Michaelowa Nibylandia XXV - Majkol's lovely girls - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 23:51   #3931
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXV - Majkol's lovely girls

a czarny olek rzadzi
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:51   #3932
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość

chcialam powiedziec, ze mozna u mnie jak wreszcie znajde mieszkanie..
ale potem zobaczylam drugie zdanie
Jak tak się upierasz...

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:52   #3933
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

co do trójkątów ja kiedyś wymiękłam z 2k + 1m...
Stary 2010-01-20, 23:53   #3934
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
A żebyś wiedziała, kurna!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:53   #3935
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ja musze napstykac jeszcze kilka postów

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16604112][/QUOTE]

I co się cieszysz...spac już miałaś
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:53   #3936
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Wieczorne pitu pitu z MJ

Na kolacji panowała niezręczna cisza. Alexa i Blair siedziały obok MJ. Stół był długi i z łatwością pomieścił 20 osób, a mógł pomieścić jeszcze więcej. Mała zajęła miejsce w rogu i wdała się w rozmowę z Ginger i Susie. Dania na stole prezentowały się pięknie, że żadna nie miała odwagi sięgnąc i nabrać sobie porcje. W tle leciała cicho muzyka klasyczna – czy to nie Ravel? – spytała Annie spoglądając w oczy Michaelowi, który siędział dokładnie naprzeciwko niej. – zgadza się – powtórzył MJ i sięgnął po serwetke i rozłożył ja sobie na nogach. Alexa śledziła jego gesty. Nie potrafiła się skupić. Biała serweta przykrywała uda, lecz świetnie uwydatniała zawartość obcisłych jeansów właściciela. – Bolero – rzucił Mike i obdarzył Annie uśmiechem. – Dziewczyny, proszę częstujcie się – skinął do Sofie i Patrici, by zaczęły nalewać gorące napoje. Crystal siedziała prosto jakby połknęła kij od szczotki. Mary, wbiła wzrok w MJ i udawała, że nie czuje kopniaków w kostkę przez Susie. Christina sięgnęła po soczystą truskawkę – hello!! Girls!!! – klasnał mocno w dlonie MJ – proszę posilcie się, jesteście głodne i zmęczone, więc na co czekacie? - dobra laski, wcinajmy i przestanmy się na Niego gapic – zarządziła Lu. Mała wbiła wzrok w swój talerz. MJ rzucił jej rozbawione spojrzenie, po chwili roześmiał się – dziewczyny, jesteście niemożliwe. W koncu jakoś się pozbierały i po chwili dało się słyszeć przyjemny szum rozmow oraz szczęk talerzy i sztućców. Po kolacji atmosfera się trochę rozkręciła i te co bardziej zmęczone udały się na spoczynek, a reszta zastanawiała się co tu robić. – Mała? – usłyszała, za plecami - Nam się spać nie chce – rzekla Carmen na co przytaknęła jej Alexa, Blair, Katrina, Lu i Christine. – hmm to jak macie ochote, siądziemy sobie w salonie i napijemy się po lampce wina. Kątem oka dostrzegła MJ, który pogrążony w rozmowie z Marią i Paulem szedł w ich kierunku. – Mike? – zawołała Mała – tak? – spytał unosząc brwi z zaciekawieniem. Mała miała wrazenie ze cwaniacki uśmieszek nie schodzi mu z ust. Wiedziała, ze taka ilość młodych, atrakcyjnych kobiet sprawi, ze poczuje się jak Mlody Bog, ale mimo wszystko należało mu się to, wiec chodz raz niech poczuje się jak w niebie. – laski nie chcą jeszcze spać, napijesz się z nami wina lub piwa, jak wolisz? – zagaila otaczając ramieniem Carmen. – hmm.. – spojrzał na zegarek po czym na pelne oczekiwania twarze dziewcząt – jasne, w takim towarzystwie mogę uraczyc się lampka dobrego chardonnay. To za poł godziny w salonie, gdzie ustalałem z toba pokoje – rzekł wskazując palcem na Małą, po czym tanecznym krokiem wyszedl z jadalni wdając się w rozmowę z Paulem i Del Lordusiem. – jaaaaaaaaaaa…. – rzekła rozanielona Alexa.. – widziałyście ten palusio?? Mała parsknęła smiechem. – no nie mów, że on Cie nie jara?? – zbeształa ją Katrina. – wiesz.. ja się musze pilnować, bo mam u niego prace.. – wybąkała Mała – Na Boga! Mała, przecież z nim tańczysz, a zdjecie waszego pocałunku na scenie obieglo swiat! Gadaj jaki on jest!!! Na pewno go przeleciałas! – rzucila prosto w twarz Lu i objela ja ramieniem. – ciiiiiiiiiiiiiiii. – uciszyla ja Mala, bo MJ jak szedł tak stanał i odwrocil się w ich strone – ozesz fak, no to narobiłaś! – syknęła Blair do Lu. Michael spoważniał nagle i wbił wzrok w grupke dziewczyn – Mała, popros Sofie by przygotowala kubelek lodu do winka oraz niech podadzą lody, mam ochotę na trochę lodowej przyjemności. Krew buzowała w zylach dziewcząt, bo już myślała, ze koniec udanej wycieczki w Neverlandzie. – Lu!! Ty małpo, co ty gadasz?? – klepnęła ja w ramie Katrina. – sorry już nie będę, tesknie za Marianem… - wychlipała jej w cyca. – boziiuuuu jaki on ma slodki tyłeczek – rzekla wylewnie Carmen. Mała wzniosla oczy ku gorze i kręcąc z niedowierzaniem glowa – chodzmy na wino, po czym wszystkie wyszly z jadalni. Salon był piekny. Urządzony gustownie, wszedzie staly rzezby a na ścianach wisiały drogocenne obrazy. Swieze kwiaty wypełniły swym aromatem wnetrze pokoju. Wygodna kanapa zachęcała do odpoczynku, a miękkie fotele kusily by zapasc się w nim i nie ruszac. Katrina, Lu, Alexa, Blair zajęły miejsce na kanapie, a Carmen rozsiadła się w fotelu. Mala przejęła od Sofie kubelek lodu i lodów i położyła tacę na stoliczku. – czestujcie się – rzekła –taaa tylko gdzie ty Panie Jackson masz talerzyki? – pomyślała na glos po czym zaczela otwierac wszelkie szafki. W tym momencie do salonu przyszła Scarlett. – mam kolejna tace ze szklem i talerzykami, przeciez nie będę tą biedna kobiete przeganiac po tych hektarach, kto to widział by usługiwała młodym laskom starsza kobieta, ja musze chyba pogadac z Królem! – odcieła się Scarlett, układając tace obok lodów zupełnie nie zauważając, że sylwetka Michaela wyrosła jej za plecami. Kolor purpury rysujący się na nie mogacych się powstrzymac od smiechu twarzach dziewczyn sprawil, ze Scarlett zbladła. – nie wiedziała jeszcze o co chodzi wiec besztając koleżanki wzrokiem rzucila – a wy z czego lejecie?? Przeleciałybyście się do kuchni po korkociąg, wino się samo nie otworzy! – ekhem – chrząknał Michael – własnie go przyniosłem, proszę – wyciągnął dlon i wręczył Scarlett małe poręczne narzędzie. Wtem do pokoju wpadły Crystal, Jo i Jessica. – gdzie Sir Olek?? – zasalutowała Crystal po czym uderzona przenikliwym spojrzeniem Michaela wydukala – przepraszam, myślałam ze Cie.. znaczy się Pana Szanownego Michaela Jacksona nie ma. Michael wlepił w nią wzrok. Wolnym krokiem podszedł do niej i odgarnąl z twarzy niesforny kosmyk długich lekko falowanych, blond włosów. Opuszek jego palca delikatnie popieścił policzke Crystal. Jak zahipnotyzowana stała i patrzyla na jego dłon wrecz robiąc zeza, gdy próbowała obserwowac jego palce. – wlosy są niesmaczne, nie powinnas ich jesc.. Crystal.. – powiedział akcentując wolno kazde slowo jednoczesie upewnil się, by być na tyle blisko, by doskonale mogla czuc żar bijący z jego ciała. – eeee….yyyy- wyjąkała – ja nic nie mam do Olka.. oops! – zatkala usta dlonia – a ktoz to jest Olek? – spytał MJ, otaczając ją ramieniem i prowadził do pustego miękkiego fotela, zachęcając by usiadła. Opadła na poduchy a jej twarz była dosłownie na wysokości krocza MJ. Crystal wbila wzrok w zawartość spodni MJ i katem oka dostrzegla gryzaca ze smiechu poduche Blair, turlajaca się po podłodze Lu, Alexe schowaną za kanapa i zanoszącą się ze smiechu. Mała odwrocona tylem nakładała lody na talerzyki, a Scarlett nalewala wina do kieliszków. Jo i Jessica przyłączyły się do Carmen i wdaly się w rozmowę. Michael ani na pół metra nie odsunął się od fotela w którym siedziała Crystal. – no wiec? Jak będzie z tym Olkiem? Kto to taki? Jak za nim tęsknisz to może zaprosmy go do Neverlandu – rzekl rozbawiony MJ krzyżując rece na piersi. – hmm.. sek w tym, ze on już jest w Neverlandzie.. – palnęła Crystal pogrążając się już zupełnie – o ja pertoleeeeee…. – ryknęła Katrina zanosząc się ze smiechu. Michael odwrocil się i zlapal Katrine za reke i przyciągnął do siebie – ooo to może ty katrino powiesz mi kto to jest Olek i gdzie go mogę znaleźć, to zaprosze go do nas? Katrinie zadrżały usta, by po chwili wybuchnąć niekontrolowanym smiechem. Oparla czolo o ramie Michaela i smiala się do rozpuku. Michael pokiwal glową, uniosl rece ku gorze i rzekl – poddaje sie! Po czym usiadl na oparciu wolnego fotela. Scarlett wręczyła mu kieliszek wina – proszę, winko dla króla. – rzekła. – och dziekuje ci Scarlett. Jestes bardzo miła. – odparł Mike, obejmując kieliszek w dloni. Carmen śledziła z uwaga ruchy Michaela, bo teraz siedział blisko niej i mogla mu się przyjrzec. Wlasnie uświadomiła sobie, ze miał niesamowicie seksowne kosci policzkowe. Zakiśluje się dzisiaj na amen, pomyślała.
Na wstępie: Anisia, nie znam słów, które wyrażą mój zachwyt Twoim talentem i poświęceniem.
Rozbawiasz, nawilżasz i wzbudzasz wiele innych, często sprzecznych emocji swymi kiślami. Dziękuję Ci bardzo za te chwile, które mozemy spędzić współnie w Neverlandzie w towarzystwie MJ. Dzięki Tobie czuję, jakbym naprawdę tam była i sam Majkol odgarniał mi włosy

