Miłośniczki Zary - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 19:38   #4471
Gonia
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Mnie bardziej wkurza to , żę ceny w sklepach nie są kompletnie adekwatne do jakości.
Chodzę po tej Zarze, co mi się spodoba - dotykam i się załamuje, mam wrażenie, że większość rzeczy jest jak szmata do podłogi tylko w chorej cenie (zresztą nie tylko w tym sklepie, ale akurat o Zarze mamy wątek).
Generalnie lubię tam tylko torebki ,czasem buty i ciuchy ale tylko podczas wyprzedaży.
to fakt, że rzeczy z Zary nie wszystkie są dobrej jakości.....

dlatego kupuję pewnie z 70% ciuchów tylko po przecenie , wtedy faktycznie nie płaci sie tylko za firmę ale po prostu za fajny ciuszek czy torebkę i za rozsądną cenę

np mój jeden z ostatnich zakupów - kupiłam płaszcyk, który na poczatku kosztował 529 zł - cena z kosmosu !!!! - po przecenie kupiłam go za 199 zł - i uważam , że wart jest tej ceny

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:46
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:40   #4472
tissai
Rozeznanie

dziś w arkadii widziałam jedną czarną plisowaną sukienkę rozm S, była rozpruta przy zamku
Stary 2010-01-21, 19:42   #4473
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Chyba szał na sakiewki minął, bo coś się uciszyło

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

M
jeśli tylko jutro będę w Zarze to kupię
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:46   #4474
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
jeśli tylko jutro będę w Zarze to kupię
Byłabym bardzo wdzięczna
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:54   #4475
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałaś nigdzie snejków w rozmiarze 37??
Albo tych zamszowych, które wklejałam kilka stron wcześniej?
netka pamiętałam o Tobie będąc w Zarze, niestety zostały tylko 2 pary szarych snejków w rozmiarze 36, 3 pary czarnych też 36, więc za małe na Ciebie
o la dra też pamiętałam

Cytat:
Chyba szał na sakiewki minął, bo coś się uciszyło
ja nadal jej pragnę
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:57   #4476
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
netka pamiętałam o Tobie będąc w Zarze, niestety zostały tylko 2 pary szarych snejków w rozmiarze 36, 3 pary czarnych też 36, więc za małe na Ciebie
o la dra też pamiętałam

ja nadal jej pragnę
Dziękuje, że pamiętałaś i, że zerknęłas a możesz mi napisać w jakich galeriach patrzyłaś? Bo planowałam jutro rano skoczyć na targówek ale nie wiem czy się opłaca, czy coś w ogole kupie ehh z moim szczęsciem to wrrr
Stary 2010-01-21, 20:05   #4477
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje, że pamiętałaś i, że zerknęłas a możesz mi napisać w jakich galeriach patrzyłaś? Bo planowałam jutro rano skoczyć na targówek ale nie wiem czy się opłaca, czy coś w ogole kupie ehh z moim szczęsciem to wrrr
na Targówku nigdy nie było tych kozaków, w ogóle tu jest mała nędza
dzisiaj byłam w Złotych Tarasach i Galerii Mokotów
wczoraj na Targówku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 20:18   #4478
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
na Targówku nigdy nie było tych kozaków, w ogóle tu jest mała nędza
dzisiaj byłam w Złotych Tarasach i Galerii Mokotów
wczoraj na Targówku
No właśnie jak ostatnio rozmawiałam z Panią z Zary na Targówku, to powiedziała,że bardzo mało rzeczy ciekawych dostają a torebek i butów to już w ogóle podobno u nich bardzo mało
Stary 2010-01-21, 20:23   #4479
boszenka69
Zakorzenienie

A jednak wspominane wcześniej sukienki z plisowanym dołem nie są wcale przecenione na 59,90, tylko nadal schodzą po 79zł. Dzisiaj kupowałam jedną dla Pralinki i miała na metce cenę 59,90, jednak na kasie wybijało ciągle 79zł :/ Ale oznajmiłam kierownikowi, że kupuję ją za cenę z metki i koniec Myślałam, że mnie zabije wzrokiem
Sobie natomiast kupiłam szaro-biały długi pasiak, szary sweterek zapinany na zamek (przeceniony ze 169zł na 79,90zł) i piękną torebkę z nowej kolekcji, tą samą co ma Izabellini Zabrałam ostatnią
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:35   #4480
marchewkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Dziewczęta a widziałyście u siebie takie duże,prostokatne,lakierow ane torby w kolorze malinowym i szarym. Mają one i raczki (można nosić w dłoni) i łańcuchy (do noszenia na ramieniu). Te rączki mają chyba w koorze skóry.
zastanawiam się co myślicie o nich..
jak dla mnie strasznie się błyszczą..
w ogóle nie podobają mi się.

co do jakości rzeczy to rzeczywiście, czasem to jest tragedia, nawet nie ma po co przymierzać mimo, że dana rzecz ma fajny fason/kolor itd..
a już chyba najbardziej mnie wkurza gdy widzę bawełnianą bluzkę za 150zł z wystającymi nitkami, poprutym szwem, ubrudzoną
marchewkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:10   #4481
netkaa00
Zakorzenienie

Dziewczynki, nadal proszę o zakup mi czarnych zamszowych muszkieterek w rozmiarze 37 albo czarnych snejków również w tym rozmiarze oraz szarej plisowanej sukienki w rozmiarze M

Jeśli któraś z Wizażanek widziałaby którąś z tych rzeczy w Warszawie to również proszę o informacje

Mam nadzieje, że w końcu mi się uda znaleść te rzeczy podobnie jak Pralince
Stary 2010-01-21, 21:15   #4482
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
A jednak wspominane wcześniej sukienki z plisowanym dołem nie są wcale przecenione na 59,90, tylko nadal schodzą po 79zł. Dzisiaj kupowałam jedną dla Pralinki i miała na metce cenę 59,90, jednak na kasie wybijało ciągle 79zł :/ Ale oznajmiłam kierownikowi, że kupuję ją za cenę z metki i koniec Myślałam, że mnie zabije wzrokiem
Sobie natomiast kupiłam szaro-biały długi pasiak, szary sweterek zapinany na zamek (przeceniony ze 169zł na 79,90zł) i piękną torebkę z nowej kolekcji, tą samą co ma Izabellini Zabrałam ostatnią
walczyłaś jak lwica za co jestem Ci dozgonnie wdzięczna! no i za to, że Ci się chciało i w ogóle przecież moglaś się nie bawić w takie rozmowy i wziąć tę kieckę za 79.90.
Jestem przeszczęśliwa

Wizażanki jesteście super !
Cytat:
Dziewczynki, nadal proszę o zakup mi czarnych zamszowych muszkieterek w rozmiarze 37 albo czarnych snejków również w tym rozmiarze oraz szarej plisowanej sukienki w rozmiarze M

Jeśli któraś z Wizażanek widziałaby którąś z tych rzeczy w Warszawie to również proszę o informacje

Mam nadzieje, że w końcu mi się uda znaleść te rzeczy podobnie jak Pralince
ja będę z mojej strony 3mała kciuki, bo jak pisałam Zarę mam 150km od mojego miasta
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:43   #4483
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
numer referencyjny torebki pudrowej marszczonej to 4659/304/102

mierzyłam dzisiaj czarną skórkę za 229 PLN
faktycznie leży nieciekawie .....
marszczy się przy biuście, przy ramionach wzdłuż wyłożenia także, rękawy były na mnie za krótkie
odpuściłam ją sobie
Też przymierzałam dzisiaj tę skórę i faktycznie, bardzo dziwnie leży. Zapięta wygląda jeszcze w miarę ok, ale rozpięta-tragedia

A za numer dziękuję Dorwałam dzisiaj ostatnia sztukę

Pralinko ależ nie ma za co Wizażanki muszą się wspierać

Wklejam fotkę mojego małego cudeńka
PS. Moja 9-miesięczna córcia jak zobaczyła tą torebkę to dosłownie oszalała Oczywiście łańcuch i zapięcia najbardziej wpadły jej w oko

Załącznik 2804599

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2010-01-21 o 21:44
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:49   #4484
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

a ja dziś kupiłam świetną marynarkę z asymetrycznym zamkiem, z materiału a la surowa wełna za 99 (przecena z 289, lol)
i bluzkę, którą już mam, ale ta była tańsza o 20 zł i lepiej leży, choć w tym samym rozmiarze, więc poprzedniczka idzie do zwrotu - to jedyna rzecz jaką znalazłam ze swoich poprzednich zakupów

różnicę w cenie bluzki wydałam na biżuterię w camaieu

przecenili kozaki, o ktorych pisałam wczesniej z 399 na 229 - mierzyłam, ale jakoś nie poczułam, ze muszę je mieć, uff

a dziewczynom narzekającym na odległość do Zary - ja od niedawna mam niecałe 3 km i to jest dopiero przekleństwo
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:52   #4485
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Własnie wróciłam z Zary i powiem Wam, ze nie wiem jaka jest teraz tura (bo dawno nie byłam), ale zauważyłam sporo sukienek po 99,90/79,90/59,90, m.in. pojawiła się w dużej ilości pudrowa z kokardą za 59,90 (za taką cenę sama kupiłam)
Szpilki wszystkie 99,90, bluzki 35,90, dalej nie pamiętam.
Poza tym to warto jak ktos chce obkupić TŻ-ta w jakieś proste t-shirty to wejść na dział męski, sama zakupiłam dla mojego kilka bo są po 14,90

Pojawiły się dzisiaj po 99,90zł torebki z nowej kolekcji (widziałam jak dopiero wnosili i układali), w kolorze pudrowym i jasnoszarym, ze srebrnym łańcuchem na długim skórzanym pasku (ciemnoszarym), śliczne ( i idealne do biegania na zajęcia )
Sama dla siebie odrazu zakupiłam, dodaję dwa zdjęcia (ale ciężko ją na zdjeciu ładnie uchwycić bo ma ten pasek długi w rzeczywistosci jest jeszcze ładniejsza). Krój ma taki jakby wielka sakiewka.
Były dwie pudrowe i jasnoszare, jak wychodziłam z moją to szara też została już tylko jedna
Gratuluję zakupu : )
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:56   #4486
izabellini
Zakorzenienie

ja do jednej z Zar mam 1 km a w linii prostej jeszcze bliżej
ktoś się ze mną policytuje??
Stary 2010-01-21, 22:05   #4487
monia_737
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w ZT, ale szczerze mówiąc to nic ciekawego w Zarze nie widziałam.. Kupiłam tylko tą pudrową sukienkę za 59 zł i wieczorem pójdę oddać tą za 99 zł do Arkadii - może tam będzie większy wybór

dziekuje za info

dziewczynki, a czy ktoras z was widziała moze snejki 39? gdziekolwiek. są jeszcze?

ja tak jak pralinka ( z tego co pamietam ) jestem z Lublina, wiec mam spory kawałek do zary, chciałabym je jakos zdobyc, ale juz sama nie wiem czy jest sens wyruszac jutro na polowanie.

p.s pami etacie może czy 2 styczen by l wolny od pracy?

Edytowane przez monia_737
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:11
monia_737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:11   #4488
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Potwierdzam, że z tymi sukienkami w kokardą (podobnie jak z szarymi z zipami i plisowanymi z długim rękawem) można się nieźle przejechać Pisałam, że kupiłam sobie dzisiaj drugą za 59 zł, żeby oddać tą za 99 zł - oczywiście w sklepie nie mierzyłam jej już tylko wzięłam tą, która wyglądała najlepiej. W domu okazało się, że między nimi jest minimum 15 cm różnicy Ledwo mi pośladki zakrywała więc chcąc nie chcąc poszłam do Arkadii wymienić na trochę dłuższą
Poza tym kupiłam jeszcze szarą taką jakby dresową marynarkę za 99 zł z 359 zł

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Taaaaa. Zawsze jak cos kupie taniej, to mysle, ze wrecz "zarobilam" i teraz te "dodatkowe" pieniadze, wypadaloby wydac na cos innego.

Jeanne ja mam ten lakier i trzyma sie calkiem niezle (a na moich paznokcial lakiery sie zwykle kiepsko trzymaja).
Mam dokładnie tak samo Dzisiaj sobie wykombinowała, że jak kupię sukienkę za 59 zł a oddam tą za 99 zł to zyskam 40 zł więc spokojnie mogę kupić bolerko w H&M za 59 zł, bo to tak jakbym zapłaciła za nie tylko 19 zł Potem okazało się, że obydwie sukienki muszę oddać i jak poszłam do Arkadii, to wzięłam znowu sukienkę z kokardą już dobrej długości za 59 zł i marynarkę za 99 zł bo doszłam do wniosku, że nie odczuje tak tej stówki skoro i tak zwracam jedną sukienkę za 99 zł, to wyjdę z taką zawartością portfela, z jaką przyszłam

Co do lakieru, to mam nadzieję, że dobrze będzie i u mnie trzymał, bo zazwyczaj ładnie pomalowanymi paznokciami cieszę się góra dwa dni
A powiedź mi jeszcze ile warstw nakładasz, żeby uzyskać w miarę intensywny kolor? Dobrze kryje?

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
ja mam do Zary co prawda ok. 10 km..... ale jakoś mi nie po drodze.... Pracuję w Centrum Gdańska i wracam do domku w przeciwnym kierunku niż Zara ....

Hmm.... może to i dobrze, że nie jest mi po drodze....
inaczej pewnie byłabym pewnie codziennie w Galerii ....
Dobrze, uwierz mi Ja mam do Zary hmm.. niecały przystanek tramwajowy - około 5 min na piechotę spacerowym krokiem i z pewnością nie jest to korzystne dla mojego portfela

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

A co do samej torebki już ja wypróbowałam (co prawda w wersji z długim paskiem) i jestem zadowolona, pasek skrócę w najbliższym czasie i będzie idealna. I właśnie jak dla mnie dobrze że ma łańcuch z jednej strony, bo tak to by mógł przy ciele mechacić ubranie.
Nie wydaje mi się, żeby łańcuch mechacił ubranie, przynajmniej ja nic takiego nie zaobserwowałam nosząc swoją z łańcuchami
Jeszcze raz przyjrzałam się tej i doszłam do wniosku, że dużo by zyskała, gdyby ten pasek można było odpinać lub chociaż ułożyć tam pod torebką i nosić na samym łańcuchu - chociaż znowu jeden łańcuch jak dla mnie przy takiej dużej torbie wygląda troszeczkę komicznie
No ale wiadomo, nie każdemu musi się wszystko podobać

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Dziewczęta a widziałyście u siebie takie duże,prostokatne,lakierow ane torby w kolorze malinowym i szarym. Mają one i raczki (można nosić w dłoni) i łańcuchy (do noszenia na ramieniu). Te rączki mają chyba w koorze skóry.
zastanawiam się co myślicie o nich..
Bez rewelacji, za 99 zł jeszcze jeszcze, ale za 199 zł na pewno się nie opłaca.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
ja do jednej z Zar mam 1 km a w linii prostej jeszcze bliżej
ktoś się ze mną policytuje??
Ja chętnie Jak napisałam przed chwilą ja mam niecały przystanek tramwajowy, na oko sądzę, że sporo mniej niż km
Tak z ciekawości aż zapytam, do której masz tak blisko?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:25   #4489
sydunia
Zakorzenienie

A jak będę zwracać coś, za co płaciłam kartą, to mniej więcej po jakim czasie będę mieć na koncie pieniądze?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:25   #4490
Timmy
Raczkowanie

Witam, mam pytanie do Zaromaniaczek z Warszawy Czy któraś z Was może widziała niedawno torebkę listonoszkę z jasno brązowej licowanej wyglądającej dość grubo/sztywno skóry, rozmiar trochę mniejszy niż A4, przeceniona bodajże na 99 złotych z 269? Eh, nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia, ale może któraś z Was kojarzy Z góry dziękuję za informację
Timmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:34   #4491
monia_737
Raczkowanie

myślę ze tak 2-3 dni no chyba ze to bedzie przed weekendem to dobiero w pn

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

a i mam jeszcze pytanko, widziała któras z was moze te butki z nitami? kupiłam je w I-szej turze, ani razu nie uzywane, tylko co, okazalo sie ze jednego nita na samym czubeczku nie ma, kiedys pamietam ze jakby cos to pani powiedziala ze moge wymienic na te same lub oddadza mi gotowke, ale mojego rozm. juz nie bylo same 41 ale tak je pokochalam ze musialam je miec

pomozcie, moze daloby rade cos z nimi jeszcze zadzialac

Edytowane przez monia_737
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:54
monia_737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:39   #4492
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marchewkowa Pokaż wiadomość
jak dla mnie strasznie się błyszczą..
w ogóle nie podobają mi się.

co do jakości rzeczy to rzeczywiście, czasem to jest tragedia, nawet nie ma po co przymierzać mimo, że dana rzecz ma fajny fason/kolor itd..
a już chyba najbardziej mnie wkurza gdy widzę bawełnianą bluzkę za 150zł z wystającymi nitkami, poprutym szwem, ubrudzoną
XS-ka, marchewkowa, macie może zdjęcie?
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:56   #4493
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę mojego małego cudeńka
PS. Moja 9-miesięczna córcia jak zobaczyła tą torebkę to dosłownie oszalała Oczywiście łańcuch i zapięcia najbardziej wpadły jej w oko

Załącznik 2804599
rzeczywiście bardzo fajna ślicznie wyszedł jej kolor na foto

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:57
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:57   #4494
pronunciation
Zakorzenienie

no i mam nowy obiekt westchnień tylko ta cena
Stary 2010-01-21, 23:59   #4495
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Co do lakieru, to mam nadzieję, że dobrze będzie i u mnie trzymał, bo zazwyczaj ładnie pomalowanymi paznokciami cieszę się góra dwa dni
A powiedź mi jeszcze ile warstw nakładasz, żeby uzyskać w miarę intensywny kolor? Dobrze kryje?
Dwie warstwy kryja zadowalajaco - mam kolor mietowy i turkusowy . Taki ogolnie wychwalany Inglot, odpada mi kawalkami! juz tego samego dnia. Ten sie trzyma bez zarzutu minimum 3 dni, czyli w moim przypadku - rewelacja.
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:14   #4496
caat
Zakorzenienie

:O miętowy ?!

szukam takiego od jakiegoś już czasu, jeśli jest podobny do tego w załączniku to proszę o kontakt : )

Załącznik 2804886
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 00:54   #4497
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
:O miętowy ?!

szukam takiego od jakiegoś już czasu, jeśli jest podobny do tego w załączniku to proszę o kontakt : )

Załącznik 2804886
Caat na zywo odcienia jade nie widzialam - wyprzedany . Pisalam o tym mietowym (zalaczam Chanel dla porownania). Chanel mi tez odpryskiwal po 1 dniu, pfff .

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2010-01-22 o 00:57
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 01:08   #4498
agusia642
Zakorzenienie

sliczny ten lakier! Muszę się rozejrzeć za takim, bo kupiłam jakiś z Vipery, ale to w ogóle nie to!
jejku siedzę w pracy, już mi się oczy zamykają..
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 05:31   #4499
pronunciation
Zakorzenienie

mam do was pytanie czy jest u was jeszcze ta marynarka? czarna, wywijane prążkowane rękawy, materiały miękkki, kosztuje obecnie 99 zł zdjęcie w załączniku interesuje nie rozmiar S, będę wdzięczna za info w mojej zarze już niestety nie ma rozmiarów
Stary 2010-01-22, 05:57   #4500
istari
Paul's girl

dziś lub jutro wybieram się do dobrze zaopatrzonej Zary. jeśli ktoś ma jakieś marzenia to poproszę o PW + link do wyraźnego zdjęcia tej rzeczy (albo w wątku, ale nie wiem czy to nie będzie zaśmiecanie). Płacę kartą więc nie będzie możliwości zwrotu tej rzeczy, oczywiście paragon wyślę razem z rzeczą.

Edytowane przez istari
Czas edycji: 2010-01-22 o 06:01
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości