|
|
#2611 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Sluchaj ja nie oceniam czy Wy i Wasi TZ zachowujecie sie dojrzale czy nie. A uwierz mi, znalazlo by sie pare takich... Taka jestem i trudno. Nie Wy jestescie ze mna, ale moj TZ. I to co ja o nim mysle to jest tylko i wylacznie moja sprawa. |
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
eh... a mój się chyba na mnie fochnął... kurcze
![]() bo taka akcja: ja-wracasz do domu? on-tak. a potem ide do kumpla. ja-a nauka on-a tam ja-miałeś poprawic on-poprawie ja-a zreszta to nie moja sprawa. takze juz nic nie mowie on-? ja-no moje oceny? nie więc się nie wtrącam. rób co chcesz. on-i co będziesz sie teraz fochac? ja-nie. czemu? on-nie nic. jestem wlasnie u xxx ja-no to nie przeszkadzam on-oj kochanie godzina przerwy on-o czym chcialas pogadac? ja-jestes u kumpla wiec nie przeszkadzam on-nie jestem w domu. mow ja-nie mam czasu on-spoko po 40 min.. on-odezwiesz sie jutro ja-ale o co ci chodzi? no i nie odzywa się od 20 min hmmm... muszę go chyba zmaltretować przez ten tel i o co tu się złościc
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
sugerujesz zebym powiedziała mu "moze sprobujemy?"? nie jestem jeszcze pewna swoich uczuć, ale uczucie rozkwitnie z czasem...albo nie...
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już jestem
u mnie tez tylko szkola szkola szkola..nawet TZ mi dzisiaj napisał ze już nie mam o czym rozmawiać tylko ciągle szkolą i szkolą.. a teraz sie nie odzywa. troche sie obraziłam
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropla hmmm ja wiem że nie umiem gadac ze swoim TŻ przez telefon. Odzwyczailiśmy się. No ale bez jaj ale dziwne że to nim tak wstrząsneło? Bosze nie miałam dla niego czasu szok!
|
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. I wersami:"Gdy Cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy się zobaczę; Jednakże gdy Cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widziec żądam; I tęskniąc sobie zadaje pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? " |
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
wpadlam doslownie na chwilke, co tam u Was? nadrobilam z 2 strony i wiecej nie dam rady wiec mowcie, mowcie jak tam? ![]() co do zakupow, to chodze szukam, butow, plaszcza, ale kurcze ciagle cos jest nie tak.
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() E.J., uwielbiam piosenke Zebrowskiego i Stankiewicz z tym tekstem
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-21 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to najlepiej czarne bo mi pasuja do wielu rzeczy, a czarnych ktore mi sie spodobaly calkowicie nie widzialam jeszcze a ty skad? galeria lodzka?
|
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje i rozumiem. Na samą myśl o kupowaniu butów jestem chora wszystko przez to, że mam wąską piętę, wysokie podbicie i wystające kostki/kości (te przy palcach co są), a dodatkowo grube łydki więc kupno kozaków to już w ogóle hardcore Poza tym mam 155 cm wzrostu i prawie wszystko jest za długie... spódnice, sukienki, spodnie i nawet S robią teraz przeważnie dłuższe....
|
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja tylko grałam z bratem w szachy kurcze aż dziwne... ale najlepsze jest to jak on w połowie rozmowy zasypia to jest dobrze, albo jak gadamy jak on jest w szkole i nagle cisza to muszę się domyślac że spr pisze... a jak ja tak zrobiłam to matko jaka wojna a ja go jeszcze uprzedziłam... faceci... |
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem wyższa tylko o 2 cm i noszę XS. Nogawki spodni ZAWSZE muszę skracać. |
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nogawki muszę skracac, nie ma innej rady...Ale ponieważ kiedyś byłam grubsza to jak udało mi sie założyc spódnicę o rozmiarze 34 to byłam nieprzytomna ze szczęścia
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-21 o 20:17 |
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spodnie zawsze musze skracac (jak dobrze ze mama umie podszywac na maszynie
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
co tam ciekawego?
![]() ja słucham sobie właśnie http://www.youtube.com/watch?v=0TknI...eature=related ![]() chce mi się wesela, kurczę!TŻ chciał przyjechać do mnie jutro na wieczór i w sobotę wracać, odmówiłam mu, bo muszę się uczyć i mam wrażenie że me żal do mnie za to, chociaż mówi, że mnie rozumie, a mi smutno z tego powodu... przecież bardzo chciałabym go zobaczyć... w sobotę jadę do niego, ale TYLKO dlatego, że jego rodziców nie będzie, zawożą babcię do Gdańska na lotnisko, od nas to jakieś 4 godziny jazdy, tym bardziej w takich warunkach, więc pojadę tak by ich JUŻ nie było, a wyjdę stamtąd by ich JESZCZE nie było
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
eh.. a to ja mam odwrotnie od was.. (czyli podobnie jak Laguna mam) bo ja mam dośc duży biust i wszystkie bluzki co są dobre w pasie w biuscie są za ciasne ehe... a spodnie mam to samo mój 1,6 m grzeszy i zawsze nogawki musze skracac eh
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, napisał że czasem myśli o byłej i że to chyba za szybko dla niego...jestem w kropce
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym go tam zjechała... bosze najpierw facet obiecuje ci że cie kocha itd.. a potem tekst nie sory mysle o byłej. walnąc nic więcej...
|
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
nie potrafie tak...napisalam mu ze go rozumiem, bo sama czasem mysle o bylym...
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Wtajemniczenie
|
co tam u Was? mało piszecie
![]() ja mam jakiegoś małego doła.. jak zwykle przed okresem ![]() i przez te moje humorki TZ wiedział ze mi coś nie pasuje i poszedł spać.. ale chyba dobrze zrobił bo wiedział ze jak zostanie na gadu gadu to tylko sie pokłócimy.. eh.. nie lubię takie dni ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
chyba nie jesteście gotowi na jakiś nowy związek. pamiętam jak nam pisałaś jak rozstałaś sie z facetem. daj sobie jeszcze troche czasu, temu drugiemu tez. nie trzeba sie tak spieszyć, zrób tak jak dziewczyny doradzają. może spotkajcie sie raz na jakiś czas i potem sie okaże co będzie dalej
|
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze i ujedrni skore, w sensie ze bedzie gladsza i bardziej sprezysta ale nie sadze zeby bez naszego wkladu cwiczen zniwelowal celulit. Ja ogolnie jak np stoje to nie mam celulitu ale mam wrazenie ze jak napinam miesnie albo ide to juz go widac no i troche brzuszek mi "sflaczal" trzeba sie wziac za siebie
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj nic nie mówicie dziewcztny. ja troche ciałka, niestety mam. wydaje mi się, że przez anty mogłam przybrać, no ale przecież one też nie są winne wszystkiemu, wystarczyłoby gdybym ćwiczyła, ruszała się więcej
ostatnio jak ide z TŻtem na zakupy to tylko wyłażę zła i rozgoryczona, gdyż nic nie włazi na moją dupę! ![]() pytanko: macie z TŻtami swoje piosenki? |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy calą listę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

A między MYŚLENIEM a WYPISYWANIEM jest oooogromna różnica 

hmmm... muszę go chyba zmaltretować przez ten tel

u mnie tez tylko szkola szkola szkola..

Współczuje i rozumiem. Na samą myśl o kupowaniu butów jestem chora
wszystko przez to, że mam wąską piętę, wysokie podbicie i wystające kostki/kości (te przy palcach co są), a dodatkowo grube łydki więc kupno kozaków to już w ogóle hardcore
spodnie zawsze musze skracac (jak dobrze ze mama umie podszywac na maszynie
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg