|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
U mnie sie dopiero zaczelo, glowa boli, zatoki puchna, raz jest mi zimno, a za chwile goraco ... Jak tak dalej pojdzie to w weekend bede miala kulminacje tej chorobowej pandemii Od rana jestem na kosmicznej ilosci prochow, ale z jakim skutkiem to sie okaze ... Moze da sie przelozyc Twoja kontrol?
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak Was troche podczytuję..i na stronkę zajrzałam!!! Fajne kremiki...Tez potrzebuje!!! Nabędę..Dziękuję!! ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- I fajnie dziewczynki,że spór zażegnany!!Przez to nie chciało mi się aż gadać!!na forum....bo mi się ta sytuacja z Maszą przypomniała..a to było takie przykre!! Po to tu jesteśmy..żeby się wspierać..doradzać, dzielić się nowinkami...a nie ranić.. Bardzo się cieszę..Mamusia jest dumna,ze tak szybko!! |
|
|
|
|
#3423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-21 o 16:39 |
|
|
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=anna_ivy;16615371]Ja tylko dodam, ze po pierwsze super iz mozemy na spokojnie i wesolo toascic
no ja juz jestem gotowa obiad imieninowy zrobiony, tylko czekam na Tz
|
#3426 | |
|
Raczkowanie
|
To zalezy o jakim mowimy - L'occitane nie uzywa sztucznych barwnikow i zapachow - wiec.. pachna natura.. chce sie je miec na sobie.. o moze tak to ujme..
Moj najukochanszy zapach (perfumy) .. to tez marka L'occitane (Jasmin Notre Flore - natural mediterranean treasures).. Moj Yagusiowy chlopak tez ma zapach wlasnie stamtad.. (i ten, to juz w ogole ubostwiam, ale nazwy nie zdradze )---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- [QUOTE=agnes281;16616195] Cytat:
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też uwielbiam ten zapach |
|
|
|
|
#3429 | ||
|
Zadomowienie
|
Horito - wszystkiego NAJ w kolejne osiemnaste urodzinki!
Agnes - wszystkiego NAJ z okazji imieninek Cytat:
buuuuuuuuuuuuu ![]() Sami nie było rano, bo dostawała 5 z egzaminu Cytat:
i tak w porównaniach kremów z półki od 500zł wzwyż z kremami od 50 do 150zł te tańśze wypadały lepiej (nie jestemw stanie przytoczyć Ci bezpośredniego źródła w necie, bo czytałam o tym dość dawno i zdaje się że w poczekalni w jakimś Gabinecie Medycyny Estetycznej hihi w tzw "mądrym czasopiśmie" branżowym ale jak się pogrzebie w necie, składy poczyta, to faktycznie, coś w tym jest...nie twierdzę, że nie warto kupować drogich kremów czy coś, tylko że one wcale nie są lepsze od tańszych ![]() moja pani dr u której robiłam depilację laserową stosuje środki z retinolem (mam nadzieję że nie przekręciłam nazwy, jeśli tak, usprawiedliwiam się alergią ), o czym pisała chyby Ania i Evitanna - kierunek apteka jeśli już dobra, wracam do łóżka bo już sama tracę wątek, co chciałam napisać jeszcze ah! Treleczku, pytałaś o zabiegi laserowe - stówka za bliznę, ja miałam 4 zabiegi, zdjęcia będą, jak dojdę trochę do siebie, bo mnie alergia toczy kurde.. nie wiem czy zdecydowałabym się na twarz laserem.. Bębenek mówi, ze u jednych są niezłe efekty, a u innych słabe, jak za takie pieniądze.. ale musisz poczytać fora, co tam babki sobie chwalą, teraz mają tyle tych metod przeróżnych
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-21 o 17:14 |
||
|
|
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Yagnaa;16616287]To zalezy o jakim mowimy - L'occitane nie uzywa sztucznych barwnikow i zapachow - wiec.. pachna natura.. chce sie je miec na sobie.. o moze tak to ujme..
Moj najukochanszy zapach (perfumy) .. to tez marka L'occitane (Jasmin Notre Flore - natural mediterranean treasures).. Moj Yagusiowy chlopak tez ma zapach wlasnie stamtad.. (i ten, to juz w ogole ubostwiam, ale nazwy nie zdradze )---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- wilma Dziękuje ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- sami, gratuluje egzaminu, alez duma;-))) dziękuje za zyczonka
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
Sami, gratuluje i podziwiam
Przy takim samopoczuciu, to ja nawet mysli nie moge zebrac, nie mowiac juz o jakiejkolwiek eksploracji intelektu Teraz nalezy Ci sie dobra ksiazka, cieply kocyk i kubek goracego rosolu Ja wlasnie wciagnelam bulionik z ogromna iloscia pieprzu. Licze, ze pomoze na ten okropny bol gardla
|
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
Aniu, książka to raczej nie reszta chętnie (mam w szafie grzankę zrobioną dwa dni temu, grzankę w sensie wódka plus cukierki krówki plus czekolada plus trochę wody, wszystko podgrzewamy, mieszamy, odstawiamy żeby się przegryzło na ok dzień zamiast rosołku będzie Mamma mia sobie włącze o! albo Czesia... coś odmużdżającego w kazdym razie ![]() i będę słuchać Aniu, a na ból gardła - widzisz mi Miśka sprzedała skuteczny patent - miała mi pomóc wspominana grzanka, ale na gardło nie pomogła za to pomogła pyralgina! momentalnie przestało boleć (i już nie boli) - jakby rosołek nie zadziałał, to zawsze warto spróbować
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-21 o 17:41 |
|
|
|
#3433 |
|
Zadomowienie
|
Sami, ta grzanka brzmi o niebo bardziej smakowicie niz bulion
Cos czuje, ze bardziej by mi pomogla Ewentualnie TZ-ta na PILNE zakupy dla chorej sie wysle ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- To ja chyba lykne ta Pyralgine Orofar Max ma podobno w sobie srodek znieczulajacy, ale dziala tylko na moment ... a mnie boli i boli ...
|
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
na oko najlepiej dobierać
![]() 0,5l wiadomo czego krówek z 8 szt jak dobrze pamiętam (za to nie dajemy cukru) tabliczka gorzkiej czekolady (może być niecała, przecież trzeba kawałek spróbować czy dobra )nie pamiętam, ale chyba jeszcze łycha miodku i szklanka wody (w googlach szukałam przepisów i zmieszłam dwa w jeden - wyszło mniam! ![]() świetnie rozgrzewa tylko pyralginki jakby co grzanką nie popijaj
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-21 o 17:49 |
|
|
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
Sami, ale krowki i czekolade sie rozpuszcza, tak?
|
|
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
czekoladę to najlepiej zetrzeć na tarce na takie wiórki, w rondelku etc (teflonowym najwygodniej) podgrzewac razem z krówkami aż się rozpuszczą, wymieszać, ten miód dodać w międzyczasie, wodę żeby się trochę rozrzedziło, wymieszać żeby było jednolite i dodać %
plus minus - ja jestem z tego pokolenia co nie umie gotować i się posiłkuję moim P. ja asystuję i testuję, on przyrządza
|
|
|
|
#3437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeeeeesuuuu!! A ja na diecie!!! |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to do probowania, smakowania i komentowania jestem pierwsza Dzieki za przepis. Sadze, ze moze mnie uleczyc ![]() Misia, a Ty czym sie leczysz?
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, ze ja moge wszystko jesc i nic mi nie wchodzi troche to zle, bo chce przytyc z 2-3kg
|
|
#3441 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
oooo jaki kawał pizzy dziś wtrąbiłam mamusia piekła..mniam mniam |
|
|
|
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie co u mnie sprawdziło się na suchą skórę?
Kwasy omega-3 i omega-6, ale nie w kremie, bo niektórzy producenci kremów wpadają na pomysł dodawania ich do kremów, a w ten sposób nie pozbywamy się przyczyny suchej skóry. Ponieważ nie lubię ryb, które są bogate tylko w kwasy omega-3, piłam i nadal piję olej lniany i olej z wiesiołka (omega-3 i omega-6 w jednym). Normalnie byłam w lekkim szoku jak po paru miesiącach picia zauważyłam, że skóra twarzy przypomina w dotyku pupcię niemowlaka. Jędrna, gładka, ani sucha, ani tłusta, po prostu normalna zdrowa skóra. Nie używam żadnego kremu do twarzy, bo po prostu ona żadnego nie potrzebuje, nawet na siarczyste mrozy, a kiedyś to było nie do pomyślenia żebym wyszła w taką pogodę bez tłustego kremu ochronnego. nie zrażajcie się stroną senior.pl http://www.uroda.senior.pl/168,0,Kwa...kora,5738.html |
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo też zaczęłam niedawno kurację wiesiołkowo-witaminową ogólnie ![]() kiedyś brałam co jakiś czas wiesiołka własnie, ale nie pamiętam, jak "szybko" działał - ale fakt, działał |
|
|
|
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
Samii, ja zauważyłam po paru miesiącach, ale być może efekt był szybciej, na przykład po miesiącu, ale ja nie skupiałam się wtedy na cerze, bo oleje te piłam na inne dolegliwości, a dopiero potem zauważyłam że jakaś taka skóra gładka i nie tylko na twarzy, ale i na całym ciele.
|
|
|
|
#3445 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
ja tak po lecie wspomagałam skórę, jestem z tych lubiących się wygrzewać na słonku
i lubię czymś po lecie skórę napoić w każdym razie podpinam się pod to co piszesz Miśka, nie dałam rady się przemóc.. 50ml oleju... bleh!
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-21 o 19:21 |
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Toast za Jubilatkę Horo i Solenizantkę Agnes i za wszystkie Babcie
![]() ![]() |
|
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuję olej świeżo tłoczony tylko z datą ważności 2 miesiące i przechowywany w prawidłowych warunkach.
Ja z wiesiołka akurat kupowałam na allegro u tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/item863680371_...ka_100_ml.html http://www.allegro.pl/item880394433_...czony_1_l.html Samii, a ile pijesz tego oleju z wiesiołka? Bo ja 2 łyżeczki dziennie i nie wiem czy to nie za dużo. Chyba, że łykasz w kapsułkach. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Miśka, olej lniany w smaku jest obrzydliwy, mam gęsią skórkę na całym ciele jak go piję, zatykam sobie nos i popijam ciepłą herbatką, ale czego się nie robi dla urody. Edytowane przez Felaa Czas edycji: 2010-01-21 o 19:41 |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wrocilam
|
#3450 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

U mnie sie dopiero zaczelo, glowa boli, zatoki puchna, raz jest mi zimno, a za chwile goraco ... Jak tak dalej pojdzie to w weekend bede miala kulminacje tej chorobowej pandemii

(porozmawiaj z konsultantkami, one Ci doradza - ja znalazlam tam np. linie z ryzem - w zyciu nie mialam lepszej linii matujacej.. bylam tak zachwycona, ze przyszlam z malymi prezencikami do dziewczyn z l'occitane - zeby im podziakowac za pomoc w wyborze)
obiad imieninowy zrobiony, tylko czekam na Tz

ale jak się pogrzebie w necie, składy poczyta, to faktycznie, coś w tym jest...
Przy takim samopoczuciu, to ja nawet mysli nie moge zebrac, nie mowiac juz o jakiejkolwiek eksploracji intelektu