|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
gratulacje
aż sprawdziłam przed chwilą, czy jeszcze jest dostępna ![]() Cytat:
przelew z mbanku na mbank idzie natychmiastowo Cytat:
ja, żeby kupić szarą emilkę, musiałam znacząco przekroczyć moje założenia styczniowe ![]() mam inny bardzo ważny cel, na który odkładam kaskę - no ale nie mogłam się oprzeć, bo już dawno temu stwierdziłam, że emilkę muszę mieć ![]() no ale troche wyrzutów sumienia jest
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
Ile postów od wczoraj
![]() ![]() muszę trochę nadrobić![]() Tak sobie teraz myślę że te nagłe pojawienia się i zniknięcia torebek mogą się wiązać nie z tym że są ze zwrotu ale np. z tym że ktoś zamówił i nie wpłacił kasy a ta torebka leżała odłożona przez 7 dni
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a postów sporo - pojawiły się emilki i szara Andi więc co się dziwić ![]() ciekawe, co będzie jak nowa kolekcja się pojawi ![]()
|
|
|
#1055 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kali szkoda życia dla torebki
Nie zabijaj się bo będzie tu smutno bez ciebie A tak poważnie to może akurat stanie się tak że nowa kolekcja będzie kolekcją twoich marzeń!!! i tyle ci się spodoba że będziesz się cieszyła że masz jakieś pieniążki (które były przeznaczone na Amberlyn![]() Cytat:
Czekam bo jestem jej strasznie ciekawa myślę że byłaby lepsza niż czarna AnaCytat:
![]() Spodoba ci się pewnie bardziej niż Saphire bo ona jest taka "inna" ![]() Cytat:
nie martw się Emilki tak szybko się nie wyprzedadzą podejrzewam że zaopatrzyli się w sporą ich ilość Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Ja np. wpłacałam czasami 2 dni później po zamówieniu , a raz jak już pewnie wiecie złożyłam zamówienie na mojego TŻ żeby tylko mi się kod przedłużył , to z tego wynika że oni gdzieś muszą odłożyć tą torebkę albo w komputerze sobie zaznaczyć że jeden model mniej do sprzedania a po tygodniu nie zasilenia konta znowu jest "dostępna", może tak być ale ze zwrotów pewnie też to normalne że komuś może się torebka po prostu nie spodobać.
|
|||||
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje Kochanej duszyczce za skorzystanie z kodu
![]() co kupilas pochwal sie
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Pan K. odpisał, że czarna Andi powinna się pojawić.. No hmm, teraz nie wiem czy czekać na nią. Może kupię Emilkę, a jak pojawi się Andi to poproszę o zamianę. Myślicie, że można coś takiego zrobić?:P
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze mozna z nimi idzie sie dogadac szybko odpisuja, ogolnie etorebka "kontaktowa" jest
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że bez problemu możesz tak zrobić
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie kochane kobietki!
Chciałam bardzo podziękować nieujawnionej wizażance za skorzystanie z mojego kodu o 23.21. Bardzo proszę, odezwij się chętnie podziękuję Ci za to korzystając z Twojego kodu
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie ma z tym problemu więc narazie nie będą jej i tak wysyłać![]() a co do terminu to wcześniej pisał piątek lub poniedziałek, więc może poczekam do wieczora
|
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może się wstrzymaj jeszcze troszkę ? Myślę że Emilki tak szybko nie wyprzedają |
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet obie torebki kosztują tyle samo ![]() no ciekawe kiedy ta czarna Andi się pojawi
|
|
|
#1064 | |||
|
Zadomowienie
|
O kurcze
Bede bardzo wdziecznaStwierdzam, ze Wizazanki to najukochansze istoty na tej ziemi ( ale ze mnie lizus ) Cytat:
A potem dobrze nam znane klamstwo: "ja ja juz mam od dawna"![]() Cytat:
Teraz jest szal na Andi I Emilke, wiec szansa, ze Elvi poczeka jest duza Cytat:
Widze, ze juz nie mozesz wytrzymac i kombinujesz Najprosciej bedzie wyslac maila i ich o to zapytac Bedziesz miec wtedy pewnosc, ale wydaje mi sie, ze nie powinni robic z tym problemu |
|||
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczekujmy
|
|
#1067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi by się przydała jednak jakaś czarna, ale jakos zawsze jak kupuję jakąś torebkę to w wersji czarnej podoba mi sie najmniej :P Ja bym bardzo chciała taką pudrowo-różową chanelkę z New Looka, ale jest przeceniona i nie wiem czy zdążę podłączyć się pod jakieś zbiorowe zamówienie, żeby mi jej nie wykupili :/ Tak myślisz,że jutro ją będę mieć? Jutro jest przecież sobota, kurierzy chyba w weekendy nie pracują? |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odnośnie uprzejmości Wizażanek, na naszym forum naprawdę jest zbiór cudownych dziewczyn, miłych, życzliwych.. Mam nieco porównania i naprawdę cieszę się, że tu trafiłam. I już się nie rozstanę
|
|
|
#1069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja często tak robię Ale zawsze skutkuje Z tego co się orientuję to dużo kobiet tak robi---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Faceci nie potrafią zrozumieć po co kobietom 15 torebek jak oni mają dwie pary spodni w których prawie już widać dziury ale po co im nowa para?![]() Szczególnie w tym wątku panuje bardzo miła atmosfera nikt nikogo nie ocenia nie krytykuje za gusta a różnie to bywa w innych wątkach...
|
||
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mojego zamówienia to zobaczymy
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze mówię swojemu Tż "Pamiętaj, że ta torebka idzie obok Ciebie, to jest też element Twojego wizerunku"
|
|
|
#1072 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego strasznie zazdroszcze Wizazankom, ktore mowia, ze ich Tz to je namawia na kupno, bo wie, ze jak nie kupia, to beda smutne...Ojjjj...Moj taki nie jest - to ten typ co by cale zycie mogl w jednych ciuchach przelazic, i ma pretensje o to, ze ja ciagle cos kupuje z ciuchow A ja wole nic nie jesc, ale miec bluzke czy torebke Cytat:
|
||
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jeszcze pytanie,
w ostatnim kroku zamawiania można zmienić adres do wysyłki i jeśli bym go zmieniła na adres mamy tż-ta to nie byłoby potem żadnego problemu z tym kodem? Bo pisałyście tutaj, że zeby otrzymać kod to trzeba zamówić coś na swoje nazwisko...
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... nie ma w tej kwestii nic do gadania . Pogodził się już z faktem, że zawładnęła mną mania etorebkowa ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za czsów studenckich dorabiałam sobie korepetycjami z języka angielskiego i całkiem niezłe z tego były pieniążki, uczyłam jedną studentkę, jedną dziewczynę ze szkoły średniej i kilka młodszych dzieci. To tez jest dobry sposób na zarobienie sobie troszkę kasy ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:rolleyes :
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo moj chyba nigdy nie zrozumie tego, ze ja po prostu lubie kupowac ladne rzeczy I sie nimi otaczac |
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aczkolwiek ja zamówiłam na swoje dane i zapłaciłam a dopiero potem wysłałam maila z prośbą, żeby torebkę wysłali mi na inny adres
|
|
|
#1080 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety muszę trochę spiskować ![]() Cytat:
Ale na zakupy zawsze musi mnie zabrać bo on nie umie za bardzo nawet sobie rozmiaru znaleźć jak wchodzi do sklepu to nie może w nim spędzić więcej niż 10 minut ,to już dla niego wysiłek W sumie dużo rzeczy sama mu kupuję
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

aż sprawdziłam przed chwilą, czy jeszcze jest dostępna 

Ja się zabiję
A tak poważnie 

co kupilas pochwal sie

oczekujmy