|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Dzień dobry Wszystkim
Ja chyba pobiłam dzisiaj rekord w spaniu, wczoraj tak strasznie bolała mnie głowa, że wcześniej się położyłam i spałam ok 14 godzin, ale na szczęście głowa mnie już nie boli.katia i niezawsze ja Was też rozumiem bo sama nie pracuje i siedzę na bezrobociu i dla mnie również każdy dzień jest taki sam i ciągle brakuje mi czasu chociaż mam go tak wiele. |
|
|
|
#4112 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam gory
a w te wakacje nam sie nie udalo niestety
|
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Witam więc jestem i tutaj tak jak pisałam na wątku ŚLĄSKIE MAMUŚKI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamuśki z krwi i kości
Mam termin na Lipiec 2010Zuziunia ja też tak mam ostatnio, że płakać mi się chce o byle co. |
|
|
|
#4115 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka1 Witamy
a na którego lipca ten termin ? |
|
|
|
#4117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czesc dziewczyny ![]() i ja jestem w kregu bezrobotnych ktorym dnie uciekaja na niewiadomo czym:/ |
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Hexa a wiesz co ci powiem, ja sie juz nie moge doczekac by juz byc na zwolnieniu, ale jeszcze niecale 2 miesiace, i dopeiro wtedy uciekne najprawdopodobniej...
Misiulka fajnie,ze wkoncu sie odezwalas dobrze,ze watek przeze mnie zalozony cie do tego troche przymusil albo odwazyl
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęciami brzucha się pochwalę jak będę miała neta w domu (za jakieś1,5 tyg) bo w pracy to każdy może mi zajrzeć w monitor.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
Termin na 14 Lipca, chociaż mnie się wydaje że to będzie wcześniej tak ok. 10. Bo jak sobie wpisałam na jakiej stronce nie pamietam teraz chyba to było babyboom - w kalendarzu ciązy dane ostatnia miesiączka i co ile dni cykl to mi obliczyło, że to będzie 10 lipca.
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4122 |
|
BAN stały
|
Ja jestem bezrobotna, wcześniej byłam na stażu, a teraz może się zatrudnię... oby... praca biurowa...
|
|
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
Bassienkaw masz rację to wątek załozony przez ciebie spowodował, że odważyłam się napisać, chociaż mój mąż też nieraz już mnie do tego namawiał, żebym wkońcu coś napisała ale dopiero ty to sprawiłaś, że się odważyałm
dla ciebi masz dar przekonywania
|
|
|
|
#4124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie robie kompletnie nic wstaje o której mi sie podoba robie co mi sie podoba ale może to jest spowodowane też tym że ja swojej pracy nie cierpiałam chodziłam do niej z musu i nie mogłam się doczekać aż skończy się dzień a teraz siedze sobie w domku jeżeli się dobrze czuje to gotuje obiadki i dla mnie jest super wogóle to ja mam takie myślenie że mogła bym pare najbliższych lat siedzieć w domku rodzić dziecki ( 2 góra 3 ) wychowywać zajmowac się domem i ta myśl mi się podoba gdyby tylko było za co ;/ chyba że miałabym prace którą bym lubiała studiuje turystyke i rekreacje dopiero zaczynam i chciałabym kiedyś np w biurze podróży pracować a w moim mieście wiem że to graniczy z cudem wszystko jest "po znajomości" wiem bo moja koleżanka po magistrze na tym kierunku szukała pracy przez rok i w końcu udało się jej załapać na staż i jest prze szczęśliwa że pracuje w swoim zawodzie. ma 26 lat i zarabia 680 zł !!!! dla mnie to jest jakiś kosmos poprostu witamy nową mamusie
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny te co kupily legginsy ciazowe poleccie jakiegos sprzedawce ktory ma grube dobre jakosciowo legginsy
ja wlasnie siedze na allegro i szukam takich nigdzie nie przeswitujacych ciazowych i jakiegos swtereka dluzszego ale nie ciazowego w stylu nietoperza w zeszlym tygodniu znalazlam i zapomnialam dodac do obserwowanych i dzis oczywscie nie moge znalesc:/ ![]()
|
|
|
|
#4127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
oto dzidzia 10.95cm 16t6d i ja niedziela16t1d
![]()
|
|
|
|
#4129 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj właśnie będę rozmawiać..
|
|
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
kurcze zdjecia nie chca sie zaladowac
![]() sprobuje jeszcze raz opis powyzej
|
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
ja myslae czy sobie stazu nie zalatwic jako pomoc ksiegowej badz akdrowej jeden staz juz w kadrach mialam i bardzo mi sie podobaloa ze dyrektorka w pup u nas jest w porzadku to moze da sie cos zalatwic tylko sama sobie firme musialabym znalesc a z tym gorzej bo wszyscy chca stazysty kuriera a nie osobe ktora jestw ciazy:/
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam stala prace biurowa, juz teraz pracuje o 1h mniej a na zwolnienie pojde dopiero od 1 czerwca, ale w miedzy czasie jak by cos bylo nie tak to pojde, a jak bede sie dobrze czula to nie....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie bylam w pracy 2 dni i znowu zwolnienie. tez nie lubie swojej pracy i codziennie minuty liczylam do wyjsciaCytat:
http://allegro.pl/item892261159_getr...owe_m_164.html i dzidzia i brzusio fajniutkie. a myslalam ze tylko ja mam nieduzy brzuch w 16 tc |
|||
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
hexa fajne fotki, brzuszek juz widać
zreszta ty szczupła jestes.Ja tez nie tesknie za praca jak juz pisalam wczesniej od 6tc jestem na l-4 z powodu plamien ale i tak bym juz byla na l-4 bo nie ma pracy chronionej tylko ciezka praca fizyczna w systemie 3 zmianowym w tym nocki oczywiscie.Nigdy nie chodzilam na l-4 a teraz bardzo sie ciesze ze siedze w domku oby z dzidzia bylo wszystko ok. |
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
uff ale sie najadlam. zjadlam serek panierowany z frytkami i do tego warzywa na patelnie
pycha ale chyba pekne zaraz
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde oczy mi same leca....
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Pycha teraz mimo, ze zjadlam kanapke i owocki i ja zglodnialam. Ja dzis gotuje mexico klops z ryzem i surowka.
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja na obiad bede robila schabik w sosie z kopytkami. nie jadlam chyba z pol roku i mnie nalecialo
a to teraz to przekaska byla jak tak dalej pojdzie to sie nie wytocze z mieszkania zeby jechac rodzic
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj skromnie... ziemniaczki z surowka i jajko sadzone bedzie na obiad
maz robil surowke i ziemniaczki ugotowal przed wyjsciem do pracy... jutro chyba zrobie tortille, tzn dzis zrobie placuszki, a jutro maz wszystko przygotuje,bo ja bede w szkole gdzies do 16... a dzisiaj chce do Aldika zajechac kupic forme do muffinek i beda dzis muffinki mam ochote na takie albo cytrynowe mocno,albo czekoladowe... nie wiem sama. macie jakies fajne przepisy? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Ja chyba pobiłam dzisiaj rekord w spaniu, wczoraj tak strasznie bolała mnie głowa, że wcześniej się położyłam i spałam ok 14 godzin, ale na szczęście głowa mnie już nie boli.

było genialnie... Karkonosze...
albo odwazyl
A zdjęciami brzucha się pochwalę jak będę miała neta w domu (za jakieś1,5 tyg) bo w pracy to każdy może mi zajrzeć w monitor. 

dla ciebi masz dar przekonywania