|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przy zerowej wyjściówce implant 300 w życiu nie da obwodu 94cm ![]() ![]() ![]() Zgadzam się , że w Twoim przypadku implant 300 dał świetny rezultat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście , pewnie masz rację ![]() Narazie nikt sie nie kapnął..Koleżanka, jak razem sukieneczki mierzyłyśmy...Powiedział. ..Jejku...masz taki piękny biust....!! Czemu go zawsze ukrywałaś??? ![]() Wy się lepiej znacie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W aptece znajdziesz zapewne kilka różnych, złożonych preparatów o takim składzie ![]() ![]() Ja nie mówię, że masz się wcinać w leczenie, ale chyba warto pogadać z lekarzem, skoro babcia nie chce łykać potasu? Myślę, że jeśli babcia naprawdę ma alergię to lekarz sam zmieni diuretyki na oszczędzające potas ![]() ![]() ![]() Felaa - to z tym atyaty to żart przecież ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-22 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj!!! na tę maleńka pupkę ode mnie dostaniesz!!!! ![]() Co to w ogóle ma znaczyć!!! Nie tak się umawiałyśmy!! Jesteśmy młode i piękne!!! I tak juz będzie zawsze!!! ![]() Przestań, błagam!! Dzis dzień Twoich ust...chyba ,że wargi pomyliłam ![]() Ja służbowo zaraz do mojej ukochanej wawy ruszam!! ![]() Obcisły golfik do pociągu..to obowiązem narzucony przez PKP!! Pozdrawiam Was laseczki!! Miłego weekendu!! ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- [QUOTE=listopadowa80;16629 464]Misia, W aptece znajdziesz zapewne kilka różnych, złożonych preparatów o takim składzie ![]() ![]() Ja nie mówię, że masz się wcinać w leczenie, ale chyba warto pogadać z lekarzem, skoro babcia nie chce łykać potasu? Myślę, że jeśli babcia naprawdę ma alergię to lekarz sam zmieni diuretyki na oszczędzające potas ![]() ![]() ![]() Listopadowa, ja jeszcze przed weekendem zamienię z Tobą słowo!! Żebyś znowu o mnie nie zapomniała... ![]() Udzielam, się, udzielam...ale nie mogę spamiętać imionek nowych dziewczynek..jakbym część wiedzy przyswoiła...a reszta już się nie mieści ![]() ![]() Ale poczekam ja Gingko biloba liście wypuści..to się najem..na pamięć..i będzie lepiej!! Pozdrawiam!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
:d:d:d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet pupa nie jest maleńka ![]() ![]() i dzisiaj usteczka... jak dobrze pójdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3576 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
przejdę się do apteki i popytam, jak porównuję składy tych preparatów to głupieje, mało mają tych witamin, dlatego myślałam ze może Ty cos podpowiesz co Twoja babcia bierze ..bo maja podobny wywiad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
pewnie to widziałyście dziewczynki
http://www.youtube.com/watch?v=nVrCA72Hd9M ale ja to obejrzałam dzisiaj i teraz rozumiem czemu musi bolec po operacji ![]()
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na własną rękę pije Biovital Zdrowie. Poza tym witaminki w przypadku takiego schorzenia mają działanie tylko i wyłącznie wspomagające! Komfort życia poprawia jedynie dobrze ustalone leczenie! Więc wydaje mi się, że jednak dobrze Ciebie zrozumiałam ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-22 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Horo, no to trzymamy o 14.00 ![]() ![]() Od tych toastow to trudno jakos sie pozbierac ![]() ![]() Dobrze, ze dzisiaj w domu moge zostac, bo sama nie wiem czy od grzaneczki czy lekarstw czuje sie jak wskazujaca na spozycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() moja tez nie ma w zaleceniach niczego takiego ja chciałam jej poprostu cos dodatkowo podać oprócz omega369 które bierze..a ta resztę to pisałam już w formie anegdoty bo juz zmieniony ma potas i jest ok ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() jak się czujesz? ja głos straciłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Straszna ze mne dzisiaj slabizna ![]() ![]() ![]() ![]() Misia, ale wiesz ... jakbys wizyte odwolala (sama nie wiem czy Cie do tego namawiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
![]() Najwidoczniej chyba źle mnie zrozumiałaś ![]() Ok. Trzymajcie się zaleceń lekarskich, o preparat wit. pytaj w aptece, ja się nie wtrącam - nie leczę ludzi. Aczkolwiek pytałaś mnie o witaminy w smsie, nie o preparaty złożone, więc odpowiedziałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
Kuruj się, kaffkę zdążymy powtórzyć - w końcu nie mamy do siebie tak daleko a to w pół drogi to też niezły pomysł to i sama dojadę nawet ![]() Ciekawe jak tam Sami.. ja jesli nawet pojade jutro to na chwile pokazać cycole i niech mi mówi że się wyrównają.. aha skóra mi się łuszczy..dziwne nie? na solarium kiedy byłam..dawno nawet bardzo dawno... ![]() dziwna ta zima ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tutaj większość dziewczyn jest szczupłych ![]() Sami, ja Cię nie o blizny ale o makijaż męczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, ze warto się zaszczepić i to nie tylko ze wzgl na operację powiększenia piersi. Teraz te szczepienia są chyba obowiązkowe w szkołach, kiedyś nie były. U was też tak zimnooo??? ![]() trzeba wychylić kieliszeczek za dziadka, to cieplej się zrobi ![]()
![]() |
#3585 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
aa wtedy bromek postawi przed nami ten talerz z wkładkami i powie "bierzcie sobie co chcecie" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mentorka, wybierz się do tego dr Jarlińskiego, ot zeby porównać propozycje ![]() ![]() Cytat:
blizny też są od 100 do 500zł, bo zależy jaką powierzchnię ma blizna ledwo zipię... ![]() napiszę na priv Treleczku, wybacz pomyłkę - to przez tę alergię, ledwo na oczy patrzyłam wczoraj ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-22 o 10:28 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
ale musze sie w końcu wziąć za dom a nie tylko forum i formu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Wtajemniczenie
|
wpadajcie do mnie , tu wiosna
![]()
#3589 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
![]() Jestem po konsultacji u dr Skwiercz, no i klapa, tzn. doktor powiedziała że mam za mocno opadniete piersi, i ze w tym stanie to implantów mi nie włoży tylko musi je podwiesić, bo mam sporo swojego gruczołu i że wtedy będą ładne i po roku gdyby się okazały za małe dopiero powiekszenie . Ale powiedziała mi ze zrobi mi to dopiero jak urodze drugie dziecko i więcej dzieci nie będę chciała. Odradzała mi to podwieszenie przed ciążą bo twierdzi że dużo pacjentkom robią się paskudne komplikacje w trakcie ciąży i grozi to utratą dziecka lub/i matki. Mówię dr że nie wiem kiedy się zdecyduje na dziecko (na razie w ciągu 3lat nie planuje) i że potem na starość to mi już na pięknych piersiach pewnie nie będzie zależeć, a dr na to ze nie liczy się data urodzenia tylko wiek biologiczny a ja wyglądam jak dziecko. ![]() Acha i powiedziała mi że teraz może mi włożyć jedynie pod gruczoł i do mojej budowy to max 420 anatomy. Ale razem stwierdziłyśmy że pod gruczoł to szkoda się ciąć. I jeszcze że miała 2 pacjentki którym powiększyła przy takim stanie piersi jak moim ale przez 1,5 roku miały brodawki na dół patrzące – tak długo trwało ułożenie. A one ponoć dostawały do głowy bo nie umiały na nie patrzeć. Dodam jeszcze ze po mailowej konsultacji z dr Jarlińskim zaproponował mi powiększenie dużym implantem lub podwieszenie i wypełnienie. Co sądzicie dziewuszki? Jest sens jeszcze do niego jechać ? Jestem już załamana. ![]()
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mamo dobrze , ze przed op. nie ogladalam takich filmow bo zwialabym z kliniki ![]()
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też tego nie widziałam, ale p rzyznam, ze... chciaabym asystować doktorkowi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powiem Ci ze mnie jakos to nie przerazilo ![]() no musi bolec nie? to jest nasze cialo, ktos cie kroi, wklada głęboko pod miesien ciało obce ![]()
![]() |
#3593 |
Rozeznanie
|
wierzycie w to, że nic sobie nie poprawiała po ciąży?
http://www.pudelek.pl/artykul/22373/..._sie_w_bikini/ strasznie trudno w to uwierzyć ![]()
![]() |
#3594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
ilma, hmmmm.... trudna decyzja. Może zastanów się nad tym, czy nie zdecydować się wcześniej na dziecko? Nie wiem jak to jest, bo przed ciążą miałam tylko A i z racji tego (i tego że dużo się nie powiększył) nic mi nie zwisa teraz, ale p. dr chyba dobrze radzi. Wiesz jak wyglądał twój biust w ciąży i teraz po ciąży, więc wiesz co się może stać z nowymi piersiami
![]()
#3597 | |
Zadomowienie
|
Ilma, oj ciężki wybór...
nie mam pojęcia, co Ci doradzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem czy tu sztab plastyków by pomógł tak, jak jeden dobry grafik komputerowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale decyzja należy do Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Rozeznanie
|
Widać straszny ze mnie niedowiarek
![]() ![]()
#3600 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś widzialam jej zdjęcie w ciąży z wieeeelkim brzuchem zrytym paskudnymi rozstępami ...ładnie się wchłonęły.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.