|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16615971]hej ;*
jestem bez humoru. kupiłam buty. no ale nie jestem do końca zadowolona :0 żadnego wyboru! i jeszcze z moją nogą to trudno ;(. Martyna-jakimi sposobami chciałas rozchodzic te buty Twoje? no prócz chodzenia w skarpetkach ![]() w ogóle spr z historii zawaliłam. ale to moja wina ;d. no ale spr z niemca poszedł dosyc dobrze ![]() no i idę się uczyc. pa;*[/QUOTE] smarowałam je wewnątrz kremem,ale to nic nie dalo. oddałam je do szewca, a on je zniszczył ![]() pobrudził, pozadzierał. wrociłam z tej próby z hotelu, masakra jakaś. spać mi się chce ;] idę sobie. jeszcze muszę skończyć opisy do zdjęć na czołówkę. ![]()
#2493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mrrr sexy ![]() tylko że ja to bym się pewnie w takich zabiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2494 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czerwone? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ok, to później zrób ![]() Pończochy ![]() ![]() Do mnie wysłali w poniedziałek i dopiero dzisiaj musiałam się pofatygować na pocztę, bo inaczej dopiero teraz, po południu bym miała, a to prezent dla Tżta. Dałam mu w szkole, to pół klasy się dowiedziało. I koleżanka: "kupiłaś mu pendriva? ![]() ![]() ![]() ![]() W tych to ja bym 20 minut nie wytrzymała ![]() ![]() ------ A jutro nie idę do szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
Justyna, zapraszacie jakiś starostów i inne badziewie?
![]() jeżu, jakby na mojej 100 był burmistrz ![]() pewnie przylazłby, napiłby się i powyzywał wszystkich..i zakończył imprezę ![]() ![]() paznokieć mi się znowu łamie, zaraz będzie akcja klejenia. -.- i muszę tą różę zamówić jutro koniecznie ![]() Kasia, u mnie nie ma takiej mody na fryzury z kwiatami. a ja chcę bo nie mam zbyt wielu dodatków czerwonych..i tak mi się zamarzyła ta róża we włosach ![]() czerwone paznokcie i ta czerwona róża.
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro Wam powiem, kto jeszcze ![]() Koleżanka: "a ty byś nie chciała przyjść, żeby się nażreć i nachlać za darmo? ![]() A tu się okazuje, że jednak pół szkoły ma kwiaty we włosach... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Debiluję się i boli ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-21 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, w mojej klasie jedna dziewczyna ma, ale czarnego i sztucznego. tak jak robiłam rozeznanie to nikt nie mówił, że planuje ![]() poza tym z sukienkami.. to większość będzie miała księżniczkowe. wiecie.. długie, do ziemi, rozkloszowane ![]()
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Może w ostatniej chwili się zdecydują
![]() U mnie o dziwo większość krótkie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() a w moim mieście to w ogole sukna brzydkie były.
![]() |
#2501 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie chyba też większość ma krótkie. I o dziwo czarne (przecież wychowawczyni zarządziła czarne kiecki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ;/ i nie nadają się na studniówkę.? ja chyba zaniosę do szewca jutro butki i poproszę żeby mi ich nie pobrudził ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o łaaaa. wstawiam zdjęcia butów. no ale jakościowo nie najlepiej bo wiadomo ;D takie tam zwykłe. no i niestety z małą kokardką. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego co patrzyłam, to u mnie jeśli jakas miała długa to raczej taką prosta. Ale była jedna z taką wycudaczoną, że jak byla na jakimś zdjęciu to tak jakby nikogo innego na nim nie było. Tyle, że sukienka była okropna. Cytat:
![]() Krótkie i cała gama kolorów :P [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16619391] wstawiam zdjęcia butów. no ale jakościowo nie najlepiej bo wiadomo ;D takie tam zwykłe. no i niestety z małą kokardką.[/QUOTE] Ładniutkie, mi się podobają takie klasyczne szpilki ![]() ![]() Oj byłam na angielskim, u babci z prezentem, już mi się nigdzie nie chce chodzić ...
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo użyteczne prezenty, lubię takie ![]() ![]() a no widzisz, a koleżanka moja jest z nich zadowolona ![]() co klient to inna opinia ![]() Cytat:
![]() współczuję ![]() ja używam pianki Veet bez ostrzy, bo ja mam blond,cienkie, rzadkie i krótkie włosy na nogach. depilator mi ich nie łapie ![]() Cytat:
![]() nie lubię takich.. chciałam dodać foto, ale nie wyskakuje mi okienko (wiecie które) ![]() ah ta mozilla ![]()
![]() |
#2505 |
Wtajemniczenie
|
Hehe ja też, dałam tżtowi bona, którego można wykorzystac np. w reserved bo nie wiedziałam, co chce
![]()
![]() |
#2506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama chciałabym taki dostać ![]() ja mojemu TŻ staram się kupować, to co akurat potrzebuje http://img339.imageshack.us/img339/8449/p1210217.jpg biżuteria, którą dostałam od kuzyna na 18stkę, nareszcie się przyda ![]() http://img94.imageshack.us/img94/6012/p1210236.jpg buty nr 1. pożyczone od przyjaciółki http://img94.imageshack.us/img94/6285/p1210232.jpg buty nr 2. również pożyczone od przyjaciółki (mam identyczne fioletowe..) http://img684.imageshack.us/img684/7405/p1210238.jpg buty nr 3. moje ![]() http://img25.imageshack.us/img25/2810/p1210239.jpg buty po lewej pożyczone, buty po prawej moje, które mają większy otworek na palce i mi stopa "wypływa" ![]() dlatego pożyczyłam od mojej D. na które się zdecydować ?
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16619391]kurcze, siedziałam chwilę w skarpetkach. babcia mówi że denaturatem mam posmarowac
![]() ;/ i nie nadają się na studniówkę.? ja chyba zaniosę do szewca jutro butki i poproszę żeby mi ich nie pobrudził ![]() wstawiam zdjęcia butów. no ale jakościowo nie najlepiej bo wiadomo ;D takie tam zwykłe. no i niestety z małą kokardką.[/QUOTE] nie będzie śmierdziało. jeśli to skóra ![]() słyszałam o tym denaturacie. i uważaj z tym szewcem bo może ZA BARDZO rozbić. moje teraz też w gratisie spadają z nóg ![]() Cytat:
u mojego Tż JEDNA dziewczyna na studniówce miała taką księżniczkową. weszła na salę, a mój Tż :"o, część Michalina. Co, już się ogłosiłaś królową balu? ![]() ja bym się obraziła na niego na jej miejscu ![]() ale pewnie była przyzwyczajona do jego czerstwych żartów ![]() Cytat:
ja jutro pójdę do Dziadków na cmentarz postawić znicze ![]() wczoraj byłam u drugich Dziadków, bo wiadomo, dzisiaj polonez, w piątek już generalne próby. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
a jaką masz sukienkę? ale myślę, że drugie buty pożyczone. takie jak Twoje tylko z mniejszą dziurką.
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
reg buty b.fajne, tylko faktycznie kokardki mogłoby nie być. Ale ogólnie są ładne
![]() u mnie w klasie nikt nie miał typowo balowej sukienki. W ogóle chyba nawet w szkole nie zauważyłam takowej. ogólnie jestem przed miesiączką i wyobraźcie sobie mój stan. Jestem chodzącym wulkanem. Wkurza mnie wszystko- mój zamulony komputery, który dzisiaj robi mi na złość i się zacina, mój telefon, siostry, mama, koleżanka,reklamy w tv, ogólnie mówiąc WSZYSTKO! no, a tak w ogóle to cześć!;* rehab te mi się podobają http://img94.imageshack.us/img94/6285/p1210232.jpg
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Ewa, współczuję.
![]() w ogole nie pochwaliłam wam się ![]() dostałam @ we wtorek ! czyli studniówka nie będzie pod znakiem @. ![]() ![]() i dzięki Bogu.
#2510 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zakładam jednak tą osiemnastkową, nie znalazłam innej fajnej czarnej. większość miały fason podobny do tej, a dwie takie same sukienki mi się są potrzebne ![]() http://img29.imageshack.us/img29/7378/23865771.jpg http://img62.imageshack.us/img62/1792/49524575.jpg http://img260.imageshack.us/img260/701/10011664.jpg Effciaa16, ja też tak zawsze mam przed. normalnie lepiej do mnie nie podchodzić, bo pogryzę ![]() na szczęście na studniówkę mi nie przypadają te dni.. ![]()
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Dorota, piękna sukienka. już mowiłam wcześniej;d i teraz już pamiętam jak pokazywałaś ją
![]() buty miałaś chyba te pierwsze? ale wydaje mi się, ze te peep toe będą fajniutko się komponowały..i srebrny obcas Cię trochę tak rozświetli też ![]()
#2513 |
Zakorzenienie
|
ajj mówię Wam co ta @ potrafi robić z człowiekiem.
![]() reg nie ma sensu psuć butów, z resztą kokarda wcale nie wygląda brzydko. ![]() rehab sukienka jest świetna po prostu. ![]() ![]()
![]() |
#2514 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No tak. Już aparat podłączam. Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że dostanę po. W ogóle to obudziłam się dziś z okropnym bólem brzucha. Kilka razy mnie już tak okropnie bolało, w okolicach prawego jajnika. Boję się czy to nie torbiel jakaś czy coś. Piwem mi się odbija, fuj. A sala prawie gotowa. Naśmiałam się znowu. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |||||
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16615971]hej ;*
jestem bez humoru. kupiłam buty. no ale nie jestem do końca zadowolona :0 żadnego wyboru! i jeszcze z moją nogą to trudno ;(. Martyna-jakimi sposobami chciałas rozchodzic te buty Twoje? no prócz chodzenia w skarpetkach ![]() w ogóle spr z historii zawaliłam. ale to moja wina ;d. no ale spr z niemca poszedł dosyc dobrze ![]() no i idę się uczyc. pa;*[/QUOTE] Piękne te buty masz, piszę już, bo dalej pewnie zapomnę:P Z tym rozchodzeniem butów - ja słyszałam o sposobie "na wazelinkę" ![]() Cytat:
![]() Ło matko, zamarzniesz na tym śniegu, lodzie i wietrze nam:x Ubrać się ciepło i się nie wygłupiać! Cytat:
Klejenie? Sztuczne pazurki? U nas na początku był szał na fryzury z kwiatami i na planach się skończyło. Chyba nikt nie będzie miał:P Czerwień jest szalenie elegancka ![]() Cytat:
Buty te z kokardkami, sukienka jest na tyle skromna, że można na dole zaszaleć, tak myślę:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
się upiłaś to i się śmiałaś
![]() poka zdjęcia. a z jajkiem idź do lekarza ![]()
#2517 | ||
Zakorzenienie
|
pionteczka
![]() co bym nie kupiła, przygotowuję się na obcieranie ;p Cytat:
![]() Cytat:
siedziałam nad ang. ale kurna nic mi do głowy nie wchodzi ;] pier... to ;] przejrzę matmę i idę spać ;] brat mi zrobił testy z ang, które prawdopodobnie będę mieć jutro na spr., także się nauczę jeszczę ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-21 o 20:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podobają mi się tipsy ![]() połamały mi się dwa pazurki w małych palcach.. ale to się mało rzuca w oczy, poza tym trochę już mi odrosły. ale zaczął mi się łamać w lewej ręce na serdecznym ![]() więc jedyne wyjście : obcinać wszystkie na krótko. czego oczywiście nie zrobię za żadne skarby świata (nie umiem funkcjonować z krótkimi paznokciami). ale wracając. zaczął mi się łamać z jednej strony : chusteczka higieniczna i kropelka. jakoś utwardziłam. następnego dnia patrzę.. łamie się z drugiej strony ! ![]() więc akcja klejenia z drugiej strony. poniedziałek to był , bo próba poloneza była.. i przed próbą kleiłam. nie zdążyłam pomalować tego paznokcia.. i wszystkie pomalowane, a ten taki z chusteczką przyklejoną. Majki się pyta co ja mam na paznokciu.. a ja mówię, że decoupage sobie zrobiłam na studniówkę ![]() uwierzył. teraz tylko zamalowałam lakierem do zdobien z brokatem.. bo ten lakier jest nie do zdarcia, więc może przytrzyma do jutra chociaż.. bo jutro wieczorem się wezmę za paznokcie. zmyję, oczyszczę.. zeby na niedzielę już byly gotowe do malowania ![]() mam nadzieję, że i u mnie porezygnują z ewentualnych kwiatów we włosach. u mnie ojciec się śmieje, że on ma przegrane. dwie kobiety w domu..i jeszcze pies ![]() ![]() my z mamą wymiękamy. pies potrafi się obrazić za to, że nie zwrócisz na nią uwagi w danym momencie. dwa tygodnie udaje potem, że Cię nie widzi ![]() i możesz wołać, zaczepiać, nie spojrzy nawet. ![]() i zgadzam się, sukienka prosta, można poszaleć.
![]() |
#2519 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś zdaje rozszerzenie np. chemia czyli jako przedmiot dodatkowy, pisze wpierw podstawę, potem rozszerzenie. Co będzie jeśli nie zda tego rozszerzonego poziomu? Podstawa jest zaliczana?
Wklejałam to już w inny wątek ale bez odpowiedzi. Może wiecie cos na ten temat..
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zdajesz chemię R to zdajesz tylko ten jeden poziom, jak nie zdasz to maturę masz zdaną. obowiązkowo, aby zaliczyć maturę musisz zdać język polski poziom podstawowy język obcy poziom podstawowy matematyka poziom podstawowy. każdy inny przedmiot to przedmiot dodatkowy, nie masz obowiązku aby go zdać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.