|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl część XIII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam to serum termoaktywne z eveline oraz krem do rąk kokosowy
|
|||
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty studiujesz we Wrocławiu, a mieszkasz gdzieś poza ? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
a co do serum to je uwielbiam, fajnie tak grzeje w dupkę no i powiem Wam, że chyba działa, aczkolwiek nie wiem czy efekt mniejszego cellulitu tez nie dzięki ćwiczeniom, ale smaruję się już miesiąc, a ćwiczę dopiero dwa tyg. (właściwie na 5 zajęciach dopiero byłam)
|
||
|
|
|
#4323 |
|
BAN stały
|
Właśnie bede sie ogarniać... i planuje lecieć na miacho... Muszę zaliczyć vacu well, saune i solarium
Nie powiem, że mi się chce- bo nie chce. A w szczególności tak samej jechać... buuu.... Ale cóż zrobić?! dupcia zimna.
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula napisz coś więcej o tym vacu well tj. o efektach i czy często chodzisz i jak cenowo to wygląda, strasznie mnie to korci, bo poszłabym sobie dodatkowo na to
|
|
|
|
#4325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamietaj ze on dziala tylko na tipsa, akryl i klej, na żel nie Cytat:
Cytat:
dziekuje troche sie zakatarzylam, czuje sie fatalnie, gardlo mnie z rana bolalo na dodatek wieczorem bolalo mnie kolano a jak dzisiaj wstalam to nie moglam stopa ruszyc tak mnie staw boli kulawiec ze mnie ![]() Kurcze farbowanie bardzo jasnych wlosow na ciemny to nie lada wyzwanie, dzisiaj dopiero widze gdzie nie dociagnelam farbą, jak nie równo zlapalo ale kolor mam trójwymiarowy hehe mysle ze gdzies za 3-4 farbowaniem sie w miare wyrownaja gdy juz pigment wsiaknie na amen. Kolor sam w sobie ładny ale juz mam smaka na ten czekoladowy kasztan albo mleczna czekolada ładuje aparat wiec zrobie jakies zdjecia włosów.
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
oj ma ma
tak sobie razem dokuczamy dawaj foty
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4328 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli zmywacz z acetonem wystarczy do usunięcia i tipsa i żelu i kleju z mojej płytki, czy nie?
|
|||
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aceton rozpulchnia: tipsa, akryt, pozostalosci kleju. aceton nie wchodzi w reakcje z żelem, nie usuwa go, żel trzeba spilować. wiecie co dodam jednak te wczorajsze zdjecia bo sa blizsze prawdy niz to co dzisiaj wychodzi, mam slabej jakosci aparat i masakrycznie przeswietla w sloncu, a bez lampy robi rozmazane dobra dodaje zdjecia, to ostatnie troche przeswietlone przez lampe jest, kolor jest ciemniejszy. Dla przypomnienia Wella Koleston 4/77 - gorzka czekolada, średni brąz intensywnie brązowy.
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa super ten kolorek, ja zawsze tymi sklepowymi farbowałam, ostatnio castingiem jasnym brązem i w sumie zadowolona jestem, ale ten twój śliczny kolorek więc może też nastepnym razem się skuszę na fryzjerską farbę
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
napewno po kilku myciach bedzie duzo jasniejszy, ja go przytrzymalam dluzej niz zaleca producent bo chcialam zeby wrzarła sie w te telenioki.
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi to jest ciepły kolor czy bardziej naturalny, bo ja właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie mogę mieć ani zimnego ani ciepłego tylko taki naturalny, a po fotce to czasem może mylić, bo mi on nie wygląda na b. ciepły
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa ja już się zachwalałam widać niedociągnięcia tak jak pisałaś, ale i tak jestem w szoku, że tak rewelacyjnie pokryło !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4334 |
|
Konto usunięte
|
No jestem dziewczyny.
SiWa ładny ten kolorek włosów. Jej, tak mnie zbiera na jakieś zakupy, kupiłabym sobie jakis nowy ciuszek. A tu zero kasy. Na solarium bym się przeszła to z kolei nie mam jak. Muszę wyciągnąć chyba jutro TŻ żeby mnie zawiózł. |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraz sobie gorzka czekolade(taką prawdziwą), to taki kolor, przebija troche bordo, wiec wnioskuje ze cieply
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
haha nadrobiłam Kamciurka w końcu
ale produkujecie...
|
|
|
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj produkowałyśmy, a dziś jest cisza.
|
|
|
|
#4339 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4340 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
sama się pogubiłam Robiłam tipsy przez około 2 lata i sporo ludzi przychodziło również na ściaganie tipsów. Ten magiczny płyn nosi nazwę TIP REMOVER. Ale jest to najzwyklejszy ACETON jaki m.in. jest w składzie zmywacza do paznokci. Dlatego właśnie, że zmiękcza on żel i prowadzi do rozpadu jego trwałej konsystencji zabrania się aplikowania na tipsy zmywacza w którego skład wchodzi aceton. Ten płynik jest taniutki i dobry. Ale jednak jest faktem, że czasem trzeba poczekać nawet i 5 minut. W zaleznosci od powiązania tipsa z naturalną płytką. I prawdą jest również, że czasem trzeba piłować lub podważać tipsa aby zszedł. A jeśli chodzi o doprowadzenie paznokci do normalnego stanu po takim zabiegu to jest sprawą oczywistą piłowanie płytki paznokcia z zanieszczyszczeń i pozostałości. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Dziełchy w ogóle to siedziałam 2 godziny i robiłam foty do wymianki.. Może któraś zajrzy i coś jej w oko wpadnie ?? chlip chlip
|
|||
|
|
|
#4341 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tak tak studiuję zaocznie na uniwerku wydział prawa, administracji i ekonomii przy rynku, a ogólnie do wrocka mam ok godzine drogi, ale zanim dojde na pks to nie chcę mi się łazić po obrzeżach Cytat:
faajny a ja przegladałam na allegro palete kolestonu i zdecyduję się na: 6/3 złoty ciemny blond albo 6/07 naturalnie brązowy ciemny blond 5/07 naturalnie brązowy jasny brąz lub 7/3 orzechowy I mam do Ciebie pytanie, czy po dekoloryzacji faktycznie farby wychodzą ciemniej na włosach? Tzn jesli chcę średni brąz to kupic jasny, albo nawet ciemny blond?
|
|
#4342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ahoy
!!!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i mam nadzieje ze do jutra dojdzie farba, to sie pofarbuje w ten weekend i walke ampulke milk_shake ![]() Cytat:
a ja dzis bylam na solar, ooo ja, spalilam sobie doleczek miedzy piersiami ![]() haha a dzis do teatru i na impreze do Dobrego Dźwięku...
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||||
|
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jedynie czego zaluje to, że zniszczylam włosy, zaczynam ponowne zapuszczanie i ostrą kuracje do wakacji bede miala do biustonosza a to juz coś
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1264151851 podoba mi sie to zdj a jutro ide z przyjaciolkami na lyzwy ![]() ja chce wokol kostki lewej na nodze jakis fajny tekst ![]() Cytat:
ale jak chcecie, niedlugo zrobie foto moich kosmetykow, kocham Maci polecam cienie prasowane, pigmenty, podklady szminki i blyszczyki, aaaaaah uwielbiam je a szminki nie wysuszaja[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16625977]O proszę. Nie wiem jakiej wielkości wyszły fotki, ale nie chciało mi się już z nimi nic robić.[/QUOTE] boskie
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekue
![]() a ja ide jutro na solar aaaa teraz juz nie musze uwazac zeby nie wygladac jak tleniona bułgarka przy trasie hehe i dzisiaj jak sie malowalam to przyciemnilam kredka brwi (bo przeciez kiedys rozjasnilam do wlosow, ale juz sa w 70 % moje) i normalnie szok, wkoncu ja to ja
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4347 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko żebyś po 2 tygodniach znów nie napisała ze dekoloryzujesz włosy bo chcesz miec znów blond Cytat:
po czym ona wypaliła- "ale ładnie jest pani pomalowana, a te rzęsy! to są pani naturalne czy sztuczne?? " ja odpowiedziałam że swoje wychodowane naturalnie to ta " nie wierze takie długie, śliczne" ![]() aż sie miło zrobiło Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16637275]No jestem dziewczyny. SiWa ładny ten kolorek włosów. Jej, tak mnie zbiera na jakieś zakupy, kupiłabym sobie jakis nowy ciuszek. A tu zero kasy. Na solarium bym się przeszła to z kolei nie mam jak. Muszę wyciągnąć chyba jutro TŻ żeby mnie zawiózł.[/QUOTE] a ja widziałam wczoraj fajna bluzke ala nietoperek z nitami w reserved, nie kupiłam sobie jej bo przyrzekłam że nie kupuje w tym miesiącu i natępnym żadnych ciuchów a tu masz tak za mna chodzi ta bluzka ze chyba jednak jeszcze raz pojde sie tam przejsc po nia Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-01-22 o 17:23 |
||||||
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
zrobie zrobie ale nie dzis bo sie slabo cos czuje, wloski zwiazane w kitke i tak sobie siedze
mam problem z ulozeniem włosów przy takiej długosci, a nie chce ich cieniowac ani podkrecac koncówek na gorąco kurczeee nooo musze poczekac az troche odrosną to bede wygladac jak czlowiek, juz sie nie moge doczekac kiedy sobie kupie clipy jejuu ale sie dzis czuje beznadziejnie, slabo tak jakos i wogole
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na impreze idziesz ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ok zgadzam sie fajnie wygladaja. Ale co za kilkadziesiat lat bedziesz chciala bys sliczna ryczaca 40 czy 50 a tu na obwislym cieele obwisle resztki tatoo nie nie to nie dla mnie 

i tak 
szok jak się zmienila
podobno miala zmienionych podczas operacji 10 części (bynajmniej tak zrozumialam z tego wywiadu)
Ale cóż zrobić?! dupcia zimna.

teraz jak wstaję rano to stoi mi
kulawiec ze mnie