|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Przy zerowej wyjściówce implant 300 w życiu nie da obwodu 94cm ![]() Zgadzam się , że w Twoim przypadku implant 300 dał świetny rezultat , i nie dziwię się że tak twierdziszRzeczywiście , pewnie masz rację Narazie nikt sie nie kapnął..Koleżanka, jak razem sukieneczki mierzyłyśmy...Powiedział. ..Jejku...masz taki piękny biust....!! Czemu go zawsze ukrywałaś??? Wy się lepiej znacie... Ja nie umiałabym doradzić, komu, co...
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W aptece znajdziesz zapewne kilka różnych, złożonych preparatów o takim składzie Ja nie mówię, że masz się wcinać w leczenie, ale chyba warto pogadać z lekarzem, skoro babcia nie chce łykać potasu? Myślę, że jeśli babcia naprawdę ma alergię to lekarz sam zmieni diuretyki na oszczędzające potas ![]() Felaa - to z tym atyaty to żart przecież . Ja o sobie tak mówię, mąż mnie tak nazywa - no bo tak wyglądam
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-22 o 09:34 |
|
|
|
|
#3573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj!!! na tę maleńka pupkę ode mnie dostaniesz!!!! Co to w ogóle ma znaczyć!!! Nie tak się umawiałyśmy!! Jesteśmy młode i piękne!!! I tak juz będzie zawsze!!! ![]() Przestań, błagam!! Dzis dzień Twoich ust...chyba ,że wargi pomyliłam Ja służbowo zaraz do mojej ukochanej wawy ruszam!! ![]() Obcisły golfik do pociągu..to obowiązem narzucony przez PKP!! Pozdrawiam Was laseczki!! Miłego weekendu!! ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- [QUOTE=listopadowa80;16629 464]Misia, W aptece znajdziesz zapewne kilka różnych, złożonych preparatów o takim składzie Ja nie mówię, że masz się wcinać w leczenie, ale chyba warto pogadać z lekarzem, skoro babcia nie chce łykać potasu? Myślę, że jeśli babcia naprawdę ma alergię to lekarz sam zmieni diuretyki na oszczędzające potas ![]() Listopadowa, ja jeszcze przed weekendem zamienię z Tobą słowo!! Żebyś znowu o mnie nie zapomniała... Udzielam, się, udzielam...ale nie mogę spamiętać imionek nowych dziewczynek..jakbym część wiedzy przyswoiła...a reszta już się nie mieści Ale poczekam ja Gingko biloba liście wypuści..to się najem..na pamięć..i będzie lepiej!! Pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
:d:d:d |
||
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet pupa nie jest maleńka i dzisiaj usteczka... jak dobrze pójdzie ![]() ... bo doktorka mam o 14, a mi sie tutaj kumpela zapowiadają już w południe
|
|
#3576 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
przejdę się do apteki i popytam, jak porównuję składy tych preparatów to głupieje, mało mają tych witamin, dlatego myślałam ze może Ty cos podpowiesz co Twoja babcia bierze ..bo maja podobny wywiad |
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
pewnie to widziałyście dziewczynki
http://www.youtube.com/watch?v=nVrCA72Hd9M ale ja to obejrzałam dzisiaj i teraz rozumiem czemu musi bolec po operacji
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na własną rękę pije Biovital Zdrowie. Poza tym witaminki w przypadku takiego schorzenia mają działanie tylko i wyłącznie wspomagające! Komfort życia poprawia jedynie dobrze ustalone leczenie! Więc wydaje mi się, że jednak dobrze Ciebie zrozumiałam
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-22 o 10:08 |
|
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Horo, no to trzymamy o 14.00 Pewna jestem, ze bedziesz wygladac pieknie ![]() Od tych toastow to trudno jakos sie pozbierac Albo miesiecznice dziewczynek, albo urodzinki, imieninki, nie mowiac juz o tym calym babciowaniu i dziadkowaniu ![]() Dobrze, ze dzisiaj w domu moge zostac, bo sama nie wiem czy od grzaneczki czy lekarstw czuje sie jak wskazujaca na spozycie
|
|
|
|
#3580 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() moja tez nie ma w zaleceniach niczego takiego ja chciałam jej poprostu cos dodatkowo podać oprócz omega369 które bierze..a ta resztę to pisałam już w formie anegdoty bo juz zmieniony ma potas i jest ok ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() jak się czujesz? ja głos straciłam
|
||
|
|
|
#3581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Straszna ze mne dzisiaj slabizna Jeszcze snuje sie po domu, ale minuty dziela mnie od ponownego senku Przeziebienie to u mnie zdarza sie raz na ruski rok, ale jesli juz jest to i z goraczka i innymi atrakcjami np. ucho No wlasnie, czemu boli mnie ucho Misia, ale wiesz ... jakbys wizyte odwolala (sama nie wiem czy Cie do tego namawiam ) to przy nastepnej sobotniej okazji moglybysmy kawe powtorzyc ![]() |
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Najwidoczniej chyba źle mnie zrozumiałaś .Ok. Trzymajcie się zaleceń lekarskich, o preparat wit. pytaj w aptece, ja się nie wtrącam - nie leczę ludzi. Aczkolwiek pytałaś mnie o witaminy w smsie, nie o preparaty złożone, więc odpowiedziałam... |
|
|
|
#3583 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Kuruj się, kaffkę zdążymy powtórzyć - w końcu nie mamy do siebie tak daleko a to w pół drogi to też niezły pomysł to i sama dojadę nawet ![]() Ciekawe jak tam Sami.. ja jesli nawet pojade jutro to na chwile pokazać cycole i niech mi mówi że się wyrównają.. aha skóra mi się łuszczy..dziwne nie? na solarium kiedy byłam..dawno nawet bardzo dawno... ![]() dziwna ta zima ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3584 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 164cm, ważę 46kg, w talii, pod biustem i w biodrach mam mniej niż ty. Będę miała 360 lub 390 okrągłe ![]() Tutaj większość dziewczyn jest szczupłych Sami, ja Cię nie o blizny ale o makijaż męczyłam ale i info laserach też się przyda Cytat:
Cytat:
Myślę, ze warto się zaszczepić i to nie tylko ze wzgl na operację powiększenia piersi. Teraz te szczepienia są chyba obowiązkowe w szkołach, kiedyś nie były. U was też tak zimnooo??? ![]() trzeba wychylić kieliszeczek za dziadka, to cieplej się zrobi
|
|
#3585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa wtedy bromek postawi przed nami ten talerz z wkładkami i powie "bierzcie sobie co chcecie" Cytat:
mam prawie 10cm mniej pod biustem i miałam 10cm mniej w "biuście" przed. ale też przed ciążą, też jedna pani dr dawała mi max 240 Mentorka, wybierz się do tego dr Jarlińskiego, ot zeby porównać propozycje Cytat:
blizny też są od 100 do 500zł, bo zależy jaką powierzchnię ma blizna ledwo zipię... napiszę na priv Treleczku, wybacz pomyłkę - to przez tę alergię, ledwo na oczy patrzyłam wczoraj
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-22 o 11:28 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale musze sie w końcu wziąć za dom a nie tylko forum i formu |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadajcie do mnie , tu wiosna
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
Jestem po konsultacji u dr Skwiercz, no i klapa, tzn. doktor powiedziała że mam za mocno opadniete piersi, i ze w tym stanie to implantów mi nie włoży tylko musi je podwiesić, bo mam sporo swojego gruczołu i że wtedy będą ładne i po roku gdyby się okazały za małe dopiero powiekszenie . Ale powiedziała mi ze zrobi mi to dopiero jak urodze drugie dziecko i więcej dzieci nie będę chciała. Odradzała mi to podwieszenie przed ciążą bo twierdzi że dużo pacjentkom robią się paskudne komplikacje w trakcie ciąży i grozi to utratą dziecka lub/i matki. Mówię dr że nie wiem kiedy się zdecyduje na dziecko (na razie w ciągu 3lat nie planuje) i że potem na starość to mi już na pięknych piersiach pewnie nie będzie zależeć, a dr na to ze nie liczy się data urodzenia tylko wiek biologiczny a ja wyglądam jak dziecko. ![]() Acha i powiedziała mi że teraz może mi włożyć jedynie pod gruczoł i do mojej budowy to max 420 anatomy. Ale razem stwierdziłyśmy że pod gruczoł to szkoda się ciąć. I jeszcze że miała 2 pacjentki którym powiększyła przy takim stanie piersi jak moim ale przez 1,5 roku miały brodawki na dół patrzące – tak długo trwało ułożenie. A one ponoć dostawały do głowy bo nie umiały na nie patrzeć. Dodam jeszcze ze po mailowej konsultacji z dr Jarlińskim zaproponował mi powiększenie dużym implantem lub podwieszenie i wypełnienie. Co sądzicie dziewuszki? Jest sens jeszcze do niego jechać ? Jestem już załamana. ![]()
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mamo dobrze , ze przed op. nie ogladalam takich filmow bo zwialabym z kliniki
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tego nie widziałam, ale p rzyznam, ze... chciaabym asystować doktorkowi ![]() ![]()
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powiem Ci ze mnie jakos to nie przerazilo no musi bolec nie? to jest nasze cialo, ktos cie kroi, wklada głęboko pod miesien ciało obce ja sie tylko balam narkozy, czy sie wybudze po niej.....
|
|
#3593 |
|
Rozeznanie
|
wierzycie w to, że nic sobie nie poprawiała po ciąży?
http://www.pudelek.pl/artykul/22373/..._sie_w_bikini/ strasznie trudno w to uwierzyć
|
#3594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
ilma, hmmmm.... trudna decyzja. Może zastanów się nad tym, czy nie zdecydować się wcześniej na dziecko? Nie wiem jak to jest, bo przed ciążą miałam tylko A i z racji tego (i tego że dużo się nie powiększył) nic mi nie zwisa teraz, ale p. dr chyba dobrze radzi. Wiesz jak wyglądał twój biust w ciąży i teraz po ciąży, więc wiesz co się może stać z nowymi piersiami
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Ilma, oj ciężki wybór...
nie mam pojęcia, co Ci doradzić ![]() Cytat:
nie wiem czy tu sztab plastyków by pomógł tak, jak jeden dobry grafik komputerowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale decyzja należy do Ciebie
|
|
#3599 |
|
Rozeznanie
|
Widać straszny ze mnie niedowiarek
|
#3600 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a po 8- raczkach nic skóry jej nie zostało ![]() kiedyś widzialam jej zdjęcie w ciąży z wieeeelkim brzuchem zrytym paskudnymi rozstępami ...ładnie się wchłonęły..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

!!
, i nie dziwię się że tak twierdzisz

Jeszcze snuje sie po domu, ale minuty dziela mnie od ponownego senku
) to przy nastepnej sobotniej okazji moglybysmy kawe powtorzyc