|
|
#2521 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co widzę to właśnie większość facetów tak ma, tylko twój się uchował ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- po co licytacja? przecież wiadomo, że mój jest najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2523 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, moj jest lepszy!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Co wam powiem to wam powiem ale moj TZ ktorego niebawem poznam bedzie najlepszy
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że pora obiadowa i już nikogo nie ma xD
ehe.. a ja włączyłam telefon i opierydlam mojego.. a niech sobie nie myśli że będzie mi tak pisał ze mi się przykro robi... ja jestem wyrozumiała ale do granicy ehe
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że macie zarąbiste tempo dziewczyny
a ja przychodzę ponownie do was z nowym problemem...Poznałam chłopaka i spotykamy się, jest miło fajnie i w ogóle jak się widzimy, pojawiły się też jakieś nieśmiałe wyznania z jego strony, ale ja mu powiedziałam że nie jestem gotowa jeszcze na związek to stwierdził że poczeka ile będę chciała. I mówi że chce ze mną być itp. Ale wczoraj na gg napisał mi że nie wie, i że to nie tak łatwo powiedzieć. Że jak będzie miało coś z tego być to będzie. Kurcze, nie rozumiem go, bo szybko zmienił zdanie ;/ jeszcze wcześniej pięknie mówił, a tu nagle taka zmiana...o co mu może chodzić?? Dodam że krótko się znamy, bo 2 tygodnie, ale na prawdę super nam się ze sobą gada i fajnie spędza wspólnie czas. Pomóżcie ![]() bo nie wiem co mam mu powiedzieć i co robić...
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zadomowienie
|
Fajnie naprodukowałam się i wszystko mi się skasowało
Ale się wkurzyłam ![]() Spróbuję napisać jeszcze raz ![]() Przeczytałam wszystko i Madame dla to forum nie służy do tego, żeby pisać jak mi fajnie i jakiego mam super faceta, tylko żeby napisać jaki mam problem ze sobą lub z nim, aby ktoś mógł mi doradzić w czymś, w czym sama sobie nie mogę dać rady. Po pierwsze to mój TŻ nigdy nie był romantykiem i nigdy nie będzie. Wiedziałam z jakim człowiekiem się wiąże. Poza tym patrząc na otoczenie, w jakim najczęściej przebywam, wydaje mi się, że takich facetów już naprawdę jest malutko. Poza tym facet to też musi być facet. Nie zniosłabym gdyby do mnie co chwile wydzwaniał, gdyby chodził za mną i powtarzał mi jaka jestem wspaniała i jak on mnie mocno kocha. A już na pewno nie mogłabym zaakceptować, gdyby usiłował zamknąć mnie w złotej klatce i nie pozwolił nigdzie wychodzić, chociażby pobawić się z koleżankami. Wtedy razem byśmy się zakisili. Różni są ludzie, nie wszyscy mają ten dar, że umieją rozmawiać o swoich uczuciach. Dla niektórych to jest naprawdę trudne. A mój TŻ to już w ogóle ewenement w tej kwestii. I tak dużo z niego wyciągnęłam, mówi mi rzeczy, których nikomu innemu by nie powiedział. Trochę go otworzyłam, nigdy myślę, że nie nastąpi to do końca, bo on już z natury jest taki skryty i nic na to nie poradzę. Mi się wydaje, że mój to jest taki podobny do faceta Reb. On mi okazuje swoją miłość poprzez to, że mogę zawsze na niego liczyć. Zawsze jak go poproszę, żeby gdzieś pojechać to pojedziemy albo żeby mnie zawiózł to zawiezie, jeśli potrzebuję pomocy to wtedy jest. I dla nich to są największe dowody miłości a nie czułe słówka. Dlatego oni nie rozumieją czasami, że my jednak nawet tych pustych słów potrzebujemy do tego, żeby poczuć się lepiej. Zawsze też zapyta się jak mi poszło zaliczenie, może nie bezpośrednio po tym jak wyjdę z sali, ale wieczorem jak rozmawiamy interesuje go to. I ja wiem, że to nie jest tak, że co ja do niego nie powiem to on olewa i dalej się nie stara. On poprostu ma takie mechanizmy obronne, wiem o tym, bo już nie raz się o tym przekonałam. Im bardziej naciskam, tym bardziej on się oddala. Ciężko jest z nim rozmawiać, to jest dość specyficzny człowiek i trudno do niego dotrzeć. Tak poza tym to nie napisałam tutaj po to, żeby usłyszeć, że Twój tak nie robi i jaki on jest wspaniały a mój bee, tylko po to, żeby usłyszeć sugestie jak można zwalczyć ten problem, który rzekomo jest problemem tylko dla mnie i to jest jeszcze gorsze w tym wszystkim. Wybacz Madame nie lubię oceniać ludzi jak ich nie znam, nie lubię też mówić o kimś negatywnie, kłócić się itd (zawsze się wtedy denerwuję), ale muszę to napisać. Po wielu Twoich wypowiedziach odniosłam wrażenie, że często zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko. Tak naprawdę też ciągle coś Ci w tym Twoim TŻcie nie pasuje, nawet to ,że chce Cię w góry zabrać, a Ty gór nie lubisz. Na litość boską Niejedna by chciała gdziekolwiek wyjechać, a Ty mówisz, że nie lubisz gór. Odnoszę też często wrażenie, że lubisz się chwalić, chociażby jaki Twój TŻ jest super, a nasi są gorsi. A jak się nie mylę to Ty w tym wątku już dwa razu prawie się z nim rozstałaś hmm ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam raz podobną sytuację.. z moim byłym. po 3 tyg od zerwania z innym chciał mnie pocałowac ok zgodziłam się. mówiłam mu że mimo pocałunku nie wiem czy bedziemy razem ze mu nie obiecuje ani nic. Mówiłam i co z tego? On potem zaczął jaki on to nie jest beznadziejny skoro mimo że go pocałowałam nie chce z nim byc.. ze musi byc glupi idiota itd. po prostu zaczął sie użalać nad soba. chcac nie chcac musiałam się zgodzic na związek. wymusił ode mnie. Było mi z tym źle. Źle to mało powiedziane. Bardzo źle. No cóż zerwałam i nie żałowałam. uwolniłam się od czegoś do czego byłam zmuszana.. |
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak dalej będzie sie dziwnie zachowywał bo nie pisze itp. to przestań sie do niego odzywać i zobaczymy ![]() idę na ostatnie egzaminy.. w końcu! ![]() będę za nie długo
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-21 o 12:37 |
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko czekać. Przecież Cie nie zmusi, dlatego napisał 'jak bedzie miało coś być to bedzie'. Po prostu przyznał Ci racje. Nie myśl od razu ze zmienił zdanie, daj sobie i jemu czas. Tym bardziej że (jak dobrze rozumiem) to to jest nowa znajomość.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz tylko pozostaje to wcielić w życie, co może być najtrudniejsze Zanim on w ogóle zauważy, że ja np. nie siedzę cały czas w domu, to trochę czasu minie Ehh a niedawno tak chwaliłam, że nawet się tak nie kłócimy jak zawsze jak jest sesja. Jednak zawsze musi być coś nie tak przez te egzaminy
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
koszka gratuluje odwagi, bo ja jak narazie nie inicjuje tej rozmowy z tZ-te, choc wiem, ze by sie przydala, ale boje sie kolejnej klotni....
Oni chyba po prostu tego nie rozumieja nie wiem jakich argumentow uzyc, zeby go przekonac????Narazie olewam sprawe.... |
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mamy ten sam problem. Ja też narazie olewam. Niby powiedziałam, ale wiesz to była taka rozmowa, że już zaczęły się moje wypominania ehh
|
|
|
#2535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze pomyslał 'musze troche przystopować bo mi sie dziewczyna wystraszy...jak coś poczuje i bedzie chciała być ze mną to powinna zrobić pierwszy krok'
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Przy okazji znalazł to, że chodzę na medytację w środy. Bo ja mu nie opowiadam co robię, tylko np. mówię "wrócę późno". Nie mam ochoty mu się wywnętrzać. Dziękuję, że pytasz
|
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cholerko jak Ci idzie szimi (czy jak to sie pisze) na tancu brzucha?
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-21 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz marudzę trochę, ale pocieszamy się nawzajem i jakoś staramy się przeczekać. mimo to są nerwy, napięcie i zawsze się znajdzie powód do sprzeczki ![]() ale i tak nie jest tak tragicznie jak myślałam ![]() życzę powodzenia jeśli chodzi o tą nową metodę dotarcia do TŻta. ale kurcze, przez jakiś czas już było w porządku ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() u mnie póki co tylko nauka, ale od przyszłego semestru planuję eskalację (skąd ja znam takie głupie słowa? ) mojej przemiany - zacznę regularnie chodzić na aerobik (teraz mi sesja przechodziła), spotykać się z koleżankami, uczyć się będę systematycznie udzielać się w naszym kochanym wątku i jeszcze podszkolę umiejętności kulinarne.
|
||
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, nie wiem bo go przecież krótko znam. Ale co powinnam teraz zrobić? Czekać i zrobić pierwszy krok? A jak mi ucieknie?
|
|
|
|
|
#2541 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( niestety ) Cytat:
![]() Jak ja kocham Twoje podejście do niektorych spraw naprawdę, jakbym takie miała świat byłby piękniejszy ![]()
|
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ jest bardzo specyficznym człowiekiem, niezbyt wylewnym, dlatego ciężko do niego dotrzeć. poza tym ma ciężki charakter. ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- już kupiłam kwiatka i ptasie mleczko ![]() miały być o 12 wyniki egzaminu z logiki, a się okazało, że profesor części prac nie sprawdził w tym mojej. muszę czekać do 16, a zaraz zwariuję. nie mogę się skupić na nauce, a w sobotę mam najważniejszy egzamin. grrr ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() nic na siłę. |
||
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
reb dasz rade, chociaz wiem, ze czekanie jest wkurzajace
![]() dorusss jesli mu naparwde zalezy, to tak szybko nie zwieje
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
To robić pierwszy krok w stylu: "spróbujmy" ??
|
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo u mnie to też jest tak i pod tym względem jestem straszna, że jak w czymś tam już jest dobrze to zawsze się doczepie do czegoś innego ![]() Też bywam straszna. No i w efekcie wychodzi tak jak on mówi, że on się stara a ja i tak zawsze znajdę coś co on robi źle, to jemu się już też czasami odechciewa. Bo po co ma się starać jak ja i tak tego nie doceniam. Czy się stara czy nie to ja i tak się czepiam Zadzwoniłam teraz do tego durnia, bo jeszcze by pomyślał, że mam focha za wczoraj Cytat:
![]() Tak tak muszę się zaprzeć i zrobić wszystko co planowałam, jedynie z pracą może być ciężko, bo chciałam już coś zacząć w swoim kierunku szukać, a to może być trudne. Ale szukać trzeba, samo nic nie przyjdzie. Dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
#2546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Tylko pod warunkiem że naprawde tego chcesz. Nie rób tego ze strachu ze Ci facet ucieknie Myśl przede wszystkim o sobie
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja sobie tak myślę, że on się chyba pospieszył z tym wyznaniem, że się zauroczył i teraz nie wie jak z tego wybrnąć...no nie wiem. Ja na prawdę chcę z nim być, ale jakiś miesiąc temu zerwałam z chłopakiem...zastanawiam się co mu powiedzieć jutro jak się spotkamy
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Copyraptor
|
A które?
Klasyczne mi idzie dobrze, biustu zaczynam łapać, chociaż nie lubię, a egipskie jest bardzo trudne i mam wrażenie, że idzie kiepsko, ale ponoć wygląda całkiem ok Cytat:
Ale to w sumie zależy ode mnie. Od niego zależy tylko to, czy po raz kolejny nawali czy nie. I moje podejście nie jest wcale takie fajne, uwierz
|
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie coś mnie tknęło i teraz się pilnuję. chwalę go za każdym razem gdy coś dobrze zrobi (np. wczoraj za to, że poczekał na mnie rano). staram się nie czepiać, ale też niezły numer ze mnie więc bywa ciężko staram się być jak najwspanialsza dla niego, bo mam nadzieję, że odpłaci się tym samym ![]() dobrze, że rozwiałaś jego wątpliwości ![]() ja mojego pogoniłam do sklepu po kwiatka dla babci. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

Niejedna by chciała gdziekolwiek wyjechać, a Ty mówisz, że nie lubisz gór. Odnoszę też często wrażenie, że lubisz się chwalić, chociażby jaki Twój TŻ jest super, a nasi są gorsi. A jak się nie mylę to Ty w tym wątku już dwa razu prawie się z nim rozstałaś hmm 

) mojej przemiany - zacznę regularnie chodzić na aerobik (teraz mi sesja przechodziła), spotykać się z koleżankami, uczyć się będę systematycznie