|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Help!!!!co zrobić z tym CZYMŚ zwanym "Słodkim capuccino"?
Pomocy!!! niecałe 3 miesiące temu robiłam platynowe pasemka (samym rozjaśniaczem) u fryzjera na naturalnych włosach ciemny brąz. Dzis postanowiłam coś zrobić z odrostami i... kupiłam "słodkie capuccino" joanny. Niestety nie wyszedł jak na opakowaniu. Efekt: na odrostach jasno-miedziany a w dalszej części popiel z lekko widocznymi jasniejszymi pasemkami i miedzianym połyskiem. Nie tak źle gdyby odrosty nie różniły się od reszty i gdyby nie ten miedziany odcień
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Help!!!!co zrobić z tym CZYMŚ zwanym "Słodkim capuccino"?
Pomocy po raz drugi!!!!!!!!!!!!!! na słodkie capuccino położyłam L'Oreal Casting mroźny beż... odrosty nadal miedziane, reszta ciemny-szary-brąz z prześwitującymi szczątkami platyny. Chciałam zmyć ten kolor i umyłam kilka razy szamponem przeciwłupiezowym, odżywka obowiązkowo. Wygląda to teraz jak na zdjęciach. No i muszę jak najszybciej doprowadzić to do normalnego stanu.
Tak, tym razem udam się do fryzjera Bardzo proszę o opinię i radę
Edytowane przez carmelca Czas edycji: 2010-03-31 o 15:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wejdź na tą stronę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796 może znajdziesz jakiś kolor dla siebie. Tu dziewczyny dodają zdjęcia jak wychodzą niektóre farby.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli zafarbujesz na czarno to jedynie ze świadomościa, że juz tak będziesz musiała zostac na baaardzo długo lub ściąc na krótko, bo najtrudniej jest zejść z czerni, poczytaj sobie wątek o dekoloryzacji...
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.