|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Cytat:
![]() a ja do Lublina... ![]() dobrze, że samochodem z kumplem TŻ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Konto usunięte
|
a ja świętuje z wami moje urodzinki :P
jeszcze mnie wych. wkurzyła , bo nawet w urodziny musiała mi dac punkty minusowe za makijaż i strój (miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;16637579](miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu )[/QUOTE]
![]() Się nie dziwię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
|
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;16637579]a ja świętuje z wami moje urodzinki :P
jeszcze mnie wych. wkurzyła , bo nawet w urodziny musiała mi dac punkty minusowe za makijaż i strój (miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu )[/QUOTE] no to niezle ![]() ![]()
#4357 |
Zakorzenienie
|
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;16637859]ale na codzień ubieram się raczej skromnie rurki i bluzeczka . a w urodziny by mogła naprawdę odpuścić .[/QUOTE]
A co to kogo obchodzi. ![]() Może jeszcze powinna Ci prezent kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;16637579]a ja świętuje z wami moje urodzinki :P
jeszcze mnie wych. wkurzyła , bo nawet w urodziny musiała mi dac punkty minusowe za makijaż i strój (miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu )[/QUOTE] ach to mówisz że masz dziś urodzinki wszystkiego naj naj naj ![]() ale co co stroj to faktycznie do szkoły coś takiego nie pasuje ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- kurcze a umnie znowu pada śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
|
no hej
![]() ![]() ![]()
#4361 |
Zadomowienie
|
jeszcze mnie wych. wkurzyła , bo nawet w urodziny musiała mi dac punkty minusowe za makijaż i strój (miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu )[/QUOTE] Nie rozumie... chwalisz sie czy zalisz? ![]() Szkola to nie rewia mody, gdzie lansuje sie najnowsze trendy. A makijaz? Po co Ci do szkoly makijaz? Tam dziecko idziesz sie uczyc a nie wygladac. Ja rozumie lekki makijaz a nie jakies odcienie brazu ![]() Ja w zyciu w gimnazjum czy liceum nie moglam przyjsc tak wymalowana, bo mialam takie dyrektorki, ktore wylapywaly takie delikwentki i pod kran z woda... i tak do skutku... Utwierdzam sie w przekonaniu, ze co rocznik to gorszy. Dzien dobry tak w ogole ;*
#4362 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zadomowienie
|
Cześc
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- puk puk jest tu ktoś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jest jest ![]() A ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
no na zjazd...
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;16637579]a ja świętuje z wami moje urodzinki :P jeszcze mnie wych. wkurzyła , bo nawet w urodziny musiała mi dac punkty minusowe za makijaż i strój (miałam panterkową tunikę i legginsy lateksowe a makijaż był w odcieniach brązu )[/QUOTE] yyyy. ![]() ![]() pewnie! co u Ciebie? napisz pare slow o sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() ja jestem na zajeciach teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaa... ![]() A ja mam totalnego lenia. Miałam sobie zrobić długą, relaksującą kąpiel ale mi się nie chce tyłka ruszyć. Miałam poczytać ale mi się nie chce tyłka ruszyć, miałam zrobić paznokcie ale mi się nie chce tyłka ruszyć. ![]() Widocznie jest zbyt ciężki. Może muszę zrzucić parę kg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
och skąd ja to znam też ostatnio mi sie tak nic niechce ale to przez ta pogode a co na kogoś trzeba zwalic dziś umnie było -25st a ja w taki mróz musiał isc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
mi tez się nie nie chce
![]() ![]() ![]() ![]()
#4370 |
Zakorzenienie
|
A mnie się wydaje, że przesadzacie z tym strojem do szkoły, jeżeli ktoś lubi ubierać się ekstrawagancko, super kolorowo czy jeszcze jakoś inaczej a przy tym nie świeci gołym tyłkiem, brzuchem i cyckami to nic mi do tego, niech szkoła wprowadzi sobie mundurki to pozbędzie się problemu, ja jestem jak najbardziej za mundurkami ale takimi sensownymi ( w moim mniemaniu
![]() Makijaż w odcieniu brązu tak na marginesie też może być lekki ![]() A ze stwierdzeniem " Tam dziecko idziesz sie uczyc a nie wygladac" to napewno się nie zgodzę, to gdzie mamy "wyglądać"? Na dysketece nie nie bo tam mamy tańczyć, na urodzianch nie bo mamy świętować, w pracy nie bo tam mamy pracować.... Szkoła to nie tylko miejsce nauki... ![]() Ja Dziewczynki wypompowana, cały weekend w szkole, dwa egzaminy za mną, babka wczoraj się nad nami zlitowała i puściła wcześniej bo stwierdziła, że jeszcze nie prowadziła zajęć z nikim kto siedzi w szkole od 13 h bez przerwy ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że przez całe dwa lata nie wysiedziałam się tyle w szkole co przez ten jeden semestr na III roku ![]() ![]()
![]() |
#4371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co studiujesz ? ![]()
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
tak, zaocznie, turystykę
![]()
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
oo
![]() ![]() ![]()
#4374 |
Zakorzenienie
|
z tą nauką to zależy od kierunku, wykładowców, z niektórych trzeba było przysiąść i się nauczyć konkretnie, u mnie w szkole z nauką dzienni czy zaoczni mieli podobnie, zaoczni tylko ciut więcej mieli pracy w domu
a gdzie chcesz się wybrać na studia?? chcesz gdzieś wyjechać czy u siebie??
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Wg Ciebie lateksowe legginsy i panterka to jest strój odpowiedni do szkoły bo zakrywa tyłek?
Owszem, zgadzam się z tym ale to PRZEDE WSZYSTKIM miejsce nauki, wszystko inne raczej jest na drugim miejscu. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]()
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam dziewczynę która ubiera się super ekstrawagancko a uczy się bardzo dobrze, nie jest to pusta laska a inni na podstawie ubioru mogli by ją tak ocenić ![]() z tymi godzinkami mi się pomyliło, od 7 do 21.30, plus dwie godziny na powrót i dojazd, przerwy 10 minutowe ![]() w piątek do 21 siedzieliśmy, a w niedziele mieliśmy od 7.30 POEZJA normalnie stookrotka1991 a nie wolałabyś studiować PR?? wydaje mi się to o wiele lepsze od dziennikarstwa plus do tego marketing ja się właśnie zastanawiam co robic po licencjacie, iśc na podyplomówkę, mgr czy licencjata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli na zaocznych będzie mało nauki to wybierzesz zaoczne? ![]() Troszkę nie rozumiem Twoich pytań. Jeśli stać Cię na to, żeby jeszcze nie iść do pracy to wybierz dzienne, jeśli musisz iść do pracy bo rodzicom jest ciężko to sugerowałabym zaoczne... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Minus 20 stopni. Zimno! Jak wsiadłam dzisiaj w samochód to myślałam, że się rozsypie bo był totalnie zmarznięty. Strasznie mi się nie chce nic robić. ![]() Mam troszkę nauki a nie chce mi się do niej zabierać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
no tak siedziałabym 14,5, brzmi lepiej niż 16
![]() U mnie tez -20 stopni ![]() ![]() katar w nosie zamarzał jak szłam na busa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.