|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl część XIII :)
Siwa mogę tez wysłać zaproszenie?
![]() I witam AG, dzisiaj mróz jak cholera ide zrobić sobie gorrącą herbatę z cytryną i sokiem malinowym
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupilam, co prawda 3 pojedyncze, ale nie widac, ze nie sa polaczone. takze sukces ![]() zrobie ci, ale dygam :P bo jak sie nie uda, to bedzie wtopaaaaa ![]()
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Konto usunięte
|
Ewcik przyjęłam zaproszenie.
![]() Umordowana jestem sprzątaniem, a niedługo muszę lecieć po mame żeby jej pomóc nieść zakupy. Nic nie mam z tych ferii, a już czwartek jest. ![]() Nie mogę ostatnio jeden dzień poleniuchować. Co do seriali to ja mam dwa z takich zagranicznych Dr House, Desperate Housewies. Wszelkie inne mnie niezbyt interesują. Żadne typu zagubieni czy tam zaginieni itp. |
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
socialite mam do Ciebie prośbę...
Mogłabyś mi napisać jaki to może być kolorek z tych profesjonalnych farb??? i fajnie gdybyś podała link do tego zestawu już gotowego do farbowania ![]() ja mam włoski odrobinkę jaśniejsze wiec myśle, że ten utleniacz to nawet 3% by wystarczył, jak uważasz? 1985SiWA wysłałam Ci zaproszenie
Edytowane przez Fixi_Pixi Czas edycji: 2010-01-21 o 15:15 |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz spadam do domciu, a Ty tam ćwicz, co byś mi kaszany nie odwaliła hehehehe
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16614115]Ewcik przyjęłam zaproszenie.
![]() Umordowana jestem sprzątaniem, a niedługo muszę lecieć po mame żeby jej pomóc nieść zakupy. Nic nie mam z tych ferii, a już czwartek jest. ![]() Nie mogę ostatnio jeden dzień poleniuchować. Co do seriali to ja mam dwa z takich zagranicznych Dr House, Desperate Housewies. Wszelkie inne mnie niezbyt interesują. Żadne typu zagubieni czy tam zaginieni itp. miucci2 |
|
|
|
#3969 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale kolokwia mam już za sobą chyba że coś nie zalicze to poprawka, ale raczej nie
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet pisałam na wątku, że lada dzień wrócisz..
|
|
|
|
|
#3971 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nakopałabym Ci z chęcią hehehe [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16611640]Przyjęłam właśnie. Dziewczyny strasznie dużo piszecie, zwolnijcie trochę tempo, bo nie nadążę z czytaniem. Nie chciało mi się sprzątać wczoraj pokoju jednak, więc zabieram się za to teraz i potem do Was przychodzę [/QUOTE]Tak... ja jak tylko wrócę ze szkoły to nadabiam od rana 3 strony! [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16614115] Co do seriali to ja mam dwa z takich zagranicznych Dr House, Desperate Housewies. Wszelkie inne mnie niezbyt interesują. Żadne typu zagubieni czy tam zaginieni itp. Gossip Girl jest najleeeeeeeeeepsze!!!!
|
|||
|
|
|
#3972 |
|
BAN stały
|
Siwa no nie wierze
![]() ![]() ![]() Ale myślę,że dobry wybór przy ciemniejszych wloskach zwlaszcza brazowych mozna miec mocna opaleniznę i wygląda to super (bynajmniej w moim przypadku) jak mialam tlenione to mocniejsza opalenizna nie wygladala juz ladnie a ze ja lubie sie mocno opalac to lepiej mi w takim image ![]() ![]() w ogole dzisiaj przyszla mi maseczka kokosowa z kallosa 1 litr i cos tam jescze owocowe na wlosy z kallosa tez 1 litr i odzywke w sprayu 800ml , zamecze te wlosy ![]() ![]() w ogole babka z all od ktorej sobie zamowilam wlosy w ch*ja leci , zaplacilam jej w poniedzialek przelewem przez neta czyli powinno byc u niej tego samego dnia a ona do dzisiaj "ze jescze nie zaksiegowala wplaty na koncie" i zwodzi mnie to widac ale jestem zla,zaplacilam 130 zl za wlosy na jej konto a ona co ![]() i okazalo sie ze ma troche negatywow wlasnie za czekanie na przesylke 2-3 tygodnie,i tylko przy wplacie na konto, ci co chcieli za pobraniem dostaja bardzo szybko.Zabije ją po prostu, nie daruje jej. a na wlosy 3 tygodni czekac nie bede. chamstwo to jest po prostu. |
|
|
|
#3973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspólczuje.. Ja to zawsze sprawdzam komentarze< i je czytam >.. Wiadomo cos moze komus wypasc, ale powinna Ciebie poinformowac o opóznieniach
|
|
#3974 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko spojrzalam ze super sprzedawca i ze ma duzo komentarzy ale jakie to juz nie zobaczylam i prawdopodobnie popelnilam blad bo nie zobacze pewnie wlosow ani kasy albo zobacze wlosy po 3 tygodniach i to jescze pewnie nie te co trzeba.jestem mega zla ale widac e to nei jej pierwszy raz wiec nic jej nie wypadlo, widac po komentarzach ze po prostu czekaja na paczki po 3 tygodnie albo NIE DOSTAJA JEJ W OGOLE.co mnie sklonilo ze zamowilam za przedpłatą na konto? zawsze bralam za pobraniem. ehh wlasnie napisala do mnie maila jej konsultantka "Nie dostalam jeszcze potwierdzenia wplaty od szefowej moze bedzie jutro" jakas tragedia. jak napisalam dzisiaj ze zglosze to do allegro jak mi nie odpisza na maila bo wczoraj nie odpisywali to po 10 minutach mialam odpowiedz. porazka po calej linii |
|
|
|
|
#3975 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a proszę bardzo. ![]() Cytat:
Siwa a nie myślałaś znowu o hebanowej czerni w niej ślicznie wyglądasz a ajak brązik zrobisz to się pochwal ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
zazwyczaj po wysłaniu pieniędzy mogą dojść do 3 dni ale jak powyżej to sądze że oszuści |
|||||
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdeczka - nawet sie nie ''szczypaj'' jak cos to postrasz ja wpierw mailami i zglaszaj..
Ja tez sie raz podobnie wykolowalam i teraz to juz ostrozna jestem
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa wysłałam Ci zaproszenie, ale coś nie tak
![]()
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak tylko znajde jakies zdjecie to wstawie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak wiec przyjechalam juz, kupilam Welle Koleston Perfect 4/77, farba ma dwie nazwy : intensywnie brązowy średni brąz i gorzka czekolada ![]() Jejuu jak mi sie podobal jeszcze z loreal czekoladowy kasztan, no piekny na palecie, ale obawialam sie ze na takim jasnym blondzie to on moze zbyt intensywnie czerwienia przebijac ale kiedys sie skusze wogole w tej hurtowni jest tyle rzeczy ze łooo nie wiadomo na co patrzec duzo farb przeróżniastych i wogole wszystkego do wlosow.Socialite patrzalm tez na twoj zakup czarna porzeczka, ladny odcien, ciemny i ma taka poswiate ale ciezko mi go slowami okreslic hehe Za Koleston dalam 39 zł, a w centrum miasta jak dzwonilam to mi powiedziala 49 zł, nie mala roznica cenowa
|
|
#3979 |
|
BAN stały
|
No od teraz bede tylko zamawila za pobraniem,wtedy mozna olac jak nie przyjdzie.
No pomecze ja mailami co z paczką jeszcze do przyszlego tygodnia a jak w przyszlym tygodniu nie napisze ze wyslala albo w ogole nie bedzie odpisywala na maile to postrasze ją policją, najgorsze to ze nie ma do niej nr telefonu znalazlam numer tylko do jej konsultantki (i na dodatek pisze tam ze tylko sms-czyli nie chca rozmawiac) tak to bym zadzwonila i nie bawila sie w smieszne maile. a jak przyjdzie co do czego oddam ta sprawe mojejmu tacie, on sobie radzi z takimi łebkami tu w sumie nie chodzi juz o kase ale o traktowanie klienta jak szma*e bo dokladnie tak sie czuje . napisali na aukcji ze oczekuja na wplate do 3 dni potem wystawiaja negatywa ja im wyslalam na drugi dzien i to jeszcze przez internet czyli mieli w ten sam dzien . a oni co? paczke łaska wyslac?.. jak oczekuja czegos od klienta my oczekujemy czegos od nich normalne. zero szacunku. ehh cisnienie mi podniosła. |
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
1985SiWA ale ci ślicznie w ciemnych włoskach... jeju zakochałam się
nie wyobrażam sobie Ciebie w blondzie
|
|
#3981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko podstawowe programy, więc Gossip nigdy nie widziałam, ale ciekawa tego jestem. Dużo osób się zachwyca. |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie kusi farbowanie, ale na razie nie :P Jak włosy już będą dłuższe to zafarbuje na zimny brązik
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2010-01-21 o 17:06 |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz teraz kolorek?
|
|
#3984 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam farbować, ale jak byłam robić fryzurę na stu, babka mi powiedziała, że mam bardzo ładny swój kolor włosów i żebym całych nie farbowała tylko jeśli chcę coś robić to po prostu na moim kolorze próbowała robić różne rzeczy. Teraz mam właśnie całe włosy moje brązowe, a końcówki karmelowe wpadające czasem w blond. I zastanwiam się czy myśleć teraz nad jakąś inna kombincją czy zostawić narazie takie. Wy tu podkuszacie każdą po kolei do zmiany koloru.
|
|
|
|
#3985 |
|
BAN stały
|
Jutro przed szkołą jadę do kosmetycznego i zrobilam liste zakupow, moze mi cos jeszcze zaproponujecie
1.Garnier skóra musnieta sloncem do cery sniadej ![]() 2. Krem do twarzyczki nivea soft(smaruję nim twarzyczkę przed nalozeniem fluidu i pudru prasowanego) wtedy skora jest nawilzona i fluid idealnie sie rozprowadza. ![]() 3.Kream soraya nawilżający - nim smaruje się wieczorkami bo jest tłusty ![]() 4. Sztuczne rzęsy ostatnio zuzylam ostatnie opakowanie, a noż się przydadzą,wole zeby lezaly w szufladzie niz nie ma ich tam byc jak beda potrzebne![]() 5.Olejek rycynowy koniecznie:P Szczerze do moglabym caly czas chodzic z doklejanymi- bynajmniej nie musialabym sie malowac do szkoly z rana tylko fluidzik z pudrem blyszyk i koniec.a tak to siedze i maluje te rzesy 10 minut i sie wkurzam ze sa krotkie.Myśle co jeszcze kupic zeby potem nie bylo ze zapomnialam czegos ![]() W ogole ostanio zauwazylam ze ja w ogole nie wydaje pieniedzy na nic inego oprocz : kosmetykow,kosmetykow do wlosow,wlosow do przedluzania, przyborow do tipsow, ![]() nawet juz ciuchow nie kupuje tak jak kiedys. wole wydac na kosmetyki, chyba jestem nienormalna. a mama juz sie na mnie dziwnie patrzy. dzisiaj stwierdzila ze chyba bede jadla te odzywki jak zobaczyla 2 litry kallosa w paczce. czy wy tez nie umiecie oszczedac? mi to nie wychodzi , zawsze mam cos wazniejszego do kupienia. a np chcialabym uzbierac na plazme na sciane do sypialni, albo na stolik do manicure.. to chyba w moim wykonaniu impossible. Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-01-21 o 17:20 |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa jakaś ty śliczna
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak kiedys cala kase wydawalam na ciuchy to teraz pierwsze co to mysle co by tu z kosmetykow kupic ![]() dziekuje
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
oj u mnie z kasą jest tak samo raz mam faze na ciuchy i wydaje na nie całą kaskę a innym razem na kosmetyki dziś wydałam 150 zł, ale nie czuje sie winna, gdyż na same potrzebne rzeczy Jeszcze poluje na jakieś ładne bransoletki i sweterek w kolorze pudrowego różu.Chcę iść u siebie na solarium. Jednak!Ale jeśli chodzi o solarium jestem dość nie systematyczną osobą Bo wiem, że musiałabym go wykostać w określonym czasie, więc napewno bym chodziła. Słyszałam, ze nawet taniej to wychodzi jak sie kupuje karnet, prawda to to ?![]()
|
#3989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też tak mam, nie umiem oszczędzać. Jak tylko mam kasę zaraz cała wydaję. Kiedyś kupowałam ciągle kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne włącznie z tymi do włosów, a ubrania mi wisiały szczerze mówiąc. Potem jakies pół rok utemu zauważyłam, że bez sensu wydawać cała kase na kosmetyki jak mogłabym mieć za to troch,e fajnych ubrań i zaczęłam kupować ubrania. Teraz mam ochote troche kolorówki kupić, więc zaczęłam składać kasę, bo moje potrzeby robią się bardzo duże. Ale stwierdziłam, że będę taką samą wage przykładała i do kosmetyków wszelkiej maści i do ubrań starając się odkładać kasę na to. I tak ejst chyba najlepiej. Wyleczyłam się z zakupoholizmu, ale przecież coś mi musi trochę zostać żeby się zaopatrywać jak na prawdziwą AG przystało. Się rozpisałam. ![]() BTW. Moja mam mówiła mi kiedyś, że chyba otworze sklep z tym wszystkim albo będę z tego zupę gotować.
|
|
|
|
|
#3990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro masz odrobinę jaśniejsze ( ale nie blond) to 3% spokojnie wystarczy ![]() http://allegro.pl/item879492221_lore...on_zestaw.html http://allegro.pl/item891205390_lore...r_szampon.html Cytat:
Cytat:
i bylam znow na solar, ajajaaaj i chce juz moja farbe macciato !Cytat:
a nafte masz ? kup sobie seboradin niger lotion, swietnie wlosy po nim rosna bedziesz zadowolona, kosztuje 15zl
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

ide zrobić sobie gorrącą herbatę z cytryną i sokiem malinowym

ale kolokwia mam już za sobą chyba że coś nie zalicze to poprawka, ale raczej nie 
Nakopałabym Ci z chęcią hehehe 

tylko spojrzalam ze super sprzedawca i ze ma duzo komentarzy ale jakie to juz nie zobaczylam i prawdopodobnie popelnilam blad bo nie zobacze pewnie wlosow ani kasy albo zobacze wlosy po 3 tygodniach i to jescze pewnie nie te co trzeba.jestem mega zla ale widac e to nei jej pierwszy raz wiec nic jej nie wypadlo, widac po komentarzach ze po prostu czekaja na paczki po 3 tygodnie albo NIE DOSTAJA JEJ W OGOLE.
klask i: