|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() u "moich" pewnie czarodziejka gorzałka
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Konto usunięte
|
Tż mówił o piwach, ale jak to się skończy to nie wiem
Kto ich tam wie![]() Najwyżej jutro rano przerzuci się z auta do tramwaju ![]() Buuu u mnie łazienka jest okupowana od ponad godziny
|
|
|
|
#2643 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
po dotlenieniu czas na mleczko wannę i lulu będę improwizować Cytat:
do 5 klasy strasznie mi zależało na ocenach i ciężko na nie pracowałam potem powiedziałam sobie szkoda życia.... wyszło na to samo Cytat:
uwzięli się czy jak nic... idę zrobić mleko i usiądę pod łazienką i poczekam na swoją kolej miłego wieczorka o mamo.... jakie to są ciecie ... szok szok szok szok szok... a Woodstock to orgia szatana żal
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:05 |
|||||
|
|
|
#2644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wykrakałaś![]() Improwizacja pewnie przyniesie kolejne 5. Już teraz mogę gratulowac ![]() U mnie od niedawna jest o jedną osobę więcej, także wieczorem czasem kolejki są Dobrze, że nie było jeszcze akcji dobijania się do drzwi, w pilnej sprawie![]() radio maryja....bla bla bla, same pierdoły gadają. Dobrze, że moja babcia ich nie słucha
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem jakby mi wyszła improwizacja na egzaminie z chemii kwantowej ![]() Nigdy mi na ocenach nie zależało - wyznaję zasadę byle zdać jak jest coś co mnie interesuje bardziej to oceny są dobre a jak nie to różnie bywa Przypomniało mi się, że miałam w liceum koleżankę co się przepisała do słabszej grupy z angielskiego, żeby mieć lepsze oceny Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() boszzz nie mogę tego słuchać bo aż mi się wierzyć nie chce jak można tak dać sobie wyprać mózg i wierzyć w te brednie "bo to jest bardzo otwarte radio" a to jak ksiądz prowadzący się oburza i naucza kultury słuchacza mówiąc że nie może do niego mówić per pan ale proszę księdza to nie mogę Pouczyłam się troszkę - nawet naskrobałam coś do magisterki ![]() Dobranoc
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-01-20 o 23:08 |
||
|
|
|
#2646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam podobnie - jakoś mi się nie wierzy, żebym mogła coś zaimprowizować, jak mnie zapytają o moje paragrafki, podateczki i czynnik "ziemia" (PRL - daję słowo ). Improwizowałam za to bardzo skutecznie na różnego rodzaju historiach ( o dziwo! Oprócz dat oczywiście - nijak nie chcą się improwizować ), etykach, filozofiach, socjologiach itp. O tak, tu nawet palcem nie "tkłam" książki. W podstawówce i wyżej miałam świetne oceny, bo mam dobrą pamięć - wystarczy, że słuchałam, co mówili na lekcji i starczyło. Z wiekiem pamięć się pogorszyła i zapał do chodzenia najpierw do liceum, później na wykłady . Zresztą studia to nie podstawówka - wykład to 1/8 tego, co musisz umieć na egzamin. Ech, ale bym chciała znów mieć przedmioty typu "wielka improwizacja", i w tej sesji zapowiada się, że będzie jeden taki nawet Może 'czy' za darmoche wpadnie? ![]() A co do radia MaRyja. Moja ś.p. prababcia, jak kiedyś jej 3 przestała łapać, nastawiła niechcąco na to "cuś". Po jakiś 20 min woła mnie, i karze sobie przestawić radio na coś innego bo "tu się tylko modlą i głupoty gadają". Była bardzo wierzącą kobietą, ale radio to u niej służyło do słuchania muzyki, wiadomości i plotek. Do modlenia się był kościół. I słusznie ![]() Tęskni mi się za tą babcią, szczerze mówiąc. Mam wyrzuty, że poświęcałam jej tak mało czasu, a mieszkała w pokoju obok... ech, nic to. Do łózia i rano dalej do pracy. Słodkich snów dziewczęta i zapału do nauki |
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za moment się kładę, bo jutro mam zajęcia na 10, ale chciałam przed nimi wpaść jeszcze na chwilę do babci, bo po południu jadę do rodziców i nie dam rady jej odwiedzić
![]() śpijcie spokojnie, dobranoc |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś weszłam do jej gabinetu, siedziałam chwilę, bo jakąś tam sprawę miałam... i leciało to radio. I tekst:'Mamy kolejny telefon do naszego studia. Szczęść Boże siostro (...)' Zmarzłam po drodze do pracy, jest -8 jak na razie i taki drobny śnieżek pada. Od soboty zapowiadają nawet do -15 u mnie, więc kolejny weekend spędzę w domu, bo nawet mi się wychodzić nie chce w taki mróz Niech ta zima się już skończy Gratuluję wszystkim piątek i życzę kolejnych Buziaki.
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój termometr pokazuje -10 stopni tylko ciekawe co z wiatrem. Bo wczoraj było -8 ale przez mroźny wiatr wydawało się, że jest -20. Chyba dzisiaj czapkę założę
|
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam tyle chęci i parcia na naukę, bo mam świadomość, że przede mną ostatnie już koła i nauka - przynajmniej na razie no i dżi! gra gitarra i lecisz dalej ![]() dziękuję bardzo bardzo ![]() Cytat:
![]() a teraz zależy mi właśnie troszkę na tych ocenach, żeby nie skończyć studiów ze średnią 3 albo 3,5 hehe ![]() a teraz właśnie jestem w przerwie w nauce prawa pracy no... później wpadnę do Was może na chwilkę jeszcze w przerwie na kawkę popołudniową ![]() buuuuuuuuuuuuuuzi Dziołszki Wy moje
|
||
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ale pustki. i str coś mało do nadrabiania - wszedzie tylko nauka nauka i od czasu do czasu zakupy no uczcie sie laski uczcie
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
no i dorzucę jeszcze siebie
|
|
|
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kurcze ja znowu dopiero wróciłam do domu Jak tak dalej pójdzie to zamieszkam na wydziale Poczytam trochę wizaż, wypiję kawę i wracam do nauki ![]() Cytat:
jak ja nienawidzę takich egzaminów Szczęśliwie teraz już mnie żaden taki nie czeka ale jak sobie wspomnę taki jeden z technologii chemicznej i przypomnę te wszystkie wzory i schematy to mi się aż słabo robi Ja mam w poniedziałek egzamin o rewolucji Czerwonych Khmerów - tak rzeczywiście bardzo chemiczne ale musiałam zrobić jakiś przedmiot w zamian za filozofię której nie mogę przetrawić Więc tym razem może nawet improwizacja się przydać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczna jest A widać po kim bo ma bardzo ładną mamusię Miłego wieczoru
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż przyznaje że jak czytam wasze posty to trochę mi brakuje tego kontaktu z ludźmi na uczelni z ząbków też jestem dumna a ten uśmiech wart jest 4 750 zł a prawda jest taka że noszę jeszcze retainery czyli aparaty stabilizujące ale są zdejmowane więc czuję się jakbym już aparatu nie miała chociaż wiesz, trochę mi szkoda ze nie należę już do aparaciarzy jeśli mi zazdrościsz to cóz mogę powiedziec - doskonale Cie rozumiem bo ja wiele lat mogłam sobie tylko o takim uśmiechu pomarzyc (ze wzgl na kasę - a raczej jej brak). zyczę Ci abys kiedyś mogła się szczerzyc prostymi ząbkami tak jak ja teraz ło ale się rozpisałam Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-01-21 o 18:33 |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Ło jejku jak tu pusto. Uczą się kobietki albo imprezują
![]() Ja dzisiaj wkońcu miałam zapał do nauki i coś tam nawet do głowy weszło. Simpatico śliczne kobitki jesteście. A ząbki pierwsza klasa (też takie mam hehe skromność ).
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny!
śliczny buziaczek ![]() fajnie, że nam się pokazałaś kochana, super babka z Ciebie! ![]() u mnie generalnie spoko, byłam dzisiaj na zajęciach, od jutra mam niby-wolne, no ale wciąż jeszcze nauka... odwiedziłam z rana babcię, potem byłam u rodziców i generalnie cały dzień marzłam
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do studiów to masz rację na razie córcia najważniejsza a jak chcesz to studia nie zając jeszcze spokojnie jak Oleńkę troszkę odchowasz będziesz mogła kontynuować Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może kiedyś....![]() Ja się pouczyłam jako -tako, ale też straciłam zapał po 20... Przeczytałam nawet niezłą ksiązkę i idę spać. A u mnie ma być nawet -30 w niedzielę Co prawda rano, ale ja mam szkołę wtedy ![]() Zmykam spać - buziaczki |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam wolny piątek ale niestety cały będzie spędzony w towarzystwie książek. Ale to nic. Byle do 1 lutego i ferie ![]() |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Jakoże referat z psychologii już jest napisany mogę teraz nieco odsapnąć Wczoraj pojechałam do stolicowa zapisać się na kolejny zabieg depilacji i (pierwszy raz w życiu) na manikiur ![]() A dzisiaj zapraszam do siebie na faworki domowej roboty
|
|
#2663 | |||
|
Rozeznanie
|
super
śliczny uśmiech, sympatyczna buźka! Cytat:
![]() ogrzej się jakąś pyszną herbatką ![]() ja od dzisiaj też już mam wolne ![]() jeszcze tylko 1 egzamin i 1 koło i finito! (oby ) Cytat:
![]() Cytat:
lecę już! nawet mi ten mróz niestrasznyUWIEEEEEELBIAM faworki ![]() a jaki ten zabieg depilacji? ja wstałam... planowałam troszkę wcześniej, ale cóż - jak organizm potrzebuje snu, to mu to muszę zapewnić, nie? ![]() no, popijam bawarkę właśnie ![]() może któraś się dosiądzie z herbatką albo kawką na pogaduszki? zapraszam no i zaraz siadam do nauki... dzisiaj caaaaaały dzień z prawem pracy |
|||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie właśnie słońce wylazło, ale mimo to mrozi niesamowicie. Jest -8 Siedzę oczywiście w pracy i chciałabym juz wyjść Chyba sobie dzisiaj na solarium wyskoczę, bo letnia opalenizna schodzi i bladością straszę ![]() SIMPATICO piekne masz ząbki ![]() Owocnej nauki i miłego dnia
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane.
Nie odzywałam się bo oczywiście nauka. Ale teraz mam już troszeczkę więcej czasu więc do Was też będę zaglądać. simpatico śliczne ząbki. Mnie dolna jedynka troszkę "wpada" ale wszyscy w koło mówią mi, że wymyślam i jakieś fanaberie mam. U mnie dzisiaj rano też ślicznie słonko świeciło a teraz już śnieżek prószy. Umówiłam się dziś z TŻ'tem na spacer po jego pracy. Także lecę zaraz zrobić odżywkę i położę na włoski, bo zaniedbały się kosztem nauki. Ostatnio poszalałam i kupiłam sobie różowy (taki mocny róż, wręcz fuksja) lakier do paznokci. I może to głupie ale wreszcie czuję się w nim dobrze. Chyba polubimy się na dłużej. Ale Wam nagadałam głupot... Już kończę. Miłego dnia. |
|
|
|
#2666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi strasznie szybko schodzi opalenizna.. :/ u mnie dzisiaj też -8 brrrrrrr... a słoneczka u mnie nie ma nie planuję nigdzie za bardzo wychodzić, może w przerwie od nauki szybko do Rossmannka skoczę ![]() również miłego dnia dziewczynki i owocnej nauki
|
|
|
|
|
#2667 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Także ja zapraszam w sobotę, bo pewnie będę piekła.![]() Cytat:
![]() U mnie nie jest tak źle, tylko -6 ![]() W mojej okolicy było trzęsienie ziemi Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały
|
|||
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słoneczkojest, ale to "ciepełko" nie zachęca do spacerów
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę zabrać sie za naukę. Słonko piękne zaświeciło więc i kurz się uwidocznił to poszłam sprzątać. Chata lśni i nie mam już wymówki ![]() Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że nauka będzie owocna. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Ma później dzwonić, to sprawdzę ile ma promili przez telefon
Pewnie będzie spokojnie, bo przecież jutro każdy z nich do pracy.
Kto ich tam wie

Dobrze, że nie było jeszcze akcji dobijania się do drzwi, w pilnej sprawie
a to jak ksiądz prowadzący się oburza i naucza kultury słuchacza mówiąc że nie może do niego mówić per pan ale proszę księdza to nie mogę 

Jak tak dalej pójdzie to zamieszkam na wydziale

Siedzę oczywiście w pracy i chciałabym juz wyjść
Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały