![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 444
|
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III
Cytat:
Ducray Anacaps, ¿elazo Biofer, rutinoscorbin (dermatolog mi kaza³ ze wzglêdu na pêkaj±ce naczynka i ci±g³e siniaki ![]() kosmetyki: szampony: vichy dercos, apteczka babuni wzmocnienie, joanna rzepa, alpecin C1 od¿ywki: wax dwufazowa od¿ywka w spreju, maska gloria, kallos latte, alterna caviar, apteczka babuni wzmocnienie czasami jaki¶ lorys ![]() wcierki: chwilowo tylko radical ![]() oleje: amla dabur, himalaya, heenara, Bhringraj, kokosowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
dziêki temu utrzymuje wlosy w dobrej kondycji
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaa, nie ma szans ¿ebym odstawi³a np od¿ywkê, bez niej moje w³osy to jeden wielki ko³tun ![]() u¿y³am jej dwa razy, nied³ugo zrobiê kolejne podej¶cie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
aaaa, nie ma szans ¿ebym odstawi³a np od¿ywkê, bez niej moje w³osy to jeden wielki ko³tun
![]() ja tez uzywam po myciu odzywki z pantin bo tez bym mia³a ciezko rozczesac, ale wsmarowujê j± tylko we w³osy , nie w skore g³owy. Jak Ci sie skonczy ten szampon z viszy to moze kup ten seboradin, mia³as go kiedys? moze bedzie lepszy... Czekam na kolejne wasze wcierania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Cieñsze w³osy z dnia na dzieñ?
Dziewczyny pomó¿cie, bo ju¿ nie wiem co mysleæ.
Moje w³osy nie wypadaj± (podczas mycia i czesania wypada mi ma³o w³osów, 10-20), nie widze ich na poduszce, na bluzkach itp. A praktycznie w ci±gu tygodnia ich objêto¶æ znacznie zmala³a (a¿ zrobi³y siê prze¶wity ;/). Nie wiem od czego?? Czy mog³y zrobiæ sie cieñsze z powodu pigu³ek anty (podejrzewam, ¿e ¼le dobranych i mog³y one co¶ zak³óciæ- bra³am 2 miesi±ce yaz)? Jaka mo¿e byæ inna przyczyna? |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
Dot.: Cieñsze w³osy z dnia na dzieñ?
Cudów nie ma, albo wypad³y, a w przeci±gu tygdonia na pewno by¶ to zauwa¿y³a, albo ¼le siê uk³adaj±, bo masz gorszy okres. Gdy w³oski s± przyklapniête, wygl±daj± jakby by³o ich ma³o. Nie czujesz siê ostatnio gorzej? Moze masz du¿o stresu, to wp³ywa na ogólny wygl±d w³osów.
Inna mozliwosc- w³osy wypada³y w du¿ych ilo¶ciach wcze¶niej, ale nie przywi±za³as do tego wagi, a teraz zauwa¿y³as. Polecam wax do w³osów zniszczoncyh i os³abionych, poczytaj sobie o nim w watku na wiza¿u.
#277 | ||
Zakorzenienie
|
hej, by³am dzi¶*na pobraniu krwi
![]() ![]() ![]() ![]() kiedy powinno badaæ siê hormony? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Bejjka;16559100]hej, by³am dzi¶*na pobraniu krwi
![]() ![]() ![]() ![]() Ja hormony robilam od pierwszego do 3 dnia miesiaczki, albo do pi±tego, dokladnie nie pamietam ale jakos tak. Kurcze strasznie duzo placisz za te badania, ja mialam wszystko z kasy chorych, no ale na wizyte u endokrynologa czeka³am prawie trzy miesiace |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 535
|
Dziewczyny ja pamietam ¿e seboradin lotion mi bardzo kiedy¶ pomaga³ mia³am po nim mnóstwo nowych w³osów...powróci³am i teraz do niego za jakis miesiac napisze o efektach mam nadzieje ze i tym razem mnie nie zawiedzie...
![]()
D³ugo¶æ w³osów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianê: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogo¶ co¶ interesowa³o to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2010-01-19 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co jestem w ma³ym szoku
![]() ![]() otó¿ byæ mo¿e winne jest ¿elazo: norma to 60-150 a ja mam...40 ![]() ![]() zawsze mia³am problemy z ¿elazem, dlatego stosujê dietê bogat± w ¿elazo, dodatkowo siê suplementuje (27mg niby ³atwo przyswajalnego ¿elaza dziennie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 640
|
Cytat:
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje w³osów; - od 2006 roku ich nie farbuje ![]() - zapuszczam w³oski - ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok. - obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion. CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE. Gosi@ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj by³am z moimi wynikami u lekarza i niestety odes³a³ mnie do ginekologa
![]() ![]() ![]() a wiêc czeka mnie wycieczka po lekarzach.....a ju¿ my¶la³am, ¿e skoñczy siê*ten koszmar wypadaj±cych w³osów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
Bejka a moge zapytaæ ile Ci tych w³osów dziennie wypada?
a co do tego ¿elaza to jednak wyrównaj je ,bo wiesz jeden lekarz twierdzi ze jest ok ,a drugi stwierdzi ze za ma³o
czy tam bedzie lepiej ci? zostan tutaj zostan ze mn±, pomó¿ mi. Edytowane przez aga24zuzia Czas edycji: 2010-01-21 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ¿alazo wyrównam, pójdê do gina zobaczymy co mi powie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 640
|
oczywi¶cie, ¿e przesta³y, ale nie odrazu. Mia³am jeszcze wtedy anemiê. ale zaczê³am braæ zelazo i jeszcze kilka suplementów, pi³am herbatki z pokrzywy i skrzypu, przeprowadzi³am kuracjê vichy i problemu po oko³o mesiacu praktycznie nie widzê. Co jaki¶ czas w³osy mi wypadaj±, ale to przez stres i utratê wagi, ale wtedy robiê badania i wszystko jest w normie.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje w³osów; - od 2006 roku ich nie farbuje ![]() - zapuszczam w³oski - ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok. - obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion. CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE. Gosi@ |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do tego pharmacerisa ktorego stosuje od ok 2 myæ ..zapowiada sie naprawde dobrze,,srdnio leci mi ok 10 w³osów mniej ni¿ przed zastosowaniem acha dodam te¿ ¿e od tyg wprowadzi³am masa¿ skóry g³owy..pk 20 min dziennie
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 833
|
hehehe zobaczcie jaki paradoks,
lec± nam w³osy, niektórym po nawet 200-300 ka¿dego mycia i to od paru lat... 1,5-8lat i zobaczcie ile my musimy ich mieæ ¿e w ogóle jeszcze je mamy ![]() ![]() ![]() ja tez podejmujê siê wódki onion ![]() dzi¶ zrobiê, jutro zadzia³am
#289 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
A ja wam powiem, ¿e na razie jedynym ¶rodkiem który zauwa¿alnie mi pomóg³, by³y antybiotyki(albo co¶ innego zadzia³a³o z opó¼nieniem). Ale strasznie bojê siê ich ³ykaæ, ¿eby sobie w±troby nie rozwaliæ. Zreszt± ja jestem anty do lekarstw, mo¿e dlatego, ¿e zanim sobie u¶wiadomi³am, jakie mog± byæ nastêpstwa ich stosowania, ³yka³am je nie zastanawiaj±c siê nad tym. Teraz analizuje ka¿dy "apap". Na czym polegaj± próby w±trobowe? To siê robi badania z krwi? Bo tak my¶lê, ¿e najwy¿sza pora skontrolowaæ siê. Czy która¶ z was sobie je robi³a?
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
W³osy te¿ mog± wypadaæ od w±troby?
Bo ja robi³am chyba w lutym ubieg³ego roku badania i mam wysoki cholesterol, ledwo siê mieszczê w normie, chocia¿ nie mam nadwagi i od¿ywiam siê zdrowo, nie palê, pijê okazjonalnie. W±troba mnie czasem pobolewa. Byæ mo¿e to jest skutek mononukleozy, któr± przesz³am w wakacje 2008 roku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Tabletki anty podwy¿szaj± poziom cholesterolu. Czyta³am, ¿e problemy z tarczyc± ( takie jak moje ) maj± równie¿ na niego wp³yw
![]() U mnie dalej bardzo dobrze, po myciu z 15 wypada, za ca³y dzieñ maksymalnie 30, gdy nie myjê jeszcze mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 833
|
no to gratulacje anulinka2009
![]() mo¿esz tak pokrótce stwierdziæ co w koñcu Tobie pomog³o??
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To co wcze¶niej stosowa³am, nie by³o mi w stanie pomóc, gdy tarczyca okaza³a siê chora. Teraz jest ok. My¶lê, ¿e podciêcie w³osów równie¿ pomog³o ( odci±¿y³am cebulki ). Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
W momencie zdiagnozowania choroby 10,24, po 6 tygodniach brania euthyroxu 50 mia³am 4,63. Teraz biorê euthyrox 75, za 6 tygodni powtórzê badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
anulinko, jak ja Tobie zazdroszczê
![]() odebralam resztê wyników i wszystko mam w normie, poza ¿elazem..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.