zeluni!!! na pewno porod pojdzie latwiutko i szybciutko sie bobasek pojawi a my zostaniemy ciotkami!!! Wiesz co Jelly? we Wloszech jest taka tradycja ze jak sie rodzi dzidzius to na drzwiach domu wiesza sie kokardy-rozowa dla coreczki i blekitna dla synusia. Jak dasz nam znac to tez ci tutaj taka wstawie
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-20 o 23:50 |
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś pomalowałam paznokcie lakierem Eveline color show viola- słodziutki jest!
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16603909]Ja przy porodzie narkozę proszę
Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...[/QUOTE]ja nie chce znieczulenia! Ostatnio jak byłam w czerwcu, to po 2 h się podłamałam i poryczałam że chcę do domu ![]() WYBIJAMY SOBIE Z GŁOWY KOLORÓWKĘ!!!!! ![]() O ...i chcę sobie pozbierać na jeszcze 1 rzecz. Na wielkanoc lub urodzinki kupiłabym sobie paletkę do makijażu PUPY.Podobają mi się strasznie te ich paletki w kształtach np. matrioszek albo aniołka i diabełka..czy zwierzątek..Są takieee słodkie
|
#3742 |
|
Konto usunięte
|
Sweet, u mnie się nie obędzie, już mi gin zapowiedział, że mam taką budowę, że właściwie zerowe szanse na poród siłami natury
|
|
|
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przedwczoraj coś kuło mnie w pewnym dyskretnym miejscu..I akurat rozmawiałam z mamą i pytam "jak to jest czuć skurcz...jaki to ból..Bo boję się że nie rozpoznam że mam skurcze"...A moja mama prawie opluła się ze śmiechu! Orlica- u...skoro tak.To przynajmniej ten ból cię ominie! Zaśniesz, a jak się obudzisz będzie maleństwo już przy tobie! Tu przede mną poród i ból jak ch***a a ja zamiast o tym cieszę się na myśl że w maju będę obchodzić po raz 1 swój dzień matki
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-20 o 23:59 |
||
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Konto usunięte
|
Tak czy siak mam trochę czasu na przygotowanie psychiczne, planujemy dzieci, ale nie w najbliższym czasie, zwłaszcza, że TŻ na dwa lata wyjeżdża do innego miasta we wrześniu...
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często u mnie bywało tak że szłam do sklepu z zamiarem zakupu czegoś co wydawało mi się cudne (gdy o tym czytałam) a potem jak próbowałam to cała radocha mnie opuszczała i chęć do kupna bo jakość była licha! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604299]Tak czy siak mam trochę czasu na przygotowanie psychiczne, planujemy dzieci, ale nie w najbliższym czasie, zwłaszcza, że TŻ na dwa lata wyjeżdża do innego miasta we wrześniu...[/QUOTE] U...to macię czas! To zanim wam się Maluch urodzi to mój BOBO już 3 latka będzie mieć A tak w ogóle..czy ja się chwaliłam że to ma być babsztyl? Na ostatnim usg -w grudniu lekarz powiedział "no..tutaj to chyba baba będzie" ![]() Moja mama tak się ucieszyła (wymarzona wnuczka) że teraz szaleje i sukienki kupuje! A ostatnio kupiła w sklepie jakiś taki komplecik na pół roczku:sweterek i maciupeńki pierścioneczek Kurcze..ja swój 1 pierścionek dostałam na 6 urodziny..a wnuczka już na pół roku dostanie
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-21 o 00:18 |
|
|
|
|
#3747 |
|
Konto usunięte
|
Moja mama ostatnio przyniosła z lumpków całą reklamówkę niemowlęcych ciuszków i próbowała je przede mną schować, żebym nie uznała tego za zachętę
![]() A żeby nie było aż takiego off-topicu, zużyłam miniaturkę odżywki do włosów Dove - wreszcie, brrr... |
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra..to by zapobiec rozrostowi offtopu.
Dziś zużyłam: żel pod prysznic Avonu ! ![]() Wywaliłam: resztkę srebrnej płukanki do włosów (data ważności: 7 lipiec 2009)
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki ten zel ?
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
o zapachu "Tropic" z serii Senses...
Kupiony w lato (lipiec lub sierpień) w zestawie 5 rzeczy za 25zł czy jakoś tak ![]() ładnie pachnie-cytrusowo..ale niewydajny.Poza tym ok. nie wysusza nadmiernie skóry, dobrze się pieni.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

ja mam - 0,5 i -1 ale rzaaaadko noszę okulary

a jak bylam malutka to mialam operowanego zeza

klask i:
Pewnie mnóstwo paskudztw tam jest, ale sa pyszne 

Zwłaszcza, że ŻADNE znieczulenie po prostu na mnie nie działa...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)