Michaelowa Nibylandia XXV - Majkol's lovely girls - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 13:47   #4411
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXV - Majkol's lovely girls

Myszaku
Stary 2010-01-21, 13:47   #4412
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Crystal co robisz mam dla ciebie coś :

http://ekartki.net.pl/kartki/42/852.jpg

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:48   #4413
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

moja koleżanka tańczy taniec brzucha nawet jest już instruktorką i w jakimś barze dyga pupencją
Stary 2010-01-21, 13:48   #4414
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
crystal, ja tez tak mam, smieje sie, za chwile mam ciarki, a za chiwle plakac mi sie chce.

to wlasnie jest ta

Anisia nam jej daje coraz wiecej z majkelem
Jest to magia niewątpliwie

widzę nas wszystkie tam i Majkola

czuję ten dywan pod zadem, jak siedzę... pewnie bym poczuła smak wina, czy lodów, ale z wrażenia siedziałam o suchym pysku i piłam z pustego kielona

crystal glove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:49   #4415
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez wiewioora1 Pokaż wiadomość
kochane moje teraz mnie zlinczujecie....

tak..... tak..... kiedy mnie nie bylo.... to....
tanczyłam dla Króla

Załącznik 2803059 TADAM

ahahahahahahahahaha.....

Majkooooooooool laska przed toba tanczy a ty w TV sie patrzysz

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal glove Pokaż wiadomość
Jest to magia niewątpliwie

widzę nas wszystkie tam i Majkola

czuję ten dywan pod zadem, jak siedzę... pewnie bym poczuła smak wina, czy lodów, ale z wrażenia siedziałam o suchym pysku i piłam z pustego kielona

Crystal
boziu jakaś ty sliczna

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:50   #4416
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość

Crystal
boziu jakaś ty sliczna

jak aniołek

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:51   #4417
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:

tanczyłam dla Króla

Załącznik 2803059 TADAM

ahahahahahahahahaha.....
Jeszu, ale Ty piękna jesteś

Nic dziwnego, że Majkol ma tak szeroko rozłożone nogi nma Twój widok
nie poradzi nic, gdy Olek staje w szpic

Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Crystal co robisz mam dla ciebie coś :

http://ekartki.net.pl/kartki/42/852.jpg
link nie działa
Stary 2010-01-21, 13:52   #4418
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

kolejna osoba podąża za mną na twitterze, zaczynam się bać, może oni myślą, że jestem żoną Majkola taki żarcik sceniczny
Stary 2010-01-21, 13:52   #4419
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Hej
I widzę,że znów sobie oglądacie Wasze zdjęcia
Na moje nie liczcie...
Crystal, ja przy Tobie jestem cieniem.

Ślicznotko

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:55   #4420
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
moja koleżanka tańczy taniec brzucha nawet jest już instruktorką i w jakimś barze dyga pupencją

fajna reklama tańca :/
masakra.... ale niestety ten taniec niedoinformowanym kojarzy sie z rozbieraniem
naprawde masakra instruktorka belly dance ktora "dyga dupencja" w jakims barze - nie ma sie co dziwic, ze niektorzy myla pojęcia!

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

wiewioora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:55   #4421
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Crystal
boziu jakaś ty sliczna
dziękuje Kochana jesteś
Wiesz, a o Tobie mówiłam memu TŻowi, że jest takie cudo
Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
jak aniołek
Ty jesteś dla mnie taka kochana
Kocham Cię Dziękuję
Stary 2010-01-21, 13:58   #4422
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

o buahahahahahahhahaha nie mogę z tej foty buahahaahhahahahahahaha sorry aż się posikam zaraz http://photos.nasza-klasa.pl/3687864...94fdc7a67.jpeg

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Wiewióra tylko są bary i bary - ona akurat tańczy w barze tematycznym, arabskim, sheesha, taniec, jedzenie libańskie i nie wiem co tam obok jest - bar kulturalny, nie że jakaś speluna - uwielbiam klimat występów tam
Stary 2010-01-21, 14:00   #4423
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

alez tu milosci

slodzicie tak uroczo

czesc Motylku

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:00   #4424
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
ciąg dalszy

Z opresji uratowała go Mała podając mu talerzyk wyśmienitych lodów. Dziewczyny próbowały opanować śmiech, a Crystal potulnie usiadła na dywanie robiąc maślane oczy niewiadomo dlaczego. – coś ci się stało? – spytał MJ – siedzisz taka wystraszona albo conajmniej jakbyś doznała czegoś przyjemnego? – ja własciwie.. – zaczęła niepewnie Crystal – muszę napić się wina, bo gadam od rzeczy.. – dokonczyła podnoszac kieliszek do ust i wychylila cała zawartosc. Po chwili uniosła pusty kieliszek w gore – Twoje zdrowie panie MJ!. Michael odstawił talerzyk i również uniósł kieliszek w góre i zamoczył usta. Carmen i Alexa wlepiły wzrok w kieliszek MJ, patrzyły uważnie jak obejmuje ustami szkło po czym wysuwa koniuszek języka by spróbować cierpkiego napoju. – ja sie musze przewietrzyc.. – rzuciła Alexa wstając, po czym wyszła na otwarty na ościerz taras. Po chwili dołaczyła do niej Carmen i Jessica. Oparły łokcie o barierke i wlepiły wzrok przed siebie, ich miny jakby zobaczyły conajmniej ducha, nie oddawały tego co mają w myslach. – jak ja bym chciala byc tym kieliszkiem.. – rozmarzyła sie Alexa.. – a ja nozka tego kieliszka, by tak zamknał mnie w swojej dłoni.. – e tam.. ja bym chciala byc tym winkiem – jeknela z lekka zadyszka Jessica. Carmen spojrzala na Jessice i spostrzegla ze rumieniec oblał jej twarz – ty, uspokoj sie, bo sie za bardzo wczuwasz!! – oddychaj Jess! – jeknela Alexa i parsknela smiechem. – dobra to wzniesmy toast! – zarzadzila Jessica unoszac kieliszek w gore. Dziewczyny zgodnie podniosly szklo w gore – to za niezwykle udany pobyt w Neverlandzie! - ryknela Alexa. Wszystkie trzy upiły łyk wina. – a co moje panie tu robią? – uslyszaly głos MJ. Pupa Carmen poczuła czyjes twarde udo na swoim posladku, a Alexa i Jessica ciepla dłon na nagiej skorze ramion. W tym momencie wszystkie trzy wypluły nabrany łyk wina w powietrze. – oh my! Przepraszam! Nie chcialem was przestraszyc – rzekł z prawdziwa skrucha MJ i pogłaskał Alexe i Jess po ramionach. Pochylił się nad sztywną ze strachu Carmen – wszystko w porządku? – spytał połszeptem, a jego ciepły oddech piescil skóre jej ucha i szyi. Carmen przełknęła głośno sline. – yyyy... tak! Odwrocila sie gwaltownie i pozalowala bo wlasnie zatopiła wzrok w czarnych jak wegielki oczach. Michael przez chwile studiował jej sliczna twarz i musial przyznac, ze polki to piekne dziewczyny, mial nieodparta pokuse dotknac jej policzka i przejechac palcem wzdluz lini brody. Jednak opanowal sie i wyprostowal nagle - jakies spiete jestescie dziewczyny, chodzcie do srodka, lody sie roztopią – rzekł i zaprosil ich gestem do srodka. Wchodząc do salonu, zobaczył Lu idącą na czworakach. – Lu zjezdzaj szybciej, Król idzie..! – rykneła Blair. Michael spojrzał na nią. Po czym zajął wolne miejsce przy niej. Blair natychmiast poczuła ciepło jego ciała, gdy stykał się z nią udem. Niby nic takiego, ale to wystarczylo by wyprostowała sie jak struna, a usmiech zgasł jej na ustach. – a ty coś taka zdziwiona? Chciałaś z Królem gadac, to gadaj jak masz go koło siebie – stwierdziła powaznym tonem Scarlett i upila lyk wina. Michael objal w palce jej podbrodek i odwrocil jej twarz ku sobie – chciałaś coś powiedziec, Blair? – spytał lagodnie MJ – lody... lody mi sie rozpuszczaja – wybełkotała.. – sa bardzo dobre, powinienes sprobowac – ratowala sie Blair. W