|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
A TY JUŻ DAWNO PO???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
babcie zaliczone, a ja... padam na twarz
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja przed op nosiłam rozmiar 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3483 |
Raczkowanie
|
Widze,ze sie opijacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda,ze chlacie w czwartek....ja musze zmykac,pobudka z ranca...wiec nie pije,bo kaca bede miala i nieuzyteczna bede... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi też jedna pani dr dawała tylko 240cc ![]() a pan dr dał spokojnie 325cc hihi ![]() eh ci faceci... ![]() aż miło tu zajrzeć na forum! taka atmosfera mi się podoba ![]() Fela - w kapsułkach biorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------
![]() ![]() ![]() jasne... 18-stkę i 19-stkę w pakiecie ![]() ![]() ![]() Puk, puk!! przyszłam na imprezę.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- [QUOTE=Samiii;16623847]a u kogo robisz? ![]() mi też jedna pani dr dawała tylko 240cc ![]() a pan dr dał spokojnie 325cc hihi ![]() eh ci faceci... ![]() aż miło tu zajrzeć na forum! taka atmosfera mi się podoba ![]() Samii...miałam pytać o ten laser na blizny..Jaki to koszt, czy boli i ile razy trzeba...Wiecie póki sex..z moim TZ..to ok..ale może być w zyciu różnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Kazar Lady
|
Willma piąteczka ja mam pieczywko wasa i biały serek
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
Misia, właśnie wzięłam książkę do ręki i doczytałam o tym zawijaniu. W książce jest napisane, że może to być cienki ręcznik zamiast ściereczki lnianej, woda musi być bardzo zimna, ściereczkę maczamy na nowo w wodzie co 20 minut przez 1,5 godziny.
aha, jeszcze doczytałam, że jeśli opaska na szyi po 15 minutach będzie już gorąca to należy maczać co 15 minut Edytowane przez Felaa Czas edycji: 2010-01-21 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anna_ivy Czas edycji: 2010-01-21 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Kazar Lady
|
Samii...miałam pytać o ten laser na blizny..Jaki to koszt, czy boli i ile razy trzeba...Wiecie póki sex..z moim TZ..to ok..ale może być w zyciu różnie ![]() ![]() ![]() ![]() a Sami odpisała Trelkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsze dwa zabiegi były całkiem bezbolesne, trzeci trochę bolał, czwarty bardziej ![]() ![]() ![]() ja się już nie wybieram na kolejny zabieg, może z tą prawą która jest twardawa, ale może ją rozmasuje - to wtedy na pewno nie będę już szła ![]() no tak mi się wydawało, że coś pisałam dziś o blizanch, ale pomyślałam, że może gorączkę mam i tak mi się majaczy ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-21 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję..tym razem odpisałaś mi...Willmie!!Dzięki!! Bywam w Wawie..najwyżej będe pytała Ciebie o tego Babelka, Bębenka ![]() Ale nie jest źle z tymi moimi..uzywam Veradermu... To, co Miśka...Ja pieczywa nie mogę, narazie..ale serek ..pycha!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Przyczajenie
|
Moje wymiary to o zgrozo ;/;/;
Podaję może wszystko : wzrost:166 waga 53 w biuście AŻ :p85:p pod 74 pas:65 biodra91 chyba wszystko prawda??a co do lekarza to u Olender robię bo ja z południa Polski jestem dokładnie Dąbrowa Górnicza więc okolice Katowic a ona w Chorzowie i Wrocławiu robi ![]() Za te moje cuda zamierza zakosić 13.500 tysiaka no i mówi , że u mnie widzi albo 260 albo 300 , że jak to powiedziała : zobaczy ile uda się upchać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3495 |
Kazar Lady
|
eeee WASA to nie pieczywo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to ja jestem od Ciebie wyzsza, waze 54, a w pozostalych wymiarach mam mniej i jakos weszlo mi 360cc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
Mentorka, taka bardzo drobinka to nie jesteś, a co ja mam powiedzieć 162 cm i 45 kg albo nasza szkapa Listopadowa. Wydaje mi się, że spokojnie więcej Ci wejdzie, a jaką masz odległość między brodawkami? Jesteś po ciąży? Karmiłaś? Jakiego efektu oczekujesz? Jeśli masz blisko do Wrocławia to polecam wybrać się na jeszcze jedną konsultację np do Jarlińskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja mam 420 i spokojnie mogłabym mieć 460 ( a nie mam ![]() Sami ma podobne wymiary i ma 325 Ania ma podobne wymiary i ma 360 i moglaby spokojnie mieć 400 a nie chciała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
Mentorka a jakie Pani dr zrobiła na tobie wrażenie?ja ją powaznie brałam pod uwagę bo mi sie jej biusty podobają, ona uwielbia robić anatomy!Tobie widze też anatomy wsadzi bo ta cena.
miałam iśc do niej na konsultacje,ale jednak zostałam przy dr Jarlińskim i jak dobrze pójdzie operacja już w kwietniu ![]() Jak jeszcze nie jestes pewna rozmiaru idź do niego na konsultacje, koszt tylko 50zł a warto miec opinie drugiego lekarza! a jak chcesz wiedzieć jaki Ci maks wejdzie udaj sie do Niemkiewicza, on lubi porządne biusty. Wy tam wszystkie drinkujecie, a ja o wodzie siedze ![]() ![]()
#3500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I Ty Brutusie? ![]() ![]() Sama nie wiem, chyba przed OP mialam jakies róziowe zaćmienie ![]() A marcepan, to ja zawsze moge ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Przyczajenie
|
o MATKO !!!!!!!!
No to pieknie to teraz zglupialam , no ona chce mi wsadzic te 260 bo mam miedzy brodawkami ok 17 cm;/ jejku a operacja za niespaelna miesiac i teraz to juz na serio nie wiem co zrobic a ten Jarosinski czy jak mu tam i ten od MEGA BALONOW :p to gdzie przyjmuje???? a.. i zapomnialabym ![]() ja jestem przed ciążą , nigdy tez nie karmilam ... a co do wrażenia to powiem Wam , że ta Olender to wcale nie napierala . Powiedziała , że to moja decyzja kiedy chce robic bo wiadomo , że po ciąży to szlag może je trafić;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam pomysła a może we trzy sie wybierzemy w znane miejsce i kategorycznie zażądamy tych większych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Raczkowanie
|
mentorka dr Jarliński przyjmuje we Wrocławiu na ul. Zelaznej, znajdziesz na www.Aestetica.pl, a Niemkiewicz we Wrocku na ul Olszewskiego www.niemkiewicz.pl
Jest tu pare dziewczyn od dr Jarlińskiego i mają super biusty, np Pysia i Asia ![]()
#3506 |
Przyczajenie
|
A i jeszcze jedno czy Wy się wszystkei przeciwko żółtaczce szczepiłyście??? Bo ja nie mam szczepień i przed operacja już nie zdąże cholera jasna;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ja w ogóle mam uczulenie na te 2 z przodu..może podaj wymiary tych implantow, to rzestanę Cię namawiać? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3509 |
Raczkowanie
|
ok dziewczyny mykam spać
Jeszcze raz wszystkiego Najlepszego Naszym kochanym Solenizantką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3510 | |
Przyczajenie
|
dziękuje olgawro
![]() ![]() ![]() Własnie luknelam i niektore cycki to takie jak w katalogu u Olender praktycznie ![]() ![]() ![]() Hmm... ciekawe dlaczego ona chce mi tylko tyle wszczepic???/ ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() mozliwie jak najbardziej:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.