|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
aha
do mnie ma dotrzec po sesji "sunset" bo wczesniej nie mam czasu zeby zobaczyc sie z konsultantka nauka..
|
|
|
|
#3752 |
|
Konto usunięte
|
Też właśnie zużyłam żel Avonowy
Wonderland ![]() Biorę się teraz za pomarańczową Ziaję, aż się boję tej pojemności... |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
zuzylam 2 probki:
-mleczko lancome baume eclat -after sun avene konczy sie pianka do depilacji dobranoc
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?!
Zrobiłam troszkę porządków w kosmetykach, poukładałam na półkach balsamy do balsamów, kremy do kremów itd. Patrzę, a zostaly mi tylko 3 żele do twarzy Sporo zużyłam, a ostatnio też i wymieniałam. Ale się cieszę Po tych ostatnich wymiankach tak się luźno zrobiło Teraz na weekend pojadę do domu i odbiorę kosmetyki z wymian, więc pewnie znów się półki zapełnią Któraś chyba pytała czy lepszy peeling YR czy ST. Yves (chyba już po raz trzeci - nie słuchacie mnie ) Peeling YR nie jest zły, ale przy St. Yvesie wymięka i jest daleko w tyle ---------- Dopisano o 03:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ---------- Dzisiaj wyciągnęłam z zapasów masło farmony karmel&cynamon i bardzo mnie rozczarował zapach starsznie sztuczny i kompletnie do karmelu niepodobny taki lichy budyń trochę podjeżdżający cynamonem a tak się nakręcałam na to masło.Nie wiem, czy go nie wymienić, ale chyba się jeszcze zastanowię. Odłożyłam znów na półkę i wyciągnęłam pomarańczową Ziaję (będzie jakaś odmiana od ziajowego balsamu kakaowego, bo ostatnio mi TŻ marudzi że ciągle pachnę jak cukierek )
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604548]Moja mama ostatnio przyniosła z lumpków całą reklamówkę niemowlęcych ciuszków i próbowała je przede mną schować, żebym nie uznała tego za zachętę ![]() A żeby nie było aż takiego off-topicu, zużyłam miniaturkę odżywki do włosów Dove - wreszcie, brrr...[/QUOTE] Czyżby robiła już zapasy na przyszłość? Wiecie, co ale ze mnie gapa. Wczoraj wchodzę na stronkę avonu zeby jeszcze raz dokladnie spr moje zamowienie w katalogu i co? Katalog wazny do 20.01 czyli do wczoraj i juz nie zdazylam zamowic Zaoszczedze troche kasy a najwyzej cos z 02 zamowie. Ale smiac mi sie z tego chcialo, tak sie zbieralam zeby zamowic i sie zagapilam ![]()
|
|
#3756 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja poszłam spać, a Wy - jak widzę - rozgadałyście się w najlepsze
Cytat:
![]() Cytat:
, co nie nastąpi prędko, ale przynajmniej nie powiększę w ten sposób już nagromadzonych zasobów Chwilowo się wyleczyłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cudownie się czyta Twoje posty na ciążowe tematy, Jelly Cytat:
![]() A wnuki zawsze mają lepiej niż dzieci, bez względu na płeć Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3757 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wspaniałe dzieciństwo Cytat:
chyba jednak zaopatrzę się w tą Ziaję do biustu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604126]Sweet, u mnie się nie obędzie, już mi gin zapowiedział, że mam taką budowę, że właściwie zerowe szanse na poród siłami natury [/QUOTE]mała miednica? Cytat:
ale przynajmniej Ci prawdę powiedziała. Mam nadzieję, że urodzisz szybciutko jak słodko [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604911]Też właśnie zużyłam żel Avonowy Wonderland [/QUOTE] mi się on właśnie kończy uwielbiam go, dobrze, ze co roku się pojawia na porę zimową ![]() Cytat:
dlatego się pytam bo to właśnie dzięki Tobie go kupiłam ja też zacznę odkładać...ale dopiero jak znajdę lepiej płatną pracę - na perfumy oczywiście
|
||||||||
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zuzyłam kolejną próbkę kremu lirene wszyczuplającego a dzis koleżance odsprzedaje szapon i odżywke z herbala z ostatniej wygranej. Co prawda za symboliczne pieniążki ale wole mieć te 6 zł niż kolejne nadprogramowe kosmetyki.
Postanowiłam, że w tym roku i ja bede robić blilans całego roku łącznie z podliczeniem wszystkich wydatków. |
|
|
|
#3759 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej dziewczyny, ostatnio tylko Was podglądałam bo jakoś nie miałam czasu pisać.. Zaraz zbieram się na uczelnię, nadrobię po powrocie albo wieczorem.
Miłego dnia. |
|
|
|
#3760 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam sobie sama do poradni bo można bez skierowania a oni mnie wysłali dalje na badania. Przy okazji po ponad 20 latach życia dowiedziałam się że moja wada wzroku to nie moja wina (czyt. nie dbanie o oczy) a nieprawidłowa budowa oczu. Cytat:
Cytat:
Ogólnie nie ma dobrego i bezbolesnego sposobu wydania dziecka na świat. Cytat:
|
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taki sam jak suszone morele, banany czy śliwki
![]() Cytat:
Tylko wtedy gdy cos jest szczególnie słodkie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16604548]Moja mama ostatnio przyniosła z lumpków całą reklamówkę niemowlęcych ciuszków i próbowała je przede mną schować, żebym nie uznała tego za zachętę [/QUOTE]Moja też kupuje, ale od razu pokazuje Cytat:
Nie rodziłam co prawda, ale wydaje mi się, że taki ból odczuwa się inaczej mając świadomość, że to sprawka dzidzi Poza tym, za przyjemności ( Choć np. porody w wodzie zmniejszają trochę ból, ciepła woda rozluźnia - u mnie w mieście tylko w prywatnym szpitalu położniczym jest taka możliwość, ordynatorem jest "mój" ginekolog więc pewnie bym się skusila na taką metodę ![]() Cytat:
![]() Hydrolaty są "lepsze" pod tym względem. Zużylam szampon Schauma 400 ml
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-21 o 09:57 |
|||
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sprawdzę to napiszę.
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko 1 egzamin, a i tak mam problem by się do niego w tej sesji nauczyć.
|
|
|
|
#3765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja to mam przekichane.Bo sama jestem konsultantką (zgodziłam sie 2 lata temu bo mama dużo zamawiała...co miesiąc na ponad 150zł) i teraz sama chętnie , kupiłabym tylko 1 produkt z katalogu i finito...a tu dupa martwa bo trzeba zebrać zamówienie większe!!! ![]() Cytat:
kurcze..a mi te masełka tak smacznie pachną ![]() no ja już nie wiem..co ci mężczyźni tak wybrzydzają Cytat:
Cieszę się że wprowadzam was w pozytywny nastój Bardzo miło to usłyszeć...A jeszcze lepiej będzie jak się BOBO urodzi...Będę Relacjonować jej dokonania ![]() Co do wnuków i dzieci...ja swój 1wszy dziecięcy komplet do malowania dostałam też na 6 urodziny...Ale swojej Niuni (o ile lekarz się nie pomylił ) kupię już na 4 urodzinki..Takie słodkie w tym roku widziałam w Biedronce kompleciki dla dzieczynek!!!Niech ma i ćwiczy Cytat:
![]() Cytat:
-2,25 lewe -2,0 prawe i gwarantuje że nie pogorszyła mi się wada w czasie ciąży.Miałam pod koniec listopada badany wzrok i było ok! Nie zawsze wzrok się pogarsza przy ciąży.Jak jecie witaminki to jest ok. A swoją drogą ja od kilku lat staram się jeść na wiosnę "witaminki na lepszy wzrok" ostatni :Hertz Specjal "oczy" czy jakoś tak ![]() A jakie buty z MUSTANGA ci wpadły w oko??? ![]() Bo ja w tym roku 1 dostałam ...takie wysokie kozaczki zimowe z futerkiem... Cytat:
Ja sama ani 1 ciuszka nie kupiłam!Podobno porody w wodzie są lepsze bo woda rozluźnia mięśnie...Ale ja tam nie zamierzam rodzić w prywatnym.mam szpital 5 minut od domu...praktycznie pod nosem..Chcę jechać tam ..szybko urodzić i następnego dnia wyjść do domciu..Nigdzie daleko nie jechać i nie przesiadywać za długo Gratulacje!!!!!!! klaski : Wiecie co??mam wrażenie że ten szampon z Lidla co go kupiłam to chyba jakaś podróbka schaumy (pomarańczowej).No ..koniec gadania..idę robić listę kolorówki!
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mając kilka olejów - nie używając codziennie - kupując większe buteleczki trudno jest i tak zużyc, zwłaszcza, że starczą 3-4 krople. Ja mam akurat ten prywatny bliżej, choć w sumie sa niedaleko siebie. "Normalny" jest strasznie obskurny, a prywatny przytulny, zadbany, ma ładne pokoiki, ściany pomalowane są na wesoły żołty kolor, nie jest przez to przygnębiający - a wcale taki nowy nie jest (ok 15 lat) Co do szamponu z Lidla - sprawdź producenta - dla takich sieciówek produkują znane firmy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-21 o 10:51 |
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie wysokie pod kolana ala bokserskie. Płaska podeszwa i wiązane z przodu. Nieocieplane. Cytat:
) to jest szansa je zużyć.
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam podobno chodzić co pół roku..Bo miałam przez 3 lata tę samą wadę..potem mi się pogorszyło i dlatego..ale od roku znów jest ta sama ......................... ................. Zrobiłam tę listę ...pełna załamka
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz was doczytam dziewczyny! Wlasnie napisalam sms-y do Babc
![]() a tesciowa znowu sprzata tym razem...pryska wykladzine octem ![]() ![]() ![]() Waaaali w calym domu no po prostu juz nie moge! |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam już u dwóch babć i jak powiedziałam,że straciłam pracę to strasznie się zmartwiły,aż sama się poddołowałam
biednie babcie przeżywają gorzej ode mnie
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już niestety nie mam babci
![]() Jutro do dziadka zadzwonię A lista..to rzeczywiście dobry pomysł.Jak wszystko wypisałam..To się załamałam kompletnie! I od razu odechciało mi się czegokolwiek!!!! Jestem załamana swoim staniem kolorówkowym.Zapasy błyszczyków i cieni na najbliższe 2 lata. Pudrów też wcześniej bym nie musiała kupować i podkładów...Kompletna załamka! Wiecie...chyba mam moralniaka! ![]() Polecam-Róbcie listy!!!!!!
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Jelly wrzuc swoja liste na http://docs.google.com to tez bedziemy miec do niej wglad
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Mało tego masz skoro tak szybko stworzyłaś listę.
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma jakiegoś doła, chandrę zimową, chorowałam tyle czasu nie malowałam się bo i moja cera zawsze na tym bardzo cierpi a potem zachciało mi się zakupów a to zawsze poprawia humor ![]() a propo porodów to ja miednicę małą mam szeroką i niby to mi dobrze będzie rodzić
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie szampony dove się skiepściły poważnie, mam taki odbudowujący w granatowym opakowaniu, zdecydowanie za gęsty jak dla mnie wolę przezroczyste lub rzadsze- obecnie przelewam z 400ml butli do 200ml
|
|
|
|
#3777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja ten YR to już pod koniec męczyłam a końcówkę zużyłam do ciała, bo już do twarzy mi nie podchodziłPolecam jeszcze Daxa z minerałami morskimi i krzemionką. Razem ze St. Yvesem to moje dwa KWC w kategorii peelingów do twarzy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się naprawdę nie podobają, co innego musy Farmony ale ten karmel to mega niewypał.Wklej Cytat:
|
||||
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaak teraz jej nawet pies zaczal przeszkadzac..chyba ma menopauze ![]() ide zaraz wlosy myc i strzelic sobie maseczke na twarz..kto dolaczy do klubu? |
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu prawdziwe.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

do mnie ma dotrzec po sesji "sunset" bo wczesniej nie mam czasu zeby zobaczyc sie z konsultantka 
Wonderland 
Sporo zużyłam, a ostatnio też i wymieniałam. Ale się cieszę
)
a tak się nakręcałam na to masło.

, co nie nastąpi prędko, ale przynajmniej nie powiększę w ten sposób już nagromadzonych zasobów 

Jak sprawdzę to napiszę.

klaski : Wiecie co??mam wrażenie że ten szampon z Lidla co go kupiłam to chyba jakaś podróbka schaumy (pomarańczowej).
a końcówkę zużyłam do ciała, bo już do twarzy mi nie podchodził