Anisiu, jesteś wielka i kocham Cię

a teraz dodam, że jak wymieniłaś dziewczyny, którym nie chciało się spać, to pomyślałam, że jednak mnie nie znasz tak dobrze, skoro jednak nie byłam w tym gronie Jednak po chwili, gdy wparowałam do pokoju i na wstępie palnęłam o Olku, (a także cała reszta mych zachowań) dotarło, że znasz mnie na wylot
To dopiero dar, tak przejrzeć innych i potrafić to opisać

Kocham Cię i śmiem twierdzić, że cała reszta Nibylandek podziela me zdanie

Bez Ciebie Nibylandia nie by nie była taka sama
crystal glove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:54   #3937
Konto usunięte

Każdy mój dzień składa się z jakichś takich gówien, no każdy!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:55   #3938
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

jakich gówien, Aśka? no kolejna psioczy na noc
Stary 2010-01-20, 23:55   #3939
crystal glove
Zakorzenienie

Jestem
Stary 2010-01-20, 23:56   #3940
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

wiecie co stwierdzam, że Rodek dożyje późnej starości - za dużo cwaniaczy a to znak, że będzie długo jeszcze mnie w maliny robił
Stary 2010-01-20, 23:56   #3941
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Ale ciepnąć, że uciąć i pomerdać czy jak?

Żaden cyc mi nie straszny..

A JAK UJA MAM ZOBACZYĆ TO PENDZEM,LECEM, BIEGNEM!

Cybersex
Wsadzić. (tylko chciałam być delikatna )

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Gdzie, zaraz O matko...a ja taka nieuczesana
Olej czesanie, gol i wal.

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16603620]i to jeszcze Czarny Olo Cezarego Pazury! [/QUOTE]

Oj, to Cię trochę po cycach popiekło.

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
bo juz mi brakowalo baaaardzo
Rozumieć, cieszyć się, bo mnie też brakować.

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16603555]sorry, nie miałam Cię jeszcze na ściądze [/QUOTE]

Skandal w dzień biały jak noc czarna.

Cytat:
takie tempo dzis zeszlo, ze jutro moze byc kolejna czesc

plysniemy coraz szybciej w tym kislu
Płyniemy wartkim strumieniem
W kiślu śliskim jak oka drżenie
Płoniemy z podniecenia
Nie czujemy warg drżenia

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
chciałabym, żeby nowych wykonawców nie skazywać od razu na miano 'jednosezonowych gwiazdek'. a tak niestety jest jak ktoś prezentuje coś innego, oryginalnego.

tak jak Ty mam nadzieję, że utrzyma się dłużej
No i klip do "Bad Romance" to świetna wariacja nt. "Thrillera". Do bólu współczesna, ale przez to świetnie się to ogląda.

Cytat:

od czego on tak zczernial
Od kopcenia.

Cytat:

"Śmierć Brittany była dla jej najbliższych ogromnym zaskoczeniem. Nie mniej bolesne okazały się spekulacje mediów na temat uzależnień aktorki. Rodzina gwiazdy "Cin City" czeka na wyniki autopsji, żeby raz na zawsze skończyć z plotkami."

Jednych plotki zabijają za życia. U innych zabijają rodzinę po ich odejściu. U Michaela zabijały zawsze...

Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
przerażające...
Ma dziewczyna kawał głosu. Nie tak, jak inne pseudo- gwiazdki, które nie istnieją bez playbacku.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:56   #3942
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Hmm w sumei to się chyba zasiedziałam...a jutro z rana musze druszyć dupsko na mróz...więc świętowanie przerzucę chyba na jutro
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:57   #3943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
jakich gówien, Aśka? no kolejna psioczy na noc
To jest tekst z "Nic śmiesznego" rozwalił mnie W ogóle rozwala mnie ten film
Stary 2010-01-20, 23:58   #3944
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kamusia kocham Cię
Stary 2010-01-20, 23:58   #3945
ilios
PIP.

GG do ilios

ide spac
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:58   #3946
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16604166]To jest tekst z "Nic śmiesznego" rozwalił mnie W ogóle rozwala mnie ten film [/QUOTE]

to co mnie kufa straszysz
Stary 2010-01-20, 23:58   #3947
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=b5FKn...eature=related a to jest o moim sąsiedzie, normalnie kropka w kropke
Stary 2010-01-20, 23:59   #3948
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kolorowych Iliosku
Stary 2010-01-20, 23:59   #3949
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Wsadzić. (tylko chciałam być delikatna )

Tu nie można delikatnie.
My chamy nie czaimy takich zagrywek
Powinnaś wiedzieć

Moonwalker

Stary 2010-01-21, 00:00   #3950
crystal glove
Zakorzenienie

wiem, że już kisiel Wam zasechł od czasu, kiedy go czytałyście, ale ja przeczytałam go teraz i jeszcze cieknę (zachodzi obawa, że się utopię )
Przyznam sie Wam, że od takich sytuacji w obecności z Majkolem jestem w stanie zajść w ciąże i cieszę się, że wybrałąm tą opcje
(poza tym żaden baran nie będzie mnie patykował )
Stary 2010-01-21, 00:00   #3951
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ej podoba mi się ten Bogdan (w sensie Stasiak) lekko mu się przytyło od Plebani ale takiego kolesia mogłabym mieć, jakie te życie jest niesprawiedliwe
Stary 2010-01-21, 00:00   #3952
crystal glove
Zakorzenienie

widzę, że jestem niewidoczna
Stary 2010-01-21, 00:01   #3953
agulinda01
Zakorzenienie

a co do Lejdi Gagi to jej katalog jest najczęściej przesłuchiwanym przeze mnie na odtwarzaczu zaraz po Majkolu, Bijące i Dżordżu

(męczy takie pisanie )
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:01   #3954
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Ma dziewczyna kawał głosu. Nie tak, jak inne pseudo- gwiazdki, które nie istnieją bez playbacku.

O tak, głos ma... Ale teledysk do Bad romance mnie przeraża...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:02   #3955
Konto usunięte

Ja Cię widzę Kriszna
Stary 2010-01-21, 00:02   #3956
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
rany, poszlam ogolic nogi a Wy tyyyle stron

uuuu, to dobra jestes... ja tez prawie mialam 2 chlopow na 1 mnie, ale to ja wymieklam
[oni byli dalecy od miekkosci ]

to juz chyba czas na nocnik?

Za długo się goliłaś.

Dobra to bym była, jakby się udało a tak, to nadal mam niezrealizowane marzenie.

Na pieluchę
.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:03   #3957
agulinda01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
ej podoba mi się ten Bogdan (w sensie Stasiak) lekko mu się przytyło od Plebani ale takiego kolesia mogłabym mieć, jakie te życie jest niesprawiedliwe
rozumiem Cię

Stasiak
( mi też się trochę przytyło od czasu kiedy był w Plebani )
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:03   #3958
crystal glove
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16604249]Ja Cię widzę Kriszna [/QUOTE]
Ty jedna
Stary 2010-01-21, 00:04   #3959
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez crystal glove Pokaż wiadomość
wiem, że już kisiel Wam zasechł od czasu, kiedy go czytałyście, ale ja przeczytałam go teraz i jeszcze cieknę (zachodzi obawa, że się utopię )
Przyznam sie Wam, że od takich sytuacji w obecności z Majkolem jestem w stanie zajść w ciąże i cieszę się, że wybrałąm tą opcje
(poza tym żaden baran nie będzie mnie patykował )
Mi cieknie ciurkiem nieprzerwanie

I tylko Olek może zaradzić coś

Moonwalker

Stary 2010-01-21, 00:05   #3960
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kryształowa ja Cię widzę

ja słucham Majkola, Dżordża Majkola (ale tylko wybrane songi), Stingusia, Łitnej, blak ajd pis, Bon Dżowiego, Brajana Adamsa, Kuin, Dżejmsa Blanta, Elwisa, czasem mi się zdarzy zjechać na tri dors dałn

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Anka ja mam jedną fantazję ale nigdy się nie spełni niektóre fantazje powinny zostać tylko w sferze fantazji

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości