Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 18:56   #1711
elane
Rozeznanie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6

liczac, ze cykl masz 28 dni, owulacja przypada na 14 dzien. Jakies prawdopodobienstwo jest, zwlaszcza ze po odstawieniu orgaznim sie przestawia, wiec owulka mogla byc wczesniej lub tez pozniej. Powinnas zrobic test z porannego moczu i juz bedziesz wiedziec

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:47   #1712
misia2308
Przyczajenie

Czy jestem w ciąży????????

Witam,
mam pytanie odnośnie tego czy mogę być w ciąży? Ostatnia miesiączkę miałam 26.12.2009 r. od razu zaznaczam ze miesiączki mam nieregularne w przedziale od 24-29 dni współżyłam z mężem bez zabezpieczen 08.01.2010 i myśle ze miałam wtedy 100 procentowe dni płodne gdyż miałam takie bóle jajnika z lewej strony i w podbrzuszu trwały one tak 2 dni i same przeszły. Teraz na razie nic nie wskazuje na to żebym miała dostać okres. a mam podwyższoną temperature od 36,7 st. C do 37,1 st.C, czuję sie senna, mam zmienne nastroje a od wczoraj lekkie zawroty głowy? Czy to może być ciąża?

Edytowane przez misia2308
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:50
misia2308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:55   #1713
dottoressa
Zakorzenienie

Dot.: Czy jestem w ciąży????????

Cytat:
Napisane przez misia2308 Pokaż wiadomość
Witam,
mam pytanie odnośnie tego czy mogę być w ciąży? Ostatnia miesiączkę miałam 26.12.2009 r. od razu zaznaczam ze miesiączki mam nieregularne w przedziale od 24-29 dni współżyłam z mężem bez zabezpieczen 08.01.2010 i myśle ze miałam wtedy 100 procentowe dni płodne gdyż miałam takie bóle jajnika z lewej strony i w podbrzuszu trwały one tak 2 dni i same przeszły. Teraz na razie nic nie wskazuje na to żebym miała dostać okres. a mam podwyższoną temperature od 36,7 st. C do 37,1 st.C, czuję sie senna, mam zmienne nastroje a od wczoraj lekkie zawroty głowy? Czy to może być ciąża?
może być, ale my Ci tego nie potwierdzimy.
Ludzie, chodźcie do specjalistów...

a, i mamy tu taki wątek dla takich jak Ty: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219159
Następnym razem zajrzyj tam

Edytowane przez dottoressa
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:58
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 07:25   #1714
aquana2607
Raczkowanie

GG do aquana2607

Cytat:
Witam,
A nie za wcześnie troche na objawy???

“Train yourself to let go of everything you fear to lose.”

aquana2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 08:11   #1715
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Witam,
A może najlepiej będzie jeżeli zrobisz test ciążowy z moczu? On Ci powie prawdę, zawsze też możesz zrobić badanie z krwi Beta HCG to będzie najpewniejsze.

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:42   #1716
Martinixxx
Zadomowienie

No i dupa.Dostałam@.Ale przynajmniej wiem dlaczego nie zaszłam w ciążę a to już dobrze.Może nastepnym razem...

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:37   #1717
w_isienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
No i dupa.Dostałam@.Ale przynajmniej wiem dlaczego nie zaszłam w ciążę a to już dobrze.Może nastepnym razem...
A dlaczego Twoim zdaniem nie zaszłaś?
w_isienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 22:21   #1718
Jakobs
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny
Więc opisuje swój problem, obawy? Ciąża
Ostatnio okres miałam 20.12.2009 , ostatni cykl miesiączkowy trwał 31 dni. Współżyłam 08.01; 11.01; 18.01 2010. W 8 stycznia z prezerwatywą, 11 bez prezerwatywy i 18 z prezerwatywą. W 11 stycznia wytrysku nie było we mnie ale po wytrysku jakieś pół godziny kochaliśmy się drugi raz i też bez gumki. Dziś mamy 21.01 a ja nie mam okresu, nic mnie nie boli co by mogło wskazywać na okres. Zrobiłam już dwa testy ciążowe, jeden 18 stycznia-wynik negatywny a drugi 20 stycznia-wynik negatywny. A jednak bardzo mnie martwi fakt, że to może być ciąża. Co Wy o tym myślicie? Może jakieś rady
Jakobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:23   #1719
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jakobs Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Więc opisuje swój problem, obawy? Ciąża
Ostatnio okres miałam 20.12.2009 , ostatni cykl miesiączkowy trwał 31 dni. Współżyłam 08.01; 11.01; 18.01 2010. W 8 stycznia z prezerwatywą, 11 bez prezerwatywy i 18 z prezerwatywą. W 11 stycznia wytrysku nie było we mnie ale po wytrysku jakieś pół godziny kochaliśmy się drugi raz i też bez gumki. Dziś mamy 21.01 a ja nie mam okresu, nic mnie nie boli co by mogło wskazywać na okres. Zrobiłam już dwa testy ciążowe, jeden 18 stycznia-wynik negatywny a drugi 20 stycznia-wynik negatywny. A jednak bardzo mnie martwi fakt, że to może być ciąża. Co Wy o tym myślicie? Może jakieś rady
Współżyjąc bez zabezpieczenia musisz liczyć sie z ciaza.

Aby test był wiarygodny musi minac 14 dni od stosunku. Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test.
Mozesz tez zrobic test z krwi jest bardziej wiarygodny i musi minac 10 dni od stosunku aby go wykonac.
Stary 2010-01-22, 00:26   #1720
TakaSobiePati
Raczkowanie

Witam ponownie. Pamiętacie jak pisałam ze 2 strony temu? Rozmawiałam nawet z mamą na ten temat powiedziała, że jestem w ciąży bez żadnego zastanowienia, że to jest pewne na 90% wg niej... i tu jest problem, właśnie dostałam okresu. Nie wiem co robić, bo znajoma mi kiedyś powiedziała, że niektóre kobiety mogą mieć okres do 3 miesięcy w trakcie ciąży... ogólnie okres zaczynał mi się bardzo bolesny przez torbiela a teraz żadnego bólu silnego tylko lekkie skurcze mięśni. Ogólnie mam wrażenie że zaszłam... co mam o tym wszystkim myśleć? nawet nie zdążyłam zrobić testu ciążowego, bo nie minęło 14 dni i okres mi się przyśpieszył o 2 dni... a może po okresie powinnam zrobić jakieś badania na płodność?
TakaSobiePati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 05:37   #1721
elane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TakaSobiePati Pokaż wiadomość
Witam ponownie. Pamiętacie jak pisałam ze 2 strony temu? Rozmawiałam nawet z mamą na ten temat powiedziała, że jestem w ciąży bez żadnego zastanowienia, że to jest pewne na 90% wg niej... i tu jest problem, właśnie dostałam okresu. Nie wiem co robić, bo znajoma mi kiedyś powiedziała, że niektóre kobiety mogą mieć okres do 3 miesięcy w trakcie ciąży... ogólnie okres zaczynał mi się bardzo bolesny przez torbiela a teraz żadnego bólu silnego tylko lekkie skurcze mięśni. Ogólnie mam wrażenie że zaszłam... co mam o tym wszystkim myśleć? nawet nie zdążyłam zrobić testu ciążowego, bo nie minęło 14 dni i okres mi się przyśpieszył o 2 dni... a może po okresie powinnam zrobić jakieś badania na płodność?
po okresie zrob test ciazowy na siku

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
Stary 2010-01-22, 11:01   #1722
ewa_180
Przyczajenie

Talking Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6

14 grudnia miala ostatni okres dzis jest 22 a ja nadal go nie mam , planowo powinnam dostac go 11 stycznia, 15 stycznia wieczorem zrobilam test wyszedl negatywny wiec 20 stycznia udalam sie do lekarza nic nie potwierdzil ani nie zaprzeczyl, dzis zrobilam drugi test rano i rowniez negatywny, boli mnie troche podbrzusze i kregoslup ale nic sie nie zanosi zebyl dostaa ten okres, czy testy moga sie az tak bardzo mylic ? dodam ze kochalam sie z meze ok 20 grudnia, z gory dzieki za odpowiedz
ewa_180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:30   #1723
w_isienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TakaSobiePati Pokaż wiadomość
Jaki problem? Dostałaś @ więc dla swojej pewności zrób po tygodniu test i z głowy.
w_isienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 16:49   #1724
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez w_isienka Pokaż wiadomość
A dlaczego Twoim zdaniem nie zaszłaś?

Ponieważ poprzedni lekarz zapisał mi duphaston bez monitoringu ani zadnych badań (załozył, że owulacja bedzie 14dc dlatego zalecił od 16 - 25dc). Ja miałam owulacje dnia 19 - już w trakcie brania tabletek co spowodowało tzw "blokadę".

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:23   #1725
Slodka333
Przyczajenie

Witam kobietki. Mam pytanie. Kochalam sie 28 listopada z chlopakiem. 14 grudnia (regularnie) dostalam okres, obfity. Nie mialam zadnych objawow ale zrobilam test 26 grudnia, bo naczytalam sie roznych bzdur. Wyszedl negatywny! Jednak znow sie po tym naczytalam.. i znow zrobilam test 5 tyg po stosunku. Wyszedl negatywny. Nie mialam zadnych objawow okRes dostalam regularnie znowu 10 stycznia (28 dni) tak miejwiecej mi zawssze przepada okres. Siedzac na lawce, przeziebilam sobie plecy (mam krotka kurtke) jednak ja ciagle sie boje. Po porstu napiszcie swoje opinie na ten temat czy mam czego sie bac. Wszyscy mowia ze nie jestem, ze jestem juz przewrazliwiona, a wy co sadzicie?
Slodka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:33   #1726
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slodka333 Pokaż wiadomość
Witam kobietki. Mam pytanie. Kochalam sie 28 listopada z chlopakiem. 14 grudnia (regularnie) dostalam okres, obfity. Nie mialam zadnych objawow ale zrobilam test 26 grudnia, bo naczytalam sie roznych bzdur. Wyszedl negatywny! Jednak znow sie po tym naczytalam.. i znow zrobilam test 5 tyg po stosunku. Wyszedl negatywny. Nie mialam zadnych objawow okRes dostalam regularnie znowu 10 stycznia (28 dni) tak miejwiecej mi zawssze przepada okres. Siedzac na lawce, przeziebilam sobie plecy (mam krotka kurtke) jednak ja ciagle sie boje. Po porstu napiszcie swoje opinie na ten temat czy mam czego sie bac. Wszyscy mowia ze nie jestem, ze jestem juz przewrazliwiona, a wy co sadzicie?
nie chisteryzuj w ciąży nie jesteś...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:46   #1727
Beata_Batumi
Zadomowienie

Jeżeli tak się co niektóre boja ciąży to po co uprawiają seks bez zabezpieczenia???? Tabletki kosztują ok 20 zł albo i mniej, facet jak chce sie kochać to niech płaci i tyle! Po co się stresować? Albo szklanka wody zamiast.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 17:50   #1728
Slodka333
Przyczajenie

No tak ale ja sie pytam czy nie mam sie juz czym stresowac? Bo mam dosc.. przez 2 miesiace nic nie robie tylko sie stresuje. Dlatego chce wiedziec co o tym sadzicie.
Stary 2010-01-22, 17:52   #1729
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No tak ale ja sie pytam czy nie mam sie juz czym stresowac? Bo mam dosc.. przez 2 miesiace nic nie robie tylko sie stresuje. Dlatego chce wiedziec co o tym sadzicie.
nic się nie bój i nie wkręcaj sobie ciąży, matko...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-22, 19:15   #1730
elane
Rozeznanie

o jaaaaaaaaaaaaaa, omg, nie jestes w ciazy, przestan histeryzowac

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
Stary 2010-01-22, 19:33   #1731
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Jeżeli tak się co niektóre boja ciąży to po co uprawiają seks bez zabezpieczenia???? Tabletki kosztują ok 20 zł albo i mniej, facet jak chce sie kochać to niech płaci i tyle! Po co się stresować? Albo szklanka wody zamiast.
niestety niektore i przy tabletkach histeryzuja;p
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:34   #1732
Slodka333
Przyczajenie

i nie mam sie co bac i spac spokojnie?
Stary 2010-01-22, 19:35   #1733
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
i nie mam sie co bac i spac spokojnie?
jezu, Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaak

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-22, 19:56   #1734
Neciak89
Zakorzenienie

A ja wczoraj próbowałam uspokoić kolegę, bo ostanio udało mu się w końcu "rozdziewiczyć" dziewczynę (przepraszam, że tak brzydko) no i mówi, że jej się okres spóźnia (nie ma możliwości ciąży, ona ma nieregularne okresy więc 2 dni to nie opóźnienie). Wiecie jak trudno takiego faceta przekonać, że nie ma po co się stresować?

