|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
z tego co pamietam to wogole w englandi dentysci drodzy...u mnie zimnica...snieg pada na obrzezach aten...w atenach narazie leje...fajnie byloby zobaczyc snieg chociaz na jeden dzien...przykrylby ten caly syf...a moze jakbym na dworze troche postala to przykrylby i syf w mojej pieknej glowie... a tu znow ucichlo....
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Dzień dobry i zapraszam ranne ptaszki na poranną herbatkę lub kawkę
śpiochów też![]() jak dobrze, że już piątek, chociaż jutro się wyśpie, bo studia mam w niedziele w przyszły piatek idę do IMAXu na Avatar 3D, już nie mogę sie doczekać mój brat idzie ze mną(juz po raz drugi)i tata.Amoura - i jak sprawy z tz się mają??odezwał się w końcu? emanko - spakowana na Malibu?? ))
"Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka" Edytowane przez Eskadia Czas edycji: 2010-01-22 o 08:22 |
|
|
|
#693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak wiec do Portugalii tez nie jade... Czuje sie tak strasznie nierealnie...jakby to byl tylko koszmar senny a ja zaraz sie obudze i wszystko bedzie znow ok... no ale przynajmniej wiem juz na czym stoje
|
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Amourka
Tyle mieszadełkowych związkow sie rozpadło od kiedy tu jestem,ze zaczynam sie bać co to bedzie sie działo u mnie kiedyś ![]() Ja na kawke sie wpraszam rozpuszczalna z mleczzkiem wlaśnie sącze
|
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dlaczego???nic z tego nie rozumiem, uważałam was za naprawdę szczęśliwą parę, bez problemów!a więc zdjęcie to był tylko pretekst? wiesz, chyba Portugalczycy nie są nam jednak pisani....
|
|
#696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
można powiedzieć, że spakowana...ale nie wiem czy nie bede Wam przeszkadzała...bo wiesz... troje to już tłum:PCytat:
![]() ale pamietaj...nie wolno Ci zniknąć z watku bo Cię dziewczyny nie puszczą a nawet i |
||
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
Eskadia...a czy możemy wziąć razem z nami Amourę??
|
|
|
|
#699 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie, że tak
Amoura - lecimy z emanko i takim jednym fotografem z Węgier na Malibu, będzie nam cykał super fotki i będziemy się świetnie bawić mimo wszystko,to co , przyłączysz się?
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz będzie Ci smutno i ogólnie do d... ale pewnego dnia uświadomisz sobie, że lepiej, iż tak się stało. Ale morałów Ci prawić nie będę, za to mogę obiecać jedno: wszystko się ułoży Trzymaj się ciepło
|
|
#701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przydaloby mi sie zniknac stad....szkoda ze czapka-niewidka nie istnieje...co ja bym dala, zeby ja teraz zalozyc...cos mi sie stalo w glowie nie wiem co...nie moge tego wszystkiego poukladac...nie moge zrozumiec co chce...albo sie boje...nie wiem... Amoura...jakiekolwiek slowa teraz i tak nic nie dadza pewnie....potrzebujesz napewno czasu zeby to wyplakac...ten caly zal...gniew...rozczarowan ie...bol...smutno mi sie zrobilo jak sie dowiedzialam...chcialabym jakos pocieszyc ale chyba nie mam takiej mocy... wnioskuje jednak, ze ty jestes bardzo silna osobowoscia...wiec napewno dasz rade jakos sie z ta cala sytuacja uporac...trzymaj sie slonce...
|
|
#702 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozmawialismy wczoraj dosc dlugo, swoje powody jakies mi podal-nie mnie oceniac czy sluszne czy nie. Ale na chwile obecna jest zbyt zraniony i zly na mnie wiec nie chce zebym tam przyjezdzala. I to by bylo na tyle... Na razie tak jeszcze do konca to do mnie nie dociera, choc przeplakalam pol nocy... Tez uwazalam nas za szczesliwa pare ale jak widac nie wyszlo. Problem jest w tym ze TZ jest cholernie upartyu i widzi swiat w bialo-czarnych barwarch... Teraz trzymam sie dzielnie- jestem w pracy i nawet sie usmiecham i zagaduje gosci ![]() Cytat:
![]() Tak zaczelam sie zastanawiac ze w sumie to jeszcze mloda i piekna jestem i wypadaloby z tego skorzystac..Pojechalabym gdzies w swiat na jakas wymiane/praktyke czy cos takiego. Najchetniej inny kontynent ![]() ps. zaliczylam dzisiaj KPA ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Rade sobie na pewno dam... Potrzebuje tylko troche czasu na poukladanie sobie zycia od nowa- planowalam pojechac tam, teraz to sie zmienilo...a ja nie lubie byc bez jakichkolwiek planow ehhh life sucks
|
|||||
|
|
|
#703 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no w końcu zaliczyłaś |
|||
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i pewnie, że możesz do nas dołączyć, Marton pewnie się ucieszy ![]() wycieczka terapeutyczna dla nieszczęśliwych z różnych powodów, na jednej z plaż Malibu, jeszcze tylko nie wiemy jak i skąd wziąć pieniądze...ale to się wytnie a może któraś ma jakiś pomysł?
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu nas zaprasza
|
|
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
ciekawe, czy on zdaje sobie z tego sprawę
i ile chętnych się jeszcze znajdzie
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() Amoura, przykro mi, ale moze cos innego bylo Ci pisane? ![]() Ja sie melduje. Student Finance dzialaja mi na nerwy. Po 3 miesiacach braku jakiegokolwiek odzewu zadzwonilam do Darlington i w ogole nawet na moj formularz nie spojrzeli. Zaczela cos kobieta belkotac na temat moich praw w UK, ze im nie wyslalam dowodow, zaswiadczen, ze nic nie otrzymali (wszystko im wyslalam, a oni tylko po tyogodniu zwrocili) i po 2 min. stwierdzila, ze pomoc finansowa mi nie przysluguje jako migrant worker, bo mimo, ze prawie od roku tu pracuje, to jest to za krotko i nie potrafila mi powiedziec jakie jest wymagane minimum itd. W skrocie- odwoluje sie, bo nie moge zadnego paragrafu odnalezc, ktory by mnie wykluczal, a oni chyba tez sami tego znalezc nie moga. Dodam, ze rozchodzi sie o bezzwrotna pomoc studencka dla pracujacych studentow z Unii. Oficjalnej decyzji listownej nie dostalam, na moich koncie w Internecie tez nic nie ma, wiec nie daje za wygrana. Potrzebuje tych pieniedzy i to nie na imprezy. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Musialam z siebie to wyrzucic, no. Nie to, ze sie uzalam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#709 | |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie- zaprasza to funduje
![]() Cytat:
ja mam za soba okropna noc... Ze wzgledu na wygode spalam dzisiaj w moim starym mieszkaniu.. gdzie przez 2 lata mieszkalam z tztem. To zdecydowanie nie byl dobry pomysl... Spalam moze w sumie 2 godziny i to jeszcze mialam jakies koszmary
|
|
|
|
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry sobotnio!
Oj, oj, oj... To sie kurcze porobilo... Amoura, kochana, przytulam mocno Ja oczywiscie bez kabelka nadal i z doskoku z komputera TZa. Dzis mam dostep nieograniczony, bo urodziny mam, wiec nie wypada mi odmawiac ![]() Kurde, fajnie miec 30 lat - chyba nawet lepiej niz 20, bo przynajniej teraz wiem czego chce od zycia i jak to moge osiagnac. Pisze tylko w swoim imieniu, wiec mi tu prosze nie pisac, ze 20 jest fajniejsza Bo to kazdy wie, he he... Ale z pewnych wzgledow 30 ma swoj urok. Ktos prosil o pozytywne mysli od szczesliwie zamieszanej: ... bo ja bardzo szczesliwa jestem i az mi glupio pisac tak o tym teraz, kiedy u was jest smutno![]() TZ jest kochany i bardzo slodki... A zarazem taki meski Nasz zwiazek jakos tak bardzo naturalnie nabral tego smaku wytrawnosci i jakosci jak najlepsze czerwone wino, czego wczesniej nie bylo. Moze to dzieki naszym wspolnym przejsciom i zmaganiom w zwiazku z kupnem domu? Moze... Wiem ,ze teraz jest o wiele lepiej i spokojniej, choc o wiele wiecej sie smiejemy i wyglupiamy, co jest cudowne ![]() Nie powiem, mamy i ciche dni i sie klocimy rowniez, ale jakos to przechodzi o wiele szybciej niz wczesniej i nie boli tak mocno jak wczesniej. I TZ ostatnio jakos tak czesciej nawiazuje do tematu "bimbo" Ja tam siedze cicho, zeby nie zapeszyc, a posluchac milo ![]() Za kilka dni akcja "tesciowie" - przyjezdzaja oblukac mieszkanko. Musze uwazac na mamusie, bo nie chce, zeby mi sie panoszyla po kuchni albo wtracala swoje uwagi co do czystosci albo takich tamZa 3 godzinki idziemy do malej wloskiej knajpki na pyszna kolacje, nie moge sie juz doczekac Aaaaa, no i chcialam powiedziec, ze zaczelam sama w domu uczyc sie ksiegowosci po angielsku Kurde, ile nowych slowek poznaje! Ale czasem to jest ciezko i brak mi pomocy jakiegos polskiego wytlumaczenia. Ech... Zycie nie jest latwe ale trza je brac za leb i torowac sobie droge do szczescia!![]() A to juz ostatnia nowina: TZ i ja kombinujemy jak by tu kupic kawalek ziemi na Sardynii Tak na stare lata, zeby kosci w sloncu grzac, he he Tez pomysly mamy, co?Ale ja jeste "ZA" i juz kombinuje jak kase zdobyc ![]() To tyle, juz was nie zadreczam moja radoscia . Buziaki i lece sie robic na Boginie
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
Anessa-wszystkiego najlepszego
![]() A u mnie mroz straszny,trzy razy dziś wychodziłam na to mrozisko i wrzucałam do szopy przyczepe zamrożonego drzewa.Ale dalam rade i teraz żaden mroz mi nie straszny
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Anessa wszytskiego najlepszego
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystkiego naj wodniczko musze powiedziec ze za***iscie sie takie posty czyta....
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
:d :d :d
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no faktycznie zabrzmialo jak kaplica moja mama ma 44 i wyglada lepiej niz niejedna 20tka
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Anessa - wszystkiego naj, naj lepszego
w ogóle nie czuję się na tyle, nadal zachowuję się jak nastolatka...i ludzie myślą, że jestem nastolatką.super, że u Ciebie wszystko się pomyślnie ukłąda, tak trzymać ![]() Cytat:
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
Anessa nie wiem czemu ale Ciebie ciagle myle z inna uzytkowniczka wizazu i tak ciagle sobie mysle : ona kiedys mieszkala gdzie indziej i chyba miala tzta polaka, ale jej zycie sie pozmienialo
pozatym to wszytskiego najlepszego ! Eskadia ty i 30 w przyszlym roku ..bosze ten czas leci co? ale Ty i tak wygládasz mlodziutko ![]() Kobieta jest jak WINO
|
|
|
|
#718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poza tym czytałam wcześniej, że u Ciebie już wszystko ok, to dobrze to co, zostajesz w anglii na dobre?
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Anesko
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nigdy nie pisz ze glupio Ci pisac ze jestes szczeliwa! Ostatnio moze i smutno sie zrobilo, ale wlasnie dlatego potrzebujemy optymistycznych postow ![]() Ja sie jakos trzymam, staram sie nie myslec w ciagu dnia wynajduje sobie zajecia ale najgorzej jest w nocy. I nic nie pomaga- nie moge zasnac. Chyba musze te wszystkie emocje z siebie wyrzucic bo mnie to wykonczy. Jak przejdzie mi przeziebienie to skocze na basen kilka razy- zawsze pomaga, no i lepsze to niz tabliczka czekolady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

z tego co pamietam to wogole w englandi dentysci drodzy...
śpiochów też

bo Cię dziewczyny nie puszczą a nawet i

no w końcu zaliczyłaś 

i az mi glupio pisac tak o tym teraz, kiedy u was jest smutno