|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#3392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(chyba juz o tym pisalam - swietna metoda - bardzo polecam)
|
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
|
#3394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale slodko, dzieki
|
|
#3395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobry krem? a ile liczysz sobie wiosen? |
|
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
2sweet - wczesniej pisalam o lancome genifique,
ale na co dzien moja ulubiona marka sa produkty l'occitane - uwielbiam tam wszystko - i oni wlasnie robia naprawde swietne(!!!) kremy do twarzy.. poprosu rewelacyjne. Bardzo polecam!
|
#3398 |
|
Rozeznanie
|
ha ha niestety nie moje, jeszcze.... ale tez takie bede miec pieknosci
jeszcze 25 ...do 8 kwietnia ps. dziekuje za wszytskie kremiki! Yagus a te L'occitane to gdzie dostane? beda w sklepach w ktorych znajde produkty Lancome? w Irl jest siec sklepow Brown Thomas i Debenhamms moze tam znajde![]() HUAR HURA! znalazlam sklep L'occitane u siebie w miescie:!))) w sobote sprawdze koniecznie )))
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-21 o 14:13 |
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
no sietnie jest 14.15 a ja leze w lozku i zamiast sie po prysznicu ubrac to na forum siedze a o 14.30 zaczynam zajecia w szkole do ktorej musze jeszcze dojechac dobrze ze blisko mam
![]() Dobra zmykam bede wieczorkiem to bedzie wiecej toastow
|
#3400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(porozmawiaj z konsultantkami, one Ci doradza - ja znalazlam tam np. linie z ryzem - w zyciu nie mialam lepszej linii matujacej.. bylam tak zachwycona, ze przyszlam z malymi prezencikami do dziewczyn z l'occitane - zeby im podziakowac za pomoc w wyborze)
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
2sweet a moj synek dzien po Tobie ma urodzinki
![]() widze ze w podobnym wieku jestesmy, mi w listopadzie stuknel0 24 ![]() a tak wogole hej! od rana obskakuje z dziecmi babcie :-D pozniej bylam u fryzjera i wiecie od wczoraj tez szukam dobrego kremu, plus jakas maseczke na twarz Yagna ile ten krem kosztuje i gdzie go kupie? mozecie polecic cos na twarz-jakas maseczke? |
|
|
|
#3402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
Horo wszystkiego najlepszego!!!!!
Agnes co swietujesz? tez urodzinki? to rowniez najlepsze zyczenia!!!!!! ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ok to po jednym malutkim :-P i zmykam robic obiadek jak " na porzadna " mamusie przystalo :-P |
|
|
|
#3404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i te lancome tez, zobaczymy co to za cudenka i ktore zmienia mnie -zabe wielka- w ksiezniczke! wkoncu mialy dzialac cuda
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-21 o 14:32 |
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Produkty l'occitane - roznie - zalezy co kupujesz, polecam strone http://www.loccitane.pl/36/2/3484/74872/default.htm ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
" komplecik - i popadlam w uzaleznienie.. bo one naprawde dzialaja
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-21 o 14:35 |
||
|
|
|
#3406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pocieszajace jest tylko to ze gdy ja skoncze prace to ten sklep juz bedzie zamkniety wiec trzeba do soboty grzecznie czekaca ja bardzo lubie takie super magiczne specyfiki i niecierpliwie sie szybko
|
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia nie da sie do ciebie napisac na priv. -zablokowals mnie;-))
na 113 stronie napisalam Ci posta.
|
#3408 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za stronke!!!
zaraz sobie obejrze ![]() i mykam ten obiad robic
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa - jak tylko bede jechac do Polski to wezme dla Ciebie probki L'occitane (wysle Ci poczta) - tylko musisz mi przypomniec
![]() (tak podobno robia dealerzy - najpierw dostajesz troche za darmoche - a potem juz musisz kupic )
|
#3411 | |
|
Rozeznanie
|
Misiu nie pomysl sobie zle, ja nie kupuje nigdy takich drogich kosmetykow ale zawsze uwazalam ze jesli chodzi o twarz to mam zasade ze jest to dobra inwestycja, wkoncu buzia to moja wizytowka!
no i jeszcze tak mysle o wlosach :P tu mam bzika ![]() a reszta sie tak nie przejmuje ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
#3412 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Rozeznanie
|
Yagus a tenkrem ze slimaka to w opisie czytalam ze to do twarzy jest! probowalyscie sie tym posmarowac po pysiu? i mozna tak na blizny to stosowac jak to do pysia?
a jak juz w ogole o dziwnych kosmetykach piszemy to powiem wam ze z moja fryzjerka zawsze cos tam nowego sobie sprawdzamy na moich wlosach i kiedys nalozyla mi na wlosy odzywke z .... wyciagu z krowich wymion! nawet nie wiedzialam, nie chciala mi powiedziec zeby mnie nie wystraszyc a wlosy byly po niej cudne lsniace i sie super rozczesywaly. jak sie dowiedzialam z czego jest zrobiona to w szoku bylam! ale odzywka sprawdzila sie rewelacyjnie he he wiecej tego nie powtorzylysmy ale ciekawe doswiadczenie
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-21 o 14:58 |
|
|
|
#3414 |
|
Raczkowanie
|
tez polecam ten krem! miałam raz i jest rewelacyjny!!! czujesz się jakbys otulała twarz niebiańskim futerkiem
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
2Sweet - sama tego kremu nie stosowalam - widzialam tylko w TV jego ogromna kampanie reklamowa - wiec nie chce radzic w tej kwestii, by nikogo nie wprowadzac w blad; czytalam ulotke i sklad - jest on rzeczywiscie przeznaczony do twarzy; reszty - nie wiem.
|
#3416 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na mnie najlepiej działają dsotępne a ptekach demroprotektory dla cery wrażliwej, atopowej, po zabiegach itp. emulsja Cetaphil - polecam cerom z tendencją do przetłuszczania się z uwagi na jego lekkość, szzybkie wchałanianie oraz Physiogel - krem i delikatna emulsja myjąca. Z firmy Avene - Cold Cream z tym, że zostawia lekki tłustawy film. A z firm z wyższej półki - Kanebo |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko dodam, ze po pierwsze super iz mozemy na spokojnie i wesolo toascic
A po drugie, tez jestem uzalezniona od kosmetykow L'occitane Po L'occitane skora jest bardzo dobrze nawilzona, uspokojona, nie ma nadmiernego wydzielania sebum (blyszczenia). Uzywam tez pilingu enzymatycznego z tej firmy i rowniez dziala wysmienicie, ale tak samo dobrze dzialaja pilingi Clareny. Misia, Walentynki juz wkrotce BTW kremow to i tak mam swiadomosc, ze chocby nie wiem co mial krem w sobie i ile nie kosztowal, to i tak nie wniknie tak gleboko, aby usunac ewentualne zmarszczki Mozemy jedynie nimi "powalczyc" o dobre nawilzenie naskorka i aby jako tako regulowal produkcje sebum, bez nadmiernego rogowacenia. Ot i tyle
|
|
|
|
#3418 |
|
Kazar Lady
|
Aniu, ja mam uczucie sciągniętej skóry i musze to dobrze nawilzyć jednocześnie nie błyskać..może ddml
![]() a teraz przez tę alergię problem sie pogłębił.. |
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Kazar Lady
|
nie żartuj? tez Cię wzięło? a słyszałaś o sobocie że -19 w dzień zapowiadają i o dziwo boję się że się sprawdzi?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

[COLOR="Silver"]
Ale ja bym jeszcze czymś smarowała
ale slodko, dzieki
a tak na powaznie to jak nie znajde nic na kompie to zostanie to co jest bo nie chce pokazywac mojej mordki, to zostanie przywilejem tylko dla vipow
....ok, wracam do ukrycia 

Yagus a te L'occitane to gdzie dostane? beda w sklepach w ktorych znajde produkty Lancome? w Irl jest siec sklepow Brown Thomas i Debenhamms moze tam znajde

)

Po L'occitane skora jest bardzo dobrze nawilzona, uspokojona, nie ma nadmiernego wydzielania sebum (blyszczenia). Uzywam tez pilingu enzymatycznego z tej firmy i rowniez dziala wysmienicie, ale tak samo dobrze dzialaja pilingi Clareny.