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:57   #1735
fear123
Przyczajenie

Witam wszystkich,

bardzo prosze o merytoryczna odpowiedz an moje pytania, poniewaz jestem dosc zestresowany. Temat szeroko googlowany, ale stres nie pozwala mi racjonalnie myslec.

Pewnego razu masturbowalem sie w wannie z prysznicem (czyli na siedzaco). Po 'wszystkim' raczej wszystko splukalem (powiedzialbym ze na pewno, ale teraz mam schizy) ale zalozmyze cos zostalo. Powiedzmy ze 15 minut pozniej, moja kolezanka napuscila wody do wanny i wziela w niej kapiel. Okres, ktory mial przyjsc spoznial sie. Dzien potem wyjechalem (zalozmy 25 wrzesien) na miesiac naszego wspolnego mieszkania. Po powrocie (w trakcie rozmowy - inny kontekst) powiedziala, ze dostala okresu. Wrocilem 20 pazdziernika. Jakis czas potem (moze tydzien, moze 2) miala lekkie plamienie z bardzo silnym bolem (byc moze owulacyjne). Nastepny okres przyszedl - ten listopadowy, plamienie nie bylo w terminie okresu. Pod koniec listopada mowila, ze odrzuca ja od kawy, ma mdlosci, metaliczny smak w ustach (ona nic nie wie o moich podejrzeniach). Byla tez senna. W grudniu dostala okresu (cos okolo 13,14,15 nie iwem dokladnie). Po Swietach kawa juz ok, sennosc minela. Teraz mamy koniec stycznia, nic po niej (zewnetrznie) nie widac. Cos wspominala o swedzacym brzuchu ( ale to byc moze z proszku, bo potem swdzialy ja nogi i rece). Dzis mi powiedziale, ze jak nie dostanie okresu w 24 godizny to dostanie za tydzien. Troche tego nie rozumiem . Prosze mi powiedziec, czy ona moze byc w ciazy? Czy nie za pozna miala te mdlosci? Teraz bedzie ok 23 tydzien. Wiem, ze plemniki sa glupie itp . Ale moje pytania:
1. Po kilkunasty minutach plemniki wydosttaja sie ze 'sluzu' - uplynnienie nasienia. Czy wtedy osmoza je zabija?
2. Czy podczas kapieli plemmnik moze z woda wplynac do pochwy? Czy w ogole sie tam woda wlewa? (byloby to troche dziwne)
3. Czy np stres moglby spowodowac takie objawy?
4. czy brzuch swedzi w ciazy dopiero kiedy skora sie mocno rozciaga?
Bardzo prosze o merytoryczne odpowiedzi.
Dziekuje

Edytowane przez fear123
Czas edycji: 2010-01-22 o 20:04
fear123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 19:58   #1736
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj próbowałam uspokoić kolegę, bo ostanio udało mu się w końcu "rozdziewiczyć" dziewczynę (przepraszam, że tak brzydko) no i mówi, że jej się okres spóźnia (nie ma możliwości ciąży, ona ma nieregularne okresy więc 2 dni to nie opóźnienie). Wiecie jak trudno takiego faceta przekonać, że nie ma po co się stresować?
hehe domyslam się...biedny pewnie blady był jak jasny gwint...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-22, 20:00   #1737
fear123
Przyczajenie

Czyli zalozmy, ze okresy sie pojawialy, nie wiem jak obfite itp. W miedzyczasie 1 plamienie z bolami. Acha, w trakcie mojego 'przysznica' woda byla odkrecona.

Edytowane przez fear123
Czas edycji: 2010-01-22 o 20:05
Stary 2010-01-22, 20:00   #1738
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fear123 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,

bardzo prosze o merytoryczna odpowiedz an moje pytania, poniewaz jestem dosc zestresowany. Temat szeroko googlowany, ale stres nie pozwala mi racjonalnie myslec.

Pewnego razu masturbowalem sie w wannie z prysznicem (czyli na siedzaco). Po 'wszystkim' raczej wszystko splukalem (powiedzialbym ze na pewno, ale teraz mam schizy) ale zalozmyze cos zostalo. Powiedzmy ze 15 minut pozniej, moja kolezanka napuscila wody do wanny i wziela w niej kapiel. Okres, ktory mial przyjsc spoznial sie. Dzien potem wyjechalem (zalozmy 25 wrzesien) na miesiac naszego wspolnego mieszkania. Po powrocie (w trakcie rozmowy - inny kontekst) powiedziala, ze dostala okresu. Wrocilem 20 pazdziernika. Jakis czas potem (moze tydzien, moze 2) miala lekkie plamienie z bardzo silnym bolem (byc moze owulacyjne). Nastepny okres przyszedl. Pod koniec listopada mowila, ze odrzuca ja od kawy, ma mdlosci, metaliczny smak w ustach (ona nic nie wie o moich podejrzeniach). Byla tez senna. W grudniu dostala okresu (cos okolo 13,14,15 nie iwem dokladnie). Po Swietach kawa juz ok, sennosc minela. Teraz mamy koniec stycznia, nic po niej (zewnetrznie) nie widac. Cos wspominala o swedzacym brzuchu ( ale to byc moze z proszku, bo potem swdzialy ja nogi i rece). Dzis mi powiedziale, ze jak nie dostanie okresu w 24 godizny to dostanie za tydzien. Troche tego nie rozumiem . Prosze mi powiedziec, czy ona moze byc w ciazy? Czy nie za pozna miala te mdlosci? Teraz bedzie ok 23 tydzien. Wiem, ze plemniki sa glupie itp . Ale moje pytania:
1. Po kilkunasty minutach plemniki wydosttaja sie ze 'sluzu' - uplynnienie nasienia. Czy wtedy osmoza je zabija?
2. Czy podczas kapieli plemmnik moze z woda wplynac do pochwy? Czy w ogole sie tam woda wlewa? (byloby to troche dziwne)
Dziekuje
Dziewczyna nie może być w ciąży od kąpieli w wannie. Uwierz mi. Gorąca woda zabija nasienie. Bez przesadyzmu.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 20:05   #1739
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fear123 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,

Pewnego razu masturbowalem sie w wannie z prysznicem (czyli na siedzaco). Po 'wszystkim' raczej wszystko splukalem (powiedzialbym ze na pewno, ale teraz mam schizy) ale zalozmyze cos zostalo. Powiedzmy ze 15 minut pozniej, moja kolezanka napuscila wody do wanny i wziela w niej kapiel. Okres, ktory mial przyjsc spoznial sie. Dzien potem wyjechalem (zalozmy 25 wrzesien) na miesiac naszego wspolnego mieszkania. Po powrocie (w trakcie rozmowy - inny kontekst) powiedziala, ze dostala okresu. Wrocilem 20 pazdziernika. Jakis czas potem (moze tydzien, moze 2) miala lekkie plamienie z bardzo silnym bolem (byc moze owulacyjne). Nastepny okres przyszedl. Pod koniec listopada mowila, ze odrzuca ja od kawy, ma mdlosci, metaliczny smak w ustach (ona nic nie wie o moich podejrzeniach). Byla tez senna. W grudniu dostala okresu (cos okolo 13,14,15 nie iwem dokladnie). Po Swietach kawa juz ok, sennosc minela. Teraz mamy koniec stycznia, nic po niej (zewnetrznie) nie widac. Cos wspominala o swedzacym brzuchu ( ale to byc moze z proszku, bo potem swdzialy ja nogi i rece). Dzis mi powiedziale, ze jak nie dostanie okresu w 24 godizny to dostanie za tydzien. Troche tego nie rozumiem . Prosze mi powiedziec, czy ona moze byc w ciazy? Czy nie za pozna miala te mdlosci? Teraz bedzie ok 23 tydzien. Wiem, ze plemniki sa glupie itp . Ale moje pytania:
Dziekuje
nie ma szans na ciążę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-22, 20:07   #1740
fear123
Przyczajenie

ale bardzo prosze o jakies szczegolowe dane. Naprawde nie znam wszystkich szczegolow cyklu , koedy moze sie przesunac, itp. Acha, przez swieta schudla, ie ma brzucha nic. Schudla ze stresy( mam nadzieje)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości