|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ![]() Asia wow facet ma gust ![]() no i najwazniejsze HORO wszystkiego co naj najlepsze !!!! duzo sloneczka i usmiechu na twarzy , pociechy z dzieci no i z piersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- hehe Pysia wyprawka super ![]() ![]() a gdzie Horo ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin.. ..chyba zdrowia przede wszystkim, jak i wielu małych-wielkich przyjemności codziennego życia.. ..aby dostarczało Ci ono powodów do dumy i satysfakcji.. ..oraz by ważne dla Ciebie sprawy ułożyły się po Twojej myśli.. ..pogody ducha i wszelkiej pomyślności.. ..spełnienia najskrytszych marzeń.. ![]() ..tego Ci życzę.. ![]() ![]() ..z głębi serduszka.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3303 |
Zakorzenienie
|
horo wszystkiego NAJ
![]() ![]() ![]() ![]()
#3304 |
Raczkowanie
|
Agnes jeśli nie możesz przytyć to proponuję wybrać się na siłownię, brać ciężarki w łapki i do roboty, a na pewno przytyjesz ze 2 kg
![]() A tak poza tym to czytam Was dziewczyny cały czas, wcześniej pisałam z nicku angel26, ale dużo jest tu na forum podobnie brzmiących nicków, niektórym mogą się mylić, więc piszę z innego. Edytowane przez Felaa Czas edycji: 2010-01-21 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Teraz moge juz isc spac doczekalam do 24 jak obiecalam
![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-20 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Przyczajenie
|
To zanim pójdę spać też przyłączę się do życzeń dla Horo! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!
Felaa - a jakoś tak konkretniej się przymierzasz, wybrałaś już lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Fella mysle , ze ten temat jest juz zamkniety i nie potrzeba dzisiaj wiecej takich ostrych slow .
Jezeli mozesz edytuj swoj post prosze . Mysle , ze nikt nie powinien pisac do 2 osoby w ten sposob bo naprawde sprawia to bol.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-20 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Monia, na liście mam Bromę, Skwiercz, Jarlińskiego, Krajewskiego i nie wiem na kogo się zdecydować, bo wszyscy robią piękne piersi. Najlepsze jest to, że do każdego z tych lekarzy mam bardzo daleko, bo mieszkam w najdalej na południe wysuniętym krańcu Polski i na Pomorze czy do Wrocławia mam kawał drogi, a zamierzam sama jechać w jedną i drugą stronę, najbliżej mam do Warszawy.
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Pysiu już edytowałam, ale nerwy mnie poniosły i musiałam to napisać. A wiem, że Ty jesteś super babeczka i będę stała za Tobą murem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Przyczajenie
|
Próba podpisu....
Felaa - czytałam też sporo pochlebnych opinii o Kasprzyku z ART-MED z Krakowa. Nie orientuję się za bardzo czy któraś z dziewczyn tu wyszła spod jego skalpela, jestem tu nowa i czasem nie daję rady czytać na bieżąco. Jutro na pewno Ci coś doradzą. Zmykam pod pieżynkę... pa!
#3310 |
Zakorzenienie
|
Fella my tu wszystkie fajne i pomocne babeczki jestesmy i bardzo dziekuje za zmiane postu
![]() A teraz juz naprawde mykam spac ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Krakow - jakos mi sie zle kojarzy , ale moze sie myle.
#3311 | |
Raczkowanie
|
Horo !!! Wszystko co tylko radością zwie się, niechaj Ci Anioł na skrzydłach niesie. Los niech Ci spełnia każde żądanie, a życie rajem niech Ci się stanie! Nie znaj co troska - niech wszystko zgoła tylko Ci szczęściem świeci dokoła ! A łódź, co Cię niesie na życia fali niechaj Cię z każdej burzy ocali. ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Ja najpierw też myślałam o Kasprzyku, ale była tu na forum głośna sprawa z nim związana, że za małe wkładki wkłada i zrezygnowałam. Potem myślałam o Szczycie, poczytałam trochę o nim opinii, pooglądałam zdjęcia jego prac i nie jestem tak do końca do niego przekonana. Najbardziej chciałabym robić u dr Skwiercz, ale ta odległość. Do samej Warszawy mam ok. 7 godzin jazdy, a potem z Warszawy jakieś 5-6 godzin do Gdańska, więc mnie to przeraża. Myślałam zostać tam po op. do ściągnięcia szwów w jakimś hoteliku czy pensjonacie, ale musiałabym sobie jakąś nianię, opiekunkę zatrudnić żeby koło mnie chodziła Edytowane przez Felaa Czas edycji: 2010-01-21 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Felaa -
![]() ![]() Horo - wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzin! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
a wieczorkiem.... świętujemy na forum.... kończę w pakiecie 18 i 19 lat... czyli wejście w doroslość na calego
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Napisane przez willma2 ![]() Horo!! Teraz Ty zaczynasz!!!?? Stara??? My jesteśmy jak wino!! Im starsze tym lepsze!! ![]() I chyba tego muszę zacząć się trzymać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat: Napisane przez Samiii ![]() to prawda, przemiła jest ![]() zdecydowanie polecam ![]() Horo, te preparaty rzadko komu utrzymują się tak długo niestety.. chociaż coś mi się kojarzy jakiś Beautical (są dwa, chyba 3 i 5) czy coś, że on do 3 lat się utrzymuje... ![]() ale nie wiem na pewno, musze to zbadać ![]() w każdym razie prosze o foteczki przed/po ![]() ![]() na pewno się obfotografuję, zeby potem porównać czy warto było wydać kasę ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat: Napisane przez trelek_ ![]() ale fajnie wam sie ułożyło ![]() kto idzie się ze mną kroić??? rozpaczliwie potrzebuję towarzystwa ![]() to moze ja pójdę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Dziewczynki moje kochane ![]() ![]() baaaaardzo Wam dziekuję za pamięć i życzenia urodzinowe (oby się spelnily ![]() ![]() ![]() A dzisiaj ok. 12 wracam z pracy... szybka kąpiel i... razem z babcią świętujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allergan Inspira TRX 615g dr Andrzej Krajewski ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-21 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Horo - samych miłych dni, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń !! ![]() ![]() ![]() Agnes - ja moge być modelką - moja fryzura tak bardzo chce być ujarzmiona ![]() Aniu - moja alergia się powiększa - tak dawno nie byłam przeziębiona a tu bach i to akurat teraz co mi autentycznie nie pasuje mieć kataru ![]() jak się spotkamy to zwrócę Twoj wzrok na moje czoło i już nie powiesz że wiesz jak wygląda lwia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Wtajemniczenie
|
dobry...
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-21 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() ps. ja tez wiem jak wyglada lwia ![]() ![]()
![]() |
#3317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() zyczę Tobie Ja..... ![]() ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-21 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam teraz najgorszą długość włosów do ramion i jak mnie trafi to je znowu obetnę i znowu będę żałować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi sie bardzo podobaja dlugie losy do ramion, szczegolnie proste, podciete , ladna równa linia...elegancja Francja ![]() a masz z nimi jakis problem? p. a gdzie jest Sami malo jej u ostatnio ![]()
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
agnes,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- pysia, wytrzymalaś do północy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
to mamy taką samą dlugość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3321 |
Wtajemniczenie
|
Horo jak masz czas to wyslij mi zdjecie, doradze ci cos
#3322 |
Raczkowanie
|
Horo
DUŻO SEXU I SŁODYCZY DZISIAJ ALDI TOBIE ŻYCZY ![]()
#3323 |
Zakorzenienie
|
jestem jeszcze w pracy, wiec nawet nie mam jak... ani zrobić ani wyslać
![]() ![]() a po powrocie od razu do babci, bo tam sa dzieciaczki i pewnie do domku dotrę pod wieczor w stanie wskazującym na spozycie ![]() ![]() a wloski mam blond, dlugość trochę ponizej ramion, nieduża grzywka cięta delikatnie po skosie i do tego szczupla twarz (to jest najgorszy problem) ... i te moje kudly kręcą sie niesfornie ... ciężko je ujarzmić ![]() ![]()
#3324 |
Rozeznanie
|
Horo zycze Ci wszytskiego co najlepsze, spelnienia wszystkich marzen z okazji tych 18lat! (my kobiety w pewnym wieku juz zawsze obchodzimy tylko 18tke:P) wiec z tej okazji mam dla Ciebie piekne wierszyki:
Droga dorosłego życia niech będzie bez wielkiego picia. By marzenia się spełniały i z kacem nie odpływały. By rodzice oparcie w Tobie mieli, bo wiesz jak bardzo Ciebie pragnęli. Ty ucz się byś doszła do celu, nie zboczyła jak robi zbyt wielu. A zdrowie i szczęście niech Cię nie mija, by w Twym dorosłym życiu ważna była każda chwila. Życzę Ci znlezienia takiej pracy, takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz. Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą. Z entuzjazmem, zapałem i radością. Weź to wszystko i zbuduj z tego życie, które warto przeżyć. ![]() ![]() ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-21 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
#3326 |
Kazar Lady
|
Sami sesyjkę ma, ( i alergię) też czekam na nią
![]() Pewnie że mam z nimi problem bo sie dranie przesuszają a im nic nie robie tylko dbam(bynajmniej sie staram) a te za nic sie nie chcą układać błyszczeć i rosnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje za piekne życzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
kup sobie skrzyp polny i łykaj... na pewno poprawi sie ich kondycja i szybciej urosną ![]() ![]()
![]() |
#3328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Tig...77&source=ciao odzywki w spray'u dobrych firm, Loreal ,Wella SP, Matrix.... jakies lotony do ukladania wlosow, nakladaj mala ilośc..kazdy produkt przesusza wlosy ![]() p. oraz drozdze z bratkiem w tabletkach, co prawda smierdzi jak pokarm dla rybek, ale wlosy sa w lepszym stanie
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-21 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
Horo!!! Łap chwilę!! Korzystaj z życia!! Myśl trochę więcej o sobie!!! Wszystkiego co najlepsze!! I z doświadczenia wiem, jak to dobrze na kobiece ego działa: wielu adoratorów!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.