tym czasie Lu ratujac ja z opresji postawila niezdarnie talerzyk na jej kolanach, ktory przechylil sie i plynna zawartosc loda pobrudzila spodnie MJ. – oł fak! Ubrudziłam panu spodnie! – palneła Lu po czym chwycila rabek swojej bluzki i zaczela intensywnie wcierac ciecz w material spodni. Spodziewała sie, ze MJ wstanie jak oparzony lub przerwie jej tę czynnosc, a on spokojnym wzrokiem wpatrywal sie w prace Lu i jej falujace piersi. Musial przyznac, ze to przyjemny widok i napawal sie nim, ile tylko mogl. Jednoczesnie wspolpracowal z nia, bo przesunal noge tak by mogla wytrzec plame do konca. Winko szumialo mu w glowie i zaczał sie rozluzniac, wlaczyl sie w nim maly zadzior, zdawal sobie sprawe z tego, ze jest dla nich atrakcja, wiec troszke wykorzystal ten fakt, nawiazujac wczesniej kontakt wzrokowy z Małą i widział w nich jej aprobate. Ponownie zwrocil twarz na Blair, ktora intensywnie zjadała resztki lodowej przyjemnosci z talerzyka. Miał ochote zanurzyc rękę w jej wlosach i przyciagnac ja do siebie, przymknal na chwile oczy by sie opamietac, bo znajomy uscisk w ledzwiach, dal mu do zrozumienia, ze budzi sie w nim pozadanie. Postanowił zmienić temat, bo w koncu udalo mu sie poskromic lubieznosc dziewczat. – mysle, ze plamy juz nie ma Lucy – rzekł łapiąc ją za rękę i zmuszajac by spojrzala na niego. – nie ma? Ale ja jeszcze widze mala plamke przy prawej kieszeni. Michael spojrzal na wskazany przez nia plamkę i wiedział, ze kolezanka wlasnie podziwia zawartosc jego krocza. Rozesmial sie – ta mi juz nie przeszkadza.. – rzekl doskonale wiedzac, ze plamka nie istnieje. Chwycil jej dlon i pociagnal ku gorze. – wystarczy. – zarzadzil. Lu musiala przyznac ze stanowczosc glosu jak i ta malujaca sie na jego twarzy byla identyczna jak u Mariana. Wiedziala, ze musi jakos poprosic MJ by go tutaj zaprosil. Zapomniala wklepac sobie numer telefonu do Mańka, wiec teraz cala nadzieja w jego bracie. W najgorszym momencie przetrzepie jego prywatny notes, byleby dostac to czego chce. – jest juz 22.00 powinnyscie sie polozyc, a jutro zorganizuje wam dzien – rzucił MJ. – zaśpiewaj nam coś na dobranoc? – zaproponowała Alexa – wlasnie! – odezwala sie Scarlett. Michaelowi podobała sie powaga Scarlett, piekna brunetka siedziała w fotelu, zadziornie na niego spogladajac i nie bala mu sie spojrzec w oczy. Michael podszedl do Scarlett, i kucnal by spojrzec swojej rozmowczyni w oczy – a czego sobie zyczysz, to zaspiewam? – zapytał – hmm.. jako ze juz wieczor to jakas poscielowa by sie przydala, nie laski? – spojrzala na dziewczyny wychylajac sie bo ramie MJ zaslanialo jej widok – jakas balladę.. – mruknela Carmen. – the lady in my life! – rzekła milcząca od jakiegos czasu Crystal. Wtem MJ zaczał spiewac acapella pierwsza zwrotkę, wczuwajac sie. Dzwiek i glos wypelnil pomieszczenie przepiekna balladą, a takze zmysly dziewczat. Nie spodziewaly sie takiego brzmienia. Miał to po prostu we krwi. – kurcze, ale pan ma głos! – rzuciła Jo. – dziekuje – rzekł MJ. W tym momencie zadzwonił telefon Małej –oo a kto to? Numer nieznany sie wyswietlił, wiec odebrała polaczenie – halo? – czesc mała, tu Hope – uslyszala glos kolezanki – czesc Hope, jakie wiesci? – spytala Mała i wyszła na korytarz by porozmawiac w ciszy –za niedlugo z Marcelle lecimy do LA, odbierzesz nas z lotniska, bedziemy tez o 14.00 waszego czasu. – jasne, nie ma sprawy, podjade na lotnisko. – jak tam dziewczyny sie spisuja? – spytala Hope – niezle, spiecie tytanów, wpierw one zawstydzily MJ, teraz w druga strone. Jestem pelna podziwu, ze on rozumie ich zarty, bo powiem ci ze batoza – hahaha – zasmiala sie Hope – wcale mnie to nie zdziwilo – dodala. – dobra koncze, bo boarding sie zaczal, do zobaczenia, jak bede w Chicago zadzwonie, bo tam mamy transfer. – OK. Bezpiecznej podrozy! I do zobaczenia – rzucila mala i wylaczyla sie. Wlasnie towarzystwo wychodzilo z salonu. MJ szedl w grupce dziewczat juz przyklejonych do jego boku i pograzony w radosnej rozmowie odprowadzal je do zachodniego skrzydla. Ona sama poczula sie juz niezle zmeczona, wiec dziwila ja ich niezniszczalnosc. Wiedziala, ze to adrenalina trzymala je w dobrej formie, ale zeby tak dlugo? Chyba faktycznie przezywaja mozliwosc przebywania ze swoim idolem bardziej niz jej sie wydawalo. Ustalila dziewczetom sypialnie, a sama nie wiedziala gdzie bedzie ona spac. Perspektywa spania z MJ, byla kuszaca, ale czy on da jej pospac? Usmiechnela sie do wlasnych mysli, bo wiedziala, ze bedzie musiala partyzantke uprawiac, bo procz Jo, to nikt nie wie ze sa w zwiazku. Posprzatala kieliszki i talerzyki i zaniosla je do kuchni, po czym wlozyla ostroznie naczynia do zmywarki. Wróciła do salonu, zamknela okno po czym wychodząc z niego natknela sie na MJ. Usmiechniety szedl w jej kierunku – ale masz zwariowane przyjaciolki.. – rzekl MJ chichoczac sie. – pociesze sie, dojada jeszcze dwie jutro! – rzekla pozwalajac sie objac w pasie. Mieszanina perfum dziewczat uderzyla ja w nozdrza. – wysciskaly cie laski, ze az nimi przesiakles – stwierdzila Mała – a co, zazdrosna jestes? – spytal calujac ja w czoło – a skad!! Ja? O ciebie? Nigdy w zyciu! – odciela sie Mała. – tak oczywiscie.. widzialem te gromy jakie mi rzucalas gdy „rozmawialem” z dziewczetami. – nie wiesz do czego sa zdolne MJ, miej sie lepiej na bacznosci, bo mozesz sie zdziwic – parsknela smiechem Mała – tak sadzisz? Poskromilem ciebie to i z nimi dam sobie rade.. – rzucil wyzwanczo MJ – zebys sie nie zdziwił, hahaha, zreszta przekonasz sie sam! – czyli mam rozumiec ze mam zielone swiatlo, na delikatna szkole uwodzenia? – spytal spogladajac jej w oczy – oczywiscie, ale bez efektow specjalnych, mozesz je troche pouwodzic, podniesc temperature.. tylko uwazaj, niektore z nich sa bardzo bezposrednie. – dobra, a teraz oswiec mnie kto to jest olek? – spytał z powazna miną. Mała siegnela do paska jego spodni po czym przesunela dlon nizej i poglaskala zawartosc jego krocza, dotknela jego ust swoimi i wyszeptala – glaszcze wlasnie olka po łebku. Micheal otworzyl usta ze zdumienia – nie mow mi ze sie tak wyglupilem!!! Mała pokiwala glowa. Michael dotknal reka czola – damn! Ale wtopilem!! – to fakt.. – poklepala go ze zrozumieniem po plecach po czym wybuchnela smiechem. – i ty Brutusie przeciwko mnie? – spytal MJ. Mała wiedziala co sie swieci, wiec wyrwała sie z jego ramion i probowala uciec, lecz MJ przewidział to, zelazny uscisk jego reki nie pozwolil pokonac ani metra. – dostaniesz nauczke moja panno.. po czym przyciagnal ja do siebie i objawszy jej posladki namietnie pocalowal w usta. Zapowiadala sie interesujaca noc. Musieli oboje odreagowac dzisiejszy, pelen emocji dzien.
dżisas

więcej! więcej!!
jaki ogierrr
sikam
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:02   #4425
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Oglądam stare foty i umieram z siebie

Załącznik 2803105 szatnia chlopaków AZSu PWu nie wiem co robię ale buahahahahha

Załącznik 2803106 kocham te foto wyglądam jak zając wielkanocny

Załącznik 2803117 a to moj Kubolek jak byl maluśki spał mi na cycach
Stary 2010-01-21, 14:02   #4426
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Hej
Na moje nie liczcie...

Ślicznotko
Motylku, nie gadaj głupot

Nie wiem jak wyglądasz, moze pokażesz mi siebie na pewno cudeńko z Ciebie
Stary 2010-01-21, 14:03   #4427
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:

Majkooooooooool laska przed toba tanczy a ty w TV sie patrzysz

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Crystal
boziu jakaś ty sliczna

Ciiiiiiiicho Aniś tylko Ty wiesz, że patzry gdzie indziej

Cytat:
Jeszu, ale Ty piękna jesteś

Nic dziwnego, że Majkol ma tak szeroko rozłożone nogi nma Twój widok
nie poradzi nic, gdy Olek staje w szpic

link nie działa

buahahahahahhaahhahaah leże ze śmiechu na ten tekst

Crystal boski avek Masz śliczne oczęta

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

Stary 2010-01-21, 14:03   #4428
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
a co to tyle toreb ubralas

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2010-01-21, 14:04   #4429
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

tanczyłam dla Króla

Załącznik 2803059 TADAM

ahahahahahahahahaha.....
o boszszszeee
nie zlinczuję Cię to by było nieetyczne

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Hej
Na moje nie liczcie...

Ślicznotko
heej
Stary 2010-01-21, 14:04   #4430
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:

Lu, jesteś swietna

W ogóle, to mówiłam Ci już, ze jestem Twoją fanką

jestem
Stary 2010-01-21, 14:04   #4431
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku, nie gadaj głupot

Nie wiem jak wyglądasz, moze pokażesz mi siebie na pewno cudeńko z Ciebie
Zapewniam Cię,że nie

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:05   #4432
agulinda01
Zakorzenienie

hej
przepraszam Mysza, że poszłam wczoraj, ale już padałam na cyce

Anisiu, zaczyna się to już robić nudne, ale powiem - świetny odcinek, czuję się jakbym naprawdę tam była
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:05   #4433
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:
o buahahahahahahhahaha nie mogę z tej foty buahahaahhahahahahahaha sorry aż się posikam zaraz http://photos.nasza-klasa.pl/3687864...94fdc7a67.jpeg

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Wiewióra tylko są bary i bary - ona akurat tańczy w barze tematycznym, arabskim, sheesha, taniec, jedzenie libańskie i nie wiem co tam obok jest - bar kulturalny, nie że jakaś speluna - uwielbiam klimat występów tam

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA trzeba było od razu mówić że to jakaś knajpka arabska - ufffffffff
a juz sie zeźliłam

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

Stary 2010-01-21, 14:05   #4434
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

o matko, Lu, KOCHOM CIE!
Stary 2010-01-21, 14:05   #4435
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Ciiiiiiiicho Aniś tylko Ty wiesz, że patzry gdzie indziej

buahahahahahhaahhahaah leże ze śmiechu na ten tekst

Crystal boski avek Masz śliczne oczęta
dziękuję

zaraz zmienie avek
zawstydzacie mnie
Stary 2010-01-21, 14:07   #4436
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A ja dałam nowe foty wczoraj na FB
Stary 2010-01-21, 14:08   #4437
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

juz widze jak Mj sie blyszcza oczeta jak Ko przed nim brzuszkiem poneci

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2010-01-21, 14:08   #4438
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

tak kochacie mnie bo jestem brzydka i gruba i żadna ze mnie konkurencja

dobra idę obierać marchewę bo uwaga gotuje zupen jak nie spalę kuchni będzie gicior
Stary 2010-01-21, 14:08   #4439
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki słodki Kubuś
Ale to nie Twoje bobo chyba?
Uwilebiam oglądać stare foty
zawsze sa wtedy śmiechy.... ostatnio z TŻtem pól nocy oglądaliśmy nasze stare zdjęcia

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

Stary 2010-01-21, 14:09   #4440
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Justa widziałam

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

wiwióra wszyscy mówią, że moje bo wygląda jak ja jak bylam mała, ale niestety nie moje moje siostry ja jestem tylko mamą chrzestną

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości