|
|
#2761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moich rodziców nie będzie więc przygotuje coś do jedzenia, obejrzymy film, weźmiemy wspólną kąpiel, zrobię TŻtowi masaż i tak dalej. może mu się trochę humor poprawi ![]() dzisiaj jedzie na kolejną poprawę. tak jeździ co tydzień i nie może zaliczyć biedaczek. ja jutro mam najgorszy egzamin, ale jakoś bardzo nie panikuję póki co. oby tak dalej. |
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry piękne
![]() dołujecie mnie nie ma mnie jedynie noc a te juz 5 stron... z moim byłym miałam jedną piosenkę której słuchaliśmy wtuleni w siebie w pół roku.. do tej pory wszystko przy niej staje mi przed oczami (łzy w oczach też) tylko gdy mam swojego to nie ryczę przy tej piosence.. otóż.. Farba- Chcę tu zostac.. http://www.youtube.com/watch?v=n8j5z9VuVyw a z moim teraz to: Marc Terenzi -love to be loved by you http://www.youtube.com/watch?v=WsEFMmYmU8o Pih- śmierc nas nie rozłączy http://www.youtube.com/watch?v=mTX_NRkSosc eh... przy tej ostatniej ostatnio się godziliśmy aj! jak ja nie lubie chorowac bosze! juz koniec tyg a ja ostatnio wychodzilam z domu w pon... |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Miłego dnia i zdrowia wszystkim życzę
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawzajem!
![]() Co do piosenek z tż to chyba nie mamy żadnej jakiejś takiej 'naszej'. Z ex kojarzy mi się jedna: Cherish - Killa
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-22 o 12:01 |
|
|
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobiety
![]() Ja wlasnie wrocilam z uczelni do domu, ale po poludniu musze jeszcze podjechac po wpis do studium wychowania fizycznego . Oj cos czuje, ze tragicznie mi sie nie bedzie chcialo . Wczoraj wieczorem TZ zadzwonil i gadalismy przez telefon ponad godzine . Mowil jak bardzo sie stesknil, ze mnie kocha i takie tam.. inne zbereźne rzeczy![]() . Oczywiscie dziś sie juz nie odzywał w cale, chociaz mozliwe, ze ma duzo klientow ze wzgledu na ladna pogode - to go by ewentualnie uratowalo przed moim gniewem . W ogole dzis niepotrzebnie szlam na wyklady, bo caly czas gralam w jakies gierki z kolegą i z 2 wykladow nie zanotowalam absolutnie nic procz datyCo do tego, jak umawiamy sie z TZ. Na ogol jest tak, ze ktores z nas(czesciej on)zadaje pytanie "spotykamy sie dzisiaj/jutro?". Są takie dni, w ktorych spotkanie to pewniak (niedziela) a są takie, że z gory wiadomo, ze sie nie widzimy (gdy chodzi na pilke). Oprocz tego dochodza moje studia czy jakies tam inne zajecia Lece kochane poszukac jakichs ladnych ciuchow na allegro i biore sie za nauke!
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupuję gdy np. pochodze po centrum handlowym i nic mi sie nie spodoba, albo nie ma konkretnej rzeczy ktorej potrzbuje (np. w jakims kolorze)
. Zawsze mozesz ustalic ze sprzedawca mozliwosc zwrotu w ciagu np. 2 dni w razie, gdyby rozmiar byl nie taki
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co ustalac mamy prawo zwrotu ![]() W przypadku transakcji internetowej z firmą przysługuje możliwość odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni od momentu otrzymania przesyłki - bez podania przyczyny. Jeśli sklep internetowy nie informuje klienta o tym prawie to okres ten wydłuża się do 3 miesięcy. ważne aby towar nie był uzywany ani zniszczony
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Też zaraz idę sie uczyc tej nieszczęsnej historii prawa i ustroju w Polsce...
potem idę jeszcze do kosmetyczki się trochę upięknic
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
E.J. kiedy masz egzamin z historii?
Ja mam za niecale 2 tygodnie a nie mam czasu ani motywacji pouczyc sie do niego
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sił i motywacji mi wizyta u kosmetyczki doda - uwielbiam czuc się piękna i zadbana
|
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak sie wypieknie, to nie ucze tylko zerkam do lusterka
Ja mam 4 lutego i czas mnie nagli!
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Tż w pracy, pisał, że go wykorzystują do noszenia dostaw żarcia na zaplecze, bo jest taki ruch, że nikt nie ma czasu go na kasę przyuczać Biedny wstał tak wcześnie, żal mi go ![]() Polecę przed zajęciami się z nim zobaczyć, będziemy mieli dla siebie całe pół godziny ![]() Jeśli chodzi o zaliczenia i egzaminy, oto moja rozpiska: Poniedziałek - zaliczenie seminarium o języku, zaliczenie francuskiego Wtorek - zaliczenie metafory konceptualnej i gramatyka Środa - gramatyka(jeśli nie zaliczę we wt) Czwartek - zaliczenie kultury brytyjskiej, plus trzy razy po 100 słówek z konwersacji Piątek - literatura zaliczenie I potem: 1.02 - pisanie egzamin 2.02 - gramatyka egzamin 3.02 - fonetyka 5.02 - kultura egzamin 8 lub 9.02 - konwersacje egzamin ustny
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Ksiądz w piątek tak rano?
![]() Przecież to dzień pracujący, u mnie chodzą zawsze po południu, bo wiadomo, że rano dużo ludzi nie ma w domu. Wróciłam z egzaminu, poszedł mi beznadziejnie niestety Spodziewałam się czegoś łatwiejszego. Ale trudno się mówi to tylko zerówka. Muszę iść się przespać, bo niewyspana po wczorajszym jestem. Zdrzemnę się godzinkę i nabiorę energii do życia. Dzisiaj w końcu wolne od nauki, zamierzam zająć się sobą- jakieś zabiegi kosmetyczne itp. Z TŻtem przypuszczam, że się nie zobaczę, bo pewnie jak już mówiłam powie mi w ostatniej chwili ![]() Zobaczymy, narazie się nie odzywa oczywiście. Ale już nawet na to nie licze. Chyba zaczynam się przyzwyczajać. Z resztą też ma jakieś zaliczenie, więc niech sobie zalicza. Ja teraz wyłączam tel, żeby nikt mnie nie budził
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:11 |
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide wziasc prysznic i wypiękniec sie bo ide na rodzinna 18 do kuzyna
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się widziałam z moim niecałą godzinę.
Przyszedł, wyprzytulał i pojechał do siebie. Teraz musze ogarnąć co mam do nauki i na kiedy
|
|
|
#2782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co to ludzie w domkach nie pracują i są z rana w domach? ![]() Cytat:
![]() Ja przez ostatnie dwa tygodnie uczyłam się dzień w dzień, już nie pamiętam dnia bez nauki, dlatego się tak dzisiaj z niego cieszę. Jakoś nawet z TŻtem nie muszę się widzieć, ważne że uczyć się nie muszę No chyba, że jutro się dowiem o jakiś poprawkach, to będzie lipa
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja przebije wszystkie bo przez ostatnie 4 miesiace uczylam sie dzien w dzien
no moze przesadzam.... mialam laczne hmmm z 10 takich wlnych dni zupelnie bez nauki.... a takto ostry zapierdziel... marze zeby w koncu polozyc sie do wanny na minimum godzine a potem isc spac i wylaczyc wszystkie budziki
|
|
|
#2785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam dużo nauki, mam słabą pamięć i zbyt zdolna nie jestem, też muszę mnóstwo czasu na naukę poświęcać. |
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kwestia przyzwyczajenia robie to co lubie
|
|
|
|
#2787 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Co się dzieje słońce?
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
co sie dzieje Garfi?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

przewaznie ja pytam czy sie spotkamy. bo wole juz wczesniej wiedziec czy przyjedzie czy nie niż czekac na jego znak. a tak to juz wczesniej wiem ze np. nie bo cos tam i cos tam sobie zaplanuje.
juz koniec tyg a ja ostatnio wychodzilam z domu w pon...

. Mowil jak bardzo sie stesknil, ze mnie kocha i takie tam.. inne zbereźne rzeczy
. W ogole dzis niepotrzebnie szlam na wyklady, bo caly czas gralam w jakies gierki z kolegą i z 2 wykladow nie zanotowalam absolutnie nic procz daty

21. 04.2014 
no moze przesadzam.... mialam laczne hmmm z 10 takich wlnych dni zupelnie bez nauki....