offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 12:06   #1321
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość

chętnie bym go wyprobowała ale trochę drogi jest, ja narazie kupuję tusze za max 30 zł
W sklepie faktycznie drogo ale na allegro bardzo przystępna cena

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
viki przypomnialas mi, ze musze kupic duzy pedzel do nakladania rozu i bronzera. A i jakis fajny bronzer tez by sie przydal
Bo moj terazniejszy zostawia lekkie smugi...
O też muszę kupić pędzel, pewnie kupię ten rossmannowski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Rossmann.htm dobre recenzje ma

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:16   #1322
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja latem lubię bronzer z Rimmela

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

co kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
ja brazerów nie używam ale pędzel mam - polecony przez Monę - z Rossmana, poza tym ze jest troszkę twardy to nie mam zastrzeżeń jak naraze
Dzieki dziewczyny!
A pedzle to chce 2. Jeden miekki a 2gi twardszy (to tak jak mowisz, kupie z rossmana)

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Dziekje otako

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
W sklepie faktycznie drogo ale na allegro bardzo przystępna cena

O też muszę kupić pędzel, pewnie kupię ten rossmannowski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Rossmann.htm dobre recenzje ma

O zapamietam, bo bardzo przystepna cena
Chcialabym tez 1 duzy pedzel z everyday minerals
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:22   #1323
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Witam
Dzisiaj Was nie nadrobię, ani z Wami nie popiszę, bo mam tyyyle roboty. Zaraz jadę kupić półkę, do ortodonty i biblioteki, jeszcze muszę się całej hydrosfery na jutro nauczyć. Najwyżej nie pójdę spać, akurat przy geografii nie zasnę
Wpadłam na chwilę, bo i tak siedzę przy kompie, szukam polskich książek o smokach, bo chcę się obczytać w ferie i mieć jakiś wybór do prezentacji. Znacie może jakieś?
Póki co wiem, że muszę przeczytać Cyberiadę i Pożytek ze smoka Lema, ale nie wiem, czy to wezmę. Tkacza Iluzji Ewy Białołęckiej też przeczytać muszę. I nie wiem sama, czy dać coś jakiegoś współczesnego, młodego autora, czy może lepiej postawić na klasykę.
Tolkiena na pewno wezmę

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:31   #1324
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

dzięki kochana, jest BOSKA

teraz tylko odłozyc na obrączki i psa
Jakbyś jej mocno pragnęła, to możesz się dołączyć do zbiorowego zamówienia na wizażu (na Modowym jest podforum "zbiorowe zamówienia") Funta dziewczyny wstępnie liczą za ok. 5 zł. (chociaż i tak zawsze wychodzi coś 4,80 zł.) no i zazwyczaj 1Ł za przesyłkę I później jeszcze kilka groszy za przesyłkę już w Polsce

Ja zaraz po nowym roku zamawiałam sobie sukienkę i zegarek, paczka doszła bardzo szybko, rzeczy są dobrej jakości, także polecam (kuszę, kuszę )

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:36   #1325
mOna01
Zakorzenienie

W ogóle zauroczyłam się nową "gwiazdeczką" śpiewa tu z Timbalandem, zaczyna śpiewać ok. 1:08 Śliczna jest taką urodę ma oryginalną

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Nelly też tam pięknie wygląda a Timbo jakie miny strzela to lol, ale gość z taką kasą to już może wszystko

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:45   #1326
n0emi
Zakorzenienie

mona a o jakim teledysku mowisz
Stary 2010-01-22, 12:47   #1327
mOna01
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Nie wkleiłam linka jakoś mi umknęło
http://www.youtube.com/watch?v=BJ5QB...eature=related

Stary 2010-01-22, 12:52   #1328
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

super wszystko doszło całe i zdrowe? Szampon pachnie bosko, to fakt takie ziółka z cytrusami jak będziesz myła to polecam metodę kubeczkową - jedna duża kropla (ok.1-2ml) do kubeczka, trochę wody, potrząsnąć i wylać na głowę
wylala się odrobinka szamponu, ale dosłownie ociupina. może nawet się nie wylala, ale przeciekła przez nakrętkę (opakowanie było delikatnie lepie od kosmetyku), dzięki od razu poczułam zapach szamponu resztę tak bezpiecznie zapakowałaś, że nie moglam dostać się do pudełeczek

a metodę kubeczkową na pewno wypróbuję

Cytat:
Bejjko a wygodnie Ci będzie z tej buteleczki brać? Akurat mi się tego dnia płyn skończył i pomyślałam że idealnie się nadaje
tak, lepszego opakowanie nie mogłaś mi przesłać

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Metronidazol
Metypred
Salazopyrin EN
Enterol
Polprazol
Calperos
Kwas foliowy
Sorbifer Durules
Kalipoz
Witamina B12
sporo
mój tżet bierze metypred, azathioprine, sulfasalazin, pentase, kwas foliowy......
leczy się prywatnie, bo na nfz lekarz nie poświęca mu więcej niż 5min a wiesz, to jego pierwszy rok chorowania i różnie bywa za to prywatny lekarz ciśnie go strasznie na przyjmowanie tej pentasy (zamiast sulfasalazin itp), bo niby to oryginalny lek i najskuteczniejszy:rolleye s:, którego nie ma w całym poznaniu, tylko w jego "zaprzyjaźnionej" aptece no i one podwyższają koszty leczenia o 150zł miesięcznie dlatego chciałąm się dowiedzieć co Ty łykasz......

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2010-01-22 o 12:55
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:58   #1329
n0emi
Zakorzenienie

mona ja uwielbiam Nelly Furtado, wiec i ten teledysk mi sie podoba
(zawsze myle timbalanda z Justinem Timberlake)
Stary 2010-01-22, 13:00   #1330
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
mona ja uwielbiam Nelly Furtado, wiec i ten teledysk mi sie podoba
(zawsze myle timbalanda z Justinem Timberlake)
Ale Nelly tam tylko chwilę jest, mi się ta SoShy podoba ona jest wcześniej, wchodzi w 1:08

Stary 2010-01-22, 13:02   #1331
otako
Zakorzenienie

Cytat:

F a n t a s t y c z n e !

Stary 2010-01-22, 13:03   #1332
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Nelly tam tylko chwilę jest, mi się ta SoShy podoba ona jest wcześniej, wchodzi w 1:08
Wiem ze jest na chwilke, ale i to mi wystarczy
Mnie ta SoSha nie zachwycila No ale urody odmowic jej nie mozna
Stary 2010-01-22, 13:03   #1333
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość

sporo
mój tżet bierze metypred, azathioprine, sulfasalazin, pentase, kwas foliowy......
leczy się prywatnie, bo na nfz lekarz nie poświęca mu więcej niż 5min a wiesz, to jego pierwszy rok chorowania i różnie bywa za to prywatny lekarz ciśnie go strasznie na przyjmowanie tej pentasy (zamiast sulfasalazin itp), bo niby to oryginalny lek i najskuteczniejszy:rolleye s:, którego nie ma w całym poznaniu, tylko w jego "zaprzyjaźnionej" aptece no i one podwyższają koszty leczenia o 150zł miesięcznie dlatego chciałąm się dowiedzieć co Ty łykasz......
ja na szczęście mam fajną doktorkę(też prywatną) zamista tej Pentasy biorę Salazopyrin EN, niech Twój TŻ przejdzie się do innego lekarza bo ten ewidentnie kręci, na bank podpisał kontrakt z tą apteką lub dystrybutorem leków, ja już poznałam takich cwaniaczków

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:09
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:15   #1334
dymka
Zakorzenienie

wpadłam się tylko pochwalić, że wtorkowy egzamin zaliczyłam na 100%, projekty też na 100% i mam celujący na zaliczenie

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:16
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:16   #1335
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
F a n t a s t y c z n e !
mi też sie podoba

noemi, z tym ze ja mam jeszcze inny pedzel niż ten z KWC mój kosztował niecałe 10 zł, też jest na nim napisane "For your beauty" ale ma przezroczystą rączkę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Rossmann.htm - jest taki desingn jak tu

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:21
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:17   #1336
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
wpadłam się tylko pochwalić, że wtorkowy egzamin zaliczyłam na 100%, projektu też na 100% i mam celujący na zaliczenie

jesteś niesamowita

Stary 2010-01-22, 13:17   #1337
viki1988
Zakorzenienie

dymka, u mnie nawet nie ma takiej oceny

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:22
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:17   #1338
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
wpadłam się tylko pochwalić, że wtorkowy egzamin zaliczyłam na 100%, projektu też na 100% i mam celujący na zaliczenie
przeczytałam to TŻ, który właśnie pilnie uczy się na sesję i kazał Ci pogratulować
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:20   #1339
Bejjka
Zakorzenienie

Dymka Ty zdolniacho

polecasz swojego gina z certusu? bo mój z nfz przyjmie mnie dopiero za 3 tyg a ja chciałabym jak najszybciej się do kogoś dostać....
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:24   #1340
otako
Zakorzenienie

Cytat:
wpadłam się tylko pochwalić, że wtorkowy egzamin zaliczyłam na 100%, projekty też na 100% i mam celujący na zaliczenie
Uhuhu, celujący, nieźle

Stary 2010-01-22, 13:27   #1341
n0emi
Zakorzenienie

dymka Na serio Cie tam lubia

Mam nadzieje, ze w moim rossmanie nie bedzie duzego wyboru pedzli
Stary 2010-01-22, 13:27   #1342
mOna01
Zakorzenienie

Otako, jak Ci się podoba tatuaż SoShy to tu jest większa wersja http://viewmorepics.myspace.com/inde...ageID=67283394
Niezła jest, zdjęcia z mamuśką na myspace wrzuciła

Stary 2010-01-22, 13:30   #1343
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
mi też sie podoba

noemi, z tym ze ja mam jeszcze inny pedzel niż ten z KWC mój kosztował niecałe 10 zł, też jest na nim napisane "For your beauty" ale ma przezroczystą rączkę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Rossmann.htm - jest taki desingn jak tu
Taki masz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...u-Rossmann.htm

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:33   #1344
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Jakbyś jej mocno pragnęła, to możesz się dołączyć do zbiorowego zamówienia na wizażu (na Modowym jest podforum "zbiorowe zamówienia") Funta dziewczyny wstępnie liczą za ok. 5 zł. (chociaż i tak zawsze wychodzi coś 4,80 zł.) no i zazwyczaj 1Ł za przesyłkę I później jeszcze kilka groszy za przesyłkę już w Polsce
)
baaardzo mi sie podoba, ale na serio nie mam kasy obecnie...
Na Dzien Kobiet "zamówilam" juz u TZ ksiązke o tresurze psa

Cytat:
Dymuś

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:37   #1345
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
no to też ten sam design z tym ze ja mam do różu a nie do pudru, wiec mój jest "ścięty" hmmm dziwne ze go nie ma w KWC
Stary 2010-01-22, 13:45   #1346
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Z depilowaniem brwi w podstawówce to nie jest śmieszne Ciebie o to posądzali, a ja to robiłam i nikt nie zauważył nawet Brwi zawsze były moim kompleksem. I nadal są, bo chociaż mam ładny łuk, są grube, czarne, to mam na nich tak długie włoski, że zawsze wyglądają paskudnie Do tego grube są strasznie, więc przycinanie jeszcze pogarsza sprawę.
Ja miałam kiedyś strasznie grube, zarośnięte brwi. Jak byłam młodsza, były jasne, ale w gimnazjum jakoś sczerniały i były straszne . Zaczęłam depilować w drugiej klasie gimnazjum. Teraz jak spojrzę na zdjęcie z krzakami, to aż mi siebie żal .
Cytat:
Gratulacje geniuszu . Jak Ty to robisz?
Mona, również gratuluję
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:51   #1347
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ja patrze A tak naprawde to mam wlasnie paseczek ciemniejszych a reszta bardzo jasne i jak nakladalam podklad to ich wogole nie bylo widac Teraz po nalozeniu podkladu zmywam z brwi i lekko przejezdzam cieniem brazowym . No bo kurcze bez przesady miec takie(chociaz u niektorych moich kolezanek blondynek w ogole ich nie widac)
Moja mama za to dostala uwage w szkole, ze w podstawowce depiluje brwi
Moja siostra ma naturalnie bardzo krecone wlosy,a w liceum wychwawczyni wezwala do szkoly nasza mame i nawrzuczala jej, ze dziecku trwala robi.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Orientujecie się,czy zdjęcie do dowodu osobistego może być czarno-białe?
Mnie kidys z urzedu odeslano z kwitkiem z powodu czarno bialego zdjecia. Kolorowego wymagali. Choc moze cos sie zmienilo.

Cytat:
Dziewczyny dziekuje bardzo za wszystkie komplementy Cala sie rumienie
Ale to tez prawda, ze wiele razy zostalam posadzona o sztuczne rzesy
A moja lekarka stwierdzila, ze alergiczki maja dlugie rzesy
Cos takiego mialam na biologi. Ze rzesy pelnia funkcje ochronna i osoby z alergiami, wrazliwyni oczami lub wrodzonymi wadami wzroku maja wieksze szanse na dlugie rzesy.
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
ja na szczęście mam fajną doktorkę(też prywatną) zamista tej Pentasy biorę Salazopyrin EN, niech Twój TŻ przejdzie się do innego lekarza bo ten ewidentnie kręci, na bank podpisał kontrakt z tą apteką lub dystrybutorem leków, ja już poznałam takich cwaniaczków
Mam znajama lekarke, ktora wlasnie o takich przekretach wspominala. Lekarz ma niepisana umowe z koncernem ze jak wypisze iles tam recept na ich leki to dostanie wycieczke dla calej rodziny. Co ze tym idzie lekarze przepisuja wszystkim, wszystko jak leci, czy potrzebne czy nie.
Moja mama padla ofiara takiegi krwiopijcy. Bez zednych badan nawymyslal jej jakis chorob, przepisal tone lekow za ktore zaplacila ponad 400zl. Naszczescie mamy ta znajoma lekarke, z ktora zawsze mozna sie skonsultowc. Mama pojechala do niej do szpitala. Zrobiono jej badania na te niby choroby. Okazalo sie ze nic jej nie jest. Gdyby wziela te leki to moze juz by nie zyla. Byly to jakies bardzo silne specyfiki powodujace niedwracalne zmiany w organizmie.

Poza tym ma tez zaprzyjazniona apteke gdzie pani Magister zawsze daje jej polskie odpowiedniki przepisanych lekow. O identycznym skladzie, identycznym dzialaniu i wielokrotnie nizszej cenie. Przykladowo za jakis lek na cholesterol placila 5 zl zamiast 40zl.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:55   #1348
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Mam znajama lekarke, ktora wlasnie o takich przekretach wspominala. Lekarz ma niepisana umowe z koncernem ze jak wypisze iles tam recept na ich leki to dostanie wycieczke dla calej rodziny. Co ze tym idzie lekarze przepisuja wszystkim, wszystko jak leci, czy potrzebne czy nie.
Moja mama padla ofiara takiegi krwiopijcy. Bez zednych badan nawymyslal jej jakis chorob, przepisal tone lekow za ktore zaplacila ponad 400zl. Naszczescie mamy ta znajoma lekarke, z ktora zawsze mozna sie skonsultowc. Mama pojechala do niej do szpitala. Zrobiono jej badania na te niby choroby. Okazalo sie ze nic jej nie jest. Gdyby wziela te leki to moze juz by nie zyla. Byly to jakies bardzo silne specyfiki powodujace niedwracalne zmiany w organizmie.

ja bym chyba do sądu na miejscu Twojej mamy poszła... albo przynajmniej do kierownika placówki w której "leczył" ten doktor ...
Stary 2010-01-22, 14:18   #1349
kocurzyca
Zakorzenienie

Tez jej tak mowilam, al wiesz jak to jest z mentalnoscia polskiej, starszej pani. Broni sie rekami i nogami. A to juz nie pierwsza hstoria z ktora powinna isc do sadu.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:30   #1350
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Witam...

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Tez jej tak mowilam, al wiesz jak to jest z mentalnoscia polskiej, starszej pani. Broni sie rekami i nogami. A to juz nie pierwsza hstoria z ktora powinna isc do sadu.
eh, co za ludzie.... ale mentalnosc mentalnością.. nie można pozwolić na cos takiego, zwłaszcza że przez to mogła umrzeć osoba... i mogą inni ludzie być zagrożeni...

to przerażające... czyżby przysiega Hipokratesa stała sie jedynie nic nie wartą przysięgą hipokrytów?
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości