|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
hehhe ale fajny zbieg okoliczności.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Świat jest mały.
![]() Pomidorko - to już teraz musisz rodzić nam dzidzię 7 września, koniecznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fiona wlasnie wysrala 5 centow, mam nadzieje, ze to bedzie koniec z biegunka, skarbonka ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Fiona wlasnie wysrala 5 centow, mam nadzieje, ze to bedzie koniec z biegunka, skarbonka ![/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bazylko świetna ta twoja Fiona!!!A propos tego,że świat jest mały i łaczy nas więcej niż sie spodziewamy.Z Bazylką łączy mnie zwierzak Fiona,moja urocza,słodka kotka to też Fiona!) Ilona i Kropka są z 7 września jak bliska mi osoba ![]() Widzę że królują wrześniowe dziewczyny to i ja dołączam do grona-28 września ![]() Mamuska dasz radę,już tylko ponad godzina a ja dzisiaj siedze do 18-ej buuuuuuuuuuuuuu ![]() Ale dzien mój dziś jest piękny,bo wyniki sa ok ![]() Poza ym zakręciłam sie mocno w urządzanie dużego pokoju,bo to jedyne pomieszczenie w mieszkaniu,które jeszcze jest do zrobienia.Narazie to-że też to ładnie nazwę-eklektyzm na maksa,czyli po prostu "wszystko z innej parafii".Upatrzyłam sobie perełki,prawdziwe indyjskie rękodzieło,meble kolonialne z duszą,no i normalnie zakochałam sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-01-21 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Bazylko, jestem na zajęciach, studenciory pracują aż miło, a ja się rechoczę przed monitorem. No jak tak można!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Ukrycior a Ty też naukowa jesteś? Jak można wiedzieć to w jakiej dziedzinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Nic ciekawego w sumie
![]() Szkoda, że moja mama nie świętuje dziś dnia babci. Nie piszę ale czytam każdego dnia.
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Wtajemniczenie
|
My juz po wizycie u veta i 70 euro mniej w portfelu, ale upewnilam sie, ze dobrze robie, przeglodze dzis, jutro tylko ryz, potem mieszanka ryzu i karma. Dostala probiotyk, zeby odbudowac flore bakteryja i ma byc dobrze. Ale ona jest kochana, nawet veterynarza, ktory jej termometr wklada tam gdzie nie trzeba uwielbia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro o 14 mam monitor zaczęłam się denerwować bo tak liczyłam że w tym cyklu moje pęcherze i endo zaczną razem współgrać, a tu albo jedno albo drugie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Rozeznanie
|
Witajcie wieczorowa pora..... Co porabiacie Dziewczynki?
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa aankaa78(Ania, 31 lat)~~~~~~~~~~~@ 14.01 dolnośląskie agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 05.01 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 21.01 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12 ![]() edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 18.01 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @31.12 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~~~@ 07.01 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 11.01 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 29lat)~~~~~~~~@ 07.01 Lubelskie
#4279 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() serduszkowata, coralady Gratuluje dobrych wyników ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja mama świętuje dzień babci, bo ma już jedną wnuczkę, ale to nie zmienia faktu, że chciałabym, żeby doczekała się też wnuczki/ka z naszej strony ![]() Tak się domyśliłam, że siedzisz sobie w ukryciu ![]() ![]() Cytat:
![]() Uff nadrobiłam zaległości ![]() A teraz Wam coś opowiem: U nas w zeszłym tygodniu na kolędzie był ![]()
![]() |
#4280 |
kosmitka
|
Jagódko, i jest pięknie. I będzie jeszcze piękniej, zobaczysz kochana
![]() Kropko, Ty jako największy fachman z księgowości i płac, wiesz, że zwolnienie jest 100% płatne, więc nie stracisz finansowo, chyba że inaczej jest w kwitach niż w realu. Bazylko, to była tzw bezcenna koopa ![]() A ja wracam z monitoringu z bardzo bardzo dobrymi nowinami. Lewy jajniczek, który nie pracował od 6 lat od czasu operacji, zaczął produkować jajeczka, są 2 pęcherzyki 13 mm. W prawym też, ale mniejsze. Aż się łza mi zakręciła w oku ze szczęścia. Zawsze to większe szanse. Dzisiaj podał mi lekarz pierwszy zastrzyk z gonala w brzuch. I jutro kolejny monitoring. Dobrej nocki!
![]() |
#4281 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też dostałam od Siostry obraz Matki Bożej karmiącej maleństwo ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() sączę winko zagryzając morelkami i migdałami i jutro też mam monitor... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli Sarbonka będzie zdrowa. No i chwała! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak: - co miesiąc na pracy zyskuję kilkaset złotych, których nie dostałabym chorując; średnio 400zł netto; - z każdym przepracowanym miesiącem nowa wyższa stawka wchodzi mi do tych ostatnich 12 miesięcy, czym zwiększa mi się średnia do późniejszego macierzyńskiego; Gdybym poszła na L4 przy pierwszej sugestii lekarza czyli w X - byłabym na L4 13 miesięcy (7 choroby i 6 macierzyńskiego), a 13 razy 400zł to daje jakieś... 5 tys. 200zł. Jest różnica? ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Dieta, ryż, a potem ryż i kurczak gotowany, zawsze sprawdza się u moich kotów. Tylko na nie działa jeszcze Smecta, więc mniejszy problem. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-22 o 07:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
kosmitka
|
Ilonko, to chyba clo tak działa
![]() Kropko - to insza inszość ![]()
![]() |
#4285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W Polsce podobno zimno strasznie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to dobrze. ![]() Zimno. U mnie w okolicach -10. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Rozeznanie
|
Witajcie. U mnie tez zimno....minus 11 było rano
![]() Ostatni dzien na zwolnieniu dzis jestem....kaszel średnio przeszedł.ale od poniedziałku wracam do pracy, bo nie moge takiej przyjemności dzieciakom zrobic ![]() ![]() Juz sie nie moge doczekac przyszłego tygodnia.....w końcu moj ex sie wyprowadzi.....i bede miała mieszkanie....
#4288 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Coralady, ja tez jestem maniaczką urządzania wnętrz ![]() ![]() Cytat:
![]() Ukryciorku, nie mogę sobie wyobrazić, że ty studentów zamęczasz ![]() ![]() ![]() Jota, żeby czas oczekiwania szybko minął ![]() Konczita, jak mnie moje liczydła nie mylą, to masz dziś 34dc! I jak tam @, nie pojawiła się? ![]() ![]() Jagódko, a może właśnie teraz będzie lepiej i coraz lepiej ![]() ![]() Aanciahk, wspaniale, że jajnik podjął pracę ![]() Kropka, jakbym mojej jaśnie pani Procy zaserwowała ryż, to by mnie chyba kocio wyśmiała ![]() ![]() Aankaa, tydzień szybko minie i będziesz sama ![]() Wczoraj obskoczyliśmy 3 babcie i 1 dziadka ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kota wybiera mięso, mój kocur próbuje ale coś mu się tam i z ryżu trafi i jednak brzuszek łagodzi. Ale mają wybór, albo to albo głodówa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Rozeznanie
|
![]() Trzeba się rozprawic ![]() Twój przepis na tzatziki zagościł na sałe w mojej kuchni ![]()
Anka. Edytowane przez aankaa78 Czas edycji: 2010-01-22 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.