Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 23:37   #3451
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Biska respekt a przeczytałaś jaką ja mam teraz masakrę
No i oczywiście co u Ciebie?

Ejjj a co z Elizką?
I jeszcze justytutka się już wcale nie odzywa, nawet się nie pożegnała. Ona jakoś w kwietniu wychodzi za mąż nie?

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-01-20 o 23:38
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:44   #3452
Biska
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Biska respekt a przeczytałaś jaką ja mam teraz masakrę
No i oczywiście co u Ciebie?

Ejjj a co z Elizką?
I jeszcze justytutka się już wcale nie odzywa, nawet się nie pożegnała. Ona jakoś w kwietniu wychodzi za mąż nie?
Przeczytałam wierzę w Ciebie, wiem, że sobie dasz radę

Na pytanie co u mnie odpiszę jutro, bo już naprawdę nie mam siły dzisiaj

Słodkich snów

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:46   #3453
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
O matko...... to ta kobieta jest identyczna jak pierwowzór Bota Scarlett prawdziwa też siostry goniła do roboty w Tarze

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
chodzi mu bardziej o to, zebysmy razem znalezli jakas wspolna pasje, zebysmy mieli co robic razem.
no to mniejsza bieda jak oboje nie macie pasji a jak spędzacie wspólny czas ? Obijacie się na tapczanie przed TV ? No bo generalnie nie można też przesadzić w drugą stronę, codzienne nowości by sprawiły, że znowu zabraknie pomysłu ale już na dobre. Proponuję co dwa-trzy tygodnie robić rzeczy w stylu: wizyta w barze sushi, skałki wspinaczkowe i wszelkie takie zręcznościowe rzeczy jak paintball, droga przetrwania na takich linach na drzewie, wspólne gotowanie ale z barwnikami (kupisz w Piotrze i Pawle) bo to fajniejsze i można zrobić tęczowe babeczki http://www.cutoutandkeep.net/project...es/versions/85 albo coś takiego http://www.cutoutandkeep.net/projects/olive_penguins_2 poza tym oczywiście że można wspierać się nową bluzeczką do spania ale to go podnieci na raz i nie zostawi jakichś szczególnych wspomnień. Możecie zapisać się na bezpłatne kursy garncarstwa organizowane przez miasto albo iść do teatru na współczesną sztukę albo można jak się zrobi ciepło iść do wypożyczalni rowerów... nie wiem no, jakieś fajne rzeczy
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no moja droga.... ta "Casablanca" cie uratowala - to kolejny z moich ulubionych filmow
i ta piękna wspaniała Ilsa Lund
Cytat:
Jezu dziewczyny tak mi głupio, bo trzymałyście kciuki i jeszcze w ciagu dnia o mnie pamiętałyście, a muszę Wam napisać, że dałam dupy (( Masakra to była, parę pytań wcale nie napisałam, nawet nie zdąrzyłam się zastanowić, bo było za mało czasu
Co jest najgorsze - poprawa jest w środę czyli za tydzień OSTATECZNA, a wyniki będą może (czyli mało prawdopodobne) w poniedziałek!! Czyli już muszę się uczyć przez weekend, nie wiedząc na 100% czy rzeczywiście tego nie zdałam (no ale innej opcji jakoś nie widzę) no i w czwartek mam inny egzamin, niestety ekipę z immunologii gówno to obchodzi, takze po prostu się chyba powieszę, nie mam na siebie innego pomysłu.
Tż zgodnie z obietnicą potem zabrał mnie na kolację, wchodzę do tej knajpy i widzę kto siedzi? Jedna z doktorantek z immuno, w pon. miałam z nią zajęcia. Śmiać się czy płakać?
To tyle co u mnie, mam big doła, bo kto by nie miał, jeszcze jutro mam kupę roboty w pracy, obliczyłam sobie to mi wyszło ok. 8 godzin, gdzie średnio mi zajmuje 3 góra 4 godzinki. No ale musiałam się uczyć i olałam pracę, to teraz muszę nadrobić wszystko na raz
poprawisz

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:47   #3454
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Przeczytałam WSZYSTKO

co prawda nie wiem przez to teraz jak się nazywam, ale jestem dumna z siebie a co!

Wszystkim smutającym przesyłam buźkę sama też dzisiaj miałam koszmarny dzień

Na pytanie co u mnie odpiszę jak wstanę, bo już mi na dziś strona wizażu obrzydła

Dobranoc
Biska ależ jestem z Ciebie dumna! Mi jest czasem ciężko 10 stron nadrobić To teraz musisz już z nami na bieżąco pisać
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:52   #3455
Claris
Zakorzenienie

Dobranoc
Przez te całe EDM sobie fest pośpię zamówiłam podkład, pędzel i róż sasasa, to za immuno
Stary 2010-01-21, 00:10   #3456
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh a ja znow zasnac nie moge.... polozylam sie godzine temu i na razie sie poddalam i wstalam jeszcze do kompa....
ja bym wszystko dała żeby już dawno spać, ale nie,muszę się uczyć

Cytat:
No było miłe, nawet b. ale powrót do szarej rzeczywistości nie będzie miły
ale w końcu skończą się te złe dni

Cytat:
Przeczytałam WSZYSTKO

co prawda nie wiem przez to teraz jak się nazywam, ale jestem dumna z siebie a co!

Wszystkim smutającym przesyłam buźkę sama też dzisiaj miałam koszmarny dzień

Na pytanie co u mnie odpiszę jak wstanę, bo już mi na dziś strona wizażu obrzydła

Dobranoc
Ale jesteś dzielna !!

Dobrej Nocki

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Dobranoc
Przez te całe EDM sobie fest pośpię zamówiłam podkład, pędzel i róż sasasa, to za immuno
Należy Ci sie za to cierpienie Dobranoc

Ja też mykam spać,rano muszę wstać i się pouczyć bo oczy mi się już same zamykają Dobranoc Laski

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-21 o 00:14
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 00:48   #3457
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Ojoj o tej godzinie i co sama jedziesz?
O tej o tej Już wróciłam, z bratem samochodem pojechałam. W jedną osobę to strach, a dwie osoby prędzej zagrożenie zobaczą. Innym środkiem lokomocji bym o tej poże nie dotarła i tak szybko obróciliśmy, jeszcze zdążyłam się przyjżeć wystawie sukni ślubnych i ją obfocić Szkoda tylko, że na tel. tak ładnie nie wyszły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 07:29   #3458
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry Śpiochy

Dzisiaj mam urlop, więc piszę jeszcze z łóżka Trzymajcie za mnie kciuki od 14:00. To jak nikogo nie ma, to ja wracam do notatek. Miłego dnia .

Zapomniałam napisać, że wczoraj dostałam wreszcie wagę z all. I lekko się podłamałam... 62 na liczniku przy wzroście 170-171 cm. Ale dostałam powera i od wczoraj zabrałam się porządniej za siebie. Za 2 miesiące będę ważyć 56 kg A do lipca 53

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-21 o 07:32
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:49   #3459
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Mam nadzieję, że Wam jeszcze kciuki nie dostały martwicy i nie odpadły od tego trzymania za innych i za mnie też będziecie trzymać od 10

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 08:00   #3460
Claris
Zakorzenienie

Karmi, Medeline no jasne, że ja będę za Was kciukać, będę w pracy ale myslami z Wami
Stary 2010-01-21, 08:08   #3461
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
sa ksiazki dwie - "Scarlett" zaczyna sie tam, gdzie konczy sie "Przeminelo z wiatrem" i opowiada dalsze losy Scarlett...
a "Rhett Butler" opowiada historie Rhetta sprzed "Przeminelo z wiatrem" - te ksiazki maja innych autorow i sa napisane na zlecenie spadkobiercow Margaret Mitchel - ale nie wiem czy byly sfilmowane - nic mi o tym nie wiadomo
z tego co mi wiadomo "Scarlett" nakręcili...oglądałam, ale tak szczerze mówiąc to mnie się ta "scarlett"w ogóle nie podoba, nie ma tego klimatu co "PzW", które po prostu uwielbiam, dostałam je od mamy jak miałam 18 lat i za każdym razem kiedy czytam to strasznie się "wczuwam"

Cytat:
Dobranoc
i wzięłaś w końcu linen? jaka formuła? jaki róż i pędzel?? pochwal się

Carmel i Medeline

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 08:11   #3462
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry Śpiochy

Dzisiaj mam urlop, więc piszę jeszcze z łóżka Trzymajcie za mnie kciuki od 14:00. To jak nikogo nie ma, to ja wracam do notatek. Miłego dnia .

Zapomniałam napisać, że wczoraj dostałam wreszcie wagę z all. I lekko się podłamałam... 62 na liczniku przy wzroście 170-171 cm. Ale dostałam powera i od wczoraj zabrałam się porządniej za siebie. Za 2 miesiące będę ważyć 56 kg A do lipca 53
na bank będa
ale Ty i tak super wyglądasz no ale powodzenia w dotarciu do celu

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że Wam jeszcze kciuki nie dostały martwicy i nie odpadły od tego trzymania za innych i za mnie też będziecie trzymać od 10
moje nie dostaly martwicy więc będę trzymać też za Ciebie

A ja dziś mam wolne na uczelni I mam cały dzień do nauki Tylko szkoda,że z Tż się nie zobaczę bo musi różne sprawy załatwić buu

Czas edycji: 2010-01-21 o 08:20
Stary 2010-01-21, 08:19   #3463
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł

Claris kciukam,żebyś jednak zdała A co do podkładu,to mi się wydaje,że Linen będzie dla Ciebie sporo za jasny.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Justynko mi też się 3 najbardziej podoba

Motylku a domojej figury która najbardziej pasuje? Mam dość szerokie ramiona, średni/nieduży biust, wcięcie w talii, kawałek biodra i pupy i dość szczupłe i względnie długie nogi.
Z całą stanowczością nr 3. nr 1 też sliczna,ale przy szerszych ramionach nie przejdzie,bo dodatkowo je uwydatni.

A w ogóle tutaj macie typy figur http://vitalia.pl/index.php/mid/25/f...d/43451/page/0

Zawsze myślałam,że pasuje mi kolumna,ale z rozm.biustu mi się tam nie zgadza i szerokość ramion. A tak to by pasiło

Cytat:
a co robiłaś jak ten B Cię przytulał? Nic? Czy odpychałaś go?
B. stanął autem na poboczu obok mojego autka,tak,że je zastawił i jednocześnie zastawił jeszcze Renault,które stało obok mojego.I tak byłam już do niego odwrócona niemal plecami,a ten mnie nagle cap do tyłu pociągnął,zaczął ściskac i mówić "Moja Ania" A akurat szedł kierowca do tego Renault, tak patrzy na Nas ,a ja mówię do B.,żeby mnie puścił,pan chce wyjechać itp. Ten pan mnie uratował,że tak powiem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 08:21   #3464
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
i wzięłaś w końcu linen? jaka formuła? jaki róż i pędzel?? pochwal się
Linen w formule intensive, pędzel flat top i róż o takie
Co myślicie?
Stary 2010-01-21, 08:24   #3465
Biska
Zakorzenienie

Dzień dobry

Za Dziewczynki oczywiście od samego rana

U mnie to chyba trochę lepiej (?) Chociażby nawet dlatego, że na myśl o pierścionku i ślubie nie chce mi się już tak strasznie ryczeć Chyba powoli zaczynam dochodzić do tego, że już i tak ciągniemy ten związek za długo i najwyższy czas coś zmienić :mysli: Oczywiście strach jest i to jak sam sk......, a On o tym wie, że boję się sobie zmarnować resztę życia

Tż w tej chwili za wiele zarzuć nie mogę, jeśli chodzi o jego zachowanie. Cały czas mnie po rękach całuje, namawia do zostania na noc, żebym spała obok niego. Generalnie doszedł do wniosku, że jest już stary (26) i chyba czas coś zrobić ze swoim życiem Jest mocno nastawiony na ślub w czerwcu 2011 roku, bo w tym samym roku chciałby sprawić, żebym była w stanie błogosławionym Tak mi powiedział w niedzielę Tak sobie myślę, że chyba na 14.02 sobie planuje podejście nr 2 z pierścionkiem Ja mimo wszystko podchodzę do tego jeszcze z wielkim dystansem, zobaczymy jak będzie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 08:24   #3466
Claris
Zakorzenienie

Motylek ja wiem czy za jasny ja bledzioch jestem, mój dotychczsowy podkład miałam prawie najjaśniejszy i robił mi tapetę, poza tym czytałam na wątku o edm, ze linen ciemnieje na twarzy,no zobaczymy. A Ty jaki masz kolor?
Stary 2010-01-21, 08:25   #3467
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
B. stanął autem na poboczu obok mojego autka,tak,że je zastawił i jednocześnie zastawił jeszcze Renault,które stało obok mojego.I tak byłam już do niego odwrócona niemal plecami,a ten mnie nagle cap do tyłu pociągnął,zaczął ściskac i mówić "Moja Ania" A akurat szedł kierowca do tego Renault, tak patrzy na Nas ,a ja mówię do B.,żeby mnie puścił,pan chce wyjechać itp. Ten pan mnie uratował,że tak powiem
a za nim ten pan przyszedł to jakoś reagowałaś na to ,że Cię ściska?
Stary 2010-01-21, 08:28   #3468
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Linen w formule intensive, pędzel flat top i róż o takie
Co myślicie?
ja używam dokładnie tego samego wszystkiego ten róż uwielbiam i flat topa też
co do linena int. to jest bardzo jasny ale ja teraz bladzioch jestem i może tak jak pisze motylek dla Ciebie być za jasny, chociaż może teraz jesteś bledsza niż na zdjęciach z wakacji
ja w lecie nie mogłam go używać bo wyglądałam jak trup (mimo, że się nie opalam, więc teoretycznie odcień cery miałam taki sam).

Claris mi linen nie ciemnieje... Tylko formuła matte była jakaś taka, że mi żółta się robiła przez dzień... może to też zależy od typu cery...?

Edytowane przez _Remedios
Czas edycji: 2010-01-21 o 08:29
_Remedios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 08:28   #3469
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie to chyba trochę lepiej (?) Chociażby nawet dlatego, że na myśl o pierścionku i ślubie nie chce mi się już tak strasznie ryczeć Chyba powoli zaczynam dochodzić do tego, że już i tak ciągniemy ten związek za długo i najwyższy czas coś zmienić :mysli: Oczywiście strach jest i to jak sam sk......, a On o tym wie, że boję się sobie zmarnować resztę życia

Tż w tej chwili za wiele zarzuć nie mogę, jeśli chodzi o jego zachowanie. Cały czas mnie po rękach całuje, namawia do zostania na noc, żebym spała obok niego. Generalnie doszedł do wniosku, że jest już stary (26) i chyba czas coś zrobić ze swoim życiem Jest mocno nastawiony na ślub w czerwcu 2011 roku, bo w tym samym roku chciałby sprawić, żebym była w stanie błogosławionym Tak mi powiedział w niedzielę Tak sobie myślę, że chyba na 14.02 sobie planuje podejście nr 2 z pierścionkiem Ja mimo wszystko podchodzę do tego jeszcze z wielkim dystansem, zobaczymy jak będzie.
Cześć No Ty się zgódź jak będziesz tego pewna bo w końcu nie Ty zawiniłaś ale skoro widzisz,że on się stara każdego dnia to może warto mu dać szansę ?Już pokazał ,że Bardzo Cię Kocha i mu strasznie na Tobie zależy więc czemu to odwlekać nie szkoda czasu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 08:38   #3470
Claris
Zakorzenienie

Remedios właśnie oblukałam Twoje foto na mailu (nie wiem jak go wcześniej nie widziałam) i nie wygląda, żebyś była jakoś jaśniejsza ode mnie W ogóle to jesteś podobna do tej laski co masz w avatarze, bardzo ładna

Biska ale sie cieszę
Stary 2010-01-21, 08:47   #3471
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć No Ty się zgódź jak będziesz tego pewna bo w końcu nie Ty zawiniłaś ale skoro widzisz,że on się stara każdego dnia to może warto mu dać szansę ?Już pokazał ,że Bardzo Cię Kocha i mu strasznie na Tobie zależy więc czemu to odwlekać nie szkoda czasu?
Z jednej strony, to tak właśnie sobie myślę, ale z drugiej cały czas mi się zaświeca czerwone światełko - "a co jeśli..." Czasami mam ochotę powiedzieć wprost - "zrób to już", a czasami strach mnie przerasta Ciężkie to jest kurcze.

W odcieniach podkładu to ja Wam nie pomogę niestety

Stary 2010-01-21, 08:47   #3472
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Remedios właśnie oblukałam Twoje foto na mailu (nie wiem jak go wcześniej nie widziałam) i nie wygląda, żebyś była jakoś jaśniejsza ode mnie W ogóle to jesteś podobna do tej laski co masz w avatarze, bardzo ładna

Biska ale sie cieszę
no to mam nadzieję, że będzie Ci pasować ja na tym foto jestem pomalowana też linenem ale og. ale on jest bardzo podobny do int. no i dziękuję za tak miłe porównanie

Biska miło czytać, że wszystko zaczyna Ci się układać... Oby było już tylko lepiej
Stary 2010-01-21, 09:07   #3473
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Z jednej strony, to tak właśnie sobie myślę, ale z drugiej cały czas mi się zaświeca czerwone światełko - "a co jeśli..." Czasami mam ochotę powiedzieć wprost - "zrób to już", a czasami strach mnie przerasta Ciężkie to jest kurcze.
Ja oczywiście rozumiem Twoją sytuację i domyślam się co czujesz ale ja na Twoim miejscu dałabym mu szanse, pokazał ,że mu zależy stara się ..inny to by to olał bo po co się starać jak nie ta to inna,a on nie odszedł Człowiek uczy się na błędach a on pewnie już zrozumiał,że przez swoją bezmyslność mógł stracić najważniejszą osobę w swoim życiu. Myślę,że on juz nie popełni drugi raz takiego samego błędu bo wie czym się to skończy. Życie jest za krótkie by żyć tak osobno jak się Kochacie
Stary 2010-01-21, 09:09   #3474
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Biska strasznie się cieszę, że pomału się wszystko układa myślę, że jak już Twój TŻ wyczuje odpowiedni moment i zaryzykuje "kolejne podejście", to się zgodzisz trzymam za Was mocno kciuki
Stary 2010-01-21, 09:35   #3475
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oczywiście rozumiem Twoją sytuację i domyślam się co czujesz ale ja na Twoim miejscu dałabym mu szanse, pokazał ,że mu zależy stara się ..inny to by to olał bo po co się starać jak nie ta to inna,a on nie odszedł Człowiek uczy się na błędach a on pewnie już zrozumiał,że przez swoją bezmyslność mógł stracić najważniejszą osobę w swoim życiu. Myślę,że on juz nie popełni drugi raz takiego samego błędu bo wie czym się to skończy. Życie jest za krótkie by żyć tak osobno jak się Kochacie
Zgadzam się, ale momentami strach jest jeszcze za duży. Minęły dopiero 3 miesiące. Jest coraz lepiej, więc myślę, że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Biska strasznie się cieszę, że pomału się wszystko układa myślę, że jak już Twój TŻ wyczuje odpowiedni moment i zaryzykuje "kolejne podejście", to się zgodzisz trzymam za Was mocno kciuki
Dzięki Dziewczyny
Ja obstawiam 14.02, zobaczymy. Na razie staram się o tym wszystkim nie myśleć
Jakoś cicho tu dzisiaj

Stary 2010-01-21, 09:36   #3476
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Pewnie zacznie się produkcja, jak ja pójde do pracy
Stary 2010-01-21, 09:41   #3477
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Biska podziwiam za wytrwalosc w nadrabianiu .... i ciesze sie, ze zaczyna sie wszystko znow ukladac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 10:04   #3478
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, ale momentami strach jest jeszcze za duży. Minęły dopiero 3 miesiące. Jest coraz lepiej, więc myślę, że będzie dobrze

Dzięki Dziewczyny
Ja obstawiam 14.02, zobaczymy. Na razie staram się o tym wszystkim nie myśleć
Jakoś cicho tu dzisiaj
Mam nadzieję,że będzie dobrze bo zasługujesz żeby być szczęśliwą

Złożyłyście życzenia babciom?

Czas edycji: 2010-01-21 o 10:09
Stary 2010-01-21, 10:12   #3479
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

A w ogóle tutaj macie typy figur http://vitalia.pl/index.php/mid/25/f...d/43451/page/0

Zawsze myślałam,że pasuje mi kolumna,ale z rozm.biustu mi się tam nie zgadza i szerokość ramion. A tak to by pasiło

z opisow zaden typ do mnie nie pasuje - najbardziej kolumna z wyjatkiem tego, ze wysoka nie jestem - zawsze bylam jedna z nizszych osob w grupie i raczej spodnie musze skracac a nie mam problemu, ze za krotkie sa....ale reszta by sie w miare zgadzala

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:

Złożyłyście życzenia babciom?
ja po poludniu do babci jade
Stary 2010-01-21, 10:55   #3480
crozee
Zakorzenienie

czesc dziewczyny;*
Biska ;*
karmelku, medlaine, trzymam kciuki
za mnie tez trzymajcie, bo na 15 musze jechac poprawiac koło z łaciny! nie wierze, ze go nie zaliczyłam, bo wszystko sciagałam! wiec nie wiem jakim cudem...eh..no ale musze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości