|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
You left me all alone. The beat drops.
Zostawiasz mnie całkiem samą. Turlaj dropsa. never gonna catch me cry. Już mnie nie złapiesz na płaczu. You must be blind if you can't see, You'll miss me til the day you die. Musisz być ślepy, skoro nie widzisz, że będziesz za mną tęsknił do końca swoich dni. without me, you're nothing. Beze mnie jesteś nikim. I trusted you, you were the first. Then you lied and it get's worse. Ufałam Ci, byłeś pierwszym. Potem zacząłeś kłamać i było coraz gorzej. ruda , _midnight_& m4dziar4 najlepsiejsze. ![]() i nie tylko dziś, ale zawsze.
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
żeby już więcej za nic.
To właśnie lubi się powtarzać. ` jutro obudzę się dobrą kobietą. nic na to nie poradzę . takie rzeczy to tylko w ikei. Całowanie to przyjemność więc pocałuj się dziś ze mną.. Lubię kury i wagary ![]() chociaż rzadko pisze ;* dzięękuje za wyróżnienia ;-)
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
kochać to nie znaczy zawsze to samo.. uwazaj ziomek bo ta su.ka leci na Twoje siano.
i ciągle miała tą głupią nadzieje że on wróci... Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Ty mówisz 'Troy i Gabriella' , Ja mówię 'Edward i Bella'! Ty mówisz 'Harry Potter', Ja mówię 'ZMIERZCH'! Ty mówisz 'Jonas Brothers', Ja mówię 'Muse'! Ty mówisz 'Joe Jonas, Ja mówię 'Edward Cullen'! Ty mówisz 'Różowy', Ja mówię 'Złoty'! Ty mówisz 'Beyonce', Ja mówię 'Rosalie Hale'! Ty mówisz 'Psychiczna', Ja mówię 'Alice Cullen'! Ty mówisz 'Nienawidzę ZMIERZCHU', Ja mówię 'NIENAWIDZĘ CIEBIE'! Porcelanowy uśmiech Na porcelanowej twarzy Tak nie wiele potrafi wyrazić. Porcelanowa lalka z pełnymi radości porcelanowymi oczami Z pięknego materiału sukienka z falbankami Blond włosy ze sztucznego tworzywa sprawiają, że lalka wygląda jak żywa Nikt nie wiem jednak co czuje porcelanowe serce, zamknięte jak w szklanej butelce Stworzona by cieszyć dzieci By przywracać radość, kiedy gdzieś uleci I tylko wieczorem kiedy wszyscy zasną Przykrywa się smutku płachtą Nie wolno jej myśleć o sobie Ma służyć przecież ku ozdobie Nikt nie będzie chciał zapłakanej lalki Więc lepiej dla nie byłoby polubić falbanki Lepiej udawać, że nic się nie czuje I myśleć sobie - Niech mój porcelanowy uśmiech Innych raduje |
|
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
" I mam ochotę na lody czekoladowe i na sojowe kotlety. Mam ochotę na wszystko co kaloryczne, kremowe i na frytki. I owszem również na seks, wino i ploty do późna w nocy. Mam ochotę na kino, imprezę i sen. Jestem szczęśliwa i nawet słońce się dzisiaj do mnie uśmiecha. "
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
vermicelli -(postaram się pomóc : ) ) --->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381530 /zapraszamy na wątek z prośbami
/ aaa teraz ode mnie :'Jak w małym pudełeczku,leżała sobie jedna czekoladka . 'No cóż ,ten świat jest taki ,że nie ma na kogo liczyć . 'Pozostało iść samej w taką długą drogę . 'Za szczęśliwa to ona nie była ,ta samotność ją dobijała . 'Bliscy ludzie ?A kto to ?jeszcze nikogo takiego nie widziałam . 'W tłumie pełnym ludzi ,została sama . 'Często zdawało się że nie ma na kogo liczyć ,upss nie zdawało jej się . 'W kacie siedziała sobie samotnie .. może coś ![]() ____________ 'częste złudzenia serca ,to u mnie norma .
'przeważnie jest tak ,że nie panujesz nad swoim życiem .
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i stan, gdy znów telefon milczy tak jak nie powinien totalnie offline do życia mam ochotę zapchać się po uszy ciasteczkami i popić kawą.. wystawiłabym za Ciebie pół życia na licytację a dziś? wystarczyłby mi tylko kawałek Ciebie wnętrze policzków znów nadzywczaj zimne i znów na słowo 'radość' spoglądam dziecinnie w podłogę zgubiłam się gdzieś w sobie potrzebuję życiowego 'bum', jakiegoś megadużego przełomu nie pozwól by moje dłonie marzły.. swoje życie tak chętnie wcisnęłabym pomiędzy kartki ckliwego romansu wywiruj moje myśli w pralce, może wtedy otrzepę się z Twoich uczuć... i nagle - w zwykłym kawałku śniegu potrafię ujrzeć anioła.. ![]() czuję te znikające sekundy, jak bardzo przelewają się między palcami mojej dłoni nie potrzeba mi niczego, prócz czystego powietrza usiadłam - gdzieś na krawędzi świata.. czekam na Ciebie, szczęście dookoła znów ten wstrętny zapach.. niespełnionej miłości wyszłam na spacer. tęskniąca ja z tęskniącymi myślami potrzebuję 180 cm koca do ogrzania.. kolor włosów? bez znaczenia ![]() i znowu ten moment, gdzie trzeba pół życia spakować do pudła i przykleić kartkę z pożegnalnym napisem chciałam, żebyś był mój.. chciałam trzymać Twoje zdjęcia w pudełku po pierniczkach.. nawet mój barwny długopis zdawał się niemiłosiernie blaknąć jesteś tu? |
|
|
|
#4567 |
|
Przyczajenie
|
heyy jestem nowa mam nadzieje że będzie fajnie dzielić się opisami ! . ![]() na początek trochę jakiś popatrz..jakie to wszystko nie takie jak trzeba. moje marzenia są bardzo konkretne. noszą biały tiszert i dżinsy na tyłku wytarte. mają brązowe oczy,i smakują jak mleczna czekolada. *miłość , ty SUKO to fatalna iluzja, gówniana fatamorgana. K ! <3 |
|
|
|
#4568 |
|
Przyczajenie
|
Hej ! ; ) Jestem tutaj nowa i odrazu porcyjka opisików dla was ;D Mam nadzieję , że wam się spodobają
![]() 1. Chodź pokaże Ci miejsce gdzie wszystko jest proste. Gdzie jak sen mija dzień, gdzie obudzi nas słońce. 2.' I wtedy ból zatrzymał całą zabawę ..' - Jak to ? Nie było już księżniczki ?! zabaw ? Zabolała ją głowa ? Czy brzuch ?! . - Księżniczka była. Nie, nie bolał ją brzuch. Tylko po prostu trudno było jej zdefiniować co teraz znaczy dla niej życie. 3.Powiedział jej, że mogą zostać jedynie przyjaciółmi. Po prostu zapomniał o ich związku i 'miłości' I chciał być tylko przyjacielem. Ale nie ona. Ona.. Kochała. Zgodziła się na taki układ, chciała mimo wszystko być blisko przy nim, Miejąc nadzieję, że może jeszcze kiedyś będą razem. A co jej serce? A jej serce, niemal eksplodowało gdy widziała jak traktuje ją jak przyjaciółkę, zabierając od czasu do czasu na spacer z psem czy na zakupy dla matki. Gdy pytał czemu jest smutna, odpowiadała wiecznie, że ma okres i boli ją brzuch albo, że w domu znowu awantura. Nie zauważał, że te tłumaczenia się powtarzają. Przecież każdy ma prawo mieć , zły dzień- myślał 4.Co taka dziewczyna robi z takim gościem jak ja ?! -poprostu kocha go. ; ) ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Fajnee ; ) skradam parę ;d |
|
|
|
#4569 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ehe ;P opisiki ! <3 Lubię ten stan Rozkoszne sam na sam . Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie a ta rzeczywistość jest rzeczywiście po*******onym snem. a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje? Posuwam się w stronę maniakalno-depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii. Jak ja wierzę bardzo, że w to wierzyć warto. Ale bagno w gównianym oceanie z brązową śmierdzącą wyspą na horyzoncie . Nazywają mnie suką, bo całuje się z dziewczynami, tańczę na stołach, bluźnię i mam gust. K <3 |
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
Ileż to razy w myślach osiągałam wszystko?
|
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
..autostradą do marzeń.. ..tu spotkamy się z przeznaczeniem..
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-22 o 16:16 |
|
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
razem tak wiele choc obiektywnie prawie wcale..
zabiorę łuk amorkowi i odstrzelę Ci nim łeb. zje.bałeś , to masz . a może tak schowaj się i nie pokazuj więcej? hm.. nie, tak też byłoby źle. wiesz.. bo ja po prostu nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. tęsknisz? - nie,po prostu lubię patrzeć przez okno... kochaj, to fajne
|
#4573 |
|
Przyczajenie
|
siema . dawno mnie nie było . ; ) ale i tak pewnie mnie nie pamiętacie . ; \
a tu trochę opisów ode mnie . ; ] humory dopisują mi zazwyczaj po 17.00 z kolejną dawką Ciebie. co byś zrobił, gdybym i zamieniała się z Tobą rolami ? Ty byłbyś dla mnie obojętny . a ja dla Ciebie byłabym wszystkim ?. |
|
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Kolor Twoich włosów przypomina mia karmelkowe cukierki.
To nie Ikea, nie Ty tuu rządzisz. Nie mogę się przyzwyczaić do tego, że jesteś MÓJ.
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
Ta wiara, ta pogarda, ta siła, ta miłość.
Tylko ból, lęk i strach są męskie. Dotychczas każda moja miłość była ślepa. Od teraz to ja jestem ślepa na miłość. Teraz musisz się masturbować, wracać do pustego mieszkania i pijać samotnie krwistoczerwone wino. Widzisz, draniu? Podałam sobie dożylnie kilka miligramów obojętności. Przyda się na przyszłość.
|
#4576 |
|
Przyczajenie
|
i choć zima, w twoich oczach widzę słońce.
łatwa - termin używany w stosunku do kobiety, która traktuje sex jak mężczyzna. fizyka? matematyka? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście. bez gwarancji i paragonu. że będzie. obwiniano mnie o wszystko z wyjątkiem pogody. może kiedyś opowiem jak często wątpię, jak bardzo się boję.. cholernie. gdy o tobie myślę puszczam muzykę głośniej. nie chcę Cię stracić, bo wtedy stracę wszystko. nieco schudła, trochę zbrzydła, serce miała z mydła. nocnym pociągiem aż do końca świata . choć jesteście daleko od siebie to nucicie te same piosenki. |
|
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
każde Twoje spojrzenie podwajam w zimne, mroźne poranki.
a w głowie pstro. nocne spojrzenie na świat jest takie ekscytujące, przez pryzmat uczuć i szklanych oczu, gdy nad głowami paruje księżyc. |
|
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
Cukiiereczek-ktoś oszalał < 3
I choć nie ma białego konia i korony - to mój Książę.
ważne jest to, żebyś był szczęśliwy. nie ważne z kim. choć nie ukrywam, że do mnie pasujesz najbardziej Randka z myślami, z herbatą na fotelu
|
#4579 |
|
Raczkowanie
|
Kociaki dziękuję za pochwały.
![]() ________________ co teraz się ze mną stanie w tym stanie pustki.? to co było wczoraj nagle się skończyło. moje życie - jeden sms. na stacji będę dziś płakać jak dziecko, w cieniu latarni. i odlecieć tak pod Twoimi skrzydłami. jeszcze raz chcę czuć, że ktoś mnie obserwuje i naprawdę troszczy się o mnie. |
|
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
Mów do mnie jeszcze na tą rozmowe czekałam lata...
Cały mój świat... wszystko co mam to Ty Wiesz.. Ciebie nie można... nie kochać To co mam, to serce które jeszcze na wszystko stać!! Nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną, jednak Tobie ją proponuje! Wole cierpieć, niż myśleć że mógłbyś być daleko mnie!! Tak to ONA ta sama dziewczyna dokładnie ta którą widziałam na plaży z chłopakiem. Była taka szczęśliwa, wtedy wydawała się być najpiękniejsza.
Więc co sie teraz z nią stało?? Teraz podobno zawaliło jej się całe życie właśnie przez tego chłopaka z plaży.
|
|
#4581 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli jest noc - musi być dzień. Jeśli jest łza - musi być uśmiech.
Zniknę, zniknę, osiodłam tęczę i galopem stąd, w stronę chmur. kupmy sobie miłość. taką rozpuszczalną w powietrzu, do psikania w aerozolu. taki bezbarwny gaz o woni szczęścia, wywołujący motylki w brzuchu. albo taką miłość w tabletkach, rozpuszczalną w wodzie. z ogromnego kubka będziemy spijać hormony szczęścia dużymi łykami. zaczną w nas buzować endorfiny i odczujemy podwyższony poziom fenyloetyloaminy. W zamglonym obrazie uśmiech Twój zapomniany, spalone na stosie słowa kiedyś palące duszę, otucha ramion, ciepło serce zamienione w lód. dzień dobry, kątomierza potrzebuję aby kąt zmian zachodzących w moim życiu mierzyć, liczyć, szacować, kalkulować, aby wszystko kropka - w kropkę, aby wszystko tip-top było, abym żadnych żalów, płaczów, lamentów i biadoleń ze swojej strony znosić nie musiała i proszę cię mój najdroższy żebyś przestał karać mnie za poszukiwanie szczęścia, to nie grzech. pozostał nam już tylko niesmak po tych kłamstwach ukrytych w dyskretnych gestach.
|
#4582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chcesz poznać mój świat?? Stąd nie ma wyjścia ewakuacyjnego, zaryzykujesz?? Więc witaj w piekle.. To jeszcze dziecko, poczekam aż dorośnie. Zmieni pogląd na świat i zrozumie co to miłość. Dusza się śmieje, a serce rwie. A wiesz dlaczego? bo kocham Cię! Uwierz w anioły, nawet jeśli ich skrzydła są czarne Disziaj skromnie bo humoru nie mam
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za wszystkie pochwały, podczas mojej nieobecności ;** ! ________ hola czekaj, co jest? z dnia na dzień, coraz bardziej..psycha wysiada ! już nie ucieknę. Nerwy rwą się spod kontroli, zawsze muszę coś s*******ić. Nic nie poradzę, że jest Ślepy los, który w twarz się śmieje nam Ja nie wiem ty nic nie wiesz Nic nie poradzę, że tak było już nie jeden raz Chemiczne ciała. Woskowe twarze. Sztuczny uśmiech. Gdzieś za zamkniętymi drzwiami, zgubiłam oddech. błaźnisz się jak możesz, ale już za późno. Nie mam ochoty z niczego się tłumaczyć. Jestem - bo mam na to ochotę, ziknę - gdy będę miała kaprys.
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
I możesz mieć tysiąc wad-prawdziwy przyjaciel je uszanuje.
Czasami masz wrażenie, że wypowiadasz słowa, których nikt nie rozumie. To tak cholernie boli, jeśli wiesz, że jesteś dla kogoś wart mniej niż SMS za jeden grosz.
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie mogę wyrzucić Cię z serca jak zużytą chusteczkę z kieszeni.
Najważniejsze, by nie popełniać błędów przeszłości i nigdy się nie poddawać. Chciałabym, by moje życie nie było na marne. To, że jestem szczęśliwa, nie znaczy, że jestem egoistką i myślę tylko o swoim dobru. Przykro mi, że Tobie nie jest dobrze. Jak kocha to poczeka, jak nie kocha, to zostawi. Czy warto jednak żyć w niepewności i czekać aż wybierze? Nie jestem laską na jedną noc. Jeśli chcesz mnie mieć, musisz zasłużyć. Nie wiesz jak? Przykro mi, ja Ci nie pomogę. Walcz, na tym polega życie. Love_HateYOU dziękuję bardzo słoneczko Sharmila cuda tworzysz
|
#4586 |
|
Przyczajenie
|
`Pomóż mi uciec do krainy szczęścia.
Patrzę na pożółkłe fotografie I uśmiecham się wśród łez, Dziś już wytłumaczyć nie potrafię, Czemu mi tak źle bez Ciebie jest. Nie wiem, czy lepiej serce mieć z kamienia I raz na zawsze wyrzec się cierpienia? Czy lepiej cierpieć, nawet z bólu i szlochać, Ale mieć serce? Mieć serce i... kochać. Miej przyjaciela jednego, Chodź prawdziwego, Kochaj go nad życie, Dziel się ukrycie, Nie daj go zabrać, Trzymaj za rękę, Nie opuszczaj na chwilę, Bo za szybko przeminie. "Może życie Nie jest wcale takie złe Może skrycie Nawet ktoś pokochał mnie Może kiedyś Przyjdzie taki dzień Kiedy wszystko Nagle piękne stanie się Może nawet Kiedyś wróci chęć by... Po prostu żyć" Chciałabym mieć ogon, wtedy mogłabym pokazać Ci jak bardzo ciesze się na Twój widok ... skok dy ktoś spyta mnie,które chwile w życiu,były dla mnie najpiękniejsze... ![]() ![]() |
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
.....
gdybyś przypomniał sobie o moim istnieniu, znasz mój numer. nie wierzę Ci, że mnie już nie kochasz. a skąd to wiem? oczy nie kłamią.... tęsknota zabija.powoli...ale skutecznie i celnie. szukasz szczęścia? a nie widzisz że masz go na wyciągnięcie ręki? gdy Ci ucieknie, będziesz żałował, że nie zrobiłeś tego jednego, jedynego ruchu.pamiętaj. życie nie jest proste i kolorowe. ma różne zakręty, bywa także szarawe, mdłe.
|
#4588 | |
|
Raczkowanie
|
miło mi że trafiłam w czyjś gust ![]() Cytat:
ale dziękuje jakieś takie tylko do głowy mi przyszły ![]() i ciągle wmawiam sobie, że w moim świecie nie ma powrotów. a przecież już tysiąc razy wracałam do myśli o tobie. ocean bezmyślności i bezdroża naiwności. tak to właśnie ja. nawet nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić byś mnie chciał. czy to możliwe że pogoda oddaje stan umysłu? bo czuje jakbyś zamarznął mi w głowie i nie mogę się ciebie pozbyć. świat przemądrzałych barbi i wulgarnych kenów.
|
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
< 3 I nawet gdybym chciała skłamać nie dałabym rady powiedzieć, że Cię nie kocham. A teraz choć, pójdziemy daleko, razem. A czy dostanę wyrok za ciągłe gapienie się na Ciebie ? Ona siedziała i patrzyła na jego zdjęcie zajadając czekoladę. Turbodynomen się skończył, ale obiecaj mi, że nie będzie tak z nami. A pamiętasz jak w przedszkolu przynosiłeś mi laurki? A on był powodem westchnień wielu dziewczyn.. a ty książę będziesz przereklamowany? Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-01-22 o 17:52 |
|
|
|
|
#4590 |
|
Marudziara
|
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Marzenia o wyjeździe na odpoczynek w błękit albo róż. Minuty przerobiono na godziny o martwych twarzach sny maszerują na nieboskłonie depcząc niedopałki śladów na skórze. Stacja opustoszała i nie można się rozplątać. Włóczę się czasem po snach ćwicząc się w bezruchu... Przeszła defilada wspomnień tak tutaj już kiedyś byłam. Coś we mnie krzyczy - ratunku czeka na otwarcie ust.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

/ aaa teraz ode mnie :

wystarczy Marzena