|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
Crystal a co @ masz?
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Kryształowa jak masz @ możesz mi oddać bo ja jak zwykle nie mam
|
#513 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie było mnie tu godzinę i tylko strona do nadrabiania?!
|
||
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, mam kropka
tak mnie zamiotło, że nałykałam się prochów na pusty żołądek, bo na jedzenie patrzeć nie mogłam i teraz mnie muli
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
jeszu bo Wy mi się z Myszą mylicie jusz
szizas ajm sorry
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to śnił mi się Stasiak ale był księdzem
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Asia nie wiem myślę o jednej piszę do drugiej, myślę o drugiej piszę do pierwszej. Za mało snu dzisiaj - jeszcze mam fife na ustach
|
#518 | |||
|
Zakorzenienie
|
przesłuchuję sobie teraz płytkę Invincible
![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16637027]Kamusia, damy radę, ja też chcę oglądać ten film. Oglądałabym nawet, jakby leciał o 2 w nocy, bo kocham dobre kino, a mam przeczucie, że to takie bedzie ja nie wiem czy dam radę obejrzeć cokolwiek z nim... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16640267]Nie, za późno, już się obraziłam i jest foch ![]() Serio Ci się mylimy? Dlaczego? [/QUOTE]wcześniej też się myliła ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
pies mi zawalił pazurem w usta
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
pozwólcie, że z okazji Dnia Dziadka, Babci i Walentynek ofiaruję coś sobie
![]() proszę, Myszko to dla Myszki Załącznik 2806052 ta foteczka dla Myszki Załącznik 2806052 i dla Myszki Załącznik 2806052 oraz dla Myszki Załącznik 2806052 boszszsz, zapomniałabym o Myszce Załącznik 2806052 ![]() ![]() kiśluj się Joanno Załącznik 2806052kiśluj się Luizo Załącznik 2806052z tego całego zamieszania nie dałabym zdjęcia Myszcze |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie jestem chora
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle słuchajcie jakie jaja wstałam o 8 bo musiałam wypuścić psy na dwór, potem chciałam się jeszcze glebnąć ale niestety życie... miałam się ubrać po zakupy więc zaczęłam śpiewać the way Yo make me feel (nie wiem dlaczego) i gibałam się do Majkola robiąc do niego różne miny (nie pytajcie dlaczego bo nie wiem) i zrobiłam heee hee (ale z racji gardła i chrypy wyszło mi to raczej... inaczej) matka wpada do pokoju
"dzwonić po panów z kaftanami?"
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łiłiłikend ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
kocham Was laseczki
![]() i spadam na klan i PM |
|
|
|
#527 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Danke Chcę obejrzeć sobie jakiś dobry film, polećcie mi coś proszę
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
' Piraci bez Johnny'ego to jak Zmierzch bez Pattinsona.'
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- mam modowy orgazm ![]() http://www.ibutik.pl/ogloszenie/slic...4-kolory-82537 zobaczcie czarne x 1000000000000000000000
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
muszę Wam opowiedzieć mój sen, oczywiście była tam Katrina i Kamuha (nie wiem czemu ciągle mi się śnią ale ok
) siedzialyśmy na jakimś metalowym podnośniku przy jakiejś starej ceglanej budowli na dość dużej wysokości wysokości. Razem z nami na tym podnośniku jacyś Niemcy, czy coś oczywiście gnaty przy łbach chcą nas zabić. Rzucali jakieś bomby, wszystko się waliło... nagle samolot i strzelają do tych niemców my się zasłaniałyśmy jakimiś gazetami (swoją drogą nie wiem skąd te gazety nagle się tam wzięły), nagle ten podnośnił zaczął z jakąś tam sporą prędkością jechać w dół na co Katrina zaczęła krzyczeć do mnie i Kamuhy "spuśćcie nogi!" (nie wiem o co chodzilo) w każdym bądź razie potem przybiegli księża różni (w tym Stasiak w sutannie ) potem siedzieliśmy w jakiejś świetlicy i ja się mu rzuciłam na szyję mówiąc "Kocham Cię" on myślał chyba, że to za uratowanie życia a ja go złapałam za rękę i poprosiłam, żeby poszedł ze mną do takiego schowka na szczotki... i potem... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh jak on tę sutannę zrzucał ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Asia a masz ochote na komedie, horror, thriller?
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, ja Ci nic nie polecę, bo nie znam się na dobrych filmach
![]() jednakowoż, azaliż, a zaliżę znaczy , chciałam powiedzieć, że idę oglądać Ciekawy Przypadek Benjamina Buttona Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-01-22 o 17:50 |
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie ma to jak adekwatne porównanie
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
31 stycznia, na rozdaniu nagród "Grammy" wystąpi sam.... Michael Jackson.
Jako trójwymiarowy hologram, będzie wykonywał wraz z innymi artystami "Earth Song". http://www.grammy.com/news/michael-j...bute-announced Michael zostanie też nagrodzony statuetką za całokształt twórczości.
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() tam ałtsajd jest -10 rozpaliłam w kominku, TZ wygnałam, dziecko mi tesciowa zapomniala obudzic i wstal o 4.30... wiec mam go na karku dzisiaj conajmniej do 23.00 na moje pytanie czemu go przed 16 nie obudzila, powiedziala, ze on tak slodko spał... noż fak! kupilam se żelki żmijki kwaśne ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
ja bym się nie obraziła
|
|
#534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi się dzisiaj śniło, że na jakiejś rodzinnej imprezie zaczęłam odpierdzielać manianę na parkiecie i wszyscy myśleli, że byłam pijana, a ja byłam trzeźwa chyba I dostałam opiernicz od kuzynki, ale utrzymywałam, ze ja sie tylko dobrze bawię i jak jej się nie podoba, to nie mój problem A potem zaczęła się burza, tornado ofc, znowu mi się śniło i moja mama prowadziła jakąś ewakuację i miała na głowie moją czapkę, którą zgubiłam 2 tyg. temu Głupie, nie? ![]() Lu, mam ochotę na jakiś dramat, coś w stylu Brokeback, albo Siedem Dusz. Coś mądrego chcę Cytat:
Oglądałam, fajne, ale przydługie... Aczkolwiek lubię takie filmy
|
||
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
zamieniłam Benka na Adwokata Diabła. Keanu
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16641313]Lu, masz niesamowite sny
![]() Mi się dzisiaj śniło, że na jakiejś rodzinnej imprezie zaczęłam odpierdzielać manianę na parkiecie i wszyscy myśleli, że byłam pijana, a ja byłam trzeźwa chyba I dostałam opiernicz od kuzynki, ale utrzymywałam, ze ja sie tylko dobrze bawię i jak jej się nie podoba, to nie mój problem A potem zaczęła się burza, tornado ofc, znowu mi się śniło i moja mama prowadziła jakąś ewakuację i miała na głowie moją czapkę, którą zgubiłam 2 tyg. temu Głupie, nie? ![]() Lu, mam ochotę na jakiś dramat, coś w stylu Brokeback, albo Siedem Dusz. Coś mądrego chcę A zaliż! Oglądałam, fajne, ale przydługie... Aczkolwiek lubię takie filmy [/QUOTE]widziałaś film "co gryzie Gilberta Grape" z J.Deppem?
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
spuście nogi ![]() w schoku na miotły....tego jeszcze nie było Buuu |
|||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie dobrze trzymasz, bo idzie mi coraz lepiej
Już wybrałam odpowiedni podkład muzyczny ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Widziałam ![]() Ale nie wyrabiam z DiCaprio Nie wiem czemu, ale rozbraja mnie w tym filmie
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś mnie widzi?
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a film miodzio a Depp w nim taki piekny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

ale cierliwie czekał aż o 5.27 zadzwoni mi budzik i wstanę 

I dostałam opiernicz od kuzynki, ale utrzymywałam, ze ja sie tylko dobrze bawię i jak jej się nie podoba, to nie mój problem