|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl część XIII :)
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3903 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zdradź gdzie kupiłaś i ile kosztował? Cytat:
tak szybciej osiagniesz cel! I SIE NIE PODDAWAJ bo mamy być tlaniasy ![]() ![]() Ale laski! ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- aaaaaa przypominam:P DZISIAJ DZIEŃ BABCI |
||
|
|
|
#3904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdjęłam przedlużane kudły. Po 3 miesiącach tak się z nich sypalo, że została gdzieś 1/4 tego, co na poczatku. Jak to słowiany były to ja jestem dziewicą i Czarnuleczka też Za jakieś 2 tyg sobie Kegle zamówię i będzie spokój Chyba, że mi się odwidzi i jednak się przefarbuję ![]() Chce sobie kupić taką spódniczkę, jaką ma pani blondynka na początku tego teledysku : http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw&feature=fvst Ta, która się rzuca na gościa przy fontannie W ogóle to mi się straszie Katy Perry w tym teledysku podoba, lachon i ma cudny makijaż. Chyba sobie srebrny eyeliner kupię i też taki zrobię, bo turkusowy cień już mam
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-01-21 o 08:22 |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
, ja miałam zawsze tak samo, ale fakt faktem, że najlepiej czułam się w ciemnych, teraz też przyciemniłam spowrotem i czuję, że to ja . Tak szczerze to ja cały czas sobie Ciebie nie mogę wyobrazić w tak jasnych włosach, bo dla mnie masz typową urodę brunetki, dlatego tak czekam wytrwale na te blond foty Jednak moim zdaniem się nie sugeruj, ja rozjaśniałam bo chciałam sprawdzić jak mi będzie w jasnych włosach, ale bliższe mojemu sercu były zawsze brunetki, uwielbiam Zamówiłaś tę farbę ?
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobrek
![]() Cytat:
na allegro kosztuje 36 zł + przesyłka![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16603006]A ja Wam tu coś podrzucę. Strasznie lubię tą pioseneczkę. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1uO4KWYlgb4[/QUOTE] też ją lubię ale pododawałaś zdjęcia! tak w ogóle to ja chce już wiosne i lato w sobote ma być nawet - 27 stopni |
|
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieewczyny podczytuje regulrarnie i fotki sobie pobieram ale ta seeesja mnie zabije
wstaje przed 9 żeby mieć więcej czasu a i tak nauka mi zabiera 80% dnia.. Życzcie powodzenia bo nie wiem jak to będzie ![]() Siiiwaa wiedziałam, że zwątpisz zgadzam się z Kamciurką, tylko ciemne włoski dla Ciebie Ja sama niedlugo schodze z czerni, już po tej całej sesyji tylko zastanawiam się czy wybrać ciepły czy zimny brąz Są jakieś wyznaczniki tego? nie wiem jaki jestem typ, ale ogólnie do czego pasują zimne a do czego ciepłe kolory czy to nie ma różnicy?
|
#3908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieply braz- cieply odcien cery _ cieple galy. Tak w skrocie. Ja mam przesrane, bo mam rozowy ryj i zielone oczy ze zlota obwodka przy zrenicy
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczy mam identyczne ![]() taka ciemna zieleń, TŻ mówi że mają kolor bagna i obwódka żólto złota.. a cera.. mam troszke naczynek, ale nie jest różowa, opalam się na brąz.. nigdy na czerowno..Jakie to mogą być brązy? wszystkie inne ale wszystkie świetne
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sobie radzisz z tym ? Ja ostatnio cały czas nosiłam bardzo ciepłe kolory włosów, rudobrązowe, teraz zrobiłam jasny brąz z castinga i on jest chłodniejszy, ale przez poprzednie kolory nie jest całkiem chłodny i w takich chyba najlepiej się czuję, nie całkiem zimne, ani całkiem ciepłe, takie pośrednie, ale zamieszałam w ogóle jest możliwe pośrednie?? sama już nie wiem co ja mam na głowie ![]() Edit: Teraz tak przypatrzyłam się moim oczom w albumie i one są chyba niebiesko zielone, masakra jakaś dla mnie, a w avku w ogóle wyszłam różowa jak świnia
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2010-01-21 o 09:25 |
|
|
|
|
#3911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo juz nazwy kasztan itd wskazują na ciepły odcien, ale najbardziej mylące są nazwy np mroźny kasztan bo sam w sobie kasztan jest rudawy a tu mroźny
|
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi to wcale nie chca wychodzic brazy..Swoje naturalne mam ciemny blond, a jak farbuje na jasny braz to prawie czarne wychodza ![]() < blondzik jasniutki juz przerabialam i chyba nie do konca jest mi w nim dobrze ze wzgledu na czarne brwi>
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
jaaaak ja bym chciała mieć teraz jakiś zimny brązik
ale obiecałam sobie że zapuszczę naturalne, co jak co ale jednak w naturalnym chyba mi najlepiej
|
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamciurka, ja sobie nie radze z tym wlasnie :p Powinnam na glowie miec cos popielatego a mam taki naturalny blond (w strone ciepłego jednak chyba). Czyli bez tapety ani rusz
Generalnie uważam, że do różowej mordki tylko chlodne odcienie. Popatrzyłam sobie na Twoje zdjcia- w tych jasnych masz taki cieplutki odcień buzi a w ciemnych różowiutka Macie jakieś zdjęcia upięć wlosów trochę przed ramiona? Muszę cos z nimi robić zanim znów nie przedłużę, a w rozpuszczonych nie wyjdę nawet smieci wynieść, bo wstyd ;P |
|
|
|
#3916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa tez sobie biecywałam, ale nic z tegonie wyszło
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry tak wogole ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A, a tak wogole to nie moge spac w nocy. ciagle sie budze bleeeeee, pol nocy chyba nie przespalam i jeszcze wstalam o tej godzinie, co sie rzaaaaaaaaaaaadko zdarza.Porazka jakas...
|
|
|
|
|
#3918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie wczoraj wojna była, ale zakończyła się paktem o nieagresji znowu dałam plamę, dlatego tak zniknęłam z neta---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
i różowa
|
|||||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze ja nawet nie pamietam, ze zniknelas... masakra ja mam jakies problemy z pamiecia ostatnio ahhaha ![]()
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
nie doczekam się odpowiedzi
przejrzalam cały wątek zimny czy popielaty brąz i trudno jest osiągnąc zimny brąz, a ja bym chciała po prostu brąz bez czerwieni, rudości itd a chyba nawet naturalny brąz ma takie przebłyski.. Chyba z l'oreala kupię farbę oni mają jakies zimne brązy, a nawet metaliczne ![]() Ide się uczyć 10 wybiła ![]()
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, ale że majtki mi kupilaś pamiętasz mam nadzieję ?? ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi isę marzy taki z niebieskim połyskiem taki chłooodny ![]() ja już 3 raz podchodze do tego zapuszczania stwierdzam ze jakbym teraz pofarbowała to za pare lat bym sobie w brode pluła bo mogłabym już wtedy mieć naturalne do łopatek ![]() Cytat:
A dzisiaj idę na solar wysmaruję się oliwką do opalania Dax'a, a potem balsamem brązującym Dove do ciemniej karnacji zobaczymy jak to będzie
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co ja zrobiłam
no i jak pierdyknął heheheh no i Kam - mentos the freshmaker na szczęście miałam jakieś stare buty w pracy i zmieniłam, nie ważne, że półbuty takie zapinane na kostce i tylko z przykrytymi palcami, do auta jakoś dam radę dojść ![]() Aguś to zerknij i dalej usuń :d |
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę co za głąb ze mnie
dobra lece troche popracować
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siwa - wracaj do ciemnych !! blond nie dla Ciebie, jesteś za mocno opalona do blondu
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bede brała udział w konkursie na uwaga: pośrednika pracy - stażystę w moim PUP:P ehh tyle ze w wymaganiach jest znajomośc wielu ustaw, czyli prawa a ja nie mam zielonego pojecia o tym.. ale moze doczytam, tylko kiedy skoro teraz sesja na głowie... uwielbiam serial 90210
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

tak szybciej osiagniesz cel! I SIE NIE PODDAWAJ bo mamy być tlaniasy 
w sobote ma być nawet - 27 stopni
Są jakieś wyznaczniki tego? nie wiem jaki jestem typ, ale ogólnie do czego pasują zimne a do czego ciepłe kolory czy to nie ma różnicy?