|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
ja też jeszcze nigdy nie pow do teścia "tato" a do teściowej raz jak jej musiałam slozyć życzenia przez telefon jakoś nie mogę się przełamać .... od 4,5 roku - a im dłużej zwlekam tym gorzej ![]() Cytat:
no i mama mnie wygania od kompa ... jadę do fotografa wywołać te fotki do ramek ![]() paaa no i wszystkiego naj naj naj dla Laurki i Mai!!!!! |
||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
wasze dzieciaczki tez marszcza nosek i tak fuczą przy tym?? bo mam niezly ubaw z Werci jak tak robi - jak wsciekla krowa
|
#4203 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie gniewaj się . My też mamy dużooo mniej czasu, ale obydwoje liczyliśmy się z tym planując Kubę , to minie. Mnie teraz cieszy nawet wspólna herbata wieczorem ![]() Nie i nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Siostro , ale pisząc serio - ciężko z czymś takim żyć , przynajmniej mnie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, mój teść sprawdza tylko, czy Kuba nie ma zbyt obcisłych ściągaczy w skarpetkach Cytat:
Pokaż ![]() Cytat:
Rzeczywiście lekka Ja wydelegowałam Małża na spacer, a co
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim ciociom dziekujemy za pamiec
Półroczniaczka smacznie spi Jeju jak ten czas przelecial Zaraz bedziemy pisac o imprezie roczkowej i bedziemy wymyslac jak je urzadzic ![]() Moze w czerwcu juz z brzuchem bede latac ... Co do seksu to wlasciwie nie wiem,czy jest inaczej, bo czasem jak sie chce to nie ma mozliwosci... Albo ktos dlugo siedzi, albo maz na spacerze i ja zdaze zasnac Za to jak sie dopadniemy to juz dzialamy np wczoraj sie tak pomyslnie zlozylo
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() Twoje grzechotki nie wyglądają na masywne, ta moja może nie jest jakaś super ciężka, ale twarda , nie polecam, no chyba, że tylko mój Kuba ma jeszcze takie nie do końca skoordynowane ruchy rąk ![]() Pewnie, że może być, zaraz wyślę adres na PW. Bardzo, bardzo Ci dziękuję , robisz mi przysługę i to wielką i jeszcze mam marudzić ![]() Może to ma kluczowe znaczenie? ![]() Też tak, czy też nie? Zapytam swojej lekarki i napiszę, co powiedziała ![]() Cytat:
![]() To mi się w Tobie podoba )Przepraszamy, to raczej z sytuacji
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-01-21 o 13:59 |
||
|
|
|
#4206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a jak zrobimy przerwę z tydzień to mniej nie wiem dlaczego ![]() lecę dalej nadrabiać
|
|||
|
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robi to za kazdym razem jak sie smieje tak jak mowisz wsciekla krowka ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
wieczorami leci tai program -korepetycje z sexu czy jakos ostatnio jak wl to koncowka leciala i tam jakas babka sie wypowiadala ze sexu sie trzeba nauczyc i wlasnie ze im czesciej sie robi to tym czesciej sie chce czyli wszystko ok u ciebie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otóż to ![]() Przecież lepiej gotować z warzyw niewiadomego pochodzenia, toć to będzie samo zdrowie (no chyba, że dostarczą Ci warzywa własnej produkcji, to odszczekuję wszystko )Cytat:
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze male wsciekle krowki
|
|
#4210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() poucinalo jak zwykle wrrr tytuły czeko bardzo mi się podobają afrodyty też muszę przejrzeć jeszcze raz Cytat:
i też nie może mi to przejść przez gardło siostro ![]() Cytat:
ja bezosobowo zapytałabym "zrobić kawę, herbatę?" ![]() może to brzydko ale inaczej nie potrafię Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Cass mozesz wpisac mi na liscie moje kg tzn. 54,5
jak na 4 dzien diety niezle.......zobaczymy w poniedzialek jak sie zwaze czy cos jeszcze zejdzie![]() a w pon sie wazylam to mialam 55,4(ale okres byl wiec pewnie woda) mala zasypia a ja ide cwiczyc
|
#4212 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jak się przytulaliśmy, to następnego dnia miałam mega ochotę, a jak nie wyszło, to później sie odechciało i znowu dłuuuga przerwa
|
|
#4213 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia co jej jest nigdy nic nie miała albo to te mleko 2 albo może ten nowy proszek? ![]() Cytat:
tak, te cenne rady są boskie ![]() moja się nie odzywa bo wie jakbym zareagowała ![]() Cytat:
Cytat:
niech każdy pilnuje swojego nosa Cytat:
łaskawy nie był dla Ciebie |
|||||
|
|
|
#4214 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam kochane
![]() ja tylko na chwile - zaraz jade do przedszkola na wystepy yhh wlasnie przyjechal kurier ze spiworem i obudzil mi malego ![]() aha z odciskow oczywiscie dooooopa wiec wklejam ta nieszczesna gline ![]() Cytat:
hmm ale niektorym nagminnie ![]() mnie tez to razi Cytat:
![]() aha co do tytulu - ja glosuje na nr 1 czekoladki wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Laureczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubaw tez mam ![]() Cytat:
moja mama czasem też ale nie przeszkadza mi tomój zaraz zaczyna ferie i tez będę delegować ![]() Cytat:
czyli normalna jestem ![]() Cytat:
![]() nadrobiłam uffff
|
||||
|
|
|
#4216 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Weroniczka wyglada jak lalka, i te włoski Cytat:
Ten mi sie najbardziej podoba Cytat:
![]() bo oprocz tego ze nosi w zebolkach tygryska, to jeszcze jak cos zobaczy co jej sie podoba to tak sapie fajnie jak piesek jak sie cieszy Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Laurki wlasnie tez pomyslalam o imprezie roczkowej Ide obiadek gotowac
|
|
#4217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz moze Gizmo pisze za szybko i nie patrzy na bledy na monitorze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe moja wylysiala laleczka a i wloski to jej jasnieja a nowe rosna blond-czyli beda po tatusiu![]() Wercia tez tak sapie jak piesek jak sie cieszy i jeszcze pokasluje wiec tak jakby szczekala
|
|
#4218 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kupiłam aventu http://www.allegro.pl/item861957470_861957470.html a przymierzam się do TT http://www.allegro.pl/item885197700_...0ml_0_bpa.html myslę jeszcze nad nuby http://www.allegro.pl/item876204628_...em_240_ml.html i lovi http://www.allegro.pl/item892174499_...my_canpol.html ![]() Po roczku polecam bidony nuby
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja Oliwcia też tak robi Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-01-21 o 14:40 |
|
|
|
|
#4220 |
|
Ola-Unhola
|
Oj marudne dzisiaj to moje dziecię...
Spał, wstal, płakał a teraz znowu śpi. Wsadziłam go w leżaczek (ten pierwszy taki - końcówka wagi, więc sobie ładnie nisko nad podłogą leży ), pobujałam, włączyłam suszare i lula
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomosc z ostatniej chwili: Kuba nauczył sie robic koci-koci
Jak tylko zaczynam spiewac klaszcze w rączki Jesli chodzi o tytuł to ja tez jestem za nr 1 Czekoladki
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
W zyciu za wami nie nadaze
wiec podziele sie tym co u mnieKupilam wczoraj Malej taka zabawke: http://www.allegro.pl/item880065160_...zna_farma.html powiesilam na lozeczku i mala ma ubaw jak sie obudzi . Troche mniejszy ja bo wali nia o szczebelki i ja tez mam po spaniu ale zawsze to 20-30min lezakowania dluzej![]() Bylam z Lena na szczepieniu i musze ja pochwalic bo bardzo dzielnie je zniosla A tak sie balam...![]() Jakie malenstwo widzialam w przychodni to wierzcie mi wygladalo jak kurczak (rozmiarem oczywiscie). urodzilo sie 8 tyg wczesniej i mialo 3 dni. Swoja droga to nie wiem jak z takim malenstwem mozna wyjsc na dwor w zime I co oni robili na 3 dzien w przychodni. Powinni byc w szpitalu .Bylo piekne ![]() Unholy ja nie polecam ciemnej podlogi . Wszystko widac tak jak i na ciemnych meblach (jak masz to juz wiesz o czym mowie)Podoba mi sie: 1. "Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną" Wszystkiego najlepszego dla Laurki ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#4223 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() dla Kubusia.Aż się serce raduje przy nowych umiejętnościach naszych dzieci Cytat:
Dzieki za opinię. Co raz bardziej odechciało mi się ciemnych paneli ![]() Ale jasne są takie sobie (jeżeli chodzi o wzory) Też daję Antkowi zabawki rano i sobie jeszcze kimam jednym okiem do 30 min. Bartka wsadzałam zawsze do kojca (jak już siedział, a potem wstawał), a że on grzeczne dziecko był, to i 2 godziny mogłam spać, a on zabaweczki układał
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chociaz ja i tak nie moge narzekac bo Lena spi mi od 20tej do 9tej![]() Wie ktos moze co u MajkiVersace byla na liscie i miala galerie a teraz nie moge jej znalesc No chyba ze slepa jestem, ale fakt jest taki ze chyba dawno nic nie pisala
|
|
#4227 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/member.php?u=117583 dawno jej nie było, ciekawe co u nich
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko gratulacje ubytku kilogramów
Oby tak dalej.Kinga kaszle. Tak dziwnie. Bo tylko wtedy kiedy śpi. W nocy raczej nie. Tylko w dzień i wieczorem po zaśnięciu. Kaszel jest suchy i odkasłuje tak jakby jej coś tam siedziało. Poobserwuję ją do jutra i w razie czego idziemy do lekarza. Tylko jak tu iść w taki mróz
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
a nie masz Fridziu za sucho w pomieszczeniu?
wcinam kotlety sojowe-w panierce jak przystalo na grzeszny dzien ![]() dosc dobre sa ale skad ta nazwa ala schabowe to ja nie wiem
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jaki był powod bo juz nic wiecej nie napisała
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Podpadła mi w tygodniu przed naszym weselem 
jakoś nie mogę się przełamać .... od 4,5 roku - a im dłużej zwlekam tym gorzej 

On codziennie pracuje, nie ma go w domu a jak wraca to jest zmeczony ja zreszta też. I nigdy w życiu nie myslałam, ze jest tylko po to zeby spłodzic dziecko. Kocham go tak samo mocno jak w dniu slubu
, nie gniewaj się 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, robisz mi przysługę i to wielką i jeszcze mam marudzić